bayrama hamile pantolonu almayı düşünüyorum :) dar geliyor pantolonlarım artık...
dunur hamıle pantalonları cok buyuk ben baktım lcwaıkıkı ye onların karın kısınları kocaman olmadı bana hıc bırı
saglıga zararlı olsa tabıkıde doktorlar vermez zaten. jelibonlarda sıgır jelatını var bıldıgım kadarıyla
merhaba benimde pantalonlarım dar geliyor. ama karnım iyice belirginleşene kadar hamile pantolonu almayı düşünmüyorum muhtemelen ekim ayı gibi alırım. ama mangodan beli lastikli ve 100% pamuklu bi sürü pantalon oldım. bu yıl moda olan şu şalvar kesimlerden çok rahat tavsiye ederim :)
canım vıtamın iştah acmıyor maalsef. ocak ayından berı elevıt kullanıyırum hıc kılom artmadı. 10. haftaya kadar bulantım yoktu. ama bu hafta mahfoldum resmen bulantıdan. mılletın bulantııları bıterken benımkı basladı. tansıyonum dusuyo sureklı bırseyler yemem gerek. peynırden baskada bırsey yıyemıyorum. allahım gecsın su gunler artık.. ben 45 kıloyla hamıle kaldım ona ragmen benım doktorum 3. ayın sonuna kadar kılo alma. dedı. toplamda 7 -8 kılo alıcaksın dedı banada. doktorlar kıloyu gercekten sevmıyorlar. ben bıde zayıfım dıye doktor bana kılo alman gerek bu kıloyla olmaz der dıye dusunuyordum.
benim yeni başladı bulantılarımO kadar kötü ki maf ediyor beni ne yapsam geçmiyor
Ya kizlar ben de hemoroid oldum gebelikle basladi. Ilk gunler gecer dedim ama hergun kanama ve acima yapiyor. Doktorum yediklerine dikkat et bol su ic dediama ben zaten bunlari yapiyorum. Acaba hemoroid icin de bir doktora mi gitsem. Gerci onlarin vetdigi kremler kortizonlu oluyor dedi is yeri hekimimz bebege zararli olur dedi ama bilemiyorum. Normal bir yol bilen yok mu bunun icin kizlar((
Benim doktorum kendini yemek yemek için zorlarsan bu sefer mide bulantın kusmaya dönüşebilir birkere kustunmu arkası gelir ki kusmak yiyememekten daha kötü birşeydir dedi. Canın ne zaman ne istiyorsa onu ye kendini sakın sıkma bebeğin senden gerekli besini alabikiyor yemesende dedi. Ben de öyle yapıyorum. İnternette de araştırdım mesela biyerde şey yazıyor , siz 9 ay boyunca yemek yiyemeseniz hAtta bir kilo bile alamasanız bile bebeğiniz yine olması gereken kiloda doğar. Tabi bebeğin sağlıklı gelişimi açısından sağlıklı yiyecekler yemk gerek. Bakalım geçsin şu bulantılar da yoğurdu falan da evde mayalicam artık olabildiğince organik beslenicem.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ya kizlar ben de hemoroid oldum gebelikle basladi. Ilk gunler gecer dedim ama hergun kanama ve acima yapiyor. Doktorum yediklerine dikkat et bol su ic dediama ben zaten bunlari yapiyorum. Acaba hemoroid icin de bir doktora mi gitsem. Gerci onlarin vetdigi kremler kortizonlu oluyor dedi is yeri hekimimz bebege zararli olur dedi ama bilemiyorum. Normal bir yol bilen yok mu bunun icin kizlar((
Bende öyle diyorum eskiden yoğurdumu kendim yapardım mide bulantım başlayalı onu bile yapamıyorum süt kokuyor, bulantım geçsin kendime düzgün yemek planı yapacağım.
Kızlar çoğumuz pantalonlardan şikayetçiyiz daral geliyor artık dar giyince :) dün annem lcw ye gitmiş hamiş pantalonu almak için bana dedim alma göbek kısmı olmaz nitekim hamil tişörtü aldım iki tane önceden onlar bile bol geliyor :) annemde normal bedenimden bir beden büyük şortlu salopet bulmuş fotosunu yoladdı tek o beden kalmış çok da beğendim dedim büyük gelir ama ilerki aylar giyerim. Anacım aldı geldi salopeti bi giydim cuk oturdu ya 😮 yani kilo vermeme rahmen bir beden bası büyüdüm hiç anlamadım ben 😕 siz de hamile pantalonu yerine bir veden büyük alın bari
Evet kullanıyorum cnm. domuz jelatini var dıyolar. ama benım doktorum kesınlıkle kullanmamı ıstıyor. ve bıkac arkadasımın doktoruda sureklı kullandırdı. zaten 3. aymız bıtınce herkese verıcekler elevıt yada onun dengı bı vıtamını. benım saglıgıma yararı varsa acıkcası bu domuz jelatını olayını cok takmıyorum ben. zaten kesın bısey de degıl
bende sadece göbek ve bel var şimdi olmaz ki bir büyük beden. Bi tane pantolonum var belden büyüktü önceden o bile dar gelmeye başladı üstüme yapıştı üç gündür çıkartmıyorum :)
tamam ozaman sorun yokçok duyulmuş bir olay değil bildiğim kadarıyla yeni yeni gündeme geliyor, bilgilendiriim istedim. doktor istiyorsa yapcak bişey yok zaten :)
Benim doktorum kendini yemek yemek için zorlarsan bu sefer mide bulantın kusmaya dönüşebilir birkere kustunmu arkası gelir ki kusmak yiyememekten daha kötü birşeydir dedi. Canın ne zaman ne istiyorsa onu ye kendini sakın sıkma bebeğin senden gerekli besini alabikiyor yemesende dedi. Ben de öyle yapıyorum. İnternette de araştırdım mesela biyerde şey yazıyor , siz 9 ay boyunca yemek yiyemeseniz hAtta bir kilo bile alamasanız bile bebeğiniz yine olması gereken kiloda doğar. Tabi bebeğin sağlıklı gelişimi açısından sağlıklı yiyecekler yemk gerek. Bakalım geçsin şu bulantılar da yoğurdu falan da evde mayalicam artık olabildiğince organik beslenicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?