2015 Şubat Anneleri

Ayy teyze oluyorsunuz bir de ne güzel.diğer ablanin var mi çocuğu.ben de teyze olmak isterdim ama tek kızım.hala biraz daha soğuk geliyor ama onada raziyim da kardeşim evlenmek istemiyor kii

Bence bebeğin on oniki gün önde diye 38 de alıcaklar. Yoksa sezeryan da olsa bekliyorlar.
ayrıca bıde ben kan sulandırıcı ıgne kullanıyorum oglumda da o yuzden 38 de aldılar ıgneden dolayı yeterlı buyukluge geldıgı ıcın kızımda da kullanıyorum su an oda 38 de alınacak

Tiramisu35 cnm cok gecmis olsun allah beterinden saklasin cocuk okunca mevzu insanin omrunden onur gidiyo
S serefraz85 canim ins istedigin gibi gonlune gore olur hersey ama ucakla gitme imkanin varsa yollarda okdr eziyet cekip riske atma kendini derim

canım öyle degıl mı? şubatı 3 e bolersek bırıncı bolumdeyız. sen ve litchi her ne kadar 42.haftada doğurmak ıstesenız bile kusura bakmayın çıkacaklar yanı ordan :)

17 Şubat geç diyosun yani :) bari 7 şubat olsun.

Nasip kısmet.hayırlısı.döneceği varsa bir anda dönüverir zamana bakma sen.donmiceksede42 yi beklesen de dönmez.yapacak bi şey yok duadan baska

Allah korumuş canım,Allah bi daha göstermesin böyle şeyler inşallah ...

Bişi sorcam su ne kdr süre geliyor aka aka mi gidicez hastaneye yoksa akıp bittikten sonra mı
Her doğumda değişik oluyor.benim ilkinde gece 2de başladı sancim.yavaş yavaş su geldi.Anlıyorsun zaten.foss diye boşalmadı.kalanını doğumda patlattilar
2.de sancı geldi.açıklık tamamlanınca suyu patlattılar.cataldan inmemle çıkmam bir oldu.bebek suyla iniverdi.

Yarin da tatil olmus. Kv geldi ogluma bakmaya. 4 gundur evdeyiz basbasa. Tatil iyi hos da donem sonu geldi sinavlar notlar ne zaman yapilcak. Neymis yollar buzluymus araclar kaza yaparsa diye tatilmis. Tamam kimse kaza yapmasin kimseye birsey almasin da onlem almak yollari kaldirimlari duzgun yapmak yerine eve mi kapanalim her kar yagisinda. Nasil bir ulkedeyiz yaa

ben de bi panikledim ama hiç de belirtim yok yani hem benim önceden hamile olan arkadaşlarımın hep 40. hafta hatta daha geç oluyodu... Bu yeni mi moda :/
Canim iki aksam yemek yiyemedim bi gece oncesi karnim cok kasildi gaz dedim ustume pek almadim gece bebek hep toplandi bi tarafa agri oldu uykum cok vardi uyudum agriyi fazla dusunmedim :) sabah esimi ise yollarken birden akinti geldi lavaboya kan geldi hemen doktor turu acilma baslamis sonra eve tekrar geldim kahvalti yaptim 12 gibi hastaneye yatis yaptim saat 16 da bebisim kucagimdaydi cok sukur strese gerek yok guclu olmak icin yemegimi yedim agri geldikce nefes aldim sukur iyiyiz ikimizde :)

Vişne suyunu kaynat yarı suyunu uçur içine karanfil tarçın koy iç

yok yaa bendeki ağırlık sündüklükmüş meğersem
az önce iş arkadaşım aradı yarın müsaitsen sana geleceğiz dedi
sanki çift motor takılmış gibiyim
apar topar vileda yaptım toz aldım oturduğum odanın camını sildim
yemeğimi koydum ateşe bulaşık makinasını boşalttım uyku setini değiştirdim
tuvaleti lavaboyu yıkadım
hey maşallah biri daha arasa geliyoruz diye benim temzilikler bitecekmiş haberim yok

ayrıca bıde ben kan sulandırıcı ıgne kullanıyorum oglumda da o yuzden 38 de aldılar ıgneden dolayı yeterlı buyukluge geldıgı ıcın kızımda da kullanıyorum su an oda 38 de alınacak

Ben de iğne kullanıyorum bu sezeryan için bir neden miymiş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…