Ben de doğumları okudukça korkmaya başladım malum risk var ya . Otur otur da sıkılıyor insan illa bişeyin ucundan tutuyor sonra kork tbi :) 2.700 ü duysam doktordan bi rahtlıcam inş, 18 ine randevu aldı galiba eşim bakalım neler duyacağız (pekmeze devam) :)
Ben de doğumları okudukça korkmaya başladım malum risk var ya . Otur otur da sıkılıyor insan illa bişeyin ucundan tutuyor sonra kork tbi :) 2.700 ü duysam doktordan bi rahtlıcam inş, 18 ine randevu aldı galiba eşim bakalım neler duyacağız (pekmeze devam) :)
Yari ortapedik cnm zaten en faxla 1 yada 2 yasina kadr yatarlar icinde onlarin agirligindan ne olucak:))anladı cnm saol bıde tam ortapedık mı aldınız yarı ortapedık mı makbul olan yarı ortapedık galıba bı kac yerde ole okumustum
orası kesin yaa
zaten burada erken doğurup emme problemlerini okudukça gözüm korkuyor
YiğitKızlaar sizce yiğit mi kerem mi güzel ya hala bir işim belirleyemedim
Benim doktorumda ole rahatlatiyo beni ilk kizimda hazirladilar beni doguma giricem doktor geldi sezeryan olucam cok agladim dedim ben cok korkuyorum aman diyo ne korkuyosun nornalde olsan jesileceksin sezeryandada kesileceksin rahat ol hem hic bisey hissetmiceksin hadi gule gule uyaninca gorusuruz dedi ben gitmisim tabiV
Valla bu hamilelik olayında anladım ki doktor çok önemli soğuk kanlı Olmalı korkutmamalı sakin görünmeli hastasına karşı rahat Olmalı en önemlisi de ben bişey sorduğumda aman herkes doğuruyo korkulcak bişey yok bak doğum haneye girip azrayı hemen getircez demesi extra rahatlatıyo iyiki var gıcık ama ilgili doktorum :)
burada ben ve hashande den başka kim doğum yaptı? emme problemi bende yaşadım, mama takviyesi yaptım bir hafta boyunca, bugün doktora gittim mamayı kesti :) sadece emziriyorum.
burada ben ve hashande den başka kim doğum yaptı? emme problemi bende yaşadım, mama takviyesi yaptım bir hafta boyunca, bugün doktora gittim mamayı kesti :) sadece emziriyorum.
Benim doktorumda ole rahatlatiyo beni ilk kizimda hazirladilar beni doguma giricem doktor geldi sezeryan olucam cok agladim dedim ben cok korkuyorum aman diyo ne korkuyosun nornalde olsan jesileceksin sezeryandada kesileceksin rahat ol hem hic bisey hissetmiceksin hadi gule gule uyaninca gorusuruz dedi ben gitmisim tabiyanliz rahatlatmaya bakarmisin kesileceksin diyo rahat rahat hahahah
ne güzel..benım dr da cok sakin..aksama kadar onlarca kadın gırıp çıkıyor kımısı laftan anlamıyor her gelen ayrı bır rıca mınnet..o yıne sakin yıne gülümsüyor..ve hep aynı sıcak ses tonu..sırf benı rahatlattığı ıcın onca sıkıntı cekıp gıdıyorum devlete..Valla bu hamilelik olayında anladım ki doktor çok önemli soğuk kanlı Olmalı korkutmamalı sakin görünmeli hastasına karşı rahat Olmalı en önemlisi de ben bişey sorduğumda aman herkes doğuruyo korkulcak bişey yok bak doğum haneye girip azrayı hemen getircez demesi extra rahatlatıyo iyiki var gıcık ama ilgili doktorum :)
gozun aydın..bebegın emmesı anne ıcın anlatılmaz bır duygu..daım olsun ınsallah..kac günlük oldunuznasıl kılo alımı?burada ben ve hashande den başka kim doğum yaptı? emme problemi bende yaşadım, mama takviyesi yaptım bir hafta boyunca, bugün doktora gittim mamayı kesti :) sadece emziriyorum.
Iyi çok şükür canım. Sütün de oluyodur umarım. Sen ve hashandeden başka aksuaksu ikizlerini doğurdu. Samyeli sezeryan oldu. Dmk normal doğum yaptı. Anneolmak I bişiyosundur o ilk başta doğum yapmıştı. Toplam altı kişi oldunuz.
benkı daha once normal yollarla doğum yapmışım..gecen gun sancı çıkınca dr alttan muayene ıcın ebelere yonlendırdı..ben yok gıtmem dıyorum kadın ıkna etmeye çalışıyor..ordan bırısı ılk hamılelıgın mı de böyle korkuyorsun dedı,,dedım tam tersıne ılk doğumum normal olunca 2. ye gıtmek ıstemıyorum doğumhaneyeOkurken bile gerildim Allah yardımcımız olsun inşallah.
sen
hashande
anneolmak
samyeli
yaprakgül
2 de hatırlayamadığım arkadaş daha vardı
herkes aynı şeyi söylüyor emme problemi yaşıyoruz diyor
bu arada emzirmene sevindim canım çok şükür bu dönemi çabuk atlattınız bundan sonra çeşme gibi gelsin inşallah sütün :)
Yok be cnm gerilmene hic gerek yok normal dogumda zaten uyusuyo orasi bisey hissetmiyosun sezeryanda anesteziden bisey hissetmiyosun sonrasindada olan agrilar dayanilmicak gibi degil zaten agri kesici veriyolar hemencecio toparlayiveriyosun iste bitti gitti kizcen kucaginda:)Okurken bile gerildim Allah yardımcımız olsun inşallah.
sende ayrıbı degısıksın yavrum yaa..sen normal doğur gelbenı dınle..ya sutun gelmezseKızlar döndük hastaneden. Kızım 45 cm 2,5 kg olmuş. Bana az gibi geldi dedim doktora. Hayır kesinlikle haftasıyla uyumlu, daha 35 haftalıksın dedi. Sezeryan işini konuştum. Hayır normal yapabilirsin dedi. Ben istemiyorum, içerde kalır çıkmaz benden dedim:) ilk doğum zor olur ikinci daha kolay olur dedi. İstemiyorum dedim. Baya bi konuştu anlattı. Alla ikna edemezsiniz dedim:) kocama döndü, 1 hafta sonra kontrole geleceksiniz ikna et normal doğum yaptıralım dedi. Kocamda edemiyorumki dedi:) piskopat kadın illa normal doğurtcak:) sezeryan olursan 2 Şubatta alırım dedi:)
ne güzel..benım dr da cok sakin..aksama kadar onlarca kadın gırıp çıkıyor kımısı laftan anlamıyor her gelen ayrı bır rıca mınnet..o yıne sakin yıne gülümsüyor..ve hep aynı sıcak ses tonu..sırf benı rahatlattığı ıcın onca sıkıntı cekıp gıdıyorum devlete..
gozun aydın..bebegın emmesı anne ıcın anlatılmaz bır duygu..daım olsun ınsallah..kac günlük oldunuznasıl kılo alımı?
Gozun aydin masallah bebisine cnm sonuc olarak en dogru karari sen verirsin ama senin sikintin var sonrasinda cekecek olan sensin tabiki nirmal en iyisi ama istemiyosanda zorlamanin anlami yok okdrKızlar döndük hastaneden. Kızım 45 cm 2,5 kg olmuş. Bana az gibi geldi dedim doktora. Hayır kesinlikle haftasıyla uyumlu, daha 35 haftalıksın dedi. Sezeryan işini konuştum. Hayır normal yapabilirsin dedi. Ben istemiyorum, içerde kalır çıkmaz benden dedim:) ilk doğum zor olur ikinci daha kolay olur dedi. İstemiyorum dedim. Baya bi konuştu anlattı. Alla ikna edemezsiniz dedim:) kocama döndü, 1 hafta sonra kontrole geleceksiniz ikna et normal doğum yaptıralım dedi. Kocamda edemiyorumki dedi:) piskopat kadın illa normal doğurtcak:) sezeryan olursan 2 Şubatta alırım dedi:)
ılk 5 gun kılo verır sonra hızla alır..sureklı emzır sut varsa sag emzırdıkten sonra at dolaba..hem sutun artar hem yedek yaparsın.. ne kadar hızla buyudugune sen bıle ınanamayacaksın9 günlük olduk, kilo vermişti şimdi verdiği kiloları aldı, şükür alıştık birbirimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?