2015 Şubat Anneleri

ılk 5 gun kılo verır sonra hızla alır..sureklı emzır sut varsa sag emzırdıkten sonra at dolaba..hem sutun artar hem yedek yaparsın.. ne kadar hızla buyudugune sen bıle ınanamayacaksın

emmede sorunumuz yok şimdilik şükür, sütümü arttırmaya çalışıyorum.

ahaha deli kız yaaa çıkmaz içerde kalır diyor
ya aslında doktorların herhangi bir problem yoksa annenin psikolojisini düşünmesi lazım
allah korusun normal doğum sırasında panik atak geçirebilirsin
insanın kendini iyi hissetmesi önemli bence

inşallah canım, sadece canımı sıkan şimdilik göbek fıtığı çıktı bebeğimde erken doğan bebeklerde görünürmüş, doktor kendi kendine düzelir dedi.

üzülme canım benim arkadaşımda erken doğum yaptı ve göbek fıtığı çıkmıştı bebeğinde
şimdi maşallah gayet iyiler

Önemli olan kuyruk şokumu kemiğinin nasıl etkileneceği. Onun için ne diyor? Bişey olmaz falan mı diyor?

ılk 5 gun kılo verır sonra hızla alır..sureklı emzır sut varsa sag emzırdıkten sonra at dolaba..hem sutun artar hem yedek yaparsın.. ne kadar hızla buyudugune sen bıle ınanamayacaksın

Sütü dolabın buzluğuna koyucaz di mi? Buz tutunca çözmek için özel bişey yapıcak mıyız yoksa direk sıcak suyun içinde çözdürebilir miyiz?

Allah hepimizin yardımcısı olsun cnm vajınusmusla ugrasak gercekten zordu.problem cozuldukte sonra gercektende bumuymus bu kadarmıymıs dedım her sey gelıp gecıo dogumda gelıcek ve gecıcek yavrularımızı ınsallah saglıklı bı sekılde alıcaz kucaklarımıza.normal dogumdan yana pek korkularım yok merak ettıgım seyler var ama bunlarıda yasayarak gorucez sonucta herkesın bedenı farklı Rabbim yardım eder insallah.sen vajınusmusu cozdukten ne kadar sure sonra hamıle kaldın cnm

Benimkinde öle manyak tam :) büyük tuvaletini yapar gibi yapcan sıkıntı yok ben zaten yardım etcem sana diyo

arkadaslar cok soru sordum ama eşinizle c. ilişkiyi bıraktınızmı bıraktıysanız ne zaman kestınız

Canım işte ne güzel yap normal doğum zaten diğeri normal değilmiydi kendi istediği zaman gelsin ikna ol yani bencede :)

Kilo
kilosu da normal bence 3060 benimki ama Dr Doğan'a kadar 4 olur be yiyorsan devam et dedi muz ve süt ben çok tüketiyorum gözüne az geliyorsa bunları ye ama ortalama zaten 2.5 hem hata payıda var

arkadaslar cok soru sordum ama eşinizle c. ilişkiyi bıraktınızmı bıraktıysanız ne zaman kestınız

bende istek yok kıçımı dönüp yatıyorum o da zaten bebeğe zarar vereceği korkusuyla yaklaşamıyor benim kız çok hareketli olduğundan o işi yaparken bile durmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…