canım bebeğin herkesten önemli kesin bir dille içilmiceni hatta illa içmek isteyenlerin mutfakta yada balkonda içeceğini ve daha sonra ellerini yıkayacağını söyliceksin yıkamadan bebeğe dokunulmicanı söyliceksin alınan alınsın çokta tınnnn....
:)) hayatimda hiç içmedim desem inanirmisin sekerim ? : )))benden beterleri varmış :) Bende nasıl yapılıyor şerbet diye sormuştum bi arkadaşıma şekerler haxır satılıyormuş
Doktora guveniyorum hastanede iyi bi yer sadece fikir aliyim dedim bel fitigindan cok cektim ameliyat oldum biraz daha iyiyim galiba ameliyat fikri beni korkutuyo iyilesme sureci.
vahide1204 evet öle bişi alabilirim. teşekkürler. denerim hiç olmazsa sonra kalmasını istemem.
S serefraz85 anladım ben de hemşirelere tatlı falan veririz diye düşünmüştüm ama arkadaşlar yüksek miktarda paralardan bahsedince şaşırdım. zaten yeterince hastaneye veriyoruz. bu yüzden özele gidiyoruz sonuçta. bi de bu tarz davranıslarla ugrasmak ıstemem. (gerçi ben ugrasmam ama olsun )
kar tatıllerınde ıdarı ızınlı oluyoruz. sanmıyorum süremizden düşsünler. yıllık izin kullanımını kastediyor bence. kullanılan kanuni izinler diye geçiyor.
ki daha sarkacak yeri kalmadı uçlar aşağı bakar oldu zavallı memiklerim ya
Sizde ara tatil ve yaz tatili olduğu için yıllık izin yok sanırım. Tatiller yıllık izne sayılıyor.
Çalışabilir raporu aldıktan sonra yıllık izin ve sağlık raporu alırsan doğum izninden kesiliyor o doğru. Ama kar tatilleri bi bayram,yılbaşı tatili gibi resmi tatil değil bildiğim kadarıyla.idari izinli oluyorsun o günlerde. Onu da mı kesiyormuş vicdansızlar
:)) hayatimda hiç içmedim desem inanirmisin sekerim ? : )))
Devlet memurları kanunu izinlerle ilgili.kisimdaydi sanırım. Uygulamada farklılık gösterebilir belki ama onbes tatili resmi izin saydigi icin düşen idare ilçe sayisi cok hatta ben ilk dogumumda da bunu yasadim denk geliyordu bi kısmı ara tatile. Yıllık iznini kullanmis birkac kisi meb dısı sanirim kurumu aktif görevde olmadigi icin dusmusler kullandigi kadar gün sayısını. Saglik raporu kullninca da aynini yapiyolar diye biliyorum
Hastalığı ne ki canım?Böyle Söylemek zor biraz. Bunu söyleyince kız krize girerse atak geçirirse ne olucak. Hasta insanlara bişey denmiyor ki.
burda yokdurki ozel sekeri varmis baksanaic ic guzel oluyor süt de yapar hem
SfEa .!.:Şimdi 15 tatildeki günler yanacak mı,sona ekleniyor mu?
S serefraz85 ben de milli eğitim de calısıyorum. ama sanmıyorum bu ızınlerı takıp etsınler de düşsünler. ben çalışabilir raporunu verdim hiç de umursamadılar valla. neyse ben tatilime bakarım sonra görcez sonucu hiç kafa bulandırmayalım sorup da
yok canim kar tatili yilbasi tatili dusulmuyor. Yaz tatili subat tatili yillik iznimizden sayiliyor onlara denk gelirse ya da baska rapor alirsan aktarilmiyor. Ama bunlar idari izin aktaricaz diye biliyorum. Zaten baska kurumdaki hamile ve engellilere de tatil oluyr okullar tatil olunca, farkli yani buÇalışır alsan da resmi tatilleri ertelenen gunden düşüyor ki meb. Acikca madde var aktif calistigin günler kadari aktarilir diye
burda yokdurki ozel sekeri varmis baksana
Litchi canım sen nasıl oldun soramadım ne zamandır rahatladın mı?
Ben de hic icmedim.2tane dogurdum.annem ben sevmiyorum dedi.benimde olsun sen yinede yap demek aklıma gelmedi.ama sut için çok şey denemiştim. Bi o kaldı.bu sefer kendim alıp yaparım belki sut yapar mi ki diye:)) hayatimda hiç içmedim desem inanirmisin sekerim ? : )))
yok canim kar tatili yilbasi tatili dusulmuyor. Yaz tatili subat tatili yillik iznimizden sayiliyor onlara denk gelirse ya da baska rapor alirsan aktarilmiyor. Ama bunlar idari izin aktaricaz diye biliyorum. Zaten baska kurumdaki hamile ve engellilere de tatil oluyr okullar tatil olunca, farkli yani bu
Ben de hiç icmedim de sütü de artiriyormus:)) hayatimda hiç içmedim desem inanirmisin sekerim ? : )))
Ben de hic icmedim.2tane dogurdum.annem ben sevmiyorum dedi.benimde olsun sen yinede yap demek aklıma gelmedi.ama sut için çok şey denemiştim. Bi o kaldı.bu sefer kendim alıp yaparım belki sut yapar mi ki diye
sabahları aç karnına ılık su da iç bağırsakları yumuşatıyormuş....Boş bol sulu şeyler yemeye çalışıyorum canım. Düzene giricek inşallah sağol.
e hadi 1 ocagi aktrmadi. 2 ocak idari izin resmi tatil degil. Onu aktarmasi lazim. Bakalim yasayip gorcez. Kar tatilinde ek ders kesilirdi artik kesilmiyor mesela. Of of ne garip uygulamalar var. Vali cikip hava durumundan tatil verince baska kurumdaki hamile de izinli oluyor. Napayim gidup kapali okulu mu bekleyeyim. Yarin da tatil 3 gun eder. Hele cuma da tatil olursa 4 gun. Evde daraldim inan. Ama tatil olmasa da heryer buz nasil giderim okula.Hmmm.iyi o zaman ama bizim.ilce yilbasini da aktartmiyor onu biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?