2015 Şubat Anneleri

ben de herkesten önce; kocamannn oldumm, diyorum. bu sefer karşımdakiler; normal ama, diyorlar :)

Arkadaş 3. Çocuğunu yaptı.
Görmeye gittik. Eski halinden zayıf, göbeği içine geçmiş
Dedik hiç mi kilo almadın.
Ne kilosu diğer iki çocuğun peşinde koşmaktan zayıfladım dedi.

annem de bende 19 kg falan almış ama kardeşimde hamile kaldığı kilodan azdı eve geldiğinde :) bana da diyor semra özal gibi geziyordum, doğum gününe eski halime dönmüştüm diye.

kendime en yakın seni seçtim ben 100ü görmemek için tartıya çıkmıyorum kesin olmuştur en son 98 dim. doktora da öylesine söylüyorum kg ı

ben de hamileyim hasta değilim ben derken; şimdi hastayım diyorum bu arada hep senin mesajları alıntılamışım :)

Baya hastalık ya, hastanede yattık bi kaçımız. Psikoloji ztn :))) onun için de yapabilirim hani :)
Ben de gece uyuyamadım yok o nâsı olacak yok bu derken, eşime dedim tek basıma yasıyorum korkuları, o gün gelmedi daha o zmn korkarsın şimdi kendını Sıkma dedi ve horlamaya başladı . Velhasıl, annenizi sevin .

Hamilelik tıbbi literatürde hastalık olarak geçiyor diye biliyorum ben.

Vallahi bende hastayim hatta hastalik hastasi oldum gece kas8ntidan uyuma gunduz halsizlik yattigin yerden kalkama eeeeenedir bu simdi hastayim hastayiz hastasiniz hastalar

Benide Odun kocam hasta ediyooooo
Bu adamlar niye böYle dün aksamdan beri sinirlerim Cok bozuk. Yada ben abartiyorum bilmiyorum.

O düşünememiştir belki siz kapısını çalıp isteseydiniz ya. Anladığım kadarıyla münasebetiniz de var.
ben acımdan ölsem ısteyemem kimseden bırsey.. kendısının dusunememesı de pek mümkün degıl..hamur ısı kokacağı Allahın emrı..neyse gectı gıttı
ben hamılelıktenoncede oyleydım..huyum böyle.. hamıle arkadaşım bızı yemeğe davet ettı..dedımkı sadece çorba yap gerısıne karışma..salatasına mezesine zeytınyaglısına tatlısına varana kadar yapıp goturdum evıne..hala da oyle..halbukı oda benımle aynı zaman larda hamıleydı..
vıcdan bambaşka bırsey..arayıpta canın bırseycekıyomu dıye ısrar eden çevremde belkıde onlarca ınsan var ama o kadar uzaktakı ınsanlarınyerıne kapıkomsunun yapmaması ayrıbır ayıp günah..

sukur gelır geçer.. hamdolsun kı almaya gucum var ya bıde olmasaydı..nıce hamıle kadın bılırım oyle..

cümleten günaydın..sukur kar kalktı yağmurlu ve karanlık gunlerımıze gerı döndük

hemen hava yumuşasın da bu ruh durumundan da kurtulalım ınsallah..

bu arada okulların tatıl olması sebebiyle 15 tatıle 30 ocakta gırılecegı ve sadece1 hafta tatıl olacağına daır soylentıler var..gerçekle alakası varmıdır ?bılen duyan ?

Günaydın kızlarrr bol tepikler hepimize :) kociş bugün kayak yapmaya gitti nasıl bir tutkuysa bu bu soğukta bsna mısın demiyor. Ben de bi kaç kez gittim ama soğuktan bi tatafım donduğu için kaymaktan çok aşağıda oturup çay kahve içmiştim onlar kayarken :) dün gecede acayip acıktım ama 9 dan bişey yemediğim için şeker yüzünden o kadar acıkmışım ki sabah ağlayacaktım açım diye öptüm sizi

hahahahh ziyafet sofrasimiiii : ))))
oyy o daha iyiymis silahlardan pompali tufeklerden
MaRaL konuştum doktorumla doğum şeklini ne istediğimi, normali engelleyecek bi durum yok dedi. 38. Haftada çatı muayenesi yaparız ona göre bi daha konuşuruz dedi.
Ama bunun haricinde çok da iyi haberlerle gelmedim. Bebeğim yüzünü plasentaya gömmüş yüzünü göremedik yine. Göbek çevresi ölçümü 1 hafta geri çıktı(daha önce bütün ölçümleri hep 1 hafta önde çıkıyordu, şimdi sadece fl uzunluğu önde diğerleride haftasında) plasenta yetersiz kalıyor olabilir dedi.
Son zamanlarda idrar yolu enfeksiyonundan çekiyorum geçmiş mi enfeksiyon diye bi daha bakalım dedik. Enfeksiyon çok yüksek çıktı, birde çok yüksek glukoz çıktı idrarımda. Kandakini hallettim şimdide idrarda çıktı Böbrek fonksiyonlarının bozulduğunu gösteriyormuş o da. Uzun süreli enfeksiyon yüzünden de olabilir dedi.

Nitekim bunca olumsuzluktan sonra haftada bir çağırdı kontrollere. Dün ağlamaktan harap oldum, yeğenim doğdu ona bile sevinemedim

MEB açıklama yaptı canım. Öyle bişey yokmuş, planlanan tarihte 23 Ocak'ta kapanacak yine

Gecmis olsun canim moralini yüksek tut ins bisey olmaz dogumla bir hepsini üzerinden atarsin. Rabbim bebislerimize saglik Versin tabi onlara bakabilmrmiz icin bizede. Yegeninde hayirli olsun allah uzun ömürler versin ins

aşırı derecede karnım ağrıyor ve midem bulanıyor
ergenliğe geri döndüm resmen

Gecmis olsun canim moralini yüksek tut ins bisey olmaz dogumla bir hepsini üzerinden atarsin. Rabbim bebislerimize saglik Versin tabi onlara bakabilmrmiz icin bizede. Yegeninde hayirli olsun allah uzun ömürler versin ins
Teşekkür ederim canım, âmin.
Ben kendimden çok bebiş için kaygılanıyorum şimdi "plasenta artık yetersiz kalıyor olabilir"dedi ya benim kafamda türlü türlü şeyler dönüyor artık. Allahım onu bana bağışlasın kendimle ilgili bişey istemiyorum

Canim kilo alimi falan nasil. Antibiyotik verdimi peki enfeksiiyin icin

Bencede her şeyi tek başımıza yaşıyoruz, bu eşlerden kendileride yaşıyormuş gibi yapanlarda bence kadınların korkusundan numara yapıyorlar
Çok fenaa erkek düşmanı oldum.bu hamilelikte.
Benim kocanın kafaya bak şimdi; kadınlar kola makinesi gibiymiş, kola nakinenin değil parayı atanınmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…