evimde ne pisirsem gotururdum üst ve alt komsuma..karsiliginin gelmesi şöyle dursun tabaklarimi kirip başkatabaklar getirirdi kendisi.. Yeri gelir cÇocuğumun ilacini verdim kendisi hasta oldu öyle.. Çocuğuna baktim yani bilmiyorum yaaa çok ayip bisey su durum.ben hamur yogurucak halde olsam alasini yaparim ki disariya sipariş yapiyorum normalde ama gücüm yok. Yarin Esim sabah gidip alicak pastaneden . cikmadi karsima halden anlayan bir komsu ..
Paso yiyin hamur işleri,yağlı ekmekler ama o kilo 58. İyi valla haksızlıl değil mi!?Sen nerelisin canim bazlama filan biliyorsun? Ben de ev ekmeği yapıyorum aynen tereyağı ve çikolata suruyoruz üzerine sicakken Amanın Nasil yiyorlar anlatamam.. 1 kg ekmek yapıyorum nerdeyse yarısı öyle yeniyor hemen
Kızlar en çok hastanede pede ihtiyaç duydum, beklemediğim bir zamanda doğum yaptığım için tam hazırlıklı değildim, lohusa takımımı bile giymedim, başka bir tane pijamam vardı kısa kollu onu giymek istedim daha rahattı. şimdi giymedim bir sürü para verdim diye içim yanıyor :) lohusa külodu almıştım hiç gerek yokmuş hamile külotları ile daha rahat ettim. Emzirme atletini sütyenin yerine tercih ederim kış günü belinizi de sıcak tutar. Normal doğum yaptığım için çok mutluyum, onun çıkışını ağlayışını görmek tüm acıyı yok ediyor :) bir haftada karnım düzleşti 11 kilo almıştım 9 u gitti. hiç doğum yapmış havam yok.
Süper bir paylaşım olmuş yaaa? Valizimi hazırladım acaba eksik bişiler varmı diye düşünüyordum. Pedin yanında ben birde bebeklerin altına serilen alt açmalar varya onlardan koydum. Oğlumu sezeryan yapmama rağmen 2 hasta bezini tıkabasa dolduracak kadar kanamam olmuştu hastanede yataklar batmıştı.Kızlar en çok hastanede pede ihtiyaç duydum, beklemediğim bir zamanda doğum yaptığım için tam hazırlıklı değildim, lohusa takımımı bile giymedim, başka bir tane pijamam vardı kısa kollu onu giymek istedim daha rahattı. şimdi giymedim bir sürü para verdim diye içim yanıyor :) lohusa külodu almıştım hiç gerek yokmuş hamile külotları ile daha rahat ettim. Emzirme atletini sütyenin yerine tercih ederim kış günü belinizi de sıcak tutar. Normal doğum yaptığım için çok mutluyum, onun çıkışını ağlayışını görmek tüm acıyı yok ediyor :) bir haftada karnım düzleşti 11 kilo almıştım 9 u gitti. hiç doğum yapmış havam yok.
Bence güzel bi isim. Peygamberimizin annesinin adı. Onun gbi büyük bi hanım olur inşaallah.Kizlar bebegin adini amine koymayi dusunuyorum insallah sizce nasil
Burdayım ben de yine bugün derin depresyondayım.Ben neredeyse senden on yaş büyüğüm. Yaştan olduğunu sanmıyorum.
Paso yiyin hamur işleri,yağlı ekmekler ama o kilo 58. İyi valla haksızlıl değil mi!?
adetle onun ilgis yok ben 50 kiloydum bende lise 2 de oldum adetimi : ))evet 60 ı görürüm inşallah doğuma kadar
,
yeğenim 5 yaşında 22 kilo
rüzgarda uçacağım diye korkardı annem
üzülürdü tabi
bende üzülürdüm
lise sonda 39 kiloydum ve sıcak yaz günü bile ince çorap giyemezdim kalın çorap giyerdim 3 kat
sırf bacaklarım kalın dursun diye
sütyeni liseden mezun olduğudma yeni takmaya başlamıştım
ilk reglimi lise 2 de oldum
ayy canım sahi sen bize anlat akıl ver bakalım neye ihtiyaç duydun ne gereksiz dedin
ped hasta bezi olarak mı yoksa normal ped mi almalıyız
Hayırlı uğurlu olsun. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. Sağlıkla büyütün inşaallah.Kızlar selam, ben bu salı günü doğum yaptım bebeklerim çok şükür iyiler bende kendimi toparlamaya çalışıyorum darısı sizlerin başına inşallah
Süper bir paylaşım olmuş yaaa? Valizimi hazırladım acaba eksik bişiler varmı diye düşünüyordum. Pedin yanında ben birde bebeklerin altına serilen alt açmalar varya onlardan koydum. Oğlumu sezeryan yapmama rağmen 2 hasta bezini tıkabasa dolduracak kadar kanamam olmuştu hastanede yataklar batmıştı.
vucud yorulmustur belki artik litchiBen neredeyse senden on yaş büyüğüm. Yaştan olduğunu sanmıyorum.
Duydum canım, hatta ortopediye gittim. Dedimki normal doğum yapsam yine aynı ağrıları çekermiyim? Garanti eremem dedi. Epidural normal doğumdada sadece o an ağrım kesilecek, benim için önemli olan sonraki ağrı zaten. Allah kimseye yaşatmasın, gerçekten çok kötü bi dönem geçirdim. Hala oturamıyorum doğru düzgünperidural i dusundunmu canim
tam anlamiyla prenses dogum, 4 cm den sonra hiç bi sekilde aci sanci hissetrmiyorsun
bide genelde bebek lerde kilo kapasitemiz ayni oluyormus, buda o civar olur fazla bisey bekleme
ben sutu içerim ama muzu agzima surmem hiç sevmiyorumm
demleme bardagi ne ki canim cahilligimi maruz gor ilk defa duydumİki adet pijama takımı, birkaç tane atlet, terlik, iki çift çorap, lohusa tacı ve patiği, külot(ona karar veremiyordum lohusamı hamilemi), emzirme sütyeni, havlu, humana çay, meme kremi, alt açma, pet, nevresim takımı (bu keyfi birşey, doğum yapacağım hastanenin nevresimleri pembe renk mavi olsun istedim), iki adet demleme bardağı bunlar benim için olanlar.
ben sorunu bilmiyorumki orasini kaçirmisimDuydum canım, hatta ortopediye gittim. Dedimki normal doğum yapsam yine aynı ağrıları çekermiyim? Garanti eremem dedi. Epidural normal doğumdada sadece o an ağrım kesilecek, benim için önemli olan sonraki ağrı zaten. Allah kimseye yaşatmasın, gerçekten çok kötü bi dönem geçirdim. Hala oturamıyorum doğru düzgün
Senin iyi niyetin sana canım. Sen yapmışsın sevabınıda almışsındır. Onun düşüncesizliği. Üzme kendini enayi gbide hissetmene gerek yok. Yapabileceğin bişeyse yap ama çok zor olur isteyipte yiyememek.Bugün bir şeye çok üzüldüm kizlar.. Biz 3 katli bir apart. Da otruuyoruz . sadece 3 daire var ve ben ara kattayim.
Bugün alt kattaki Komşum hamur isi yapmis ama ne koktu evime doldu kokusu.. Esimde dedi mis gibi koktu falan diye.. Hepten canim istedi.. İnsan bu kiz hamile korkmuştur diye 2 parca şeyggetirmezmi oyle kotu hissettimki.. Helede su sıkıntili halinde insan bir cikar sorar varmi bir derdin diye..
Vaktiyle ben ona yapmamis olsam bu Dediklerimi umursamam bile ama kendimi bir yerde de enayi gibi hissediyorum iste..öfff ne bileyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?