bende öyle hissediyorum
saçlarım avuç avuç dökülüyor midemi daha çok bulandırıyor bu durum
ama bunun aksine bacak tüylerim ve kaşlarım mübarek gübre atılmış gibiler
aynaya bakamıyorum tipsizlikten yahu
ayyy çocuğu olanların işi zor yaa
bende çocuk olmadığı halde halsizlikten kolumu kaldıramıyorum
Allah size kolaylık versin
Umarım ağrı sızı olmaz çalıştığım için yatıp dinlenebileceğim bir ortamım malesef yokbunlada baş etmeliyiz güçlü hamileleriz bizler gebersemde kendimi bu şekilde motive etmeye çalışıyorum hahahhaha tükendim ulan !
kızlar bu ikili- üçlü- dörtlü test ne işe yarıyor:44:
Benim varrr :) Akşam 6'da. Çok heyecanlıyım :)
öncelıkle sağlıklı olsunlarda sonra kızım olsun ısterım... hemde çok... ama önce sağlık ...bu aralar down sendromuna takmış durumdayım.. dun bı çocukla karşılastım ..23-25 yaşlarında donwlu ...Allahım sen koru neolur yavrularımızı
sağlıkla ver onları bızlere
Harbinden bende de sivilcelenmeler var kendimi çirkin hissediyorum ne yapsam ne giysem olmuyor sanki. Bi de sinirlerim çok bozuk herşey gicigima gidiyor
R abbim hayırlısı versin hepimize.down sedronmu falan için bakılyor.birinci gebeliğimde hepsine baktırmıştım.bunda duşünmüyorum.her testte ayrı bir stres olmuştum.bence hiç gerek yok.
İnşallah yasamazsin canim bol bol su ic devamli ic ki idrarla atasin
yeşil elma ve soda çok iyi geliyor bulantılara bilginize.
sac dökülmesi benim de çok kel kalicam diyorum zaten nefret ederi, kildan tuyden cekilmiyor. Bu arada aksi gibi tuylerin çabucak gurlesmesi cok uyuz ilkinde de boyle olmustu benim hormonal denge degisiyor ondan herhalde. Iyi dileklerin için de saol canim
R abbim hayırlısı versin hepimize.down sedronmu falan için bakılyor.birinci gebeliğimde hepsine baktırmıştım.bunda duşünmüyorum.her testte ayrı bir stres olmuştum.bence hiç gerek yok.
Şimdi hastaneden geldim kızlarbebişimi gördüm baya baya yatıyor dedi doktorumuz. Kötü haber kum döküyomuşum halsizlik şişkinlik hepsinin sebebi bu olabilir dedi tüm testler düzgün çıktı çok şükür Ama bir an önce bol su içerek bu kum durumundan kurtulmamız gerekiyomuş. Hayatımda bildiğim bişey değil nerden çıktı la bu kum :44:
Bendede taş var 3-4 mm Falan mış güldüm hatta ya bu bizim mercimekten büyükmüş diye falan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar ; malumunuz balık bebek gelişimi için çok faydalı fakat bu ayda yiyecek balık bulamıyorum.büyük balıklar civadan zengin oldukları için tüketilmemeli deniyor. bu nedenle ton balığı da hiç yemedim.siz bu balık işini nasıl yapıyosunuz millet.8.haftadayım maalesef su ana kadar hiç balık yemedim.
bende hiç yememiştim doktor bugün MARİNCAP KAPSÜL yazdı. Haftada 2 adet balık hapı olarak bunu içmemi söyledi. Balık çıktığında azaltabiliriz eksikliğini yaşamayalım önlemini alalım dedi bugün.
evet canım yaz bitse de balık yiyebilsek taze taze.ben de cuma kontrole gidicem doktoruma söyleyeyim balık hapı yazsın o zaman.aslında evde var balık yağı hapları ama 1000mg.belki zararlı olabilir.üstünde hamileler kullnamadan önce doktoruna danışmalıdır yazıyo.
öncelıkle sağlıklı olsunlarda sonra kızım olsun ısterım... hemde çok... ama önce sağlık ...bu aralar down sendromuna takmış durumdayım.. dun bı çocukla karşılastım ..23-25 yaşlarında donwlu ...Allahım sen koru neolur yavrularımızı
sağlıkla ver onları bızlere
ergen modda geziyoruz ya bakalım hayırlısı :)ayy benim de her yerim sivilce oldu.. Çok gıcık bi şe :/
kızlar ; malumunuz balık bebek gelişimi için çok faydalı fakat bu ayda yiyecek balık bulamıyorum.büyük balıklar civadan zengin oldukları için tüketilmemeli deniyor. bu nedenle ton balığı da hiç yemedim.siz bu balık işini nasıl yapıyosunuz millet.8.haftadayım maalesef su ana kadar hiç balık yemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?