Ben ole hergun kasiniyorum bacim bak uyuyamiyorum sabah ezanindan sonra uykuya daliyorum anca duzenim iyice bozuldu
Kasinmazmi hemde nasil kasiniyo bende 1 aydan faxla oldu canim sikinca geliyodu o sivi cok az artik sutler gelmeye baaladi sanirim normal bisey olmaz canimSenin memişlerde kaşınıyor mu canım ya benim bazen ara ara çok kaşınıyor memişler bugün akşamüzeri çok kaşındılar kaşıdım kaşıdım arada elime hafif ıslaklık geldi bnm ara ara böyle memişleri kaşıyınca uçlarından şeffaf bir sıvı geliyor normal mıdır süt müdür nedir
Al bendende o kadar özellikle ayak bileklerimde oluyor benimde ben 36 yaşındayım canım biraz kilolu hamile kaldım 83 kg da kaldim şimdi tam 100 kg oldum boyum uzun allahtan 175cm doğum sezaryen olacak ikinci sıkıntılı olmuştu inş bunda bir sıkıntı olmaz bakalım hayırlısı artıkMaasallah oğlun 15 yasında demej,sen kaç yasindasin peki? Bir de ne kadar kilo aldın ki canım hepimiz aldık bak ben 18 kg aldım belki 20 olmuştur bile dur yarin tartilayim..
Uyuycam diye çıktım koluma bacagima sinek ısırığı gibi batıp beni kasındiran iğrenç bi kasintim var.hastalık desen değil psikolojik desen değil ama bazı geceler uyuyamama sebebim bu oluyor. Tam dakucam bacagimi sinek ısıtıyor sanki onu kasiyorum bu sefer koluma geçiyor onu kasiyorum ne bileyim sırtımda oluyor nerde olacağı belli de olmuyor sinir ediyor beni. Görünende de Bisey yok ne kızarıklık ne pütür. Artan hormonlardan dolayı oluyormuş sanırım artik şöyle bi rahat uyku çekmek istiyorum
Bu gelen sıvı çok önemli ilk onu emecek bebis bağışıklık sistemini güçlendiriyor canım sıkma yada uyarma memisleriniSenin memişlerde kaşınıyor mu canım ya benim bazen ara ara çok kaşınıyor memişler bugün akşamüzeri çok kaşındılar kaşıdım kaşıdım arada elime hafif ıslaklık geldi bnm ara ara böyle memişleri kaşıyınca uçlarından şeffaf bir sıvı geliyor normal mıdır süt müdür nedir
İndirimli ürünleri oluyo, bende çok alırım kızıma ordan. Marka takıntım yok ama uygunsa alırım.Fiyatı da güzeldir.
Canım bazı yerler makinede kurutuyor. Yıkatıcan yere sor bi istersen.Gunaydin
Kisin halinyikamaya veren oldumu simdi vericem ama hava kotu nasil yikayip kurutuyolar acaba ya halikar islak nemli gelirde kokar kotubolur diye korkuyorun
Oglene dogru arayip sorim cnm iki halim varda onlarda lekeli temizlige baslamadan once vermem lazim ama daha kotu olmasin dedim acik renkler bide sorun olmasindaCanım bazı yerler makinede kurutuyor. Yıkatıcan yere sor bi istersen.
35 idi En son. Bir insan ürettim kendimden.Bir de bizim erkeklerimiz de rahat yaa arkadaş. Çocuk orda ağlamaktan ortadan ikiye yarilsa adamın haberi olmayacak.o kadar kadına odaklı kadının tepesine sorumluluk yığan bi yasam biçimi. Sonra diyorlar kadınlar yipraniyor doğumdan sonra. Ne bekliyorsunuz ki herşeye kadın ilgilenirse ne olur? Bak 36 haftaligim hala pazara kendim gidiyorum.oğlumu okula bırakıp alıyorum. Servise yazdiralim dedim gerek yok dedi esim kestirdi attı.öğretmenimiz de ameliyat olacakmış bugün girdi bizimkiler tatile e sonra da gerçek sömestr gelecek o arada çoktan doğum yapmış olurum bebek de toparlanmış olur biraz okulların açılışında yine ben götürür getiririm oğlanı napiyim..
Bir de az kilo alınsa veriliyor canım cidden ama az buz kilo da almadik sen kaç kilo aldin oba?
Senin memişlerde kaşınıyor mu canım ya benim bazen ara ara çok kaşınıyor memişler bugün akşamüzeri çok kaşındılar kaşıdım kaşıdım arada elime hafif ıslaklık geldi bnm ara ara böyle memişleri kaşıyınca uçlarından şeffaf bir sıvı geliyor normal mıdır süt müdür nedir
Al bendende o kadar özellikle ayak bileklerimde oluyor benimde ben 36 yaşındayım canım biraz kilolu hamile kaldım 83 kg da kaldim şimdi tam 100 kg oldum boyum uzun allahtan 175cm doğum sezaryen olacak ikinci sıkıntılı olmuştu inş bunda bir sıkıntı olmaz bakalım hayırlısı artık
35 idi En son. Bir insan ürettim kendimden.
Bende kahvaltı yapsam fena olmaz.Ben de seni cekistiriyordum lafimin üstüne geldin.ya aman sağlığın yerinde olsun da boşver yani napalim alıyoruz kilo bi tane kiz vardı oğlumun okulundan birisinin annesi ilk hamileliginde 45 kilo almış.. Ama sonradan yavaş yavaş vermiş veremesek de bu yaştan sonra manken mi olcaz sanki
Ben simdilik kaciyorum kızlar. Kahvaltı zamanı
Gerçekten çekiştirmişsin.Anam inzar sakın sıkma canım o sütleri boşa gitmesin.o sut öyle değerli bi sut ki anlatamam.ilk günler bebisler çok ememedigi için Nasil desem kalori bakımından zengin yani bebek 2 dk emip bıraksa bile ona yetecek kadar şeyleri içinde fazlasıyla barındıran içeriği zengin sut var.
Boyun uzun olduğu için hic 100 kg filan gostermiyorsundur sen maasallah.. 175 cm boy nedir canim yaa esin de senin gibi uzunsa çocukları düşünemiyorum doğumda filan
İlk ikisini normal doğum mu yapmistin,hayırlısıyla bebisler kucagimizda olsun tabii de.. Hangi doğum kolay ki. Valla bana hepsi zor geliyor ben ikisini normal dogurdum sindi bu prenses dönmezse mecbur sezeryan olcam sezeryandan korktigum için dun gece ışık tuttum alttan yapicam onu her gece bakalım faydası olacak mi..
Dun gece kaşıntı da vardı 2 ye kadar filan uyuyamadim hava da soğuk duş alırdim aslında rahatlamak için ama eşim havalar c.tesi duzelcekmis diyip duruyordu kış bu soğuk yapacak ama bu da çok abartı oldu sanki buz tutmamış hicbi su birikintisi yok..
Obanın dun uykusu geldi herhalde muhabbetin ortasında kaçtı gitti. Unuttum sanma oba
Hepinize iyi sabahlar iyi hafta sonları kizzlarr
hahahahha genisleme ne yaaaa
senin kaadar olamadim desydin kendi genissse tabi : )))
e o boya o ayak normalazcuk :)
nasil yani kiz amcayin ogluyla evlenmek içinmi dilek tuttun
Allah seni napmasin :))))))
hala senin bu laflarını kaldırabilecek kadar genişledim deseydinya
ay etrbiyesiz kadın yaa beni bile sinir etti allah sabır versin sana
snnkiler yine ozmn beğenmemiş laf etmiş bnmkiler resimleri görünce ağzılarıın suyu akmıştı annesiyle tanştık yüzyüze beğenmiş anlatmış sivasta herkese gidince daha istemeye bile gelmemişlerdi düşün ona rağmen sözlendik bnm kilomu sanki yeni farketmiş gibi yorumlamalar peeeh bnde kocaya resti çekince hepsini susturdu snrada nişanda bana görümcelerim ayy nolmuş sana söz resimlerinde çok kilolu çıkmıştın şimdi canlı çok zayıfsın fln dediler sadece göz süzdüm yorum yapmadımsnra kndileri şişko olanlar bizim düğüne kadr rejime girdi zayıflamak için
Gerçekten çekiştirmişsin.
Şarjım.bitti gece. Bu telefona şarj dayanmıyor.
Yıllarca tuşlu dandik telefon kullanmış biri olarak Şarjım 15 gün giderdi ve çok mutluydum.
Eşim bu teli sardı başıma şimdi elimden düşmüyor.
Yoksa ben işyerinde takılıyordum kk sâdece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?