Oglani emzirdim uyuttum birazda buraya bakiyim : )
biraz da donemsel bu. 13-18 ay arasi anneye en cok yapistiklari donem. Sonra azaliyor. Yavas yavas degistebilirsin uyuma seklini tabi ugrastirir. Sabrin ve vaktin varsa.
biraz da donemsel bu. 13-18 ay arasi anneye en cok yapistiklari donem. Sonra azaliyor. Yavas yavas degistebilirsin uyuma seklini tabi ugrastirir. Sabrin ve vaktin varsa.
valla benimki dogumlra giriyor,kizimda yanimdaydi bastan sonada oglanda sadece çocuk dogaacgi anda gelebilid, gobegini o kesti, ilk snaiye çirkin çirkin videolarimiz bile var : )))))Gecen beraber gittik. Oglum sıkldi bekleyemedi onlar kantine gidince ben girdim muayene oldum. Bu defa sanci surecinde yanimda olsun istiyorum. Ne dersin nasil olur.
Dedigin gibi ilgisiz olsalar hic cekilmez. Dogumhanede istemem de oncesinde gorsun kiymetimi anlasin diyorum mantikli mi
hahha vallaha komik , sanki o ikianacak çocuk kilolu olunca : )))Bu kilo konusunda öcü gibi bakıyor drlar. Benim kizan da büyümüş 2700 dedi bugunki dr onden gidiyor iri bebek dedi niyeyse böyle dehşet bi durummus gibi.
benim gittiğim dr.da kafa boyutundan bahsetti 92 kızımın kafası 99 olursa normal doğum olmaz dedi ama sürekli normal doğumun risklerini anlattığı için gerildim bendeBu kilo konusunda öcü gibi bakıyor drlar. Benim kizan da büyümüş 2700 dedi bugunki dr onden gidiyor iri bebek dedi niyeyse böyle dehşet bi durummus gibi.
dr versin ben takmiyorumki, evde gelip kontrolmu ediyor :)Ben de buldum bi tane.cocuk dr.u herseye antibiyotik yazmiyor. Ama yaziyor yine de. Direk agumentin veriyorlar burda cocuk kac yasinda ya da nesi var onemli degil. Bilincli olmak gerekiyor
İşte.Bizde.bir kez beraber gittik.ay ne biliyim valla ,3. oldugu içinmikii
çocuklara çok duskundur ama dr randevulari viz gelip tiriis gidiyor bizde umrunda deil , Allahtan dr ne dedi diye soruyor gelince onu da demese girtlagina yapisicammm ..
dogum aninda yapilmadi bisey ama ben insuline baslamamistim diyetle idare ettikYok benim doktor henüz doğum şekliyle ilgili yorum yapmadı. Şekeri bahane ederse hazırlıklı olayım diye sordum.
Doğum sırasında şekerinle ilgili bişey yapıldı mı peki?
Yarın kontrolüm var da doğumla ilgili ben konuşsam mı onun konuyu açmasını mı beklesem???
Canım o badiyi ya H&m den yada koton dan almıştım. Tam hatırlayamadım. Havuzluhanda adını bilmiyorum ama köşede büyük bir mağaza. Sadece süsler satıyo. Muhakkak görür gidince. Elimde diktim ben, badiyi sonradan kullanırım diye. İstersen silikonla yapıştırabilirsin. Alttan diktim ip görünmüyo:)Oglum da cumadan yarim saat once dogmustu : )
Kizina badi suslemissin ya duz badiyi nerden aldin. Kece harfleri havuzluhanin neresinden aldin. Arkadasima aldircam da. Ben de ogluma yapayim guzel fikir hosuma gitti. Son olarak nasil yapistirdin keceleri. Ben hic bilmem bu isleri
Üşüttüm heralde.yorulacak kadar yürümedim,işyerinde oturdum.Yorulmuş olabilir misin?
İşte.Bizde.bir kez beraber gittik.
Geleceksin desem.hepsine gelirdi ama kendi talep etmiyor. O bir kez gelmeside şu bizim hormonların tavan yaptığı zaman çok ağlamıştım gelmiyorsun herkes eşiyle gidiyor diye o zamandı.
Yine koca çekiştirmeye başladık.
Adamda hastane fobisi var.
Küçükken koşarken düşmüş kafası yarılmış,annesi babasını kahveden çağırmış gel çocuğu doktora götürelim.diye.ama bundan sonra hep yanında olmalı küsmek kırılmak alınmak zamanı mı yaaa
Kıymetsiz bebek de oluyor demek onların mantığına göre. Bilirkişisi varsa bu işin biz de bi Kıymet takdiri talep edeydikBir de oyle ciddi soyluyorlar ki. Kendilerini de inandiriyorlar cunku bahanelere hasta da inaniyor iste. Sadece tup bebekle hamile kalmak bile seseryan sebebi. Neymis kiymetli bebekmis. Benim zamanim kiynetli seni normal dogurmani bekleyemem demiyor da.
Bir de tup bebekte de avrupaya gore en basarili ulkeymisiz. Gereksiz yere tup bebek yapilmasi bunun sebebi de. Yurt disinda yasamali aslinda. Kar yagdi yerler buz diye 4 gundur tatil. Bir yollari acmayi beceremedik. Hadi koyler fln tamam da sehir merkezinde de mi acamiyorsun yolu. Bak sinirlendim
Oy cok tatlısın :) cok güzel bi paylaşımdı saol walla Doğada her seyin bi dengesi var demk ki iste :) kilosu iyi dediklerine göre öledir yaBenim de dr randevum vardı.Bebişimiz dr a göre iyi bence zayıfcherish tabiri ile skinny , slim-fit 2 kilo civarı geldi ,Dr suyu, doppleri gayet güzel dedi.Dedim kilo alması için bişiler okudum yapayım mı dr da dedi her bebek anneye göredir anne vücuduna bünyesine yapısına göredir.Senin çatına,doğum kanalına göre kilo alır dedi.Dışarıdan müdahele etmeye gerek yok dokunma bebeğe dedi.Bir de doğumun rahat olur iyi yönü bu dedi.Dönmüş diyip sevindi Zaten karnımı elle kontrol ederken karnın küçük bebeğin yapısı da küçük büyük ihtimal dedi.dokunarak anlıyor ya :) Ne bileyim rahatlattı gönderdi.Ama kızımı görünce çok sevindik yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?