1 ay falan oldu galibaYa kocanizla iliskiyi ne zmn kestiniz, ya da kestiniz mi? Ben dra soramadim, kardes olduk :) adama da aciyorum, daha bunun lohusaligi da var :)
Dengesiz işte kendimi nasıl kötü hissetim nasıl bir devir bu böyle nasıl düşünceler bunlar
yok yanlar onemli deil benim bildigim, o bebek toplaniyormusBu sertleşme ortada olunca mi doğum belirtisi? Bnm yan kısımlarda bi sertlesme oluyor o önemli mi sanki biyerlerini dayiyor gibi diye onemsemiyorum ama kasılma olabilir mi bu
Çiftli ve elektrikli olması öneriliyor daha çok canımCevaplar gelince canavar gibi nete sarıldım da bisürü model var. Mesela en basiti çiftlimi alayım teklimi, elektriklimi pillimi off bilmediğim bir konu yorumlarda çok çok farklı işin açığı 900 liraya kadar pompa var hani o kadar da değil değilmi? Birde medelayı önerenler lansinohuda öneriyorlar.
Bir de bugün kontroldeydim süt için doktorcukum 3 gün önceden humana stil çaya başlayabilirsin dedi. Hani hepimiz ortalama aynı zamanlarda doğuracağız süt için bilgi bilgidir. Birde bugünden lansinoh göğüs kremine başla sabah akşam sür dedi.
tovbe estMrb kızlar nasıl moralim bozuk bu akşam komşunun bebeğini görmeye gittik yeni doğum yapmış kadın sezeryan olmuş kaynanası yanında kalıyor bende sordum kendi isteğinlemi sezeryan oldun yoksa öylemi
Gerekti oda biz istedik dedi bana sordu normal doğumun mu istiyorsun evet dedim o anı yaşamak istiyorum kadının kayınvalide si aa dedi ben gelinimi inek gibi bağırtamam dedi şok oldum ya ne insanlar var üstüne başa başa diyor ya ben onu inek gibi bağırtamam bende allahın verdiği bu kadınlık lutfunu her şeyini yaşamak istiyorum bide ben bu bebeğe kolay kolay sahip olmadım
Çiftli ve elektrikli olması öneriliyor daha çok canım
Bi dur bakalım canım belki lazım olmaz ihtiyaca göre alırsınBende El pompasi var hic iYi degilmis demi. Napsam alsammi kizimda hic kullanmadim Ama Bunda lazim olurmu Bilmem.
tovbe est
ben olsam susmazdim teyze sen nasil dogurdun yada dogdun derdim :)))
kizlar hamilelikle ilgisi yok ama ben size bisey sorucammmm
simdi ben bu sbah arkadasa kahvaltiya gittim komsuya yani, diger komsularda vardi burda Turk turku bulunca hazine bulmus gibi olur arkadas olunur hep falan nheyseee
konu faceden açildi derken , benim gecenlerde faceden sildigim komsum beni silmisin oyle gorunuyor dedi, herkes bi anda sustu ortalik buz kesildi, silinmis oldu falan dedim silme sebebimi herkes biliyor oda biliyodur da neysee
simdi ben bu kadina sonra denk geldigimde neden sildigimi desemmi demesemmii, aslinda kendisini sevrrimde paylasimlarindna rahatsiz oldugum için sildim,onuda o yapmiyormus kocasi mahsus paylasiyormus diyolar ama her neyse gormek istemiyordum paylastikalrini ben
Bende anlamiyorum valla, Moda haline geldi sanki. Tabi riskin olur rahatsizligin olur yaparsin Ama Ayip Yani inek gibi bAgirmak filan.
hadi yaa o kadar zor muZor bi durum yani. Ben bilemedim. Daha bilgi arkadaslar buyurun. Ama zor
o yüzden iğneyi 2 gün önceden bıraktırıyorlar ameliyat esnasında kanama aşırı olmasın diyeBnm drumda normale engel değil dedi ki engel olması için hi sebep uok. Sezeryanda kanama daha fazla ztn
Merhaba benimde sürekli karnımda sertleşmeler oluyor. Bu hafta 4 kez nst çektirdim.Yszamadim bi kızın okul gostersine gectik firsat olmadi. Nst cekildim dr baktı hafif agriarin var senin dedi bikac ufak sanci çıkmışs beklmeden henhemen git gideceksen dedi magnezyum verdi ucakla git dedi fakat alttan muayene etmedi bisey cikarsa ederim demsti ciddi gorse ederdi herhalde diymi. Bu sancı dedgi bana gore az onemsz gibi ama emin de olamadm biri nstnin basinda olmak uzere iki yerde daha 20 30 40 civarinda gibi anladım ben. Bu konuda sıfır bilgi sahibi biri olarak yorumlarnzi rica ediyorum sancili gebelerden bilhassa. Sabah aracla yola cikicaz normlde cok aciliyet gerektiren birsey goruyor musunuz nstmi ekliyorum korkmam gerekiyor mu ona göre bi karar vermem lazim ama zaten bu saatten sonra ucak da bulamam
Mrb kızlar nasıl moralim bozuk bu akşam komşunun bebeğini görmeye gittik yeni doğum yapmış kadın sezeryan olmuş kaynanası yanında kalıyor bende sordum kendi isteğinlemi sezeryan oldun yoksa öylemi
Gerekti oda biz istedik dedi bana sordu normal doğumun mu istiyorsun evet dedim o anı yaşamak istiyorum kadının kayınvalide si aa dedi ben gelinimi inek gibi bağırtamam dedi şok oldum ya ne insanlar var üstüne başa başa diyor ya ben onu inek gibi bağırtamam bende allahın verdiği bu kadınlık lutfunu her şeyini yaşamak istiyorum bide ben bu bebeğe kolay kolay sahip olmadım
Katılıyorum ben kullandım çok yoruluyordum şimdi ihtiyacım olursa elektrikli alacağManuel çok yorucuymuş. Helede calisan için çok vakit alıyormuş. Inşallah memnun kalırsın.
ben de Yanımda yaptırmanın ceremesini çekiyorum şu anda birkaç hafta benim bütün düzenimin bozulmasına yettihmm ben yanina yatip uyutuyorum hala oglumu. Cabuk uyursa iyi de degilse zor oluyor.
benim dr demisti normal dogum okadar uzun bir surec ama devlet 5 dklik basur ameliyati ile ayni odemeyi yapiyor suc dr.da degil diye. Bunda gittigim hastanede nornal ya da sezeryan ayni fiyat. Of serum fln takmasalar kendi halimizde dogursak. Tecrubeli ebe olsa inan evde dogururum ben
hadi yaa o kadar zor mu
ben bu face i çok takmadigim için pek ustunde durmuyordum ama benle berbae rbi arkaads daha sildi ayni sebepten
ayy masada birden herkes sustu bi gorseydin ne diycemi bilemedim, sebebini herkesin onujnde soylesem daha kotu olurdu durum
evet canımO zaman 39. Haftanda oluyorsun di mi?
Ya ama montsuz kış geçiriyoruz.şal aldım bende hep içine soğuk giriyor. Normalde altına kalın hırka giyiyordum.Çok soğuk gerçekten. Sıcakta kalmak en iyisi. Ben de Pelerinimin altına bugün tayt giymiştim oturduğum yerler buz gibiydi. Incecik taytı giyip çıkmışım.
Ya bana aşırı düşkün de değil evde baş başbaşa isek çok mutluyuz ama evde dede babaanne varsa yüzüme bile bakmazCanım bence bu bıdıklar kardeş geleceğini iyice anladı ve kıskanıyorlar. 3,5 yıldır yatağında yatan kızım yaklaşık 2 aydır bizim odada park yatakta yatıyor. Başlarda çok ağlattım, yatağına bırakıp çıktım falan ama çok inat benimki. Fazlada üstüne gitmek istemiyorum kardeşi gelince kendini kötü hissetmesin diye. Balık istifi gibi dizilicez yatak odasına:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?