Üç yıl ucretli miEvet bizim tanıdıkta uzun bir süre çalışmadı,sonra izni bitti yeniden hamile kaldı. Şimdi biri 4 yaşında öteki bebek.
Hem çocuk büyütüyor hem maaş alıyor.
Aynı benim ülkem ne süper
Bu bir aşerme miKizlar gecen gun biri burda patatesli bulgur tarofo vermisti sanirim bilen varmi acep
Henüz yataktan çıkmadım. Başım felaket ağrıyor ve evde su bile yok almaya üşeniyorum.
Hahaha yok cnm denemek istedim:)Bu bir aşerme mi
olabilir di mi
hayirlisi canim. Gerekirse sezeryan olursun miyom icin. Ama acik konusmali bence. Donmesi daha buyuk.ihtimal aslinda. Bazen kayiplarin sebebi kucuk oluyor ama iste omru olmayan kaybediliyor bir sekilde. Allah saglikla kavustursun ins bu defa
ucretli ama tam aylik almiyorsun, buradaki asgari ucretin 4de 1 i civarinda su an izin ucretiÜç yıl ucretli mi
Ben 6 aya çıkarsa oy verecem diyecek kdr mağdurum
Ben yaptım şimdi ama patates yoktu evde.Kizlar gecen gun biri burda patatesli bulgur tarofo vermisti sanirim bilen varmi acep
Migrenim yok başım nadir ağrır. Ağladım yine sebepsiz dünya kadar. Ondan ağrıdı.Migren mi var sende? Off ilaç da alamazsın simdi. Bence bi duş Alsan iyi gelebilir.
Gözün aydın rabbim sana ve bebişine sağlıkla uzun ömürler, güzel bir gelecek nasip etsin insallahKizlar biz evimize ciktik cok sukur iyiyiz
Sen çalışıyor musun bugün. Sanki sizinde kendi ilinizdi çalışma.Cts günleri.Oh bi de ne güzel c.tesi diye izinlisin demek. Biz burada calisalim ayaklarimiz totomuz buz tutSun sen yataktan çıkmadim diye hava at
Tskler cnm bi denim patatesli hic yapmamistimBen yaptım şimdi ama patates yoktu evde.
Yağı erit, Salça koyacaksan koy,sonra küp.küp doğradığın patatesleri koy,çevir biraz,sonra bulgur ve suyunu koy.
bebek dogunca gelirler canim. Simdi ihtiyacin oldugunu dusunmezler. Anne gibi olmuyor. Annem geldi hergun canin ne istiyor diye sordu pisirdi. Kv geldi ogluma sever diye birsey getirmis senin canin ister mi demedi. Aksama esim gelecekken yemek yapiyor, bana annem gibi soramaz ki. Torununu sevip duruyor pesinde öluyor. Annem hem beni hem oglumu sevdi ikimizle de ilgilendi. Kv esimle ilgileniyor ona kiyamiyor. Her anne kendi evladina karsi hassas yani.Sonlara yaklastikca hormonlar da mi cosuyor nedir, herkes daha hassas daha kirilgan..
Bu haftasonu esim yine nobetci yine yalnizim. Dedim temizlik yapayim hem zaman da gecer. Temizlik yaparken de dusundum ve o kadar uzuldum ki. Uzulmeye yer mi ariyorum bilmiyorum ama.. ne kayinvalidem ne gorumcem hamileligim boyunca bir kere arayip demedi biseye ihtiyacin var mi temizligini yapalim vs.. son aylardayim bi de artik hadi ilk zamanlar neyse.. esim haftada iki uc gece nobetci, biliyorlar da arayip sormuyolar iyi misin biseye ihtiyacin var mi diye. Kardan yollar kapandi yapayalnizim evde bi aramaz mi insan ya..
Gorusunce onlardan iyisi yok, davranislari her seyleri cok guzel beni sevdiklerini de biliyorum ama dusunmuyolar iste. Annem gibi dusunmesini bekleyebilir miyim onu da bilmiyorum. Ama ben bir gun aramasam ertesi gun ararim aorarim azicik hasta olsalar giderim ne gerekirse yaparim. Ama yok olmadi demek ki annen gibi kimse dusunemez. Kilometrelerce uzakliktan annem yardim etmeye calisiyor bana da uc sokak ustumde oturan kayinvalidem aramiyor bile. Cook uzuluyorum cok.. ama soyliycem yeri gelince tutmiycam icimde. Seker yuklemesine bile yalniz gitmeme goz yummuslardi ne koymustu o gun bana.
Resmen dolmusum dolmusum tasacak yer ariyorum hic bilmedigim tanimadigim insanlara yaziyorum.. bazen hamilelikten abartiyor muyum diyorum. Ama haksiz miyim ki bilemedim? Hic cevrem olmayan bi sehirde ailemden uzak bi tek esim var allaha sukur. Insan anne sicakligi iatiyor kayinvalidesinden cok mu sey istiyorum ki?
Karsi komsum da hamsi yapmis buram buram kokusu geliyo biliyo da karnim burnumda. Canim cekti acaip resmen agzim sulandi. Off be kizim allahin izniyle sag saglim gel de ben de artik kendime geleyim..
Sonlara yaklastikca hormonlar da mi cosuyor nedir, herkes daha hassas daha kirilgan..
Bu haftasonu esim yine nobetci yine yalnizim. Dedim temizlik yapayim hem zaman da gecer. Temizlik yaparken de dusundum ve o kadar uzuldum ki. Uzulmeye yer mi ariyorum bilmiyorum ama.. ne kayinvalidem ne gorumcem hamileligim boyunca bir kere arayip demedi biseye ihtiyacin var mi temizligini yapalim vs.. son aylardayim bi de artik hadi ilk zamanlar neyse.. esim haftada iki uc gece nobetci, biliyorlar da arayip sormuyolar iyi misin biseye ihtiyacin var mi diye. Kardan yollar kapandi yapayalnizim evde bi aramaz mi insan ya..
Gorusunce onlardan iyisi yok, davranislari her seyleri cok guzel beni sevdiklerini de biliyorum ama dusunmuyolar iste. Annem gibi dusunmesini bekleyebilir miyim onu da bilmiyorum. Ama ben bir gun aramasam ertesi gun ararim aorarim azicik hasta olsalar giderim ne gerekirse yaparim. Ama yok olmadi demek ki annen gibi kimse dusunemez. Kilometrelerce uzakliktan annem yardim etmeye calisiyor bana da uc sokak ustumde oturan kayinvalidem aramiyor bile. Cook uzuluyorum cok.. ama soyliycem yeri gelince tutmiycam icimde. Seker yuklemesine bile yalniz gitmeme goz yummuslardi ne koymustu o gun bana.
Resmen dolmusum dolmusum tasacak yer ariyorum hic bilmedigim tanimadigim insanlara yaziyorum.. bazen hamilelikten abartiyor muyum diyorum. Ama haksiz miyim ki bilemedim? Hic cevrem olmayan bi sehirde ailemden uzak bi tek esim var allaha sukur. Insan anne sicakligi iatiyor kayinvalidesinden cok mu sey istiyorum ki?
Karsi komsum da hamsi yapmis buram buram kokusu geliyo biliyo da karnim burnumda. Canim cekti acaip resmen agzim sulandi. Off be kizim allahin izniyle sag saglim gel de ben de artik kendime geleyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?