ılk 5 gun kılo verır sonra hızla alır..sureklı emzır sut varsa sag emzırdıkten sonra at dolaba..hem sutun artar hem yedek yaparsın.. ne kadar hızla buyudugune sen bıle ınanamayacaksın
Kızlar döndük hastaneden. Kızım 45 cm 2,5 kg olmuş. Bana az gibi geldi dedim doktora. Hayır kesinlikle haftasıyla uyumlu, daha 35 haftalıksın dedi. Sezeryan işini konuştum. Hayır normal yapabilirsin dedi. Ben istemiyorum, içerde kalır çıkmaz benden dedim:) ilk doğum zor olur ikinci daha kolay olur dedi. İstemiyorum dedim. Baya bi konuştu anlattı. Alla ikna edemezsiniz dedim:) kocama döndü, 1 hafta sonra kontrole geleceksiniz ikna et normal doğum yaptıralım dedi. Kocamda edemiyorumki dedi:) piskopat kadın illa normal doğurtcak:) sezeryan olursan 2 Şubatta alırım dedi:)
inşallah canım, sadece canımı sıkan şimdilik göbek fıtığı çıktı bebeğimde erken doğan bebeklerde görünürmüş, doktor kendi kendine düzelir dedi.
Kuru dut suyu ii geliyo diyolardiemmede sorunumuz yok şimdilik şükür, sütümü arttırmaya çalışıyorum.
yaprakgül değilmiydi kız onun adı aksuaksumuydu
ayyy kafam karıştı iyice
yakında doğurmayanları sayacağız
Kızlar döndük hastaneden. Kızım 45 cm 2,5 kg olmuş. Bana az gibi geldi dedim doktora. Hayır kesinlikle haftasıyla uyumlu, daha 35 haftalıksın dedi. Sezeryan işini konuştum. Hayır normal yapabilirsin dedi. Ben istemiyorum, içerde kalır çıkmaz benden dedim:) ilk doğum zor olur ikinci daha kolay olur dedi. İstemiyorum dedim. Baya bi konuştu anlattı. Alla ikna edemezsiniz dedim:) kocama döndü, 1 hafta sonra kontrole geleceksiniz ikna et normal doğum yaptıralım dedi. Kocamda edemiyorumki dedi:) piskopat kadın illa normal doğurtcak:) sezeryan olursan 2 Şubatta alırım dedi:)
ılk 5 gun kılo verır sonra hızla alır..sureklı emzır sut varsa sag emzırdıkten sonra at dolaba..hem sutun artar hem yedek yaparsın.. ne kadar hızla buyudugune sen bıle ınanamayacaksın
Allah hepimizin yardımcısı olsun cnm vajınusmusla ugrasak gercekten zordu.problem cozuldukte sonra gercektende bumuymus bu kadarmıymıs dedım her sey gelıp gecıo dogumda gelıcek ve gecıcek yavrularımızı ınsallah saglıklı bı sekılde alıcaz kucaklarımıza.normal dogumdan yana pek korkularım yok merak ettıgım seyler var ama bunlarıda yasayarak gorucez sonucta herkesın bedenı farklı Rabbim yardım eder insallah.sen vajınusmusu cozdukten ne kadar sure sonra hamıle kaldın cnmBenim gbileri görünce çok mutlu oldum :) bende vajinismus problemi yaşadım 9 ay. Doğum yapınca nasıl yaptığınızı hangi doğum şekliyle yaptığınızı lütfen benimle paylaşın. Bende normal doğum yapmayı çok istiyorum fakat korkularım yok değil. İkinizide sıkı takipteyim artık :)
tamam cnm cok saolYari ortapedik cnm zaten en faxla 1 yada 2 yasina kadr yatarlar icinde onlarin agirligindan ne olucak:))
Benimkinde öle manyak tam :) büyük tuvaletini yapar gibi yapcan sıkıntı yok ben zaten yardım etcem sana diyoBenim doktorumda ole rahatlatiyo beni ilk kizimda hazirladilar beni doguma giricem doktor geldi sezeryan olucam cok agladim dedim ben cok korkuyorum aman diyo ne korkuyosun nornalde olsan jesileceksin sezeryandada kesileceksin rahat ol hem hic bisey hissetmiceksin hadi gule gule uyaninca gorusuruz dedi ben gitmisim tabiyanliz rahatlatmaya bakarmisin kesileceksin diyo rahat rahat hahahah
Canım işte ne güzel yap normal doğum zaten diğeri normal değilmiydi kendi istediği zaman gelsin ikna ol yani bencede :)Kızlar döndük hastaneden. Kızım 45 cm 2,5 kg olmuş. Bana az gibi geldi dedim doktora. Hayır kesinlikle haftasıyla uyumlu, daha 35 haftalıksın dedi. Sezeryan işini konuştum. Hayır normal yapabilirsin dedi. Ben istemiyorum, içerde kalır çıkmaz benden dedim:) ilk doğum zor olur ikinci daha kolay olur dedi. İstemiyorum dedim. Baya bi konuştu anlattı. Alla ikna edemezsiniz dedim:) kocama döndü, 1 hafta sonra kontrole geleceksiniz ikna et normal doğum yaptıralım dedi. Kocamda edemiyorumki dedi:) piskopat kadın illa normal doğurtcak:) sezeryan olursan 2 Şubatta alırım dedi:)
Doğuma kadar Bırakma dedi bize doktorumuz acı olacak ama normal doğum için faydalı dediarkadaslar cok soru sordum ama eşinizle c. ilişkiyi bıraktınızmı bıraktıysanız ne zaman kestınız
Birakmadik devam:)ama artik haftada 1 2arkadaslar cok soru sordum ama eşinizle c. ilişkiyi bıraktınızmı bıraktıysanız ne zaman kestınız
kilosu da normal bence 3060 benimki ama Dr Doğan'a kadar 4 olur be yiyorsan devam et dedi muz ve süt ben çok tüketiyorum gözüne az geliyorsa bunları ye ama ortalama zaten 2.5 hem hata payıda varKızlar döndük hastaneden. Kızım 45 cm 2,5 kg olmuş. Bana az gibi geldi dedim doktora. Hayır kesinlikle haftasıyla uyumlu, daha 35 haftalıksın dedi. Sezeryan işini konuştum. Hayır normal yapabilirsin dedi. Ben istemiyorum, içerde kalır çıkmaz benden dedim:) ilk doğum zor olur ikinci daha kolay olur dedi. İstemiyorum dedim. Baya bi konuştu anlattı. Alla ikna edemezsiniz dedim:) kocama döndü, 1 hafta sonra kontrole geleceksiniz ikna et normal doğum yaptıralım dedi. Kocamda edemiyorumki dedi:) piskopat kadın illa normal doğurtcak:) sezeryan olursan 2 Şubatta alırım dedi:)
Esim bebege zarar vermekten korktugu icin biz bi suredir araliklarimizi arttirdik.arkadaslar cok soru sordum ama eşinizle c. ilişkiyi bıraktınızmı bıraktıysanız ne zaman kestınız
http://bebekyapimbakimonarim.blogspot.com.tr/2013/02/tomrisin-emzirme-notlar-1-merhaba.htmlSütü dolabın buzluğuna koyucaz di mi? Buz tutunca çözmek için özel bişey yapıcak mıyız yoksa direk sıcak suyun içinde çözdürebilir miyiz?
peki dr ne zamana kadar musade ettiBirakmadik devam:)ama artik haftada 1 2
arkadaslar cok soru sordum ama eşinizle c. ilişkiyi bıraktınızmı bıraktıysanız ne zaman kestınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?