2015 Şubat Anneleri

Ayni konuya bende takilmis durumdayim ama 20si gibi yaptiracam 12 subatta dogarsa 22 gun var yine cikmis olabilir onada kendim mudahale ederim artik diorm. Ya da subat basinimi beklesem ama erken dogarsa dedigin gibi o halde de gitmek istemiorm (
Kendimde mudahale etsem edememki jiletle alsam goremiyorumki komple keserim bubsefer doktorlar ne dusunur
ya 25 inde falan olmadi yaptirim subati beklemem ama seninde riskin var zaten cnm sen bekleme hic

Ayni konuya bende takilmis durumdayim ama 20si gibi yaptiracam 12 subatta dogarsa 22 gun var yine cikmis olabilir onada kendim mudahale ederim artik diorm. Ya da subat basinimi beklesem ama erken dogarsa dedigin gibi o halde de gitmek istemiorm (
hamilelikte benim geç çıktı hep

maşallah size

Kac haftalik cnm senin benim suan tam agdalik degil 10 gun sonra falan olur agdalik aldirirm ama buseferde subata kadr az da olsa cikicak onlari nasil halledicem mechul
12 şubatta bekliyoruz kızımı ama çatı muayenesi ve erken doğumlar beni tedirgin etti zaten jilet felan yapamam göbekten ay sonu gibi tekrar giderim diye düşünüyorum kızlar 38. haftada da doğabilirmiş

Merhaba arkadaşlarım daha eve geçmedim dışardayım ama merak edenler olursa diye merak ettirmek istemedim.
Bugün doktorum sadece açılma olup olmadığını kontrol etti.Açılma yok, küçük beyin kafası henüz doğum kanalına yerleşmemiş.Herşey yolunda imiş, haftaya tekrar alttan muayane artı ultrasonla bakacak.Ayın 20sinden sonra bekleyecekmişiz Rüzgar Beyi Benden haberler bu kadar.Hepinizi seviyorum canlar.

gozun aydın canım hadi hayırlısı

gozunaydın canım..aramızdaki en normal hamılelerden bırısın zannımca maasallah maasallah
Heralde :) valla keşke 40 hafta dursa içimde gelmese erken Dr alttan muayene bile etmedi kadın çok rahat 2 hafta sonra gel dedi nerdeyse doğur ara dicek hiç kasmıyor ne beni ne kendini hazır olunca o gelecek diyor

Kendimde mudahale etsem edememki jiletle alsam goremiyorumki komple keserim bubsefer doktorlar ne dusunur
ya 25 inde falan olmadi yaptirim subati beklemem ama seninde riskin var zaten cnm sen bekleme hic
bende yaptırmayı dusunuodum ama baktım kendı kendıme yapabıldım bırde bende hamılelıgım boyunca baya bı azlama oldu bacaklarımda ve dıer bolgelerde de tuy dese yerıdır :) ondan kolay yapabıldım sanırm doguöa kadar da daha cıkar mı bılmıom ama sanırım bende kendım mudehale edebılırım

selam kızlar
yorucu bir gün sonrası ancak girebildim
iş arkadaşlarım bebek banyo seti almışlar
çok duygulandım
hemen doğsada içinde yıkasam sıpayı diye iç geçirdim

bu arada dünden bugüne doğuran varmı geçmişe bakamadım

Dün odamı farklı bir şekile sokayım Kızımın yatağına da yer çıksın dedim o kadar yoruldum ki oğlum da Öğleyi zor şer uyudu ikindi yatırmak ne mümkün böyle olunca da akşam 8 de uyudu mahvoldum resmen

bızımde bugun besıgımız geldı uyku seti ve yatak almamız lazım içine yatak konusunda onerisi olan var mı bide uyku setinizi siz aldınızmı diktirdinizmi ya da nette guzel var mı baktım aama ne yatak ne de uyku seti goremedım ıstedıgım gıbı fıkır verırsenız sevınırım

selam kızlar
yorucu bir gün sonrası ancak girebildim
iş arkadaşlarım bebek banyo seti almışlar
çok duygulandım
hemen doğsada içinde yıkasam sıpayı diye iç geçirdim
Selam ne guzel dusunmusler...
Yikarsin annesi ... bebeklerin yikanma anlari cok guzel oluyo eger bebek aglamiyorsa tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…