2015 Şubat Anneleri

lohusa sekeri diye biseymi varmis ? : ))

kızamık şekeri de deniyor canım lohusa şekerine. kuruyemişçilerde ya da aktarlarda oluyor.
eşim hoca nikahı akşamı bulamamıştı kv akide şekeri aldırmıştı onun yerine. akide şekeriyle yapmıştı şerbeti.

Canım o ne ki? Nerden çıktı alıcam? Sadece izne çıkan hamilelere mi? Ben özel sektördeyim biz de yapıcaz?

Burasi bile öyle soğuk ki diğer yerleri düşünemiyorum yolda nasil olucak bakalım en yüksek eksi sekiz diyo hep eldiven atki falan da aldik sibiryaya yolculuk etcekmis gibiyiz vesselam

Ankara'ya gelişimizde kırmızı halıyla karşılıycaz. Çok soğuk yalnız burası. Sibirya'dan hallice

Manik-depresif gibi bişeydi di mi o?
Benim kuzenimde manik-depresif ki baya da ağır seyrediyor, defalarca intihar girişimi falan olmuştur.
Yeğeni doğduğunda konuştu kardeşi onunla, hiç içmedi kardeşinin evinde. Bizde çok şaşırdık ama aşırı hassasiyet gösterdi bu konuda. Böyle uyarıyormuş gibi değilde bilgi veriyormuş gibi konuşmak gerekiyor bence onlarla.

Canım o ne ki? Nerden çıktı alıcam? Sadece izne çıkan hamilelere mi? Ben özel sektördeyim biz de yapıcaz?

Yok yok hamilelikle izinle ilgili degil bu üzerine olan taşınr tasinmaz malları bes ve sıfırli yıllarda beyanname ile.mal Müdürlüğune bildirme zorunlulugu var. Calistigin kurum duyurur cıkti verir doldurursun onlar iletir aracı olarak. Izne cikinca duymayabilirz arada kacar gider suresi biter diye dedim ben. Kurumundan alıp doldurabilirsin o belgeyi tek sayfa bisey zaten kendi beyanin olacak

off saçmalık. neyse düşünme sen kendine bebeğine odaklan

nst yeter ya bu haftalarda. zaten hareketlerini takip ediyoruz. inş sorun yoktur yorgunluktan olmuştr

Sabahtan beri birsürü ördüğüm yeleği aa yanlış örmüşüm diyip söktüm. Söktükten sonra doğru örmüş olduğumu farkettim. Yeniden örücem aynı şekilde. Neyin kafasındaysam.

Ankara'ya gelişimizde kırmızı halıyla karşılıycaz. Çok soğuk yalnız burası. Sibirya'dan hallice

Ya keske görüşme imkanimiz olsaydi ankaranin soğuk gecesinde yildizlarla selam yollariz artik size Gölbaşı ogretmnvnde yer ayarlamis esim bi gece orda konaklayacagiz nasipse. Inşallah kızı da kendimi de üşütüp yamultmadan gelmeyi başarabilirz canim epey sogukmus evet mersin.bile kendi olcegnde dehset soguk

Ben Konuşmam da eşim konuşur mu bilmem. Ona gelene kadar birsürü insan daha var sigara içen. Kapıdan girişe kocaman bir bu evde sigara içilmez Yazısı asayım diyorum

off saçmalık. neyse düşünme sen kendine bebeğine odaklan

nst yeter ya bu haftalarda. zaten hareketlerini takip ediyoruz. inş sorun yoktur yorgunluktan olmuştr

Dusunmuyorum zaten alistik.milli egitimin absurd işlerine. Inşallah nst iyi çıkar da yorgunluk der gecerm yarin

Sabahtan beri birsürü ördüğüm yeleği aa yanlış örmüşüm diyip söktüm. Söktükten sonra doğru örmüş olduğumu farkettim. Yeniden örücem aynı şekilde. Neyin kafasındaysam.

Ay ayni annem gibisin usenmez bitrdii seyi sòker bastan örer. Diktigi elbiseyi bile sökup dikmisligi vardir o derece :)

Orayı bilmiyorum ama inşallah memnun kalırsınız. Bu arada Ankara'da oradaki yaprağın lezzetine yakın o güzel yemekten bulduk. Bulamasaydık Mersin'e geliyoduk neredeyse ;(

Şu saate kadar valiliğin sitesini takipteyim. Yok arkadaş yarın kar tatili falan yok
Gidip yatayım bari, yarın iş var
Iyi geceler, datlu rüyalar

Orayı bilmiyorum ama inşallah memnun kalırsınız. Bu arada Ankara'da oradaki yaprağın lezzetine yakın o güzel yemekten bulduk. Bulamasaydık Mersin'e geliyoduk neredeyse ;(

Insallah canim biz de bilmiyoruz kismet bakalım yol üstü diye orada karar kılmış ısinmasi iyiymis onu ogrenmis kız için muhim o da. Bulmna sevndm afiyet olsun canım getrlblcek bisey olsa gelrken getrrdim inan

Şu saate kadar valiliğin sitesini takipteyim. Yok arkadaş yarın kar tatili falan yok
Gidip yatayım bari, yarın iş var
Iyi geceler, datlu rüyalar

sen nerdeydn ki canm

Bir yaşıma daha girdim. Ben bunları hiç bilmiyordum.
Ben hayatta durduk yerde öyle birine para veremem.
Şu işyerine yemek getirenlerde bekliyor para ama utanırım ben öyle şeylerden.
Mesela berber çırakları maaş almıyormuş ve bahşişle çalışıyormuş ona da şaşırmıştım.
Bence bahşiş gibi paralar başlı başına saçmalık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…