- 21 Ağustos 2008
- 2.430
- 908
- 398
Mersinde mi kaynar deniyor.ben mersinli değilim.sakaryaliyim.bizim oradaki de pembe bi seker galiba.aktarda satılıyor.ayni dediğin gibi serbetBurada siz kaynar diyorsunuz galiba o bixim yaptgmzdan degisik baharatlı bi tadi oluyor. Bizimki bildigin tatli serbet kıvamında seker ve su yogunluklu olunca süt arttrmsti bende bilmiyorum tesaduf mu
Mersinde mi kaynar deniyor.ben mersinli değilim.sakaryaliyim.bizim oradaki de pembe bi seker galiba.aktarda satılıyor.ayni dediğin gibi serbet
Ya bu sancı nasıl bir sey ben anlamıyor olabilir miyim ki. Cok yoruldum ya karnımın içinde baglar geriliyor gibi yirtiliyor gibi agrim oldu uzun sure belimde de güçlü bir agri kuyruk sokumuyla birleştiği yerde tam. Uzandim baya bi gecmedi karinds distan bir degisik sertlik değil de icten bi tuhaf his agri oldu derken son on dakkadir falan karnım birden rahatladi o yırtılma yanma acisi gitti. Bu sanci mi.oluyo smdi
e hadi 1 ocagi aktrmadi. 2 ocak idari izin resmi tatil degil. Onu aktarmasi lazim. Bakalim yasayip gorcez. Kar tatilinde ek ders kesilirdi artik kesilmiyor mesela. Of of ne garip uygulamalar var. Vali cikip hava durumundan tatil verince baska kurumdaki hamile de izinli oluyor. Napayim gidup kapali okulu mu bekleyeyim. Yarin da tatil 3 gun eder. Hele cuma da tatil olursa 4 gun. Evde daraldim inan. Ama tatil olmasa da heryer buz nasil giderim okula.
saat 20 civarı benzer şeyleri bnde yaşadım üstüne oğlum kafayımı soktu kanal denilen yere bilmiyorum tam genital bölge üstü orta kısımda ittirilme hissettim ağrı oldu birazda snra ortadan sol tarafa ve belime giden ağrı oldu bnde uzandım şuan geçti biraz daha rahatım. tam olarak neydi bilmiyorum
Normal Doğum da korse hemen takılıyor. Bebeği getiren hemşireye para veliyor.kızlar durup dururken aklıma geldı. normal doğumdan sonra korse gıyılıyormus cabuk toparlamak ıcın. o ne zaman giyiliyor bilen vardır. tecrübeli anneler.
bir de ben nasipse özel hastanede doğum yapcam. ebedir hemşiredir ilgilenen kişilere extra bişi vermek gerekiyor mu ?
Ay bilmemek ne sinir ya sallamiyordum ama yordukca kendimi korkmaya basladim yarin nstde bisey çıkmaz inşallah da gönül rahatlığıyla yola cikabiiyim. Doktorcum.muayene edemem dedi nst yeterli gordu keşke muayene de olablseydm ya hayirlisi artik
yok canim hiç ozenmedimAy onu bilemem ki kuzum Türk marketi vb vardir belki tuh özendirmedim inşallah canını
pzrtesi bn ilk nst girdim sancılar 10-22 arsıydı orada bişi hissetmiyordum ama bugün dedim noluo içerde acep çok garipti cidden. 19 unda bir dahaki randevum 2 hafta snra gel dedi arada tabi şikayetin olmazsa inş bakalım 2 hafta snra sancı ne alemde olacak ocak sonu dr. doğursn bebiş gelir die umuyorum ben dedi.
inşAllah sende sağsalim istnbula gelirsin biran önce canım. RAbbim yardımcınz olsun kazasız belasız sancısız gelin inşAllah
Neymiş cezası bnm doldurmam mümkün değil onuAklıma gelmişken izne falan cikip duymamis görmemiş olan arkadaslar olabilir bu sene mall bildirim senesi. Beyanname doldurmayana ceza varmis ay sonuna kadar ya da subat ortası mi ne süre varmis unutmayın derim ben de arkadaş sayesinde haberdar oldum yoksa bihaber kalıp cezayı yiyecektik
Kızlar şu beşiğin siparişini verdik, nasıl sizce?
http://www.hepsiburada.com/liste/be...d=aileegl000119&categoryId=60002070#Gorseller
Neymiş cezası bnm doldurmam mümkün değil onu
Hii internetten çıktı alabiliyor muyuz bize kurum kendi dagitirdi da adresime yollarsinlar o kdr onemliyse dicektim :))Niye kiz internetten ciktisini al imzala yolla esine versin kurumuna. Para cezası vardi canim
Markayı baya araştırdım canım, başka sitelerde kullanıcı yorumları falan da okudum. Araştıra araştıra bi hal oldum artık yetti gayri deyip bunu aldım.Cok cici bayıldım guvenilir bir firma mi görmeden nasil cesaret ettin kalitesine canim
Doğrudur canım belki yurt dışında olmadığındandır bende düşünmüyordum ama ver diye ısrar ediyorlar:)) hayatimda hiç içmedim desem inanirmisin sekerim ? : )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?