2015 Şubat Anneleri

Iste kadin Icin zor bisey desen Sen demis olacaksin bence. Hani Ne bilim kocasiyla sorun olur filan
yok yok kocasiyla sorun olmaz kii
sorun benle onun arasinda olurr olsa olsa :))))
kocasida yapsa paylasimlardan rahtsiz olduugnu sanmiyorumkadinin,kocasi yapiyor deyince ne geldiki senin aklina .. hep dagdakilerin resimleri, bayraklari yol kesmeleri falan di iste paylasimlar : ((((

Değiştiremem muhtemelen. Eşimle konuşayım birazdan orda beni yalnız bırakmasın oda ısrarcı olsun normalde

Bence degil. Dra zor geliyo normal yaptirmak, bahane oldu bence
Tedbirli olayım diye sordum, sağolasın

Ya nedir bu ısrar ben anlamıyorum. En özel anlarımızı istediğimiz gibi yaşamak için mücadele etmek zorundayız, sinir bozucu

Ya kocanizla iliskiyi ne zmn kestiniz, ya da kestiniz mi? Ben dra soramadim, kardes olduk :) adama da aciyorum, daha bunun lohusaligi da var :)
Doktor risk olmadığı sürece sonuna kadar devam edebilir demişti, hatta normal doğuma katkısı bile varmış

Gelinine sezeryan yaptırarak modern kaynana olduğunu da düşünüyordur şimdi o

çokk gerekli bence
ben ahstaneden buunun içinde çiakricam, ilk iki çocugumda hava guzeldi ama bu kisin ortasina geliyor ilk defa kullanicam yeni dogan için , eltim getirdi benimki ni hatta geçenlerde , 3 ay yaziyor beden oalrak ..

Benimki de böyle önceden doyurur Altını değiştirir tatlı uykular annecim der odadan çıkardım şimdi ne mümkün
Hastayken de tek yatmak istemedi kv de çocuğun gönlünü et ağlatma oğlumu diye diye al sana aşırı şımarık dediğini yaptırmaya çalışan bir çocuk
Ben dayanırım da sinirlerim nasıl dayanacak çoooooook merak ediyorum

Bende Ne bilim Baska seyler paylasiyo sandim :))) COK kötü kalpliyim yA vay allah hic gülesim yoktu.

Canim cok sagol gayette guzwlnhastane icinnyeterli zaten kac kisi gelirki bende verim siparis cok sagol
Rica ederim canım, ne demek.Bende hastane çantasına koyacam,kalanı da eve ziyarete gelenlere ikram ederim diye düşündüğüm için 48li olandan aldım. Siteye üye olursan %10 indirimli alıyosun bu arada

Bende El pompasi var hic iYi degilmis demi. Napsam alsammi kizimda hic kullanmadim Ama Bunda lazim olurmu Bilmem.
Ben kizimda hic kullanmadim ihtiyacim olmadi.yani elektrikliye... simdide el pompasi aldim
eger gerekli olursa diye esime gosterdim
Eger sutum falan gelmez veya bebisim emmezse esim alacak. Fiyatlari biraz pahali belkide kullanmicam diye almafim.
Bende madelanin elektriklisi var yedek uclarini alirsak o bile 100 tl falan tutuyor

Benm tekli elektrikli , baya da az yer kaplayan bişey

Bende gösterim en iyisi aklinda Olsun lazim olursa aldirririm ins hicbirimize olmaz. Kendiligindwn gelir emer bebislerimiz

Rica ederim canım, ne demek.Bende hastane çantasına koyacam,kalanı da eve ziyarete gelenlere ikram ederim diye düşündüğüm için 48li olandan aldım. Siteye üye olursan %10 indirimli alıyosun bu arada
Aaa supermis ozamn bende ole yapim ama hastane falan sicak olursa erimez heralde dimi dolabami koyucaksin simdi

Bende alacaktım dalga geçtiler minicik bebek onu mu giyermiş. Küçükken battaniyeye sarılıyormuş. 4-5 aylıkken ancak giyer dediler.
Çok.beğenmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…