• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Bişey sorabilir miyim? Bebekler ilk ne zaman yıkanıyor? Eşim en az onbeş yirmi gün yıkanmaz dedi. Ben hemen bile yıkanır belki on gün beklenir sonra yıkanır dedim. Iddiaya girdik.

kv hastaneden gelınce yıkanır dedi ama okudugum kıtapta dogarken ustundekı vernıks tabakası bebegı enfeksiyonlara ve soguga karsı korur, erkenden yıkamayın yazıyordu ama sure vermemıstı. 20 gun de fazla sankı ama bırkac gun durabılır gıbı gelıo bana.
zaten bebek konusunda cok catıscaz gıbı gelıo bana kv ıle :KK11:

Ufff Evet Yaa :KK51: Ama Sıkıldm Napıyım Zaman Çabuk Geçsin Gelsinler Artık :D Hamilelik 4-5 Ay Olsa Ne Güzel Olur 9 ay çok uzun :KK51:
Bencede çok.uzun.
Kardeşime dedim kuşlar ne çabuk.yapıyor yavrularını bizimki çok uzun dedim.
Seninde ömrün onlardan uzun dedi.
Her şey denge içinde.

Bencede çok.uzun.
Kardeşime dedim kuşlar ne çabuk.yapıyor yavrularını bizimki çok uzun dedim.
Seninde ömrün onlardan uzun dedi.
Her şey denge içinde.
Aynen Ben Sabırsızm Ya Bide Artık Hareket Engellerimiz Arttı Ya Onuda Düşününce Tamam Gel Artık Kızım Diyorum. Büyük İhtimal Sezeryan Olucak Zaten 6-9 Şubat Tarih Verdi Tabi Erken Gelmeye Kalkmassa :KK51:

Ahahahah Doğur Artık Sende Çocuk Çıkıp Askere Gitcek Nerdeyse Bende Sıkıldm Doğurak Artık Ya :KK47: Rüyamda İkimiz İkili Koltukda Oturuyorus Ama Sen Koltukda Beni Sıkıştırıyon Kız Az Öteye Git Sıkıştım Diyorm :KK48: Sonra Sen Karını Ovuyon Sus Zaten Karnım Ağrıyo Diyosun Tmm Diyip Sıkışık Bi Şekilde Oturmaya Devam Ediyorm :KK48::KK48:

Vallahi canım dr.a dakalsa ocak sonunda doğmalı yoksa içerde koca kafa büyütüyor ve karnını büyütüyor benim tombik oğlum 40 a kalırsak bizide kesip biçebilirlermiş ama yinede daha dursun 2 hafta daha içerde iyice büyüsün sağlıklı damat olsun da size :KK48:
Allah Allah ben karnımı ovalıyorsam ikimiz bir koltukta isek seni sıkıştırıyorsam ben doğurcam peşime sen mi doğurcan acep Allahım hayırlı doğum nasip etsin hepimize :KK48:

iremguzum iremguzum Nerde Dünde Yoktu Doğurdumu Yoksa :KK17:

Dün dr.a gitti nst çok yüksek sancısı çıkmış alttan muane olmuş açıklık yokmuş dr.u evde istiharat vermiş kalkmadn yatcak dinlencek haftaya tekrar kontrolu varmış. O yüzden sanırım sesi pek çıkmıyor inşAllah onun pipiliyle bnm pipilinin 1 gün var arada en az 2 hafta daha bekler öle gelir bebişler :anneadayı:

Aynen Ben Sabırsızm Ya Bide Artık Hareket Engellerimiz Arttı Ya Onuda Düşününce Tamam Gel Artık Kızım Diyorum. Büyük İhtimal Sezeryan Olucak Zaten 6-9 Şubat Tarih Verdi Tabi Erken Gelmeye Kalkmassa :KK51:

Sen nie sezeryan oluyorsun canım hayırdır ?
Ben hiç istemiyorum sezoyu ama bnm ihtimalim varmış şuanda yüzde 40-50 civarında. Oğluşumun kafası büyükmüş kilosuda iyi dedi dr. çatın fln musait olmazsa sezo olcakmışım:KK51::mad:

Vallahi canım dr.a dakalsa ocak sonunda doğmalı yoksa içerde koca kafa büyütüyor ve karnını büyütüyor benim tombik oğlum 40 a kalırsak bizide kesip biçebilirlermiş ama yinede daha dursun 2 hafta daha içerde iyice büyüsün sağlıklı damat olsun da size :KK48:
Allah Allah ben karnımı ovalıyorsam ikimiz bir koltukta isek seni sıkıştırıyorsam ben doğurcam peşime sen mi doğurcan acep Allahım hayırlı doğum nasip etsin hepimize :KK48:

Dün dr.a gitti nst çok yüksek sancısı çıkmış alttan muane olmuş açıklık yokmuş dr.u evde istiharat vermiş kalkmadn yatcak dinlencek haftaya tekrar kontrolu varmış. O yüzden sanırım sesi pek çıkmıyor inşAllah onun pipiliyle bnm pipilinin 1 gün var arada en az 2 hafta daha bekler öle gelir bebişler :anneadayı:
Tabi Canım İşin Şakası O Vakti Zamanı Gelince Gelsinler Sağlıklı Olsunlar Kuzucuklar.

Size çok erken tarih veriyor.
Benim sadece 5 gün öncesine verdi
O saati durur mu çocuk. Yani 9 ay 5 günlükken alacak sezaryene

Sen nie sezeryan oluyorsun canım hayırdır ?
Ben hiç istemiyorum sezoyu ama bnm ihtimalim varmış şuanda yüzde 40-50 civarında. Oğluşumun kafası büyükmüş kilosuda iyi dedi dr. çatın fln musait olmazsa sezo olcakmışım:KK51::mad:
Canım Benim Kasık Bölgemde Vajinama Doğru Tam Tamına 150 Dikişim Var. Özel Bölge Olduğu İçin Çok Çektim Ağrı,Sızı,İltihap,Mikrop Kapması Çok Yaşadım Korkuyorum Artık Yine Aynı Acıları Yaşarım Kesik Olur Dikiş Olur Diye Onun İçin Dr Direk Ben Normal İstemiyorum Dedim Taaa 5 Haftalık Hamileydim Düşün Dr Bunu Sölemek İçin Çok Erken Falan Demişti :KK48:

Ama bebek ilk 3 aylık kısmı kışa gelecek. Çok minikken giyebikir mi? Kolları bile çöp kadar oluyor

Bizimki onden iki taraftan citcitliydi yani bir nevi kundak tarzi icine koyabiliyordun. Kollari dar olmayınca sıkıntı olmuyor o sekilde giyimini yenidogana gore yapmislardi ilk uc ay kullandm zati daha kullnmadm ben de

@şerefraz hayırlı yolculuklar. Pazar burdasın zannımca.

Saol canim cumartesi aksam varmayi planliyoz bi engel cikmazsa inşallah

Annemde yıkayın bebeği rahatlasında uyusun der

biz hastaneden gelince yikamistik 4.gunu mu neydi

Canım Benim Kasık Bölgemde Vajinama Doğru Tam Tamına 150 Dikişim Var. Özel Bölge Olduğu İçin Çok Çektim Ağrı,Sızı,İltihap,Mikrop Kapması Çok Yaşadım Korkuyorum Artık Yine Aynı Acıları Yaşarım Kesik Olur Dikiş Olur Diye Onun İçin Dr Direk Ben Normal İstemiyorum Dedim Taaa 5 Haftalık Hamileydim Düşün Dr Bunu Sölemek İçin Çok Erken Falan Demişti :KK48:

Hımm anladım canım hayırlısı olsun tabi özel bir durum olunca yapacak bişi yok sezeryanlada olsa sağlıkla gelsin inşAllah bebişlerimiz önmli olan o ,

Benimkide sezeryan olsa bile gün verip gel şu gün alalım fln demedi öyle olmasını istemiyordum zaten şükür ki dr. aynı düşüncede çıktı bnmle, Ben normal doğumu bebek başlatsın sancılar gelsin normal doğurmayı biraz zorlayayım istiyorum baktık olmuyor kocakafalı oğlum çıkmıyor ozmn sezryna alsınlar bni artık yapacak bişi yok sağlıkla gelsin o önmli olan bu :))

Günaydın yola çıkıyoruz nasipse dualarinizda bize de yer verin bugun e mi kazasız dogumsuz varabilelim inşallah:KK66:
Bu arada araba cerci dükkanı gibi oldu yok yok. Yolda falan kalirsak deyü battaniye kettle bol yiyecek içecek stogu sicak su Torbamiz bile var :KK45:iyi ki kuzeyde doguda biyerde yaşamıyoz he benm adamın pimpirigini gorunce sukrettim.:KK76:gerci haberlerde yollar feci gorunuyor hava eksi 15lerde hep. Burasi da dun gece ve bugun inanilmaz ayaz kesti sekiz yildir burdayim hic boyle soguk yasamamastik buralar boyleyse diger yerler cidden soguktur.:KK64:
dune gore agrim azaldi sukur leke de yok. Magnezyum iyi geldi sanirim cok sukur:nazar:
Hadi hayirlisiyla varirsiniz inşallah canım :) iyi yolculuklar :)

Hımm anladım canım hayırlısı olsun tabi özel bir durum olunca yapacak bişi yok sezeryanlada olsa sağlıkla gelsin inşAllah bebişlerimiz önmli olan o ,

Benimkide sezeryan olsa bile gün verip gel şu gün alalım fln demedi öyle olmasını istemiyordum zaten şükür ki dr. aynı düşüncede çıktı bnmle, Ben normal doğumu bebek başlatsın sancılar gelsin normal doğurmayı biraz zorlayayım istiyorum baktık olmuyor kocakafalı oğlum çıkmıyor ozmn sezryna alsınlar bni artık yapacak bişi yok sağlıkla gelsin o önmli olan bu :))
İnş. Canım Rabbim Herkesin Gönlüne Göre Versin. Vajina Tarafında Dikiş Oldumu Çok Sıkıntı Oluyo İdrardan Akıntıdan Mikrop Kapıyo Yada Sadece Bana Oldu O Yüzden O Bölge Daha Fazla Müdahale Olsun İstemiyorum. zaten Dikişleri Görünce Kendimi Kore Gazisi Gibi Hissediyorum :KK48:

Back
X