Kizlar burada bir hastanede bir prof.un ters bebekleri cevirdigini öğrendim.. Hem de çok yakin bir tanidik 2. Bebeği ters gelince o çevirmiş ve normal doğurmuş .. Esimle konuştuk birde o hastaneye gidip görüşelim dedik.. Hakkimizda hayirlisi inşallah
Kizlar burada bir hastanede bir prof.un ters bebekleri cevirdigini öğrendim.. Hem de çok yakin bir tanidik 2. Bebeği ters gelince o çevirmiş ve normal doğurmuş .. Esimle konuştuk birde o hastaneye gidip görüşelim dedik.. Hakkimizda hayirlisi inşallah
hayirdir senin doktora noldu. Gelince goruscem listede olan iki uc isim var işte. Ilk doktorumun ekibindeki ebeyle devam edip ssvd icin onlarin tavsiyesi ve beklntilerme uygun bi isimde karar kılcaz inşallah
Biraz önce karar verdik.. Esim çok karsidir boyle şeylere normalde.ama en yakin arkadasi bugün kendisinde ters old. Ve hastanede doğumdan hemen önce çevrildiğini anlatmis.. Esiminde aklina yatmis
canim biz bi gidelim .. Hala yapiliyormu o kişiyi bulabilicezmi bi öğrenelim sonra bilgilerini veririm olduğu? Daha bende hastane sen başka bisey bilmiyorum.. Sansimiza bakalim
bebişler kız mı,erkek mi,kaç kilo doğdular,sezeryan mı,normal mi doğum yaptın,emiyorlar mı,çok soru sordum Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah :)