- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
nıye yapamadın..cokyerde ılkdefa yapanlarınkını gordum cok guzelleerdı..vıdeo su falan vardır ızleseydın bır..
Sağol canım. Her gittiğimde bişey çıkıyor ona sinirlerim bozuldu birazda.
Bir hafta daha çalışıp ayrılacam canım. Hayırlısı olsun artık
İş yerine 1 ltlik şişelerden götürüyorum onu mutlaka bitiriyorum. Onun haricinde soda, nadiren çay içiyorum. Evde de en az 1lt içiyorum. Gece kalktığımda da içiyorum Yani günde 2 ltden fazla oluyor.Ama o pis wclerden enfeksiyon kapıyor olabilirim.
Bide idrarda glukoz çıkması ayrı bir durum galiba,bir miktar proteinde çıkmış ama o kayda değer bi rakam değil dedi doktor. Cuma günü son, çalışmayacam sonra.
Böbrek için şuan bişey yapılamıyormuş, geçmezse doğum sonrası tedavi olacakmış.
haftaya gittiğimde bakacak tekrar. Ona göre yol çizeriz dedi.
Idrar yolu enfeksiyonu uzun süre tedavi edilemeyince enfeksiyon böbreklere yayılıyormuş glukoz ondan çıkmış olabilir dedi.
Kızlar;
Ilk aylardan beri sıkıntım var aslında. Dinleme anında nabzım 110 atıyor azıcık hareketleneyim 140-150yi buluyor Buda beni yoruyor haliyle. E sonra kan şekerim yüksek çıktı diyetti insülindi. Şimdi böbrek, enfeksiyon. Bi de plasenta yetersiz olabilir deyince benim kayış koptu artık
bana yazdın sanırım bunu :)
ben zaten sabunu tülü mıknatısı hazır aldım
sadece birleştirmesi kaldı bana
ama onu bile beceremedim
el marifeti hiç yok bende yaaa
ainşallah canım, sadece canımı sıkan şimdilik göbek fıtığı çıktı bebeğimde erken doğan bebeklerde görünürmüş, doktor kendi kendine düzelir dedi.
:)ben sana gizliden yazarım takip ediliyor olabilirim : p
S Sond kaynatmiyosun canim kaybamis suda 5 dk bekletip aliyosun
@serefraz85 iyi yolculuklar cnm.az kalmis sag salim gelirsiniz istde bisey yok xaten yagmur soguk
biraz farklı şekiller dene canım. ben de 1 kavanozu 5-6 farklı şekle soktuktan sonra istediğim gibi oldu.
Yok o dışarı çıkmayın diyo.
Biri bana baksa çıkmam
Öyle demeyin bizde de para yağacak"mış" üç çocuğu olana özellikle.Evet bizim tanıdıkta uzun bir süre çalışmadı,sonra izni bitti yeniden hamile kaldı. Şimdi biri 4 yaşında öteki bebek.
Hem çocuk büyütüyor hem maaş alıyor.
Aynı benim ülkem ne süper
tutkal yapıştırıyorum mecburen ve şeklini bozamıyorum tüllerde yapıştırıcı lekesi kalacak diye
tüller küçük geldi yoksa kese yapar içine koyardım
Amin cnm eşin asker sanırım benimki gibi allah kolaylık versin bizde Muş tayiz ve burası donuyor -24 dereceeşim nöbetçi. az önce aradı akşam eşofmanlarını termal içliklerini falan yıkamaya atmıştı da ben unuttum kurutmamıştım. aradı onları kurutmaya at diye telaşlı bir şekilde. kesin görev çıktı diye düşündüm; zaten ek nöbetti bu Sakaryada görevde olan timin yerine nöbetçilerdi bugün.
Trabzon'da çığ düşmüş 5 kişiden biri ölmüş o çıkarılmış ama 4 kişi kayıpmış. Kesin değil ama duruma göre gidebiliriz dedi eşim. İnşallah bir an önce bulunurlar. Allah ailelerine sabır versin
Amin cnm eşin asker sanırım benimki gibi allah kolaylık versin bizde Muş tayiz ve burası donuyor -24 derece
olabilir di miHerkese aynı şekilde soruyorsa Kişiliği de olabilir.
hayirlisi canim. Gerekirse sezeryan olursun miyom icin. Ama acik konusmali bence. Donmesi daha buyuk.ihtimal aslinda. Bazen kayiplarin sebebi kucuk oluyor ama iste omru olmayan kaybediliyor bir sekilde. Allah saglikla kavustursun ins bu defaSanırım öyle o bir de miyomu da almak istiyor ama yine de normal istediğimi belirttim. Döner belki dedim. Iki hafta sonra yine konuşuruz dedi. Sezeryan zamanı için. Kan sulandırıcı iğne kullandığım için sezeryan olursa epiduralli olabilir mi dedim. Bir iki gün önceden iğneyi bırakırız dedi. Hayırlısı olsun canım yaa. Bana hala dönecekmiş gibi geliyor. Boynunda bir kordon geçtiği için çok tırsıyorum aslında. O yuzden bilinçaltımda bebişi kendim de döndürmüyor olabilirim. Daha önce çok döndüğü için kaybetmiştik. Allahım bu sefer korur inşallah sağlıkla kavuşturur inşallah.
olabilir di miHerkese aynı şekilde soruyorsa Kişiliği de olabilir.
hayirlisi canim. Gerekirse sezeryan olursun miyom icin. Ama acik konusmali bence. Donmesi daha buyuk.ihtimal aslinda. Bazen kayiplarin sebebi kucuk oluyor ama iste omru olmayan kaybediliyor bir sekilde. Allah saglikla kavustursun ins bu defaSanırım öyle o bir de miyomu da almak istiyor ama yine de normal istediğimi belirttim. Döner belki dedim. Iki hafta sonra yine konuşuruz dedi. Sezeryan zamanı için. Kan sulandırıcı iğne kullandığım için sezeryan olursa epiduralli olabilir mi dedim. Bir iki gün önceden iğneyi bırakırız dedi. Hayırlısı olsun canım yaa. Bana hala dönecekmiş gibi geliyor. Boynunda bir kordon geçtiği için çok tırsıyorum aslında. O yuzden bilinçaltımda bebişi kendim de döndürmüyor olabilirim. Daha önce çok döndüğü için kaybetmiştik. Allahım bu sefer korur inşallah sağlıkla kavuşturur inşallah.
Bana en basindan hep ole solemislerdi bende ole yaptim cnm:) suyu kaynatiyosun zaten altini kapatip icine atiyosun sonucta kaynamis su oda 5 dk bekletip aliyorum benCanım kaynatiyorsun yoksa mikropları Nasil olcek?
Henüz yataktan çıkmadım. Başım felaket ağrıyor ve evde su bile yok almaya üşeniyorum.Ah keşke ben olsam İstanbul da bütün gün gezerdim vallaaa
Philips avent scf 312 60 aldım sonunda. Yani eşim alalım şunu artık dedi ben canımı sıkıyorum diye. Iki arkadaşım da çok memnumdum dedi. Yaradana kaldı gerisi hayırlısı.Ben alisamadim alisamam da orda kalmadi zaten bu ilk patavatszligiyla kalmadi sonra surekli bir erkege yakismayacak laf sokmalar sacma sapan onur kirici rencide edici imalar tahrikler surdu gitti anlatsam roman olur ki ben mesafemi hep korudum o sekilde muhatap olacak bir zemin de vermedim muhatap da olmadim. Baktim olmuyor adam normal degil cunku benm de kaldrablcgm bisey degl kestim tum hukukumu kendisiyle cok da iyi oldu
Herkes bi ayri dengesz ya
Ekin bence cok daha sicak bir isim
Mevzu klasik kilo muhabbeti olsa hadi neyse daha evine ilk defa gelmis ilk kez yakinen birbrni taniycaksn dakka bir gol bir bu seklde bi muhabbet benm icin direk belden asagi gruptadir ki o sadece acilismis sonrasinda neler duydum neler de allaha havale ettm hasta kabul ettm
Oy uzulme rabbim bize guc versn yeter ki
Ilkinde ameda almistim ciftli cok memnun kaldim cekisi de iyi sesi de yok ucreti sorun deglse tavsye ederm
Ben vermstim makinede kurutan yerdi. Annem iki uc ayda bir veriyor kis da olsa
Kendini boyle sartlma canim bazen bekledkce inadina gec geliyolar :)
iNsallah hersey duzelirnyoluna girer canim
Henüz yataktan çıkmadım. Başım felaket ağrıyor ve evde su bile yok almaya üşeniyorum.
Bana en basindan hep ole solemislerdi bende ole yaptim cnm:) suyu kaynatiyosun zaten altini kapatip icine atiyosun sonucta kaynamis su oda 5 dk bekletip aliyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?