Yok bu mıhlama gibi değil.Içinde peynir de oluyo mu Karadenizin kuymagi ya da mihlamasiysa eget dedgn ben de bayilirim ona
Aynen aynen , ne olsa : normaldir yaa diip duruyorum hayrolsun :))Ohh miss ne iyi gelmistir temiz hava
hepimiz ayni yoldan geciyoz su sıra
Canım kuzenin tedavi olmuyor muManik-depresif gibi bişeydi di mi o?
Benim kuzenimde manik-depresif ki baya da ağır seyrediyor, defalarca intihar girişimi falan olmuştur.
Yeğeni doğduğunda konuştu kardeşi onunla, hiç içmedi kardeşinin evinde. Bizde çok şaşırdık ama aşırı hassasiyet gösterdi bu konuda. Böyle uyarıyormuş gibi değilde bilgi veriyormuş gibi konuşmak gerekiyor bence onlarla.
Senin bir davranışınla atak doneme Geçmez ki canm , atak donemdeyse sana sert tepki verebilir Kanımca. Sakin zamanında ise zaten hassas die düşünüyorum . Cok severim bu tarz bilgiler edinmeyi ama tabi yaşayan daha iyi bilir ben bildiğimce yorum yaptım
Aa yine mi ? Kendi rahatını düşünsen biraz .Yarın kadın gelicek bana yine avm yolları göründü.
Aslında "farklı" davranmasalar o da düzelme isteği duyar. Kendimi koydum da yerine zor, tabi bi zıtlık olursa canın sıkılmasın dediğin gbi eşin rica Etse daha sağlıklıHerkes üstüne titriyor ben de bişey demiyeyim diyorum canım.
Canmm benim bebek 1220gramdi 31.haftada kucucuk dusunsene. Buradan da aldigim taktiklerle bugun ogrendim ki 2600gram olmus oglum. Masallah. Sabah peynir,zeytin,yumurta,ekmek,bal,ceviz. 2saat sonra meyveli yogurt. Oglen avakadoyu ekmege surup karabiber tuzla yedim. 2saat sonra muz. Arada badem,kabak cekirdegi. Kakolu sut iciyorum keyif yapacagm zaman. Aksam et salata et sebze patates ya da sebze makarna. 9gibi portakal,greyfurtBi türlü bebegime kilo aldiramiyorum ne yediysem olmuyor bu konuda baska fikirleri olan var mı? Sizler neler yediniz ya da yiyorsunuz ?
ben dün çıktım avuç avuç kar yedim bir de. bugün dondu karlar yenmiyor.Karda Yürüyüşe cıktık kendime geldim
Maşallah:) darısı başımaCanmm benim bebek 1220gramdi 31.haftada kucucuk dusunsene. Buradan da aldigim taktiklerle bugun ogrendim ki 2600gram olmus oglum. Masallah. Sabah peynir,zeytin,yumurta,ekmek,bal,ceviz. 2saat sonra meyveli yogurt. Oglen avakadoyu ekmege surup karabiber tuzla yedim. 2saat sonra muz. Arada badem,kabak cekirdegi. Kakolu sut iciyorum keyif yapacagm zaman. Aksam et salata et sebze patates ya da sebze makarna. 9gibi portakal,greyfurt
Of nası yedim hem de :) arkadaş her şeyi mi yicez biz böle :) ben yakında mazot içicem diye korkuyorum o ne gzl koku ya :) neyim eksik acaba :)ben dün çıktım avuç avuç kar yedim bir de. bugün dondu karlar yenmiyor.
hamilelik ne garip şey üstüne kar biriken arabaları pasta gibi gördüm resmen hehe
ya bi de keş diye bisi varmış ilk defa yedim geçen gün arkadaşta..böyle baya sert bi peynir rendeliyorsun tereyaginda yumurta ile pisiriyorsun bunca yıl bi peynirsever olarak nasıl kacirmisim bu lezzeti sastim kendime..bnm de canim onu istedi suan konu yemekten açılıncaOhh miss ne iyi gelmistir temiz hava
Yok bu mıhlama gibi değil.
Un helvası gibi kavuruyorsun tereyağı ile sonra un kızarınca coss diye su koyuyorsun. O böyle yanardağ gibi fokurduyor. Puding kıvamında bir şey.
Faydalıdır bence o , afiyet olsun :)ya bi de keş diye bisi varmış ilk defa yedim geçen gün arkadaşta..böyle baya sert bi peynir rendeliyorsun tereyaginda yumurta ile pisiriyorsun bunca yıl bi peynirsever olarak nasıl kacirmisim bu lezzeti sastim kendime..bnm de canim onu istedi suan konu yemekten açılınca
Peynir olsun da gerisi önemli değil bnm için :)Faydalıdır bence o , afiyet olsun :)
yesil banyo sabunu kokluyorum ben. Elimde gezdircem utanmasam. Okulda bir yeri boyamislar yalamak istedim. Var bizde bir gariplik. Ben kansizim onu biliuorum birOf nası yedim hem de :) arkadaş her şeyi mi yicez biz böle :) ben yakında mazot içicem diye korkuyorum o ne gzl koku ya :) neyim eksik acaba :)
Kucuk kucuk yuvarlak mi sekli. Kv yapar torba yogurdundan. Kizartip yeniyor. Rendelesek guzel olurmus bak. Ya da senin dedigin baskadir. Yoreye gore isimler degisiyorya bi de keş diye bisi varmış ilk defa yedim geçen gün arkadaşta..böyle baya sert bi peynir rendeliyorsun tereyaginda yumurta ile pisiriyorsun bunca yıl bi peynirsever olarak nasıl kacirmisim bu lezzeti sastim kendime..bnm de canim onu istedi suan konu yemekten açılınca
Dans degil de onden onden cikmaya calisiyor sanirim benim isimsiz kizimgidip yaticam ama karnimdaki birakmiyorrr
salsa dansini falan dneiyor olbailirmikiii, karnimin içinde degmedigi yer yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?