valla calısır mı calısır bellı olmaz sagı solu bu sıpanıniremguzum canım banada 2 gndr bir enerjı geldi sebebini bilmiyorum enerjı boşa gtmesn die bişilere başladım annem gelince ona destek olur yaptıklarım annem tek başına temzliğimi yapck o şimdi gelince bna hiç bişi yaptırmaz die bir iki bişi yapayım dedm enerjı gelmişkn boşa gtmesn ama sırtım çok ağrıdı şimdi sıcak su koydum sırtıma midemde yanıyor kahvaltıdn snra off yanma yine başladı şimdi ne yesem yanacak sen hiç bişi yapma bol bol ye ve dinlen haftaya kadar dr. amca seni önce Allaha snra ailene snra bize emanet etti yoksa pipili çıkmaya çalışır bak
Maşallah güzel haberlerle dönmüş sün.gözün aydın.Kızlar kontrolden çıktık kızçem kocaman olmuş 3060 gr 45 cm nst ye bağlamadı kan ve orta idrar Aldı Ocak 23 te gel tekrar ağrım olursa gel dedi normal doğum için herşey normal dedi kafa aşada ayaklar yukarda bu ara sancılar normal olabilir ağrıya dönüşürse bekleme dedi yani biz Ocak sonu doğum yapcaz heralde kızçem erken gelmek istemezse iyi beslemişsin dedi raporumuzu yazdı artık evdeyim bizden bu kadar :)
Maşallah canım bebişine. 34 haftadayken kaç kiloydu ? O hafta gitmiş miydin doktora. Benimde 34 haftada 2600 gram. Zannımca benimkide 2 haftaya 3 kilo olurKızlar kontrolden çıktık kızçem kocaman olmuş 3060 gr 45 cm nst ye bağlamadı kan ve orta idrar Aldı Ocak 23 te gel tekrar ağrım olursa gel dedi normal doğum için herşey normal dedi kafa aşada ayaklar yukarda bu ara sancılar normal olabilir ağrıya dönüşürse bekleme dedi yani biz Ocak sonu doğum yapcaz heralde kızçem erken gelmek istemezse iyi beslemişsin dedi raporumuzu yazdı artık evdeyim bizden bu kadar :)
valla calısır mı calısır bellı olmaz sagı solu bu sıpanınzaten nereden nasıl cıkacagıda mechul bugun sadece 2mak. camasır astım balkona hava acınca..sırtım belım kör kütürüm oldu resmen.cok yakında vc ısını bıle oturduğum yerden halledecem bu gıdısle
Kv dedi ya bnde kal yada ben kaliyim diyo ben kendim bakmak istiyorum bebiseYok be cnm onu kim soledi ben 1 gun kaldim hastanede 2. Gun ev supurdum ahahaha
Iki oglumuda hemen yikadim ve hemen hemen hergün göbek çabuk düştü ve inanin daha çabuk buyuyorlar yikayincaBize hemsire gobegi dusmeden yikamayin dedi yikamadik. Kimisi yikayinca gobek cabuk dusuyor diyor. Kimi gobege pansuman yapiyor kimi dokunma diyor. Ama oglumun gec dustu gobegi, yenidogana yikamak iyi geliyor bunda yikarim diye dusunuyorum gobegi beklemeden.
Herkesin dogrusu farkli yani bu konuda. Bakalim diger kizlar ne dicek
dr da oyle dedi , anne yatacak baba çalisacak diyorGiden yasakla donuyor.benimde kontrolüm yakin.korkmaya başladım.ayakta kalmak yasak.nasıl olacaksa di mi.artik babaya yüklencen yapacak birşey yok.dikkat et kendine.kendini tutmaya calis.bizim daha vaktimiz var.Allah yardımcın olsun.
Giyinemez sanmam portbebe daha mantıklı hani çanta olanlarAma bebek ilk 3 aylık kısmı kışa gelecek. Çok minikken giyebikir mi? Kolları bile çöp kadar oluyor
En azindan ilk 10ngun falan yaninda biri olsun ben sikinti yasamadim ama dedigim gibi herkezin bunyesinfarkli cnmKv dedi ya bnde kal yada ben kaliyim diyo ben kendim bakmak istiyorum bebise
Teyzoşları okulların kar tatili olduğu günler babamız evdeyken beşiğimizi de süsledik nasıl olmuş
cibinliğim etrafındaki fırfırıda ben diktm yoksa düzdü hiç bişi yoktu.
canım ya hastaneden gelir gelmez yıkayın yada göbek bağının düşmesini bekleyip yıkayın göbek bağı kurumaya başlayıp yıkarsaniz göbeğin düşmesini geciktırirsiniz ben oğlumun göbek bağının düşmesini bekledim 5. gün düştü zaten Biseyde kullanmadım göbek için bide 15 20 gün beklenmez yazık çocuğa bu bebeğim de gelir gelmez yikamayi düşünüyorumBişey sorabilir miyim? Bebekler ilk ne zaman yıkanıyor? Eşim en az onbeş yirmi gün yıkanmaz dedi. Ben hemen bile yıkanır belki on gün beklenir sonra yıkanır dedim. Iddiaya girdik.
Cok guzel olmus guzel gunkerde uyusunda buyusun oglusun cnmTeyzoşları okulların kar tatili olduğu günler babamız evdeyken beşiğimizi de süsledik nasıl olmuş
aynen katılıyorum..bızde hastaneden eve gelır gelmez yıkadık..7. gun dustu gobegıcanım ya hastaneden gelir gelmez yıkayın yada göbek bağının düşmesini bekleyip yıkayın göbek bağı kurumaya başlayıp yıkarsaniz göbeğin düşmesini geciktırirsiniz ben oğlumun göbek bağının düşmesini bekledim 5. gün düştü zaten Biseyde kullanmadım göbek için bide 15 20 gün beklenmez yazık çocuğa bu bebeğim de gelir gelmez yikamayi düşünüyorum
cok güzel agız tadıyla kullanın..bızım besık ortada yok daha..n11.com gerı ıade yaptıgındayenıden sıparısverelım dedı esım..Teyzoşları okulların kar tatili olduğu günler babamız evdeyken beşiğimizi de süsledik nasıl olmuş
boy hesaplamak için femuru kaçla çarpiyorduk hatirlayan varmi ?
Ayni konuya bende takilmis durumdayim ama 20si gibi yaptiracam 12 subatta dogarsa 22 gun var yine cikmis olabilir onada kendim mudahale ederim artik diorm. Ya da subat basinimi beklesem ama erken dogarsa dedigin gibi o halde de gitmek istemiormOhh bebislerde gorulmus masallah kuzucuklara
Benim kafamada ne takiliyo simdi ben agda yaptiricam ama kacinda yaptirsam karar veremedim 20 sinde yaptirsam insallah erken dogum olmaz subata kadr 2 haftada yine azda olsa cikicak e beklesem biraz daha erken dogumlari duydukca korkuyorum hazirliksiz yakalanmaktan ne kararsiz kaldim belli degil
ben yaptırdım nolur nolmaz diyeOhh bebislerde gorulmus masallah kuzucuklara
Benim kafamada ne takiliyo simdi ben agda yaptiricam ama kacinda yaptirsam karar veremedim 20 sinde yaptirsam insallah erken dogum olmaz subata kadr 2 haftada yine azda olsa cikicak e beklesem biraz daha erken dogumlari duydukca korkuyorum hazirliksiz yakalanmaktan ne kararsiz kaldim belli degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?