Hergün muz,antep fıstığı-bedem-fındık-ceviz bunlardan biri yada bir kaçını karıştır bir ufak kase ye, kaşar peyniri, yoğurt, et. benim bebek de ufaktı dikkat ettim bunları yedim 3 haftada 800 gr aldı. 35+3 de 2500 kg dı bebeğim.
Sana da geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasın yavrularımızıYa kusura bakma da bu erkeklere ne oluyor yani.kalkıp kendi tutsaymis hic bi anne cocugunun düşmesini ister mi. Kayinvalidenin zaten Bisey demeye hakki yok destek olacağına sana bu halinle bir de kiziyorlar mi.nolmuş bu millete hiç anlamıyorum ben ya.
Sen üzülüp sıkılma hiç bebislerine bak. Çok geçmiş olsun canim arkadasların dediği gibi çocuk bu düse kalka buyucekler.
Gecen gün oğlum okulda düşmüş.daha doğrusu koşarken dengesini kaybediyor kafasını kitapkiga vuruyor.alnı sol tarafı 1,5 parmak kadar açılmış damarlar gözukuyordu içinde resmennereye goturduysek dikiş atmak istemediler hep bahane buldular egeye goturduk bayilticaz çocuğu filan dediler ve o kadar pisti ki size anlatamam Allah oralara düşürmesin kimseyi. Herkes estetik cerraha yönlendirdi en sonunda bulduk bi tane Ve orda yaptırdık 3 milyara mal oldu oğlum sağlıklı sıhhatli olsun da boşver para nasılsa kazanılır sağlık olmadiktan sonra para olmuş ne işine yarar insanin.oglumun o hali gozumun önünden gitmiyor şükür ki gözüne denk gelmedi öğretmeni korkmuş ağlamış tir tir titriyordu kadincagiz kaç Kere aradı oğlumun durumunu sordu sağolsun.. Burada size anlatmak istemedim o zaman olumsuz etkilenenler olabilir diye ama aglamaktan sismistim resmen hastanede ogluma dikiş atılırken bi tane acil doktoru da benim peşimdeydi sürekli bulantı var mi basım donuyor mu sorup durdu ben iyiyim diyorum yine pesimde dolaniyordu atmış herhalde rengimiz falan hic kolay değil Rabbim başka dert vermesin bebislerimizi korusun analı babalı büyütmeyi nasip etsin Yarabbim..
Bu ayın 28 inde 1 yaşına girecek çok küçük daha yavrucumçok geçmiş olsun oğlan kaç yaşında kendini üzme hiç bu erkekler hep aynı çocuk dediğin düşe kalka büyüyecek sonuç kötü olmamış çok şükür
Canmm benim bebek 1220gramdi 31.haftada kucucuk dusunsene. Buradan da aldigim taktiklerle bugun ogrendim ki 2600gram olmus oglum. Masallah. Sabah peynir,zeytin,yumurta,ekmek,bal,ceviz. 2saat sonra meyveli yogurt. Oglen avakadoyu ekmege surup karabiber tuzla yedim. 2saat sonra muz. Arada badem,kabak cekirdegi. Kakolu sut iciyorum keyif yapacagm zaman. Aksam et salata et sebze patates ya da sebze makarna. 9gibi portakal,greyfurt
Evet ilk defa iki gündür Üşüdüm.çokta rüzgar var.soba geri tepti.her yer kurum oldu.yeni de temizlemiştim.sıcak yere geldim.gene sobadan kurtulamadim.dun 5dk kar yağdı burada.merkezde oldu mu.hasret giderdik 5dklik.
Hayirlisiyla bir varsan.kırmızı halıyla karşılanacak misin.ben de su dokerim artik ardından.baya kalcakmissin.geldiğinde bahar olur inşallah.
Gözünuz aydın.allah hayırlı uzun ömürler versin.oğlumda zor tuttu.kızım yapisti. İlk dakikada.bebege gore değişiyor.daha yeni emer insallah.ama zorla.herseyi yapip uyandıramiyorsan sarılık olma ihtimalini hep aklında tut eve dönünce de ilk hafta.
Karistirdin galiba canım.sakaryaliyimda.mersinde oturuyorum.
Dediklerini de sürekli yiyorum canım inşallah kilo alır benim bebegim de
beraber sayılrız bende 6 şubatta ayrılacam inş. erken gelmez ise bebeğim. hiç yoktan 1 hafta dinlensem iyidir.ben hariç : (((
daha şubatın ilk haftası ayrılacam
bizim halımız eksik hayırlısıyla onuda aldık mı tamamdır :) şimdi dr geldik kızım tersçok cicik yakışmış .
herkes odalarını koysada son halını görsek. bende h.sonu duzenleyecegım ama benım ust katın peteklerı kapalı oda resmen buzdolabı.
İnşallah canım. Erken doğmasalar bi 39. haftaya kadar dursalar içimizde eminim daha da çok toparlanırlar bebişler.
evet canım o zaman demişlerdi zaten açılma olabilir diye 25 haftalıktımkız senın kac ay gectı o zaman 4-5 aylıktık.
Geçende sancın başlamış niye gelmiyorsun dedi :) bende sordum ne zaman gelelim peki ne olursa panil olmam laxım diye o da bunları söylediiyi bari. dinlen şimdi gecene kadar.
doktor kısaca gelme demek ıstemıs heralde :)
dediğim gibi benim suyum ilk geldi hemen hastaneye gittik. sancıyla birlikte suda geliyordu. sanki işiyormuş gibiBişi sorcam su ne kdr süre geliyor aka aka mi gidicez hastaneye yoksa akıp bittikten sonra mı
kaderdaşım :) bizim tahmini doğum tarihimiz aynı bebeklerimizin durumu da hatta kilomuz bile (2750 gr) bana yürüyüş yap dedi ama bu havada da ne kadar yürünebilirse ben şu fener tutma olayını denemek istiyorum ama ne zman denesem bilemedimBu doktorum oğlumu dogurtan doktor. Ben oğlumu doğururken o 5 aylık hamileydi. Kızıma hamile kaldım yine gittim baktım o da hamilehemen hemen benle bir doğum yaptigi için kızımın doğumuna giremedi,ama 8. Aya kadar takibini o yaptı. Simdi üçüncü Doğumum.bu sefer doktorum hamile değil ben sirani savdim sıra sende diyor,4 çocuğu var çünkü kendisinin de seviyorum doktorumu.guveniyorum da Allah yanıltmasın. Yaklaşımı her zaman normal doğumdur ama iste bebek dönmezse doktor ne yapsın.kizim 34. Haftada dönmüştü 37de de doğmuştu.Sanki bu kiz geç kaldı gibi.yine Rabbim bilir.doktor alttan da baktı açılma var mi diye yokmuş. Esim de diyor bu kiz donmucek sen kendini sezeryana hazırla diyor.çarşambaya tekrar randevum var bakalim o zamana kadar duracak mi.dönecek mi.
Benim annemde en küçük kardeşimde bira istemişti. Evimize girmişliği yoktur ama hamilelik işte. Babam gidip almıştı 1 yudum içmiş gerisini dökmüşler. Bide gazete kağıdına sarmışlar :)çok ilginç canım sıcak şarap istedi :) hayır yani şimdiye kadar ne yapmışlığım ne içmişliğim var. ne ki şimdi bu böyle
normalde zaten alkol kullanmam hiç içmedim
bu hamilelik ne garip bişey ya
arkadaşım 29 haftalık doğum yaptı biraz önce bebiş 2780 doğdu görseniz çok tatlı2 cm açılması varmış 4 saat sonunda verdiler suni sancıyı normal doğum yaptı epiduralli rabbim hepimizi sağlıklı kavuştursun poyrazım kuveze bile konmadı akşam yanına gitcem
yasemin kızına yaptığın abla oldum harflerini nerden aldınBenim annemde en küçük kardeşimde bira istemişti. Evimize girmişliği yoktur ama hamilelik işte. Babam gidip almıştı 1 yudum içmiş gerisini dökmüşler. Bide gazete kağıdına sarmışlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?