2015 Şubat Anneleri

34 Istanbul olduk.
Bugun cicilerimizi yikamayi bitirdik sayilir. Utusu kaldi :)
cnm bızde bugun ıstanbul olduk aynıyız senınle:)ben cıcılerını yıkayıp utuleyip yerestırme ısını bıtırdım bi beşiğimizin eksıklerı var bıde hastaneye gturceım cantamı hazırlamadım almam gereken bı kac parca bısı var bebısınkıler tamam da kendım ıcın gereklı olanlar onlarıda yavas yavas tamamlarız artık

bende istek yok kıçımı dönüp yatıyorum o da zaten bebeğe zarar vereceği korkusuyla yaklaşamıyor benim kız çok hareketli olduğundan o işi yaparken bile durmuyor
hahahaa masallah bebişine rahatlık vermior demek size olsun dogumdan sonra musade eder annesi eşinde anlayısla kkarsılıosa nolcak olmasada olur ılıskı

Kilo

kilosu da normal bence 3060 benimki ama Dr Doğan'a kadar 4 olur be yiyorsan devam et dedi muz ve süt ben çok tüketiyorum gözüne az geliyorsa bunları ye ama ortalama zaten 2.5 hem hata payıda var
Canım ne kadar yedin içtin günlük

Oglun kaç yasında kizin kaç yasında canım? Valla çocuklarla uğraşması çok zor.herşeye sinirlenir herşeye alınır oldum. Dun o kadar uğraştım kizimi uyutmak için.olmuyor.bak simdi yine ayağımda salliyorum su an.inanır misin 15-20 dk sanki bi yerden dusmuscesine ağladı.ama buna da sabir demişler.dun yatmadi yatmadi baktım kenarda kaka yapiyor kakası bitince kalktim ayağa dedim altını bi temizleyim.o sırada da kasilmam geldi bebek on tarafa doğru toplandı sanki.sen kizim da kucağıma almayın diye kendini yere fırlatırken tutayim derken kafası karnıma çarpmasın mi ne bicim acidi anlatamam.. Bu uyku mevzularina bi çözüm bulmam gerek ama ne yapicam bilmiyorum. Bebek gelmeden düzeni oturtmak lazımdı ama düzen de yeni yeni bozuluyor. Kizim boyle değildi yatirdigimda biraz aglardi ama sonra susup uyurdu nerden çıktı boyle full ağlamak bilmiyorum. Offf

arkadaslar cok soru sordum ama eşinizle c. ilişkiyi bıraktınızmı bıraktıysanız ne zaman kestınız

peki dr ne zamana kadar musade etti
bir risk yoksa hamilelikte ilişki kesilmiyor. bebeğe zarar verme korkusundan uzaklaşılıyor ama lohusalık ve sonrası var o da uzun bir dönem. dr doğuma kadar devam diyor. normal doğuma da faydalıymış ama bence o göbekle zor da olsa farklı bir deneyim. kaç kere hamile olcaz ki deneyimlemek lazım

arkadaslar cok soru sordum ama eşinizle c. ilişkiyi bıraktınızmı bıraktıysanız ne zaman kestınız
Biz bir süredir girmiyoruz.Sakıncalı olduğundan değil ama yine de ister istemez ikimizde odaklanamıyoruz ya bir şey olursa diye.Doğumdan ve lohusalıktan sonra inşallah acısını çıkarırız artık

ah kiyamam canim yaaa
ben çok çekdim benimkiler kuçukken o yuzden bu kadar ara verdim gozum yemedi bi daha ayni zorluklari çekmeyi
sabir canim, 3 numara 1 yasini geçijnce yukun hafifler insallahh

bizde uyku sorunu yeme sorunu yok da arada birbirlerine daliyolar resmennn
su an kiz bi tasta su getirmis kardesinin saçinda kuaforluk denemesi yapiyor, o suyu dokerlerse bak sen nasil kiyamet kopacakk

vahide gece altina kaçiran kaç yasinda , ben ogluma bez abgliyorum geceeleri,nisanda 5. dogum gunu olucak
ugrasamam onunla , 6 yasindan sonra geçmezse dr ilaç vercek
o zamana kaadr geçer diye umut ediyorum

Bacak arasindaki kemiklerim cok agriyor

Ben çatırdıyorum resmen oglumun yanına gitmistim sınıfa girdik biraz ayakta bekledim hareket ettiğimde kütür kütür sesler çıktı Allahtan çocuklar çok kuduruyordu kimse Bisey duymadı

sende ayrıbı degısıksın yavrum yaa..sen normal doğur gelbenı dınle..ya sutun gelmezse degermı
Bende çok istersim canım. İlki normal zaten. Ama aynı ağrışalı çekmeyi gözüm yemiyo. Huniyi takıp gezerim sonra:)

Önemli olan kuyruk şokumu kemiğinin nasıl etkileneceği. Onun için ne diyor? Bişey olmaz falan mı diyor?
Normal doğuma engel değil diyor. Dikişin olacaksa yine olur diyor. Dedim diğerindende var dikişim zatn.

Kilo

kilosu da normal bence 3060 benimki ama Dr Doğan'a kadar 4 olur be yiyorsan devam et dedi muz ve süt ben çok tüketiyorum gözüne az geliyorsa bunları ye ama ortalama zaten 2.5 hem hata payıda var
Doktora göre normalde bana az gibi geldi. Muz yiyorum ama sütle pek aram yok. Hergece kefir içiyorum ama. Kızımda 3 kilo 20 gr doğmuştu.

peridural i dusundunmu canim
tam anlamiyla prenses dogum, 4 cm den sonra hiç bi sekilde aci sanci hissetrmiyorsun
bide genelde bebek lerde kilo kapasitemiz ayni oluyormus, buda o civar olur fazla bisey bekleme
ben sutu içerim ama muzu agzima surmem hiç sevmiyorumm

solumada yatsam poposu kaburgamı eziyor nefes alamıyorum... Hiç bi şekilde rahat uyuyamıyorum....

solumada yatsam poposu kaburgamı eziyor nefes alamıyorum... Hiç bi şekilde rahat uyuyamıyorum....
POPosu yukardami canim ? basi nerde donmedimi daha
bacakalri falan olmasin eminmisin popo oldugund a : )
ben sola donersem uyyamam hep saga dÖNüP uYYOrumm

burada ben ve hashande den başka kim doğum yaptı? emme problemi bende yaşadım, mama takviyesi yaptım bir hafta boyunca, bugün doktora gittim mamayı kesti :) sadece emziriyorum.

hangi mamadan veriyormuşuz bebeğe canım,siz atlattınız darısı bize artık

ılk 5 gun kılo verır sonra hızla alır..sureklı emzır sut varsa sag emzırdıkten sonra at dolaba..hem sutun artar hem yedek yaparsın.. ne kadar hızla buyudugune sen bıle ınanamayacaksın

dolaba attığımız süt çözülünce ısıtıp bebeğe vericez demi (pek safça bi soru oldu ama idare et artıkım ) 6 ay saklayabiliyor muyuz bide ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…