2015 Şubat Anneleri

aynı düşünce karmaşasındaymışız.
bende hem biran önce doğurayım istiyorum, hem de sağlıklı olsun hemen memeye saldırsın istiyorum.
ikisi bir arada olacaksa mükemmel olur

doktorunun yaklaşımı güzelmiş canım en azından. inşallah haftaya kadar döner, herşey gönlüne göre olur

İyi fikir ama telefon cebime sığacak türden degil ki kalas kadar büyük. Küçük olunca da küçük diye evin içinde kaybediyorum yastıkların altından filan çıkıyor telefonum..

Derler valla çocuğa sahip cikamadim da derler başka şey de derler çocuklar olduktan sonra adamlar degisiyor

bende sürekli gözümün önünde durmasını istediğimden kırdım yine bugün işte telefonu
akşama bi dünya kavga var
bugün feminist damarım kabardı
bütün erkekler aynı işte bizimkilerinde olacağı o
aynı düşünce karmaşasındaymışız.
bende hem biran önce doğurayım istiyorum, hem de sağlıklı olsun hemen memeye saldırsın istiyorum.
ikisi bir arada olacaksa mükemmel olur

39 u beklememiz gerekiyor sanırım bunun için

Ben yeni ilaçlar aldım dün ondan diye düşündüm , inş ondan olmuştur . sabah da bacağıma kramplA uyandım , kalçadan bileğe kdr , Allam gelmesin şimdi bebeto :/
ilaçlarda yapıyor. kramptan bır sey olmaz. sancın yoksa boşver. ben belım ağrıyınca korkuyorum sadece.

Çok çok geçmiş olsun sadaka ver hemen!!!

Ya zaten hormonlardan dolayı dalgalı bir ruh haline sahibim bir de boyle olunca iyice saykoya bagladim.Aslında daha o adamla da ugrasirdim ama zamanım yoktu.haksızlığa hic gelemiyorum

iyi bari. dinlen şimdi gecene kadar.
doktor kısaca gelme demek ıstemıs heralde :)

Geçmiş olsun güzelim ya . Sanki sağlıkla bi doğursak rahatlarız diye düşünüyoruz ama bitmiyor dimi ? Allahım anne karnındaki anne kucağındaki tüm yavruları evlatları korusun. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın AMİN

Gözün aydın canım,Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah :)

Hayırlısı olsun canım sıkma canını..ışık tutma olayı vardı ya bi de o daha az riskli bişi heralde onu dene istiyorsan

Bişi sorcam su ne kdr süre geliyor aka aka mi gidicez hastaneye yoksa akıp bittikten sonra mı

Bu doktorum oğlumu dogurtan doktor. Ben oğlumu doğururken o 5 aylık hamileydi. Kızıma hamile kaldım yine gittim baktım o da hamile hemen hemen benle bir doğum yaptigi için kızımın doğumuna giremedi,ama 8. Aya kadar takibini o yaptı. Simdi üçüncü Doğumum.bu sefer doktorum hamile değil ben sirani savdim sıra sende diyor,4 çocuğu var çünkü kendisinin de seviyorum doktorumu.guveniyorum da Allah yanıltmasın. Yaklaşımı her zaman normal doğumdur ama iste bebek dönmezse doktor ne yapsın.kizim 34. Haftada dönmüştü 37de de doğmuştu.Sanki bu kiz geç kaldı gibi.yine Rabbim bilir.doktor alttan da baktı açılma var mi diye yokmuş. Esim de diyor bu kiz donmucek sen kendini sezeryana hazırla diyor.çarşambaya tekrar randevum var bakalim o zamana kadar duracak mi.dönecek mi.

Hayırlısı olsun canım sıkma canını..ışık tutma olayı vardı ya bi de o daha az riskli bişi heralde onu dene istiyorsan

Işık konusunu bi deniyim harbiden.bi de kızıma alttan müzik dinletiyordum.tabi o zaman tek cocukluydum simdi herşey daha zoruma gidiyor muzik olayını da deniyim olmazsa

Ne güzel dua ettin.amin canım benim. Doğunca daha da pimprikleniyor insan.sarılıkla bi başlıyor endişe silsilesi disi çıktı mi ayrı kabız oldu mu ayrı burnu aktı mi ayrı yürüdü mu ayrı endişesi var.bak kizim 20 aylık çıkmış sandalyesinin tepesine demin oradan düştü bi ton ağladı.Bisey olmadı şükür ama gel sen benim içime sor.ödüm kopuyor.bu kuduruklar da bi rahat durmazlar orası da ayrı tabii.aksiyon seviyor çocuklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…