2015 Şubat Anneleri

değişik bi sivilce ama kasınıo içleri dolu falan bişi cıkmasa bari Allah yardımcımız olsun ama böyle giderse ben töbee etcem bidaha hamilelige

Deme kız öyle belki içinde ki iltihapları atıyorsun dışarı benimde öyle çıkıyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende de sivilceler çıkıyoır ...kocamada dıyorum kendımı cırkın hıssedıyorum dıye..oda hayır aksıne bana daha guzel gelıyorsun dedı.. bılmıyorum artık yalanmı gercekmı.. benı uzmmemek için olabilir.

Deme kız öyle belki içinde ki iltihapları atıyorsun dışarı benimde öyle çıkıyor

cumartesi sorayım bunuda doktora bakalım ne dicek ama böylede gezilmioki ben yeni gelinim zaten bi karıs surat bide çirkin bi yüzz yazık bizeeeeeeeeeeee

Son düzenleme:
Kendimi bir tipsizlesmis hissediyorum ben sizde durumlat nasil

ben gebeliğimi öğrendim ve cilt kremleri kullanmaya başladım gece kremi gündüz kremi felan
daha evvelden kullanmadığım için şuan bi parlaklık bi var yüzümde
millet diyoki sana hamilelik güzelliği gelmiş
oysa tamamen yapay

Merhaba.. Bende ayni duyguları hissediyorum ve bende 3 ay önce kaybettim. P.tesi serum yedim bulanti ve kusmadan dolayi...iki gündür daha iyiyim o bile korkutuyor beni acaba birşey mi oldu diye.. Bende cuma günü tekrar gidecegim.. Hayirlisi olsun inşallah saglicakla aliriz kucagimiza..

aynısını bende duyuyorum ama inandırıcı gelmio ama gececektir elbet kız bebişimiz olacak galiba kız bebiş annesinin güzelliğini alırmıs yaa

Şimdi hastaneden geldim kızlar bebişimi gördüm baya baya yatıyor dedi doktorumuz. Kötü haber kum döküyomuşum halsizlik şişkinlik hepsinin sebebi bu olabilir dedi tüm testler düzgün çıktı çok şükür Ama bir an önce bol su içerek bu kum durumundan kurtulmamız gerekiyomuş. Hayatımda bildiğim bişey değil nerden çıktı la bu kum :44:

bende gıdıp bakayım mangoya... bu arada lık hamıleliğimde lcw den şu andakı bedenıme uyan hamıle pantolunu aldım ve cok rahat etmıstım..ondanda tavsıye ederım... yanı 38 ise bedenıniz onu alın..çünkü zaten bıraz salıyorkendını ... ayrıca belı lastıklı olan herşey uyuyor ..ustlerdede xxl oluyordu mesela
illa haıle olmasına gerek yok.. çok pahalı olabılıyor

Ayy cok geçmiş olsun bi on gun kadar once ben de yasadim ayni illeti.illet diyorum evlerden irak o cektigim agri durmadan kusma bitkinlik bulanti.karnim kopuyordu agrinin siddetinden.ben de onceden yasamadim gebelikte olabliyormus böyle sen3n çok ilerlemeden farketmissiniz ki sanciyi yasamamissin sukur.bol su ve istirahat ile atlattkm darisi sana üsutme bir de sakin

ayy benim de her yerim sivilce oldu.. Çok gıcık bi şe :/

Benim varrr :) Akşam 6'da. Çok heyecanlıyım :)

Kendimi bir tipsizlesmis hissediyorum ben sizde durumlat nasil

bende öyle hissediyorum
saçlarım avuç avuç dökülüyor midemi daha çok bulandırıyor bu durum
ama bunun aksine bacak tüylerim ve kaşlarım mübarek gübre atılmış gibiler
aynaya bakamıyorum tipsizlikten yahu

Kiz biraksa uyuyacağım da nerdee

ayyy çocuğu olanların işi zor yaa
bende çocuk olmadığı halde halsizlikten kolumu kaldıramıyorum
Allah size kolaylık versin

Umarım ağrı sızı olmaz çalıştığım için yatıp dinlenebileceğim bir ortamım malesef yok bunlada baş etmeliyiz güçlü hamileleriz bizler gebersemde kendimi bu şekilde motive etmeye çalışıyorum hahahhaha tükendim ulan !

aynısını bende duyuyorum ama inandırıcı gelmio ama gececektir elbet kız bebişimiz olacak galiba kız bebiş annesinin güzelliğini alırmıs yaa

öncelıkle sağlıklı olsunlarda sonra kızım olsun ısterım... hemde çok... ama önce sağlık ...bu aralar down sendromuna takmış durumdayım.. dun bı çocukla karşılastım ..23-25 yaşlarında donwlu ...Allahım sen koru neolur yavrularımızı
sağlıkla ver onları bızlere

kızlar bu ikili- üçlü- dörtlü test ne işe yarıyor:44:

Harbinden bende de sivilcelenmeler var kendimi çirkin hissediyorum ne yapsam ne giysem olmuyor sanki. Bi de sinirlerim çok bozuk herşey gicigima gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…