Merhaba baş dönmesi sonrada devam ederse tansiyonuna baktır. Aynen sivilcelerim çıktı benimde ergenlikteyken bile olmamaıştı normal galiba hormonlardan
Kendimi bir tipsizlesmis hissediyorum ben sizde durumlat nasil
değişik bi sivilce ama kasınıo içleri dolu falan bişi cıkmasa bariAllah yardımcımız olsun ama böyle giderse ben töbee etcem bidaha hamilelige
kızlar ben paso uyuyorum yaa benim gibi olan varmı
bu hafta raporluyum rahat uyuyorum ama haftaya işe başlayacağım işyerinde de uyuklamasam bari
Deme kız öyle belki içinde ki iltihapları atıyorsun dışarı benimde öyle çıkıyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim de cuma günü kontrolüm var herşey yolunda mı diye çok merak ediyorum bi de benim göğüslerim eskisi gibi hassas ve şiş değil baxen oluyor mu sizdd de? Ya kızlar ben midem bulanmayınca bi yerim ağrımayınca göğüslerim hassasiyetini kaybedince endişeleniyorum3 ay önce bebeğimi kaybettiğim için bu korku biliyorum her gebelik aynı değil ama işte napiyim. 😞😞😞
bende de sivilceler çıkıyoır ...kocamada dıyorum kendımı cırkın hıssedıyorum dıye..oda hayır aksıne bana daha guzel gelıyorsun dedı.. bılmıyorum artık yalanmı gercekmı.. benı uzmmemek için olabilir.
merhaba benimde pantalonlarım dar geliyor. ama karnım iyice belirginleşene kadar hamile pantolonu almayı düşünmüyorum muhtemelen ekim ayı gibi alırım. ama mangodan beli lastikli ve 100% pamuklu bi sürü pantalon oldım. bu yıl moda olan şu şalvar kesimlerden çok rahat tavsiye ederim :)
Şimdi hastaneden geldim kızlarbebişimi gördüm baya baya yatıyor dedi doktorumuz. Kötü haber kum döküyomuşum halsizlik şişkinlik hepsinin sebebi bu olabilir dedi tüm testler düzgün çıktı çok şükür Ama bir an önce bol su içerek bu kum durumundan kurtulmamız gerekiyomuş. Hayatımda bildiğim bişey değil nerden çıktı la bu kum :44:
Mide bulantısı beni öldürüyor ya bide bende baş dönmesi basladı bugun sabah yataktan kalkamadım nası hazırlandım cıktım işe geldim bilmiorum bugun benim dünyam azcık hızlı dönüyor galibaiş yeride bi monoton yogunluk olsa unutuyorum bazen ama bugun sıkıntıdan dahada azdı.. Bide deli gibi sivilcelendim yeni ergenliğe girenler gibi baska olanda varmı acabaa ?
Hayirli gunler herkese dilerim gunun geri kalani hepimiz icin daha rahat gecer..bugun benim de bulantim biraz fazla gibi..sabit seyler disinda birsey yiyemiyorum hala. Surekli yorgunum yahu halbuki uyuyorum iki gecedir de anlamadim gitti. Var mi bugun dr kontrolu olan bakiyim
Kiz biraksa uyuyacağım da nerdee
Ayy cok geçmiş olsun bi on gun kadar once ben de yasadim ayni illeti.illet diyorum evlerden irak o cektigim agri durmadan kusma bitkinlik bulanti.karnim kopuyordu agrinin siddetinden.ben de onceden yasamadim gebelikte olabliyormus böyle sen3n çok ilerlemeden farketmissiniz ki sanciyi yasamamissin sukur.bol su ve istirahat ile atlattkm darisi sana üsutme bir de sakin
aynısını bende duyuyorum ama inandırıcı gelmioama gececektir elbet kız bebişimiz olacak galiba kız bebiş annesinin güzelliğini alırmıs yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?