• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Size çok erken tarih veriyor.
Benim sadece 5 gün öncesine verdi
O saati durur mu çocuk. Yani 9 ay 5 günlükken alacak sezaryene

Ne güzel işte bebe kendi istediği zamanda gelir. 10 cm açıkken bile sezeryana alıyolar. Senin başlarsa hemen alırlar sezeryana dert etme, normal için zorlamazlar :)

Kız benim düşen bebeğin bile adı vardı.
Defne idi ama erkekmiş. Ali diye düşünmüştüm.
Bu
bizim de ilk dusen bebegin adi belliydi ogrenir ogrenmez bulmustuk. O dustu sonraki de dustu isim bulma motivemiz de dustu sanirim. Defne cok guzel esim begenmedi ama

Bişey sorabilir miyim? Bebekler ilk ne zaman yıkanıyor? Eşim en az onbeş yirmi gün yıkanmaz dedi. Ben hemen bile yıkanır belki on gün beklenir sonra yıkanır dedim. Iddiaya girdik.
Benim tecrubem su şekilde oldu.ilkinde göbek düşene kadar bekledim.bir haftada düştü yikadim.sorunsuz oldu.
2.de göbek kurumak üzereydi.o sırada Dr kontrolü vardı.yıka ferahlar dedi.gerçi sürekli siliyordum ama yıka deyince yikadim.göbek iltihaplandi sulandı.dışarı pirtladi.15gun ugrastim.bi de etkisi var mi bilmem yağlı tabakayı bi kacgun emince vücutları bağışıklıkları güçlü oluyor.benimkiler maşallah kolay hastalanmazlar.

Ahududu için erken değil mi? Bebişin dönmüş müydü peki? Bebiş hala dönmemişse bile Ahududu Çayı içilebilir mi?
Canim bebisim benim dondu 31de. Gunde 2paket magnezyum ictim rahat hareket etsin diye. Doktor 27.hafta bi dahaki gorusmemize donmesse hareket verecegim demisti. Sukur dondu. O kedi deve hareketi ise yariyor duydum.
34.haftadan sonra ahududu cayi ve perine masaji oneriliyor burada.

@InzaR canim ben genel anesteziyle sezeryan olmustum ben cok memnun kaldim diyebilirim uyanirken cok mutlu rahatlamis sanki haftalardir uyuyomusum gibi hafif ve dinc uyandim gulerekde ciktim ameliyathaneden sonradan agrilar oluyo tabiki ama agri kesici vuruyolar surekli zaten kalkip yurumeye baslayincada kendini cabuk toparliyosun ve dayanilmicak agrilar degil ama tabi bu durum doktorun eliylemi senin agri esiginlemi alakali bilemiyorum benim bu sekildeydi yani iki dogum seklindede yjne agrilarin sancilarin oluyo tabi sezeryanda sadece biraz daha dikkatli olman gerekiyo usutmicen ayaklarini sicak tutucaksin vs.. hangisi hayurlisiysa hakkinda o olsun canim cok takilcaknbisey degil rahat ol bence
1 ay yataktan kalkilmiyomus dogru mu

Canım Benim Kasık Bölgemde Vajinama Doğru Tam Tamına 150 Dikişim Var. Özel Bölge Olduğu İçin Çok Çektim Ağrı,Sızı,İltihap,Mikrop Kapması Çok Yaşadım Korkuyorum Artık Yine Aynı Acıları Yaşarım Kesik Olur Dikiş Olur Diye Onun İçin Dr Direk Ben Normal İstemiyorum Dedim Taaa 5 Haftalık Hamileydim Düşün Dr Bunu Sölemek İçin Çok Erken Falan Demişti :KK48:

niye kız 150 dikişte ne?

İnş. Canım Rabbim Herkesin Gönlüne Göre Versin. Vajina Tarafında Dikiş Oldumu Çok Sıkıntı Oluyo İdrardan Akıntıdan Mikrop Kapıyo Yada Sadece Bana Oldu O Yüzden O Bölge Daha Fazla Müdahale Olsun İstemiyorum. zaten Dikişleri Görünce Kendimi Kore Gazisi Gibi Hissediyorum :KK48:
senin ne dikisin vardi canim ameliyat mi. Idrardan enfeksiyon kapmiyor da lohusa olunca ped kullaniyorsub o iyi olmuyor

Anladık canım işin özünü.
Dönme işine çok takıyorsunuz. Ters bebek istatiksel olarak az bir durum.
İnşallah döner.aminn

İki kere normal doğum yapmış biri olarak simdi karnimin ben uyanıkken kesileceği düşüncesi beni çok korkutuyor.tamamen uyutulma düşüncesi daha da korkutuyor.sezeryan isteyenler beni sakın yanlış anlamasin.memnun kalanlar çok var.hani bunu ayakkabı gibi düşünün.herkesin beğendiği giydiği tarz farklıdır. Daha önceden de tecrübe ettiğim için sanırım normal doğumu daha bir benimsedim.iyileşme suresi de kısa oluyor bu da benim için önemli sonuçta sadece kendimi ve bebisi düşünecek durumda değilim ki.oğlum var kizim var eşim var..eşimin ailesi yakın oturuyorlar gelip giderler simdi yatamam sanırım o şekilde..neyse bakalım hayırlısı olsun genelde donmeyenler 36-37 hafta gibi donerlermis .hayırlısı neyse o olsun :KK51:

Gebelik şekeri mi bu canım yoksa normalde de seker hastası misin?belki okumussundur bebegim dönmezse ben de 2 normal doğumdan sonra maalesef sezeryan olacağım.dönmesi için kısıtlı suremiz var inşallah döner de bunlara hic gerek kalmaz ama eğer olursa da doktorum spinal önerdi bana bende sana onu soracaktim
Gebelik sekerim
Gebelik şekeri mi bu canım yoksa normalde de seker hastası misin?belki okumussundur bebegim dönmezse ben de 2 normal doğumdan sonra maalesef sezeryan olacağım.dönmesi için kısıtlı suremiz var inşallah döner de bunlara hic gerek kalmaz ama eğer olursa da doktorum spinal önerdi bana bende sana onu soracaktim
Normalde sekerim yok canim. Spinal hakkinda bir bilgim yok. Epidurale benziyo sanirim. Epidural olan arkadaslarimin cogu memnun yalniz 1 arkadasim 1 yil boyunca felcli yatmis o kafami karistiriyo :( eger esim ameliyata girerse epidural olabilir, yoksa genel anestezi tercih edicem sanirim

S serefraz85 iyi yolculuklar hayirlisiyla yorulmadan varirsiniz insallah....

Litchi Litchi cocuk ilk dogdugunda vucudunda bir yag tabakasi oluyor onu yiakamamak lazim hemen birgun sonra yikayabilirsin. Ben eve geldigim gunden sonra her gun yikadim kizim kis bebegiydi. Burda onemli olan gobegini islak birakmamak. Yıkaninca cok guzel uyuyordu her aksam ayni saatte yikamaya calistim zamanla bebekte bu rutine alisiyor.

anlayan kızlar bır bakarmısınız..kızımın kan ve ıdrar tetkıklerıne baktımda ..

ferritin 18.1
eritrosıt +2 5
hgb 11.8 cıkmıs ,, kanı dusuk ve ıdrarda enfeksıyon var anladığım kadarıyla..sızce?

Benim tecrubem su şekilde oldu.ilkinde göbek düşene kadar bekledim.bir haftada düştü yikadim.sorunsuz oldu.
2.de göbek kurumak üzereydi.o sırada Dr kontrolü vardı.yıka ferahlar dedi.gerçi sürekli siliyordum ama yıka deyince yikadim.göbek iltihaplandi sulandı.dışarı pirtladi.15gun ugrastim.bi de etkisi var mi bilmem yağlı tabakayı bi kacgun emince vücutları bağışıklıkları güçlü oluyor.benimkiler maşallah kolay hastalanmazlar.

O zaman yıkamamak en iyisi di mi?

Back
X