- 25 Haziran 2014
- 674
- 400
- 78
Ben de 1.68 boy 58 ile hamile kaldım aynıyız hmn hmn , bebiş de seninki gibi eksiği var fazlası yok yani. Doktor bana da bünye meselesi dedi ki kardeşim de ben de 3 kg dan küçükmüşüz doğduğumuzda
Slmlar genelde pek msj yazmıyorum ama sizi takip ediyorum birşey sormak istiyorum benim sancılarım başladı benim gibi sancısı olan var mı acaba yakınlarda:))) doğum yapanlara hayırlı olsun ömürlü olsun kuzular inş
Sıra bizde
Benim bebiş çok kilolu değil bir hafta önde gidiyor sadece. Normal bir doğum ve huzurlu bir bebek istiyorum.dogumu erken tetiklemenin tek mantikli sebebi çocugun çok asiiri kilolu olmasi herhalde benim için dusunduler suni sanciyi,38 falandim sonra vazgeçtiler,40. haftada dogdu oglumda kendi istedigi zaman
ama TR de ki doktorlar gozuyun ustunde kaisn var diye sezeryan onerebilir
simdiye kadar hiçmi bahsetmedi dr un, ortasi olmuyor galiba bunun ya sezeryanci oluyor dr yada sonuna kadar normal dogum diyor : )
sor bence, belki degisirsin drun yaklasimini begnmezsen
Yine sekerim var. Genel oldum ama bu sefer kararsizim epidural olsam mi diyePeki su an şekerin var mi? Ya bugün benim de belim çok agriyor ayrilacakmis gibi.peki bisry sorcam spinal mi oldun genel anestezi mi?
ilk dogum ve tup beebek komik sebebp gerçektenBenim bebiş çok kilolu değil bir hafta önde gidiyor sadece. Normal bir doğum ve huzurlu bir bebek istiyorum.
Bebeğimi hemen kucağıma versinler yıkamayla silmeyle bizi ayırmasınlar istiyorum, çok mu şey istiyorum
Benim doktor eşimin arkadaşı (ben yeni tanıştım) 2 arkadaşımız da yakın zamanlarda onda doğum yaptı. Birinin plesentası rahim ağzındaydı kanaması olunca sezeryanla aldı. Diğeri de yaşı büyük+ilk doğum+tüp bebek diye sezeryanla aldı. Bu sonuncu neden kafamı kurcalıyor. Dur bakalım en iyisi dediğin gibi açık açık konuşmak galiba
Bence degil. Dra zor geliyo normal yaptirmak, bahane oldu benceŞeker sezeryan sebebi mi? Bende insülin kullanıyorum.normal doğum şansı hiç mi yok?
ailende seker hastaligi varmi peki canim ?Yine sekerim var. Genel oldum ama bu sefer kararsizim epidural olsam mi diye
Annemin ve babamin sekeri var. Cok yuksek degil ama varailende seker hastaligi varmi peki canim ?
Bi de Konuşurken tepki vermemek lazım ki gerçek niyetini belli etsin . He he diip de son anda yok ole yok böle die savunmasız halde yakalanmamak da lazım .Benim bebiş çok kilolu değil bir hafta önde gidiyor sadece. Normal bir doğum ve huzurlu bir bebek istiyorum.
Bebeğimi hemen kucağıma versinler yıkamayla silmeyle bizi ayırmasınlar istiyorum, çok mu şey istiyorum
Benim doktor eşimin arkadaşı (ben yeni tanıştım) 2 arkadaşımız da yakın zamanlarda onda doğum yaptı. Birinin plesentası rahim ağzındaydı kanaması olunca sezeryanla aldı. Diğeri de yaşı büyük+ilk doğum+tüp bebek diye sezeryanla aldı. Bu sonuncu neden kafamı kurcalıyor. Dur bakalım en iyisi dediğin gibi açık açık konuşmak galiba
SANCILar basladi derken ? bugun mi basladiSlmlar genelde pek msj yazmıyorum ama sizi takip ediyorum birşey sormak istiyorum benim sancılarım başladı benim gibi sancısı olan var mı acaba yakınlarda:))) doğum yapanlara hayırlı olsun ömürlü olsun kuzular inş
Sıra bizde
insallah dogumdan sonra kalmaz canim sendeAnnemin ve babamin sekeri var. Cok yuksek degil ama var
ilk dogum ve tup beebek komik sebebp gerçekten
e ilki seercik olunca ikinci mecbur sezryna olucak o zaman buyur burdan yakkk
yas olayini bilmiyorum ama oda bahane olmali
esiyin arkaadasiysa degistirmezsinde sen simdi , normal istediginide dile getirsen iyi olur hani
Mrb kızlar nasıl moralim bozuk bu akşam komşunun bebeğini görmeye gittik yeni doğum yapmış kadın sezeryan olmuş kaynanası yanında kalıyor bende sordum kendi isteğinlemi sezeryan oldun yoksa öylemi
Gerekti oda biz istedik dedi bana sordu normal doğumun mu istiyorsun evet dedim o anı yaşamak istiyorum kadının kayınvalide si aa dedi ben gelinimi inek gibi bağırtamam dedi şok oldum ya ne insanlar var üstüne başa başa diyor ya ben onu inek gibi bağırtamam bende allahın verdiği bu kadınlık lutfunu her şeyini yaşamak istiyorum bide ben bu bebeğe kolay kolay sahip olmadım
Canim cok sagol gayette guzwlnhastane icinnyeterli zaten kac kisi gelirki bende verim siparis cok sagolecicansu , @InzaR ve diğer merak eden arkadaşlar;
Cumartesi verdiğim çikolata siparişi hava muhalefeti nedeniyle bugün elime ulaştı. Tadına bakıldı gayet sevdik ki eşim çikolata gurmesidir
Çikolataların bir yüzünde istediğiniz mesaj yazıyor diğer yüzü de standart, birisinin tersini çevirip çektim. Aşağıda fotolardan bakarsınız.
Bildiğiniz madlen çikolatalardan biraz daha küçük gibi. Onun dışında bi olumsuzluk yok canlarEki Görüntüle 1366968 Eki Görüntüle 1366970 Eki Görüntüle 1366973
Tövbe tövbe Kendi NAsil dogmus yada nAsil dogurmus!
Bu sertleşme ortada olunca mi doğum belirtisi? Bnm yan kısımlarda bi sertlesme oluyor o önemli mi sanki biyerlerini dayiyor gibi diye onemsemiyorum ama kasılma olabilir mi buSANCILar basladi derken ? bugun mi basladi
37 bitmis galiba artik arada yiklar sanci falan rahim kendini hazirliyor
karninda sertlesme oluyormu ortasinda, nst de sanci çikidmi hiç daha once
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?