2015 Şubat Anneleri

Ben ole hergun kasiniyorum bacim bak uyuyamiyorum sabah ezanindan sonra uykuya daliyorum anca duzenim iyice bozuldu

Senin memişlerde kaşınıyor mu canım ya benim bazen ara ara çok kaşınıyor memişler bugün akşamüzeri çok kaşındılar kaşıdım kaşıdım arada elime hafif ıslaklık geldi bnm ara ara böyle memişleri kaşıyınca uçlarından şeffaf bir sıvı geliyor normal mıdır süt müdür nedir

Kasinmazmi hemde nasil kasiniyo bende 1 aydan faxla oldu canim sikinca geliyodu o sivi cok az artik sutler gelmeye baaladi sanirim normal bisey olmaz canim

Al bendende o kadar özellikle ayak bileklerimde oluyor benimde ben 36 yaşındayım canım biraz kilolu hamile kaldım 83 kg da kaldim şimdi tam 100 kg oldum boyum uzun allahtan 175cm doğum sezaryen olacak ikinci sıkıntılı olmuştu inş bunda bir sıkıntı olmaz bakalım hayırlısı artık

Bu gelen sıvı çok önemli ilk onu emecek bebis bağışıklık sistemini güçlendiriyor canım sıkma yada uyarma memislerini

Ya avent göğüs pompası alayım dedim sanırım iki modeli var Scf312/60 ve scf 332/ 01
01 le alakalı philipsin kendi sitesinde kötü yorumlar hep. Sanırım 312 60 iyi ama oda yok hiç bi yerde.
Ameda alayım bari ciftli dedim. Oda yok
Lnasinoh a kaldım sanırım.
Ztn 3 ten beri uyuyamıyorum. Iyice bulamadıkça psikopata bağladım

Gunaydin

Kisin halinyikamaya veren oldumu simdi vericem ama hava kotu nasil yikayip kurutuyolar acaba ya halikar islak nemli gelirde kokar kotubolur diye korkuyorun

Gunaydin

Kisin halinyikamaya veren oldumu simdi vericem ama hava kotu nasil yikayip kurutuyolar acaba ya halikar islak nemli gelirde kokar kotubolur diye korkuyorun
Canım bazı yerler makinede kurutuyor. Yıkatıcan yere sor bi istersen.

35 idi En son. Bir insan ürettim kendimden.

Anam inzar sakın sıkma canım o sütleri boşa gitmesin.o sut öyle değerli bi sut ki anlatamam.ilk günler bebisler çok ememedigi için Nasil desem kalori bakımından zengin yani bebek 2 dk emip bıraksa bile ona yetecek kadar şeyleri içinde fazlasıyla barındıran içeriği zengin sut var.

Boyun uzun olduğu için hic 100 kg filan gostermiyorsundur sen maasallah.. 175 cm boy nedir canim yaa esin de senin gibi uzunsa çocukları düşünemiyorum doğumda filan
İlk ikisini normal doğum mu yapmistin,hayırlısıyla bebisler kucagimizda olsun tabii de.. Hangi doğum kolay ki. Valla bana hepsi zor geliyor ben ikisini normal dogurdum sindi bu prenses dönmezse mecbur sezeryan olcam sezeryandan korktigum için dun gece ışık tuttum alttan yapicam onu her gece bakalım faydası olacak mi..
Dun gece kaşıntı da vardı 2 ye kadar filan uyuyamadim hava da soğuk duş alırdim aslında rahatlamak için ama eşim havalar c.tesi duzelcekmis diyip duruyordu kış bu soğuk yapacak ama bu da çok abartı oldu sanki buz tutmamış hicbi su birikintisi yok..

Obanın dun uykusu geldi herhalde muhabbetin ortasında kaçtı gitti. Unuttum sanma oba

Hepinize iyi sabahlar iyi hafta sonları kizzlarr

35 idi En son. Bir insan ürettim kendimden.

Ben de seni cekistiriyordum lafimin üstüne geldin.ya aman sağlığın yerinde olsun da boşver yani napalim alıyoruz kilo bi tane kiz vardı oğlumun okulundan birisinin annesi ilk hamileliginde 45 kilo almış.. Ama sonradan yavaş yavaş vermiş veremesek de bu yaştan sonra manken mi olcaz sanki

Ben simdilik kaciyorum kızlar. Kahvaltı zamanı

Bende kahvaltı yapsam fena olmaz.

Günaydın kızlar. 37. Haftaya geçtim bugün.
Bir hafta sonra artık her an doğabilir.
Doktorun verdiği güne 20 gün var daha.
Kızların on gün erken doğduğunu farzedersek benim takvime göre 17 gün sonra doğabilir.
Birde çok yoruldum.gece yüz Kez uyanıp,her sıcaklık hissettiğimde Aaa suyum gelmiş.diye yatağı kontrol etmekten.

Rüyamda kucağımda minicik,çok tatlı bir kız bebek vardı.
Başkasınındı ama çok sevimliydi.
Gece boyu bacak ağrısından kıvrandım.
Siz hamilesiniz,hasta değilsiniz diyorlarya bence resmen hastayız.
Yav madem hasta değiliz bu ağrı,sızı nedir arkadaş.
Başından beri kusmalar,derin depresyon,ağlama krizleri,bütün uzuvların ayrı ağrıması,dönem dönem başın çatlaması.
Belki bunları yaşamayan nadir kişiler vardır ama ben en hafif yaşadığım halde diyorum ben fenaa hastayım.

Gerçekten çekiştirmişsin.
Şarjım.bitti gece. Bu telefona şarj dayanmıyor.
Yıllarca tuşlu dandik telefon kullanmış biri olarak Şarjım 15 gün giderdi ve çok mutluydum.
Eşim bu teli sardı başıma şimdi elimden düşmüyor.
Yoksa ben işyerinde takılıyordum kk sâdece

hahahahha genisleme ne yaaaa
senin kaadar olamadim desydin kendi genissse tabi : )))

e o boya o ayak normalazcuk :)

geniş geniş bu arada benim annem zayıf geçen 2 gece kaldı diyorum ben nazar değdirmediysem nazar değmez sana :) 36-38 beden giyiyor kadın
görümcem 2 yaş küçük benden içten içe bir kıyaslama var gibi geliyor(arada sözlere de yansıyor). şimdi o da baya kilo aldı diyete sokmaya çalışıyordu onu o ara sordu işte.

nasil yani kiz amcayin ogluyla evlenmek içinmi dilek tuttun
Allah seni napmasin :))))))

yaa amca oğlu derken dedelerimiz kardeşmiş... yani benimkini gözüme kestirdiğimde akraba olduğumuzu bilmiyordum, komşu oğlu sanıyordum. senede 1 kere gidersen uzak akrabayı tanımazsın tabi :)

hala senin bu laflarını kaldırabilecek kadar genişledim deseydinya
ay etrbiyesiz kadın yaa beni bile sinir etti allah sabır versin sana

aminn canım :)
ben alıştım takmamaya... eşim için de eski yakışıklılığı kalmadı saçları döküldü falan diyordu(sadece alnı geniş o da yanlardan). eşimi bunalıma soktu resmen saç kalmadı kafada diyip duruyordu
dedim o zaman yakışıklı olsaydı o zaman alırdım

kıskanıyorlar işte
eşim annesinin huyunu biliyor işte ona konuşmasına fırsat vermemek için öyle yaptı. hatta evi yerleştirdik. köyde görünce kilosu iyi benim için yüzünü sen biliyorsun, dedim; demişti kv. ben de dedim yüzümün güzelliğine laf etmek sana düşmez, tamam kiloluydum falan ama herkes hayrandır yüzümün güzelliğine ondan sonra kıvırdı; yok ben onun için yorum yapmak bana düşmez diye dedim vs.

Benim de ayni durumum canım,terzi kendi sokugunu dikemezmis derler bilgisayarima format atılacak 15-20 gündür duruyor köşede mecbur telefondan giriyorum ben de..

Ya öyle bi yatak keyfi yapasim var ki anlatamam. Ama kizim uyanık dur bakiyim eğer yatarsa hava da soğuk zaten devrilip yatalim valla.. Karnimiz da doydu hazır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…