2015 Şubat Anneleri

Hanımlar sütleri arttırmak için özel formülleri olan var mı? Dereotu, soğan salatası, kimyon, çörek otu yağı, bol su, bunun dışında önerileriniz var mı? Mesela şu alkolsüz malt içeceklerden bahsediyorlar. Deneyen bilen faydasını gören var mı? Dediğim gibi bu sefer sütüm olacakmış gibi geliyor, hoş oğlumda da vardı da daha ilk günden hastane odasında kayınvalide mobingiyle karşılaşınca oğluşumu yarı yarı mamayla 8 ay kadar emzirebildim. Farkındasınızdır süte kanalize durumdayım. Birde dr. lansinoh kremi başlayabilirsin şimdiden dedi bana ayın 26'sı pazartesi gününe alındı doğumum bu arada erken mi acaba başlayımmı? Ay çok soru var aklımda.

Kiyamam ya valla ins yaptiklsrin karsiliksiz kalmaz

Sen nerelisin canim bazlama filan biliyorsun? Ben de ev ekmeği yapıyorum aynen tereyağı ve çikolata suruyoruz üzerine sicakken Amanın Nasil yiyorlar anlatamam.. 1 kg ekmek yapıyorum nerdeyse yarısı öyle yeniyor hemen
Paso yiyin hamur işleri,yağlı ekmekler ama o kilo 58. İyi valla haksızlıl değil mi!?

ayy canım sahi sen bize anlat akıl ver bakalım neye ihtiyaç duydun ne gereksiz dedin
ped hasta bezi olarak mı yoksa normal ped mi almalıyız

Süper bir paylaşım olmuş yaaa? Valizimi hazırladım acaba eksik bişiler varmı diye düşünüyordum. Pedin yanında ben birde bebeklerin altına serilen alt açmalar varya onlardan koydum. Oğlumu sezeryan yapmama rağmen 2 hasta bezini tıkabasa dolduracak kadar kanamam olmuştu hastanede yataklar batmıştı.

Ben neredeyse senden on yaş büyüğüm. Yaştan olduğunu sanmıyorum.
Burdayım ben de yine bugün derin depresyondayım.
Gündüz başka yerde çalışmıştım.yazamadım.
Şimdi kendime su Terapisi yaptım da biraz kendime geldim.
Sen neler aldın dün? Bugün müydü yoksa günler mi karıştı.

adetle onun ilgis yok ben 50 kiloydum bende lise 2 de oldum adetimi : ))

bunyen oyle demekki yapacak bisey yok saglikli olda

ayy canım sahi sen bize anlat akıl ver bakalım neye ihtiyaç duydun ne gereksiz dedin
ped hasta bezi olarak mı yoksa normal ped mi almalıyız

normal ped, ay o hastane bezi ne kötü bir şey iyice psikolojimi bozdu 3 kere kullandım hemen pede geçtim, büyük ped alın sık sık değiştirirsiniz bence.

İki adet pijama takımı, birkaç tane atlet, terlik, iki çift çorap, lohusa tacı ve patiği, külot(ona karar veremiyordum lohusamı hamilemi), emzirme sütyeni, havlu, humana çay, meme kremi, alt açma, pet, nevresim takımı (bu keyfi birşey, doğum yapacağım hastanenin nevresimleri pembe renk mavi olsun istedim), iki adet demleme bardağı, peçete, ıslak mendil bunlar benim için olanlar.

benim o kadar çok kanamam olmadı, büyük pedler yeterliydi.

Ben neredeyse senden on yaş büyüğüm. Yaştan olduğunu sanmıyorum.
vucud yorulmustur belki artik litchi
karnim agriyor sanci gibi, wc yede gittim ama geçmedi
sali ola hayrola , dr a nst ye sokun diycem bakalim ne diycek

senin kabizlik isi noldu

ben aci yedigimden beri gunde iki kez çkiyorum nerdeyse

Duydum canım, hatta ortopediye gittim. Dedimki normal doğum yapsam yine aynı ağrıları çekermiyim? Garanti eremem dedi. Epidural normal doğumdada sadece o an ağrım kesilecek, benim için önemli olan sonraki ağrı zaten. Allah kimseye yaşatmasın, gerçekten çok kötü bi dönem geçirdim. Hala oturamıyorum doğru düzgün

demleme bardagi ne ki canim cahilligimi maruz gor ilk defa duydum

Kızlar ben 32. haftamda başlamıştım meme ucu kremine uçları çok kötüydü, hepsini yumuşattı ve attı şimdi rahatım, ara sıra kremi sürüyorum emzirirken sorun yaşamadım, şimdiden mutlaka sürün ben iyiki sürmüşüm diyorum

ben sorunu bilmiyorumki orasini kaçirmisim
bel fitigi faaln mi var ?

Senin iyi niyetin sana canım. Sen yapmışsın sevabınıda almışsındır. Onun düşüncesizliği. Üzme kendini enayi gbide hissetmene gerek yok. Yapabileceğin bişeyse yap ama çok zor olur isteyipte yiyememek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…