2015 Şubat Anneleri

Dediklerini de sürekli yiyorum canım inşallah kilo alır benim bebegim de

Sana da geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasın yavrularımızı

Teşekkürler canım ben de burdan cok şey öğrendim hepsini uyguluyorum inşallah toparlanır benim bebeğim de

bir arkadaş vardı da burada eğitim sınıfında karşılaşmıştık adını ve nick ini unuttum sen de sakaryalıyım yazınca o sandım :)

çok ilginç canım sıcak şarap istedi :) hayır yani şimdiye kadar ne yapmışlığım ne içmişliğim var. ne ki şimdi bu böyle
normalde zaten alkol kullanmam hiç içmedim
bu hamilelik ne garip bişey ya

çok cicik yakışmış .
herkes odalarını koysada son halını görsek. bende h.sonu duzenleyecegım ama benım ust katın peteklerı kapalı oda resmen buzdolabı.
bizim halımız eksik hayırlısıyla onuda aldık mı tamamdır :) şimdi dr geldik kızım ters iremguzum yazmıştı ya fenerli bir duruş onu ne zaman denesem acaba diye düşünüyorum çok çok şükür herşey yolunda yeni bir doktora gittim oda sağolsun normal doğumun risklerini anlatmaya doyamadı

iyi bari. dinlen şimdi gecene kadar.
doktor kısaca gelme demek ıstemıs heralde :)
Geçende sancın başlamış niye gelmiyorsun dedi :) bende sordum ne zaman gelelim peki ne olursa panil olmam laxım diye o da bunları söyledi

arkadaşım 29 haftalık doğum yaptı biraz önce bebiş 2780 doğdu görseniz çok tatlı 2 cm açılması varmış 4 saat sonunda verdiler suni sancıyı normal doğum yaptı epiduralli rabbim hepimizi sağlıklı kavuştursun poyrazım kuveze bile konmadı akşam yanına gitcem

kaderdaşım :) bizim tahmini doğum tarihimiz aynı bebeklerimizin durumu da hatta kilomuz bile (2750 gr) bana yürüyüş yap dedi ama bu havada da ne kadar yürünebilirse ben şu fener tutma olayını denemek istiyorum ama ne zman denesem bilemedim

Benim annemde en küçük kardeşimde bira istemişti. Evimize girmişliği yoktur ama hamilelik işte. Babam gidip almıştı 1 yudum içmiş gerisini dökmüşler. Bide gazete kağıdına sarmışlar :)

Maşallah :) 29. haftada kilosu falan çok iyiymiş maşallah çok güçlü bi bebeymiş :)

Doktordayim Muayene oldum suyu hareketi vb iyi dedi agrin var mi dedi az karin agrsi ishal oldu dedm lekeyi cok minik diye soylme geregi duymadim muayene bulguları iyi olunca bilmem hata mi ettim bidaha gelen bisey yok toplu igne başı kadar bsydi zaten. Yola gidecegmi söyledim nst istedi sıra bekliyorum simdi bisey cikarsa alttan bakicam dedi ona göre raporu yazarim ucus icin dedi daha da gec kalma git dedi bakalim ins nst bisey cikmaz da sagsalim duserz yola hayrlisiyla gerci arabayla sakin gitmeyin diye de uyardi ya neyse hayırlısı bi nst temiz sonucu alırsam oh diycem

Benim annemde en küçük kardeşimde bira istemişti. Evimize girmişliği yoktur ama hamilelik işte. Babam gidip almıştı 1 yudum içmiş gerisini dökmüşler. Bide gazete kağıdına sarmışlar :)
yasemin kızına yaptığın abla oldum harflerini nerden aldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…