2015 Şubat Anneleri

sac dökülmesi benim de çok kel kalicam diyorum zaten nefret ederi, kildan tuyden cekilmiyor. Bu arada aksi gibi tuylerin çabucak gurlesmesi cok uyuz ilkinde de boyle olmustu benim hormonal denge degisiyor ondan herhalde. Iyi dileklerin için de saol canim

İnşallah yasamazsin canim bol bol su ic devamli ic ki idrarla atasin

Benim varrr :) Akşam 6'da. Çok heyecanlıyım :)

Ay ne mutlu güzel haberler ile gel inşallah

Düşünme bunlari Rabbim kaldiramayacagimiz yuk vermesin bebislerimiz saglikla dogsunlar inşallah

Harbinden bende de sivilcelenmeler var kendimi çirkin hissediyorum ne yapsam ne giysem olmuyor sanki. Bi de sinirlerim çok bozuk herşey gicigima gidiyor

Bu asabiyet saatli bomba yaptı hepimizi bi gevseyebilseydik hayirlisiyla; (

R abbim hayırlısı versin hepimize.down sedronmu falan için bakılyor.birinci gebeliğimde hepsine baktırmıştım.bunda duşünmüyorum.her testte ayrı bir stres olmuştum.bence hiç gerek yok.

benimde merak ettiğim hepsi birbirinemi bağlı bu testlerin? ayın 25 inde ikili test için çağırdı doktorum bugün. sonrasında 3 lü ve 4 lü olarak devam eden zincirleme bir şey mi bu ? :44:

aynen yaa bikini için ağdaya gidiyordum normalde 2 ayda bir gidiyordum
hamile olduğumu 14 haziranda öğrendim o gün gittim ağdaya
daha 1 ay olmadan sanki 3 aylık gibi olmuş
kaşlarım desen o biçim
gözüme girecekler yakında
erkek mi olacak acaba

R abbim hayırlısı versin hepimize.down sedronmu falan için bakılyor.birinci gebeliğimde hepsine baktırmıştım.bunda duşünmüyorum.her testte ayrı bir stres olmuştum.bence hiç gerek yok.

downlu bile olsa aldırmayıp doğuracağım için yaptırmamın bir anlamı olmayacak o zaman

genelde 2 li testte olumsuz bir şey çıkmazsa, 3 lü test yaptırmıyor doktorlar. ama anladığım kadarı ile doktora kalmış bir tercih :)
ben ilk bebeğimde 2 li yaptırmıştım, bunda düşünmüyorum

Bendede taş var 3-4 mm Falan mış güldüm hatta ya bu bizim mercimekten büyükmüş diye falan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar birde birşey daha sormam lazım ya kafama takıldı bugünkü ultrasonda CRL: 23.7 MM yazıyor. Yani boş-popo ölçümü olması gerekenden büyük şu an. Doktor bebek ileriden gidiyor dedi. Ama çok fazla soru sorduğum için o an bişey diyemedim. En son gittiğimde 14 Şubat doğum tarihi vermişti şimdi ultrasonda 10 Şubat yazıyor. Kötü bir durum değildir dimi yani ? :44:

kızlar ; malumunuz balık bebek gelişimi için çok faydalı fakat bu ayda yiyecek balık bulamıyorum.büyük balıklar civadan zengin oldukları için tüketilmemeli deniyor. bu nedenle ton balığı da hiç yemedim.siz bu balık işini nasıl yapıyosunuz millet.8.haftadayım maalesef su ana kadar hiç balık yemedim.

Bendede taş var 3-4 mm Falan mış güldüm hatta ya bu bizim mercimekten büyükmüş diye falan

aman çok yerinden kıpırdatma Doktor fazla su içtiğim için kumu tetiklediğini ve döktüğümü söyledi ama yinede içmen gerekirdi taş bile olsa bol su içilecek diyo

bende hiç yememiştim doktor bugün MARİNCAP KAPSÜL yazdı. Haftada 2 adet balık hapı olarak bunu içmemi söyledi. Balık çıktığında azaltabiliriz eksikliğini yaşamayalım önlemini alalım dedi bugün.

Ya kızlar hakikaten benim de göbeğimdeki tüyler çok arttı ya 😄 ne yapıcaz onları ya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet canım yaz bitse de balık yiyebilsek taze taze.ben de cuma kontrole gidicem doktoruma söyleyeyim balık hapı yazsın o zaman.aslında evde var balık yağı hapları ama 1000mg.belki zararlı olabilir.üstünde hamileler kullnamadan önce doktoruna danışmalıdır yazıyo.

aynen doktorun yazdığını içmekte fayda var cumaya kadar sabret sen. değişik olabiliyor çünkü her gün vermedi mesela haftada 2 gün içilcek dedi hap için. sabret cuma halledersin

annem olsa bakma kızım aklımda de yakanı ısır falan derdi :) allah sağlıgıyla kucagına almayı nasip etsin cnm kötü seyler düşünmee

ayy benim de her yerim sivilce oldu.. Çok gıcık bi şe :/
ergen modda geziyoruz ya bakalım hayırlısı :)

Ben normalde balık hiç yıyemem şimdi imkansız balık tuketımı ıcın erken su anda kanından beslenıyor

Kizlar balik yerine semizotu yiyin ispanak gibi yemeğini yapiyorum ben yada cacik gibi yoğurtlu yapiyorum çiğ çiğ yiyoruz çok faydali.bunun harici yiye biliyorsaniz ceviz filan yiyin. Ayrıca ölçümleri geride yada önde giden arkadaşlar ne uzulun ne sevinin.fazla kafaya takilacak birşey değil bence. Gelişiminde çok anormallik yoksa tabii.zaten su anda bebegin kilo alimi kisitli son aylarda tavan yapacak ve anne babanin fiziksel özelliklerine gore çocuk da iri yada ince kemikli vs olacak.genelde iri kadınlar iri bebek doğurur derler bir de seker hastalarinin bebekleri iri oluyor zaten normal doğum yapacaksaniz çok da büyük olmasa iyi olur sizin acinizdan :) zaten doğunca emince daha sonra da yemeklere filan geçince zaten serpiliyorlar Allah saglik versin gerisi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…