2015 Şubat Anneleri

Ultrason kağıdında mı yazıyo bu rahim uzunluğu? Ne diye geçiyo bi kısaltması falan var mı?

7 ile çarpıyoz.
evet canim yaziyor dr d a dedi zaten
bana her ay ultrason yapmiyolar ya, yapinca herseye bakiyoalr
az ve öz oluyor yani usg ler : ))

biz ahstanede 4 gun kaliyoruz demistim ya
ikinci gun yikiyor hemsireler, benim ikiside oyle oldu , yikayip da sanki islayip kuruluyorsun çitilemiyoruz yeni dogan çocugu : )

ben dr yat dedı dıye degılde bıldıgın yerimden kalkamadığımdan ısten güçten elımı etegımı cektım :)ama koltuk halı ısını ben bıle esıme yaptırdım kac kere..sende yapma ben ıyıyım paso yiyiş ve yatış modundayım..

kecıboynuzu pekmezınde demır cokmus dıye soyledı gecen dr..ben kırmızı et tuketmıyorum..sadece yemeklerı yapıyorum ama oda sınırlı yemekler..oyle dalak falan ne pısırebılırım ne de kızım yer
ılac verırse bende + bıseylerle takvıye ederım bakalım ..sonuçlar buguncıktı ama benım haftayakı kontrolde gosterıcez dr .
O zaman idrar yolu veya böbrek enfeksiyonu olabilir başka bi şikayeti falan var mı böbrek taşında falan da kanda eritrosit pozitif çıkar
yok kızımın normalde hıcbır sıkayetı yoktu ben sadece günde 10 kere vc ye gıdınce ıdrar baktırayım dedım..saçıda cok dokuluyordu bıde kan tahlılı ıstedım o kadar..yanma sıkayetı falan yok..
Ben kombine spinal epidrual olmuştum allaha şükür hoc sıkıntı yasamamastim ne belde ne basimda. Anestezi ekibinin ustalıgi da muhim o da sans isi galiba inşallah normal dogururm bu kez yarabbm
Kesınlıkle sans ve bünye ısı bunu anladım ben onca okuduğum ve dınledıgım vakadan..
naptınız vardınız mı ?
endıse etme derım..doguma ne kaldı ..hem rahım ağzı uzunluğu kısalacak hem suyun zamanla azalacak zaten..bebek te dönmüş keyfını çıkar korkacağın bısey yok sımdılık.

boy hesaplamak için femuru kaçla çarpiyorduk hatirlayan varmi ?
fl çarpı 7 canım
Her usg kagidinda yazıyor mu rahim ağzı uzunluğu benmlnde var midr ki drlar hic demiyor ona dair bsy. Belki bu dr temkinli pimpiriktir ondan demstir öyle
bensorcaktım..ne ozelde ne devlette bununla alakalı hıc bırsey demedıler banada..usg kâğıdında yazıyormu kı

İnşallah canım cok ii cıkar bu sefer dr un sorun olmadıgını soyleyıp rahatlatır seni Allah ım saglıkla kucaklarımıza almayı nasıp etsın ınsallah

Doğru diyorsun canım 2.-3. Çocukta süre farklıydı bnm ilk çocuk olunca direk 2 ay diye kalmış aklımda uygulamada sıkıntı çıkarabilirler mümkündür bi de bu taslak mi yoksa yürürlüğe girmiş mi

Sen bugün hep beni anlatıyon sanki.aynen oyleyim.ağırlasmaya agrilara çok erken başladım bunda.benimde kız tam düzene girmisti uyku konusunda gene bozdu.gece kendi uykuya dalıyor ama geceyarısı sürekli bi sebepten uyanıyor.ben de yat kalk yat kalk perte çıkıyorum sabaha.oglanda da bi buçuk senedir gece kaçırma sorunu var.alarmli kilot aldım.ama çok agir uykusu.ruhu duymuyor.neler var şükür diyorum ama bazen bana da geliyorlar.kafa dağıtmaya bi komsu arkadaş olaydı o da yok.

Doktor görsün bakalim sonuçları ne dicek canım gerekli görürse ilaç başlar heralde

Kızlar kontrolden çıktık kızçem kocaman olmuş 3060 gr 45 cm nst ye bağlamadı kan ve orta idrar Aldı Ocak 23 te gel tekrar ağrım olursa gel dedi normal doğum için herşey normal dedi kafa aşada ayaklar yukarda bu ara sancılar normal olabilir ağrıya dönüşürse bekleme dedi yani biz Ocak sonu doğum yapcaz heralde kızçem erken gelmek istemezse iyi beslemişsin dedi raporumuzu yazdı artık evdeyim bizden bu kadar :)

Hastanedeyim. Doktorum acil doğuma çıktı. Sıradaki hastası benim. Gelsin diye bekliyorum. Pazartesi ve cuma günü çok yoğun oluyo, hiç gelmiyorum ama bu sefer böyle denk geldi hayırlısı. Allahtan eşimde geldide kızla hastaneyi geziolar:)

MaşaAllah canım kızçene:)

Gözünaydın bol bol dinlenirsin artık:))

Maşallah canım gözün aydın :) bol bol dinlenirsin artık :)

Giden yasakla donuyor.benimde kontrolüm yakin.korkmaya başladım.ayakta kalmak yasak.nasıl olacaksa di mi.artik babaya yüklencen yapacak birşey yok.dikkat et kendine.kendini tutmaya calis.bizim daha vaktimiz var.Allah yardımcın olsun.

Canım ben dut pekmezi yedim ama sen imkanın olursa ve tadını severen harnup pekmezi yani keçiboynuzu pekmezi ye onun etkisi daha fazlaymış. Sadece kahvaltılarda yedim ben ama canımda çok istiyordu bnm iştahlı ekmek banıp banıp bir kase yiyordum nerdeyse ki bnde hamişlktn önce asla yemzdm içimi yakardı ama kanım eksk olunca canım otomtk istedi götrdm vallahi pekmzleri şimdi canım istemiyor bak kan değermde 12. de demek ki vucut eksk olunca bişileri istediyormuş inş sende kısa zmnda halledersn kan işini.

temzliğe gelince bu bir kaç gündr enerji geldi üstüme öncesnde elim kolum kalkmıyordu doğuracam yakındr herhalde ama şöyle 2 hafta daha gelmesn bebişim, haftaya annem gelicek onla yapıcaz temzliği daha mutfak duruyor dolaplar aspiratör kısmı karnımdan tezgaha çok yanaşamıyorum mermerde karnımı dayıyınca karnımı ağrıtıo üşüyorum die ellemedm oraları, buzdolabını detaylı olarak çıkartıp tek tek 2 - 3 ay önce yıkamıştım silmiştm şimdi tek tek her parçayı sökmeye gerek yok ama buzdolabı da silincek snrada byük alışveriş yaparz temz temz doldururuz içini :) Annem ısrarla bişi yapma ben gelnce yaparım 2 gnlük iş hepsi bna diyor ama bakalım yarın da durumuma enerjime göre vitrn içi temzler silerim. Dantellerimi toplar mutfaktakileride yıkarım, pazar gnüde ütü gnü ilan etcem kafamdaki planlar bu.

iremguzum canım banada 2 gndr bir enerjı geldi sebebini bilmiyorum enerjı boşa gtmesn die bişilere başladım annem gelince ona destek olur yaptıklarım annem tek başına temzliğimi yapck o şimdi gelince bna hiç bişi yaptırmaz die bir iki bişi yapayım dedm enerjı gelmişkn boşa gtmesn ama sırtım çok ağrıdı şimdi sıcak su koydum sırtıma midemde yanıyor kahvaltıdn snra off yanma yine başladı şimdi ne yesem yanacak sen hiç bişi yapma bol bol ye ve dinlen haftaya kadar dr. amca seni önce Allaha snra ailene snra bize emanet etti yoksa pipili çıkmaya çalışır bak

gozunaydın canım..aramızdaki en normal hamılelerden bırısın zannımca maasallah maasallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…