Aynen.Çok yemek, nefes alamamak, derin nefes almaya çalışmak ve kaburga ağrısı muhteşem dörtlüsü.doymak bilmiyorum
kocam yemeğe gelmeyecekmiş
normalde kendi başıma canım istemezdi bişey
şimdi doymuyorum
ağzım boş durmuyor
sonrada nefes alamıyorum
Kana cana gelsin Benm tinyboy die :) keçiboynuzu pekmezipekmez neden içiyorsun bu arada
Aynen.Çok yemek, nefes alamamak, derin nefes almaya çalışmak ve kaburga ağrısı muhteşem dörtlüsü.
Sayfa bulunamadı yazıyor yaw
Tomrisin emzirme notlari diye aratin kizlar.. Ben acabiliyorum sayfayi sorun yok... A dan z ye her detayi bulursunuzdolaba attığımız süt çözülünce ısıtıp bebeğe vericez dete(pek safça bi soru oldu ama idare et artıkım ) 6 ay saklayabiliyor muyuz bide ?
Kana cana gelsin Benm tinyboy die :) keçiboynuzu pekmezi
Hayırlısı olsun hakkınızda canım, gün aldınız mı görüşme için?Kizlar burada bir hastanede bir prof.un ters bebekleri cevirdigini öğrendim.. Hem de çok yakin bir tanidik 2. Bebeği ters gelince o çevirmiş ve normal doğurmuş .. Esimle konuştuk birde o hastaneye gidip görüşelim dedik.. Hakkimizda hayirlisi inşallah
doktor işini naptın gelince mi arayacaksın bende doktorsuz kaldım galiba
Kizlar burada bir hastanede bir prof.un ters bebekleri cevirdigini öğrendim.. Hem de çok yakin bir tanidik 2. Bebeği ters gelince o çevirmiş ve normal doğurmuş .. Esimle konuştuk birde o hastaneye gidip görüşelim dedik.. Hakkimizda hayirlisi inşallah
Kizlar burada bir hastanede bir prof.un ters bebekleri cevirdigini öğrendim.. Hem de çok yakin bir tanidik 2. Bebeği ters gelince o çevirmiş ve normal doğurmuş .. Esimle konuştuk birde o hastaneye gidip görüşelim dedik.. Hakkimizda hayirlisi inşallah
Kızlar selam, ben bu salı günü doğum yaptım bebeklerim çok şükür iyiler bende kendimi toparlamaya çalışıyorum darısı sizlerin başına inşallah
Kızlar selam, ben bu salı günü doğum yaptım bebeklerim çok şükür iyiler bende kendimi toparlamaya çalışıyorum darısı sizlerin başına inşallah
Biraz önce karar verdik.. Esim çok karsidir boyle şeylere normalde.ama en yakin arkadasi bugün kendisinde ters old. Ve hastanede doğumdan hemen önce çevrildiğini anlatmis.. Esiminde aklina yatmisHayırlısı olsun hakkınızda canım, gün aldınız mı görüşme için?
canim biz bi gidelim .. Hala yapiliyormu o kişiyi bulabilicezmi bi öğrenelim sonra bilgilerini veririm olduğu? Daha bende hastane sen başka bisey bilmiyorum.. Sansimiza bakalimSuper bi haber türkiyede hem de kimmis o dr özelden yazar misin bana ssvd grbunda referans olarak ismni vermek isterim ins gerçekten ise yarar
hayirli olsun Allah anali babali buyutsun.kac kilo dogdularKızlar selam, ben bu salı günü doğum yaptım bebeklerim çok şükür iyiler bende kendimi toparlamaya çalışıyorum darısı sizlerin başına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?