2015 Şubat Anneleri

Içinde peynir de oluyo mu Karadenizin kuymagi ya da mihlamasiysa eget dedgn ben de bayilirim ona
Yok bu mıhlama gibi değil.
Un helvası gibi kavuruyorsun tereyağı ile sonra un kızarınca coss diye su koyuyorsun. O böyle yanardağ gibi fokurduyor. Puding kıvamında bir şey.

Canım kuzenin tedavi olmuyor mu cok üzüldüm . Düzenli tedavi Altın'da olursa bu tarz sorunlar Yaşamazdı belki Allah şifa versin

Herkes üstüne titriyor ben de bişey demiyeyim diyorum canım.

Herkes üstüne titriyor ben de bişey demiyeyim diyorum canım.
Aslında "farklı" davranmasalar o da düzelme isteği duyar. Kendimi koydum da yerine zor, tabi bi zıtlık olursa canın sıkılmasın dediğin gbi eşin rica Etse daha sağlıklı

Bi türlü bebegime kilo aldiramiyorum ne yediysem olmuyor bu konuda baska fikirleri olan var mı? Sizler neler yediniz ya da yiyorsunuz ?
Canmm benim bebek 1220gramdi 31.haftada kucucuk dusunsene. Buradan da aldigim taktiklerle bugun ogrendim ki 2600gram olmus oglum. Masallah. Sabah peynir,zeytin,yumurta,ekmek,bal,ceviz. 2saat sonra meyveli yogurt. Oglen avakadoyu ekmege surup karabiber tuzla yedim. 2saat sonra muz. Arada badem,kabak cekirdegi. Kakolu sut iciyorum keyif yapacagm zaman. Aksam et salata et sebze patates ya da sebze makarna. 9gibi portakal,greyfurt

Maşallah:) darısı başıma

ben dün çıktım avuç avuç kar yedim bir de. bugün dondu karlar yenmiyor.
hamilelik ne garip şey üstüne kar biriken arabaları pasta gibi gördüm resmen hehe
Of nası yedim hem de :) arkadaş her şeyi mi yicez biz böle :) ben yakında mazot içicem diye korkuyorum o ne gzl koku ya :) neyim eksik acaba :)

ya bi de keş diye bisi varmış ilk defa yedim geçen gün arkadaşta..böyle baya sert bi peynir rendeliyorsun tereyaginda yumurta ile pisiriyorsun bunca yıl bi peynirsever olarak nasıl kacirmisim bu lezzeti sastim kendime..bnm de canim onu istedi suan konu yemekten açılınca

Faydalıdır bence o , afiyet olsun :)

gidip yaticam ama karnimdaki birakmiyorrr
salsa dansini falan dneiyor olbailirmikiii, karnimin içinde degmedigi yer yok

Of nası yedim hem de :) arkadaş her şeyi mi yicez biz böle :) ben yakında mazot içicem diye korkuyorum o ne gzl koku ya :) neyim eksik acaba :)
yesil banyo sabunu kokluyorum ben. Elimde gezdircem utanmasam. Okulda bir yeri boyamislar yalamak istedim. Var bizde bir gariplik. Ben kansizim onu biliuorum bir

Kucuk kucuk yuvarlak mi sekli. Kv yapar torba yogurdundan. Kizartip yeniyor. Rendelesek guzel olurmus bak. Ya da senin dedigin baskadir. Yoreye gore isimler degisiyor

One one buyuyor bu gobek. Hergub az daha catliyor. Bakalim son gun ne olck halim.
Aciktim gece gece. Simi ne yesem midemi yakicak ac durmali en iyisi

Ya bacaklarimin ust arka ve yan kismi inanilmaz selilut olmusnoff ya kiko alip vermekten cok kotu allahtan catlak yok oda olsa at cope:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…