2015 Şubat Anneleri

Bugün kahvaltıda yine bi halsizlik geldi. Elin ayağım boşaldı. Duramadım gittim yattım. Kalktım daha iyiyim. Eşimde diyoki " yorgunluktan, hep ayaktasın." Kim yapacak dedim. Saolsun yardım ediyo ama her işide yapamazki. Bulaşık makinesini doldurdum çalıştırdım, şimdi çamaşır atıcam, daha ütü var ve hastane çantası hazırlıcam. Bu evdede çamaşırın sonunu göremedim bi arkadaş.. Geldiler yine bana te Allahım yaaaaaa
 
Hadi hayirli sonuclar olsun ins canim
 

Canım senin takvimin bitmiş gözüküyor benim satım 8 mayis bugün tam 36+0 olduk doktorum bana Bisey demedi senin ilk doğumun mu olacak? Üçüncü doğum daha kolay olacağı için herhangi Bisey olursa beklemeden gel dedi ama 3. Olduğu halde insan anlayamiyor benim doğumlarım sanciyla başlıyor sadece suyumu hastanede patlatiyorlar gecen gün öyle sancilandim ki aha doguruyorum dedim doktora da gitmedik Allahtan sabaha kadar bi uyu bi uyan derken geçti öyle... Fener olayını ben gece denemek istiyorum karanlıkta. Çünkü bebekler Işığı gorebiliyorlarmis ya kapkaranlik olsun sadece o Işığı görsün aşağı yonelsin kuzucuk. Doğumlarım erken olduğu için muhtemelen 3 kg doğar benimki zaten o zaman doğum başlıyor benim rahmim tasimiyormus.ama senin bebegin beklerse zamanının dolmasını maasallah 4 kga yakin doğar son zamanlarda kilo alimi bayağı artıyor çünkü. Valla bu havada yürümek değil dışarıya burnunun ucunu çıkarmak bile zor burada kar yagmiyor ama her su birikintisi buz tutmuş aşırı soguk .sogugu da geçtim belim ortadan ikiye ayrılacak sanki yuruyemem hic sanırım. Çok da kilo aldım ben sen kaç kilo aldin canim?
 
Hadi gözün aydın canım bence nst de bişi çıkmıcak inşallah
 
Ya bu benim ikinci doğumum olacak hayirlisiyla ama sanci nasil birsey tam olarak bilmiyorum, tecrubeli anne bana azicik tarif etmen mumkun mu? :)
 
Yigenımın kreş tatil onun legolariyla oynuyoruz canım :) kentparkta h&m varmıydi oranın bebis kıyafetleri çok güzel bi göz at istersen :)

Şimdi Yanındaki cepa ya geçtim sanırım hm burda var. Lcw ye baktım inat ettim birşey alayım diye tam bir saat hepsini inceledim yok güzel bişey. Ucuz diye uyduruk uyduruk yapmışlar. Yoruldum starbucksta oturuyorum şimdi sütümü de içiyorum
 

Hastane çıkışında penye battaniye vardı. Bir de bir tarafı penye bir tarafı kadife battaniye almıştım chiccodan annem de örmüş. Bir kalın battaniye bir de pamuk ya da polar bir battaniye alsam yeter herhalde. Uyku tulumu aldım bir tane.
 
bende hamilelik takvimi yok sat 8 mayıs ilk doğum olacak inşallah bende akşam deneyeyim de eşim ne der bilemiyorum ilk bebeğimizi kaybedince azcık pimpirikli ama ben normal doğum istiyorum, doktorda hiç döner felan demedi ama kadın pek normal yanlısı değildi zaten
 

Uyku tulumunu nevresim takımını english home dan aldım ben de ama yorgan almadım yaw
 
ayynen bizim evin halini anlattın.dinlen otur diye başımn etini yiyo bi dinlenirsem bi daha kalkamam zaten.sonu gelmiyo işin gücün.
 
Ay o ruh halini biliyorum.insanin ömrünün yarısı gidiyor.şükür geçmiş gitmiş.ALlah daha beterlerinden korusun.çocuğu okula birakiyorsun ama aklinida yaninda birakiyorsun.bugün nasıl rüzgar var.çatılardan birşeyler ucmasa bari diyorum.
 

Kv pişik kremi pişik olmadan önce sürülmeli diyor 40 yıl önce o öyle yapmış :)
 
Oyyyy masallah 29 haftalik ve o kiloda bebis acaba arkadasin ne yemis ne ivmis cnm :) allah bagislasin ailesine ya masallah
 
Kv pişik kremi pişik olmadan önce sürülmeli diyor 40 yıl önce o öyle yapmış :)
Evet cnm ben kizim ilk dogdu altini degistirdim ve hemen pisik kremini surdum her degistirdigimdede surmeye ozen gisterdim bizdede hic olmamisti hastaneye goturucem yine
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…