2015 Şubat Anneleri

cehalet in hava atma Şekli

Benim facem yokta annemin var.o siler sorarlarsada söyler.ben faceye rahatlamaya giriyorum.stresli şeylere gelemiyorum diye

Kendisiyle görüşüyorsan Keşke takibi bıraksaydın sadece ama olan olmuş. Müsait bi zamanda anlat bence nedenini, kırgınlık olmasın

ben de ilk doğumda sezeryanı kabul etmeyip normali bekleme konusunda zor ikna etmiştim. ama haklı çıktıkca alışıyorlar karışmıyorlar. ilaç konusu da aynı

tşk ederim canım. ben de önce bir badi alayım harfler gelince de dikerim

Kendisiyle görüşüyorsan Keşke takibi bıraksaydın sadece ama olan olmuş. Müsait bi zamanda anlat bence nedenini, kırgınlık olmasın
takip nasil birakiliyorki ?
ben face ozelliklerini hiç bilmemki
bosami sildim simdi yani : (((

Eklentiler

• 20150108_232521.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 83
Inş düzelir bebiş zamanında gelir canm ne kdr sancı çekmişsin

Yine sekerim var. Genel oldum ama bu sefer kararsizim epidural olsam mi diye

Gebelik şekeri mi bu canım yoksa normalde de seker hastası misin?belki okumussundur bebegim dönmezse ben de 2 normal doğumdan sonra maalesef sezeryan olacağım.dönmesi için kısıtlı suremiz var inşallah döner de bunlara hic gerek kalmaz ama eğer olursa da doktorum spinal önerdi bana bende sana onu soracaktim

ben de ilk doğumda sezeryanı kabul etmeyip normali bekleme konusunda zor ikna etmiştim. ama haklı çıktıkca alışıyorlar karışmıyorlar. ilaç konusu da aynı
e artik anlasinlar demi
bazen esim haberlerde okudugnu anlatir, su ilaç çocuklarda zararliymis, bu yasaklanmis diye, ee derim biz ilaç verdikmiki çocuklaaraa .. seslenmez tabii,ama tam 6 senedir boyleyim ben, esim ilaci kontrol eder diye içinden olçekle alip lavaboya dokdugumu bilirim ben isten gelince sorardi verdim derdim

Ya ama montsuz kış geçiriyoruz.şal aldım bende hep içine soğuk giriyor. Normalde altına kalın hırka giyiyordum.
ev sıcaktı sandım.dışarısıda öyle.

Bende bir pelerin Manto var üç dört yıl önce almıştım. Önü kapandığı için sıcak tutuyor, önü kapanmayan diğer montlarımı giymiyorum üşütüyor gerçekten. Pelerinin de boyu kısa işte. Soğukta bacaklar üşüyor biraz. Termal tayt varmış ondan alınırsa o da hallolur. Pelerin mantoyu öneririm normal zamanda da kullanılıyor.

Benim facem yokta annemin var.o siler sorarlarsada söyler.ben faceye rahatlamaya giriyorum.stresli şeylere gelemiyorum diye
uffff ya hiç sevmem boyle konularda polemige girmeyi ..
yazin bol bol gorusuruz parkda o zaman a kadar bulmam lazim dogru cumleleri : ))

Cok tatlı, neden gereksiz olsun ki , üşümez bunla hem S Sond üşümez diince aklıma sen geldin bacım

takip nasil birakiliyorki ?
ben face ozelliklerini hiç bilmemki
bosami sildim simdi yani : (((
Yav konunun içeriği ile ilgili yorum yapmak istemiyorum.ama ya gerçeği söyle ya da kırılır diyorsan çocuklar giriyor onlar bir şey yapmıştır ben anlamıyorum deseydin.

Yav konunun içeriği ile ilgili yorum yapmak istemiyorum.ama ya gerçeği söyle ya da kırılır diyorsan çocuklar giriyor onlar bir şey yapmıştır ben anlamıyorum deseydin.
çocuklar siliyoru bugun demeliydim soylediginde onun için geç kaldim
fazla seçenegim yok galiba gerçegi soyleyim ben en iyisi ..

Aynen ya bizimki de hasta oldu o zaman bozuldu düzen şimdi de şımardı dediğin gibi. Çocuğu ağlatmamak lazım da böyle de tepemize çıkıyorlar ve bazen cidden sinir dayanmıyor. Zaten hamilelik bi de adam gibi dinlenemeyince ev eş çocuk deerken (

Teşekkür ederim. İnşallah hepimizin ki zamanında gelir. İşin garibi ben sancıları bu kadar yüksek seviyede hissetmiyorum. Şansa Nstde öğrendim.
Umarm doğumda işine yarar hissetmemek güzelim , her sey gzl olsun bundan sonra inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…