2015 Şubat Anneleri

valla calısır mı calısır bellı olmaz sagı solu bu sıpanınzaten nereden nasıl cıkacagıda mechulbugun sadece 2mak. camasır astım balkona hava acınca..sırtım belım kör kütürüm oldu resmen.cok yakında vc ısını bıle oturduğum yerden halledecem bu gıdısle

Maşallah güzel haberlerle dönmüş sün.gözün aydın.

Teyzoşları okulların kar tatili olduğu günler babamız evdeyken beşiğimizi de süsledik nasıl olmuş
cibinliğim etrafındaki fırfırıda ben diktm yoksa düzdü hiç bişi yoktu.

Eklentiler

• 1b.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 132
  • 2b.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 138
  • 3b.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 157
  • 4b.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 118
Maşallah canım bebişine. 34 haftadayken kaç kiloydu ? O hafta gitmiş miydin doktora. Benimde 34 haftada 2600 gram. Zannımca benimkide 2 haftaya 3 kilo olur

bnmki resmen hissediyorum artık alttan çatı kemklerime ağrı yaptırıyor ittiriyor bişiler yapıyor aşağıda çıkış çalışmaları başladı eşim bile dio tünel açmaya başladı Allahım 2 hafta daha inş doğurmam ocak 25 ten snra istediği gün gelebilir tombişim izin veriyorum

Iki oglumuda hemen yikadim ve hemen hemen hergün göbek çabuk düştü ve inanin daha çabuk buyuyorlar yikayinca

dr da oyle dedi , anne yatacak baba çalisacak diyor
adam butun gun iste nasil çalisacakki evde elime geçsede somursem sonuna kadar amaaaa , amalar bitmiyor i$te
mumkunmu ayakta kalmamak, dr dan geldim yemek yaptim alel e acele , gittim çocuklari aldim okuldan getirdim yemek yediler geri goturdum
simdi kendime bot aliyim diye oturdum pc ye ama esim gelir birazdan yemegim yok, mucver yapicam gidip baslayim bari ..

gelde oturr, hafta sonu var Alalhtan ..

bizim bas asgida, bacaklar yukarda, pop solda dedi, sagdada bisey vardi ama unuttummmm , ne kaldi geriye ellerim i :)))))
hepsi fonksiyonel maasalalh tekmeler için gece 1 saat yaatkda bekeldim durmasini , vurdukça uyyamiyorumki
bide gunduzleri deilde geceleri harketli neden acabaa

Teyzoşları okulların kar tatili olduğu günler babamız evdeyken beşiğimizi de süsledik nasıl olmuş

Cok hos saglikli gunlerde kullan...
mışıl mışıl huzurlu uhkuları olsun insallah...

Bişey sorabilir miyim? Bebekler ilk ne zaman yıkanıyor? Eşim en az onbeş yirmi gün yıkanmaz dedi. Ben hemen bile yıkanır belki on gün beklenir sonra yıkanır dedim. Iddiaya girdik.
canım ya hastaneden gelir gelmez yıkayın yada göbek bağının düşmesini bekleyip yıkayın göbek bağı kurumaya başlayıp yıkarsaniz göbeğin düşmesini geciktırirsiniz ben oğlumun göbek bağının düşmesini bekledim 5. gün düştü zaten Biseyde kullanmadım göbek için bide 15 20 gün beklenmez yazık çocuğa bu bebeğim de gelir gelmez yikamayi düşünüyorum

Cok guzel olmus guzel gunkerde uyusunda buyusun oglusun cnm

aynen katılıyorum..bızde hastaneden eve gelır gelmez yıkadık..7. gun dustu gobegı

cok güzel agız tadıyla kullanın..bızım besık ortada yok daha..n11.com gerı ıade yaptıgındayenıden sıparısverelım dedı esım..ölme essegım yaz gelsın yanı

Ohh bebislerde gorulmus masallah kuzucuklara

Benim kafamada ne takiliyo simdi ben agda yaptiricam ama kacinda yaptirsam karar veremedim 20 sinde yaptirsam insallah erken dogum olmaz subata kadr 2 haftada yine azda olsa cikicak e beklesem biraz daha erken dogumlari duydukca korkuyorum hazirliksiz yakalanmaktan ne kararsiz kaldim belli degil

Ayni konuya bende takilmis durumdayim ama 20si gibi yaptiracam 12 subatta dogarsa 22 gun var yine cikmis olabilir onada kendim mudahale ederim artik diorm. Ya da subat basinimi beklesem ama erken dogarsa dedigin gibi o halde de gitmek istemiorm (

ben yaptırdım nolur nolmaz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…