Sen eşinden konuşmasını iste canım, erkekler kendi kendilerine düşünemezler böyle şeyleri.Ben Konuşmam da eşim konuşur mu bilmem. Ona gelene kadar birsürü insan daha var sigara içen. Kapıdan girişe kocaman bir bu evde sigara içilmez Yazısı asayım diyorum
Biraz daha böyle olsun da sonuna doğru kalırım belki evde
Insallah canim biz de bilmiyoruz kismet bakalım yol üstü diye orada karar kılmış ısinmasi iyiymis onu ogrenmis kız için muhim o da. Bulmna sevndm afiyet olsun canım getrlblcek bisey olsa gelrken getrrdim inan
sen nerdeydn ki canm
Mardindeyim canım. Akşam 4den beri yağıyor mübarek, hava durumuna göre yarında devam edecekmiş.Insallah canim biz de bilmiyoruz kismet bakalım yol üstü diye orada karar kılmış ısinmasi iyiymis onu ogrenmis kız için muhim o da. Bulmna sevndm afiyet olsun canım getrlblcek bisey olsa gelrken getrrdim inan
sen nerdeydn ki canm
Iyi hadi bakalım içine nasil siniyorsa öyle olsun sinemaya git bari. Guya ben de gidecektim son bir kiyak yapcaktin kendime bu hafta biletim bile hazrdi yalan oldu kız evde olunca. Daha sittin sene gidemem herhalde iki çocukla
Ne çektin be Litchi şu temizlikciden :)Yarın kadın gelicek bana yine avm yolları göründü.
Bir yaşıma daha girdim. Ben bunları hiç bilmiyordum.
Ben hayatta durduk yerde öyle birine para veremem.
Şu işyerine yemek getirenlerde bekliyor para ama utanırım ben öyle şeylerden.
Mesela berber çırakları maaş almıyormuş ve bahşişle çalışıyormuş ona da şaşırmıştım.
Bence bahşiş gibi paralar başlı başına saçmalık.
Bende içmedim. Ne olduğunu bile bilmiyorum.:)) hayatimda hiç içmedim desem inanirmisin sekerim ? : )))
Mardindeyim canım. Akşam 4den beri yağıyor mübarek, hava durumuna göre yarında devam edecekmiş.
Sabahda bakayım ben valiliğe bir umut :))
Geçen kadın geldiğinde yine gitmiştim avm ye sinemaya gireyim diyodum görümce de gelmiş abisini görmeye tüm gün onunla kalmak zorunda kaldım. Benim istediğim filme girmek istemedi başka film istedi öyle kAldı sinema macerası. Bakalım yarın belki giderim
Bende içmedim. Ne olduğunu bile bilmiyorum.
Bizde doğum yapan kadına undan helva gibi kavurup sonra su ekleyip kuymak diye bir yemek yapılır.
Ben çocukken doğum yapan kadınlara yaptıkları zaman keşke bende çocuk doğursamda yesem derdim.
Sütü arttırıyordur belki de bir amacı vardır mutlaka
Ya ebe onun ipleri mi ne varmış onları sürekli kontrol etmen gerektiğini herhangi bir farklı koku vs oldugunda kontrol ettirmeni ya da kufleniyor mu neymiş ona da dikkat etmen gerektiğini söyledi kullanan vardır burda ben kullanmadigim icin duyduğumu söylüyorumNasil bakimi oluyormuş ki herhangi bir bilgim yok?
TövbeeeKatılıyorum ama malesef böyle bir realite de var bi de baski kuruyolar insanda saçmalık. Bebegi getiren kisi bahşiş bekliyor illa ondan kacis olmuyo pek bizimknde adam Dort kat cikasiya bin kere abi hayırlı olsun demis esim hazrlsmsti zaten de kıza bakma sevdasina adamı görmemiş o an en son kizmis bi bıraksan hayırlı olcak diye :)
Daha bebis dogunca isyernden tatli bekliyolar bizim herkes bekliyor zati. En çok bu saçma adetler esim doktorasını verrken koymustu bana. Unv camiasinda resmen haraca keser gibi mahalle baskısı oluyormus savunmayi verip geçince yemeğe goturuyorsun bi dunya hocayı hic unutmuyorum kac sene evvel 700e yakin yemek odettiler eşime mok yiyesiceler nasil otrmustu icime insanda bi vicdan olur dimi
Bu tuzlu bir şey ama süper tadı var.Un helvasi sutu arttirir derler cidden belki ondandir sizin ikram da.
Tövbeeeo nasıl iş.
Çamura yatsaydı.
Bizde evkenirken kuaför demiş eşime gelini vermiyoruz, o da alın sizin olsun demiş.
Bu tuzlu bir şey ama süper tadı var.
Canım çekti şimdi.
Bende de oluyor, kim ne yazsa hepsi bende zaten bacım :) o bacak olayı da cok acayip oluor durup kalıyorum 3 kere olduamin Allah rrazı olsun canim. Benim gecenki nstde de bisey yoktu bu bahsettgm seyler yeni hep ben yorgunluktan diye dusunuyordum ama bi tuhaflasinca acaba dedim. Bugun iki kere de yuruyemez halde kaliverdim bacagim elektrik carpmis gibi cekildi kitlendi. Vajinada degisik bi baski olur gibi oldu falann rabbim hsyrlara cikarsin.
Ben bir kez kocamla gittim.Kızlar ben daha hiç nst ye girmedim. Cuma kontrolüm var, sokarmıki acaba? İlk defa tek başıma gitcem. Kocişin işi çıktı, ayarlamaya çalıştı ama olmadı. Kısmet. Sezaryen tarihimi istiycem bakalım ne dicek.
Karda Yürüyüşe cıktık kendime geldim
Bende de oluyor, kim ne yazsa hepsi bende zaten bacım :) o bacak olayı da cok acayip oluor durup kalıyorum 3 kere oldu
Senin bir davranışınla atak doneme Geçmez ki canm , atak donemdeyse sana sert tepki verebilir Kanımca. Sakin zamanında ise zaten hassas die düşünüyorum . Cok severim bu tarz bilgiler edinmeyi ama tabi yaşayan daha iyi bilir ben bildiğimce yorum yaptımBipolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?