Bende anlamdım inanki nst kağıdındaki çigler cok düüz çıkıyo inişlli çıkışlı değil onu anladım sadce kendi de emin olamıyo zaten güvenip gönderemiyo bizi düzensiz sanırım bazn iyi vıkıyo bazn kötüüdüzensiz mi kalp atislari dusuk falan mı. Neyden şüpheleniyor ki dr. Inşallah düzene girer de bekler vaktini kuzucuk iyi haberin bekliyoruz canm
insallah bekler canim 1 kaç hafta dahaKızlar dun kontrolümz vardı nst de kalp atışlarını beğenmedi dünden beri hastndyz 10 defa baglndk en az bi beğeniyo bi beğenmiyo dktor biraz daha buyuk olsa düşünmeden alcam dyo.akcğer gelştrci iğne yaptılar demin bir saaat sonra sonkez baklcak dua edın iyi çıksın
Sancı cıkmıyor kalp atışları duznsz cıkıyo sanırıminsallah bekler canim 1 kaç hafta daha
sanci çkiyor diye mi alcak bebegi ?
ekografi yaptimi canim, orda daha net belli oluyorSancı cıkmıyor kalp atışları duznsz cıkıyo sanırım
John Verdon, Aklından Bir Sayı Tut la başladım dedektif romanı serisi; 4. kitabı bu şimdi.
bende çok seviyorum john verdon'un kitaplarını hepsini okudum gerçekten sürükleyici
Sancı cıkmıyor kalp atışları duznsz cıkıyo sanırım
DR DAN geldim kizlar ..
kilosu 2.300 femur 68 mm, femuru kaçla çarpiyorduk ? boyunu sormayi unuttum dr a
bas asigi pozisyondayiz ama sevinemedim bile buna çunku çok asagidaymis bebegin basi buda rahime baski yaptikça dogumu erkene alabilir dedi, ayakta kalmak biseyler tasimak,is yapmak hersey aysak dedi .. rahim agzi uzunlugu 49 mm ama bu her an kisalabilir dedi bebegin yaptigi baskidan dolayi korkuttu baya beni dr : (((
suyum biraz fazla ymis,limiti az geçmis dikkat etmezsen tansiyon çikabilir dedi , tuzlu yeme dedi .. insalalh korkdugum olmaz sekerde su fazla oluyor, oglumun kagitlarina bakdim hep çok asiri su var diye yazmislar bu birazcik fazla dedi sadece , tuz yok seker yok ne yiycem bilmiyorum : (((
bu ekografi dr uydu,sali gunu jinekolog randevum var bakalim o ne diycek ...
Renkli doppler e grdık sadce orda norml çktıekografi yaptimi canim, orda daha net belli oluyor
oglumda oyle kalp duzensiz demislerdi, normalde at nali gibi duzenli oluyormus duzensiz olunca o ses olmuyormus
apar topar ekografiye aldilar, orada bi sorun gormediler duzeldi demislerdi
insallah duzelir sizinkide
ya oglumun kagidina bakdim 32. hafta ,42 mm rahim agzi uzunluguBaska biyerde de cektrsen nst gerçi dr birakmiyo diyosun nstni başka bir dra yorumlat istersen
hadii buyur o da m sorun oluyormus benmki de donmus ve baya asagida dedi ama ben pek sevindim donunce dikkat edeym bari ben de. Icini karartma inşallah daha zamanları var beklesn bu kuzucuklar da aaa bu ne acele canim
hayirlisi olsujn canim duzelir insallahhRenkli doppler e grdık sadce orda norml çktı
Ayni benim düşüncelerim.ilkinde doğum evinde doğuranları görünce korkmus.hemen sezeryana karar vermiştim.imza vererek cikis yaptim hastaneden.ama suyum gelince o gece sabahina tipis tipis geri dondum.normal oldu.simdi de sezeryandan korkuyorum.İki kere normal doğum yapmış biri olarak simdi karnimin ben uyanıkken kesileceği düşüncesi beni çok korkutuyor.tamamen uyutulma düşüncesi daha da korkutuyor.sezeryan isteyenler beni sakın yanlış anlamasin.memnun kalanlar çok var.hani bunu ayakkabı gibi düşünün.herkesin beğendiği giydiği tarz farklıdır. Daha önceden de tecrübe ettiğim için sanırım normal doğumu daha bir benimsedim.iyileşme suresi de kısa oluyor bu da benim için önemli sonuçta sadece kendimi ve bebisi düşünecek durumda değilim ki.oğlum var kizim var eşim var..eşimin ailesi yakın oturuyorlar gelip giderler simdi yatamam sanırım o şekilde..neyse bakalım hayırlısı olsun genelde donmeyenler 36-37 hafta gibi donerlermis .hayırlısı neyse o olsun
7 diye hatirliyorumboy hesaplamak için femuru kaçla çarpiyorduk hatirlayan varmi ?
Bunu ogretmenlere nasil uygulayacaklar cok merak ediyorum
Analık izninden sonraki 2 ay için geçerli sadece canım çok uzun bi süre değil ztn
John Verdon, Aklından Bir Sayı Tut la başladım dedektif romanı serisi; 4. kitabı bu şimdi.
iyi yolculuklar canım; kuş gibi gidin hayırlısıyla varın inşallah :)
ya oglumun kagidina bakdim 32. hafta ,42 mm rahim agzi uzunlugu
bukarnimdaki bebek ise 34 haftalik ,49 mm rahim uzunlugu
o zaman dr bisey dememisti bana bu kadin boyle diyor , 3 ay once rahim agzi 72 ymis, e azalmasinmi hiç yani nasil doagack bu çocuk anlamadim bisey bakalim jinekolog ne diycek ..
ama ben baya abski hiissediyorum asagiya dogru resmen yittiriyor, butun karnini kapliyor yer olarak dedi, ben zaten hissetmedigim yer yok tekmeleri simdi bile nasil vuruyor dort bi yandan haçli seferlerine gondersen savasacak :)))
Kızlar dun kontrolümz vardı nst de kalp atışlarını beğenmedi dünden beri hastndyz 10 defa baglndk en az bi beğeniyo bi beğenmiyo dktor biraz daha buyuk olsa düşünmeden alcam dyo.akcğer gelştrci iğne yaptılar demin bir saaat sonra sonkez baklcak dua edın iyi çıksın
ya oglumun kagidina bakdim 32. hafta ,42 mm rahim agzi uzunlugu
bukarnimdaki bebek ise 34 haftalik ,49 mm rahim uzunlugu
o zaman dr bisey dememisti bana bu kadin boyle diyor , 3 ay once rahim agzi 72 ymis, e azalmasinmi hiç yani nasil doagack bu çocuk anlamadim bisey bakalim jinekolog ne diycek ..
ama ben baya abski hiissediyorum asagiya dogru resmen yittiriyor, butun karnini kapliyor yer olarak dedi, ben zaten hissetmedigim yer yok tekmeleri simdi bile nasil vuruyor dort bi yandan haçli seferlerine gondersen savasacak :)))
boy hesaplamak için femuru kaçla çarpiyorduk hatirlayan varmi ?
68X7 + 476 mm oluyor, 47 cm çok deilmikiii7 diye hatirliyorum
Canım masallah baya iş yapmıssın yınede yormasaydın kendını bu kadar benide dusunduruodu temizlik ne zsman yapsam fılan die su ara cok dusundurmuo ama cok şükür bnde enercik hissedıorum kendımı senin kadar olmasada ufak ufak bende basladım temızlıge hem ii oluo hava soğuk her gun her gun cıkıp yuruyemıoruz dısarı bu sayede hareket olmus oluo.sırtım ağrıyooorrr oğlum içerde tepişiyor annee yeterrrrrrrrrrrr dinlen die
Koltukları sildim, birde boş odamın halısını sildm bir iki yernde çay lekesi vardı
Annem gelincede antredeki halıyı siler hepsini silerim demişti ama kıyamam anneme ben
salonla mutfak halısını ise daha açık renkleri yıkamaya vericem biraz daha kirliler die bu haftasonu inş.
Yatak odasının halıları ise temizler yıkamada gerek yok silmeyede.
Kombiyi kapattım balkonun tüm camlarını salonun camını balkon kapısını açtım diğer halısını sildiğim odanında camını açtım karşılıklı essinde kurun koltuklar die kndimide yatak odasına attım sıcak bu oda, akşamada 1 çeşit yemek var çorba yapcm sadece şimdi attım kndimi yatağa uzanıyorum.Sırttım çok ağrıyor yav görende on saat on ton kaldırdım sanar sırtımda altı üstü koltuk ve halı sildim hamişlikte iyice çürüğe çıktık
@iremguzum canım tek başına bazı değerlerin yüksek olması ille hemen bişi var demek değildir sen dr.a göster sonuçları o en iyi bilgilendirmeyi yapar. Kan içinde kızına pekmez yedirmeyi dene, ben hamişlikte çok yedim ilaç içerken sadece bu kadr yükselmemişti snra pekmeze başladım ilaçla birlikte 9. dan 12 ye çıktı ilacı 1.5 aydır içmiyorum pkemezde yemiyorum sık sık , ara ara yiyorum ama değerim hala 12 de düşmemişti. Dalak karaciğer vs. siz yemesenizde çocuğa iyi gelir bak ona pişir ama örnek olmk için sizinde yemeniz lazım oda yemeyebilir ama yese çok iyi kan yapıyormuş onlarda
Bu arada sen nasılsın bakım dün dediklerimi unutmadın dimi
bana zaten 3 ayda bi bakiyolar canim usg de , ayrintili oalrak herseyine bakiliyor isteHer usg kagidinda yazıyor mu rahim ağzı uzunluğu benmlnde var midr ki drlar hic demiyor ona dair bsy. Belki bu dr temkinli pimpiriktir ondan demstir öyle
Oo baya uzun sure kalmış bılmıorumkı bana bi ebe oyle demiştı ssırdım sımdı.tabi cnm 15 gun dusmemiş olursa mecbur yıkanması gerekir herhalde3-4 gunde duserse ne guzel. Mandal taktilar o da gevsekmis baya gec dustu oglumunki. 15 gunu gecti. Gobek dusmeden de yikanir da iyi kurulamak lazim. Bakalim napicaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?