2015 Şubat Anneleri

nıye yapamadın..cokyerde ılkdefa yapanlarınkını gordum cok guzelleerdı..vıdeo su falan vardır ızleseydın bır..

bana yazdın sanırım bunu :)
ben zaten sabunu tülü mıknatısı hazır aldım
sadece birleştirmesi kaldı bana
ama onu bile beceremedim
el marifeti hiç yok bende yaaa

eşim nöbetçi. az önce aradı akşam eşofmanlarını termal içliklerini falan yıkamaya atmıştı da ben unuttum kurutmamıştım. aradı onları kurutmaya at diye telaşlı bir şekilde. kesin görev çıktı diye düşündüm; zaten ek nöbetti bu Sakaryada görevde olan timin yerine nöbetçilerdi bugün.
Trabzon'da çığ düşmüş 5 kişiden biri ölmüş o çıkarılmış ama 4 kişi kayıpmış. Kesin değil ama duruma göre gidebiliriz dedi eşim. İnşallah bir an önce bulunurlar. Allah ailelerine sabır versin

Dinlenebilseydin daha iyiydi ama sen bilirsin canım. Son bir hafta diyosun madem Allah yardımcın olsun. Evdeki içtiğin su miktarını enfeksiyon geçene kadar iki litre yap bakalım. Böylece günde en az üç litre içmiş olursun.

bana yazdın sanırım bunu :)
ben zaten sabunu tülü mıknatısı hazır aldım
sadece birleştirmesi kaldı bana
ama onu bile beceremedim
el marifeti hiç yok bende yaaa

biraz farklı şekiller dene canım. ben de 1 kavanozu 5-6 farklı şekle soktuktan sonra istediğim gibi oldu.

biraz farklı şekiller dene canım. ben de 1 kavanozu 5-6 farklı şekle soktuktan sonra istediğim gibi oldu.

tutkal yapıştırıyorum mecburen ve şeklini bozamıyorum tüllerde yapıştırıcı lekesi kalacak diye
tüller küçük geldi yoksa kese yapar içine koyardım

Evet bizim tanıdıkta uzun bir süre çalışmadı,sonra izni bitti yeniden hamile kaldı. Şimdi biri 4 yaşında öteki bebek.
Hem çocuk büyütüyor hem maaş alıyor.
Aynı benim ülkem ne süper
Öyle demeyin bizde de para yağacak"mış" üç çocuğu olana özellikle.

tutkal yapıştırıyorum mecburen ve şeklini bozamıyorum tüllerde yapıştırıcı lekesi kalacak diye
tüller küçük geldi yoksa kese yapar içine koyardım

1 tülü harcasan boşuna yani leke kalırsa kalsın aynı tülle dene. 1 kere tuttu mu devamı geliyor. .

Amin cnm eşin asker sanırım benimki gibi allah kolaylık versin bizde Muş tayiz ve burası donuyor -24 derece

Amin cnm eşin asker sanırım benimki gibi allah kolaylık versin bizde Muş tayiz ve burası donuyor -24 derece

amin canım size de allah kolaylık versin. biz de 2016da doğu'ya tayinciyiz yeniden
şimdilik ankara dayız. eşim arama-kurtarma taburunda Türkiye nin her yerine gidebiliyorlar böyle durumlarda.

Herkese aynı şekilde soruyorsa Kişiliği de olabilir.
olabilir di mi

hayirlisi canim. Gerekirse sezeryan olursun miyom icin. Ama acik konusmali bence. Donmesi daha buyuk.ihtimal aslinda. Bazen kayiplarin sebebi kucuk oluyor ama iste omru olmayan kaybediliyor bir sekilde. Allah saglikla kavustursun ins bu defa

Herkese aynı şekilde soruyorsa Kişiliği de olabilir.
olabilir di mi

hayirlisi canim. Gerekirse sezeryan olursun miyom icin. Ama acik konusmali bence. Donmesi daha buyuk.ihtimal aslinda. Bazen kayiplarin sebebi kucuk oluyor ama iste omru olmayan kaybediliyor bir sekilde. Allah saglikla kavustursun ins bu defa

Philips avent scf 312 60 aldım sonunda. Yani eşim alalım şunu artık dedi ben canımı sıkıyorum diye. Iki arkadaşım da çok memnumdum dedi. Yaradana kaldı gerisi hayırlısı.

Kizlar gecen gun biri burda patatesli bulgur tarofo vermisti sanirim bilen varmi acep

Bana en basindan hep ole solemislerdi bende ole yaptim cnm:) suyu kaynatiyosun zaten altini kapatip icine atiyosun sonucta kaynamis su oda 5 dk bekletip aliyorum ben

Valla bence steril olması açısından kaynatmak gerekiyor.zaten biberonun arkasını okursaniz orda da öyle yazar. Hoş ben biberon emzik vs almadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…