2015 Şubat Anneleri

Evet bizim tanıdıkta uzun bir süre çalışmadı,sonra izni bitti yeniden hamile kaldı. Şimdi biri 4 yaşında öteki bebek.
Hem çocuk büyütüyor hem maaş alıyor.
Aynı benim ülkem ne süper
Üç yıl ucretli mi
Ben 6 aya çıkarsa oy verecem diyecek kdr mağdurum

Henüz yataktan çıkmadım. Başım felaket ağrıyor ve evde su bile yok almaya üşeniyorum.

Oh bi de ne güzel c.tesi diye izinlisin demek. Biz burada calisalim ayaklarimiz totomuz buz tutSun sen yataktan çıkmadim diye hava at

Pijama aldim 2 tane hamile 1 tane de normal. Emzirme atleti ya da sutyeni kullanamiyorum ben ama atlet lazim. Lohusayken belim acilmasin. Tipini begendiklerim kucuktu hep. Biri nbb de penye olmayan emzirme sutyeni var demisti girdigim yerlerde yoktu. Netten mi aldiniz naptiniz ben sona kaldim ya el atin garibana

Inşallah canım Allah yardımcımız olsun inşallah. Sonuna kadar bekleyelim dicem zaten belki döner.

Emzikte son durum neydi? Alıyor muyuz almıyor muyuz? Alıyorsak avent gece parlayan emzik uygun mu?

Kizlar gecen gun biri burda patatesli bulgur tarofo vermisti sanirim bilen varmi acep
Ben yaptım şimdi ama patates yoktu evde.
Yağı erit, Salça koyacaksan koy,sonra küp.küp doğradığın patatesleri koy,çevir biraz,sonra bulgur ve suyunu koy.

Oh bi de ne güzel c.tesi diye izinlisin demek. Biz burada calisalim ayaklarimiz totomuz buz tutSun sen yataktan çıkmadim diye hava at
Sen çalışıyor musun bugün. Sanki sizinde kendi ilinizdi çalışma.Cts günleri.
Ben hamilelikte bıraktım.
Hava atacak durumum yok çünkü perişanım.

Sonlara yaklastikca hormonlar da mi cosuyor nedir, herkes daha hassas daha kirilgan..

Bu haftasonu esim yine nobetci yine yalnizim. Dedim temizlik yapayim hem zaman da gecer. Temizlik yaparken de dusundum ve o kadar uzuldum ki. Uzulmeye yer mi ariyorum bilmiyorum ama.. ne kayinvalidem ne gorumcem hamileligim boyunca bir kere arayip demedi biseye ihtiyacin var mi temizligini yapalim vs.. son aylardayim bi de artik hadi ilk zamanlar neyse.. esim haftada iki uc gece nobetci, biliyorlar da arayip sormuyolar iyi misin biseye ihtiyacin var mi diye. Kardan yollar kapandi yapayalnizim evde bi aramaz mi insan ya..

Gorusunce onlardan iyisi yok, davranislari her seyleri cok guzel beni sevdiklerini de biliyorum ama dusunmuyolar iste. Annem gibi dusunmesini bekleyebilir miyim onu da bilmiyorum. Ama ben bir gun aramasam ertesi gun ararim aorarim azicik hasta olsalar giderim ne gerekirse yaparim. Ama yok olmadi demek ki annen gibi kimse dusunemez. Kilometrelerce uzakliktan annem yardim etmeye calisiyor bana da uc sokak ustumde oturan kayinvalidem aramiyor bile. Cook uzuluyorum cok.. ama soyliycem yeri gelince tutmiycam icimde. Seker yuklemesine bile yalniz gitmeme goz yummuslardi ne koymustu o gun bana.

Resmen dolmusum dolmusum tasacak yer ariyorum hic bilmedigim tanimadigim insanlara yaziyorum.. bazen hamilelikten abartiyor muyum diyorum. Ama haksiz miyim ki bilemedim? Hic cevrem olmayan bi sehirde ailemden uzak bi tek esim var allaha sukur. Insan anne sicakligi iatiyor kayinvalidesinden cok mu sey istiyorum ki?

Karsi komsum da hamsi yapmis buram buram kokusu geliyo biliyo da karnim burnumda. Canim cekti acaip resmen agzim sulandi. Off be kizim allahin izniyle sag saglim gel de ben de artik kendime geleyim..

Kızlar kasılmalarım başladı ara ara oluyor günde kaç defa olması tehlikeli bn onceden kasılma olduğunun bile farkında değildim dün doktorda olunca söyledi işte bu şekilde oluyor diye poposunu falan diktiğini düşünüyordum şimdi korkmaya başladım

Canım dünden beri sütlü bi tatlı istiyor bugünde eşim tesadüfen eve gelirken tatlı alıcam ne istersin diye sordu söyledim valla canım istiyordu diye yesem ne olur ki ya? Litchi canım sen bişi söyle içim rahat olsun arada kaçamak yapsak bişi olur mu ki ? Şimdiye kadar hiç yapmadım

38790345, member: 593142"]Sonlara yaklastikca hormonlar da mi cosuyor nedir, herkes daha hassas daha kirilgan..

Bu haftasonu esim yine nobetci yine yalnizim. Dedim temizlik yapayim hem zaman da gecer. Temizlik yaparken de dusundum ve o kadar uzuldum ki. Uzulmeye yer mi ariyorum bilmiyorum ama.. ne kayinvalidem ne gorumcem hamileligim boyunca bir kere arayip demedi biseye ihtiyacin var mi temizligini yapalim vs.. son aylardayim bi de artik hadi ilk zamanlar neyse.. esim haftada iki uc gece nobetci, biliyorlar da arayip sormuyolar iyi misin biseye ihtiyacin var mi diye. Kardan yollar kapandi yapayalnizim evde bi aramaz mi insan ya..

Gorusunce onlardan iyisi yok, davranislari her seyleri cok guzel beni sevdiklerini de biliyorum ama dusunmuyolar iste. Annem gibi dusunmesini bekleyebilir miyim onu da bilmiyorum. Ama ben bir gun aramasam ertesi gun ararim aorarim azicik hasta olsalar giderim ne gerekirse yaparim. Ama yok olmadi demek ki annen gibi kimse dusunemez. Kilometrelerce uzakliktan annem yardim etmeye calisiyor bana da uc sokak ustumde oturan kayinvalidem aramiyor bile. Cook uzuluyorum cok.. ama soyliycem yeri gelince tutmiycam icimde. Seker yuklemesine bile yalniz gitmeme goz yummuslardi ne koymustu o gun bana.

Resmen dolmusum dolmusum tasacak yer ariyorum hic bilmedigim tanimadigim insanlara yaziyorum.. bazen hamilelikten abartiyor muyum diyorum. Ama haksiz miyim ki bilemedim? Hic cevrem olmayan bi sehirde ailemden uzak bi tek esim var allaha sukur. Insan anne sicakligi iatiyor kayinvalidesinden cok mu sey istiyorum ki?

Karsi komsum da hamsi yapmis buram buram kokusu geliyo biliyo da karnim burnumda. Canim cekti acaip resmen agzim sulandi. Off be kizim allahin izniyle sag saglim gel de ben de artik kendime geleyim..[/QUOTE]
Canm belki arayip biz gelelim yardim edelim derken sik bogaz etmeyelim dusunuyorlardir. Her daim arasalar,sorsalar,gelip gitseler daha cok goze batar hatalar. Belki boylesi iyi.

bebek dogunca gelirler canim. Simdi ihtiyacin oldugunu dusunmezler. Anne gibi olmuyor. Annem geldi hergun canin ne istiyor diye sordu pisirdi. Kv geldi ogluma sever diye birsey getirmis senin canin ister mi demedi. Aksama esim gelecekken yemek yapiyor, bana annem gibi soramaz ki. Torununu sevip duruyor pesinde öluyor. Annem hem beni hem oglumu sevdi ikimizle de ilgilendi. Kv esimle ilgileniyor ona kiyamiyor. Her anne kendi evladina karsi hassas yani.
Cok zor durumdaysan sen git sunu canim istedi de. Iyiyse araniz yaparlar. Benim kv de soylesem yapar ama soylemem, dogunca annemm diyecegi kadar sevecegi bi cocuk tasiyorum kendisi dusunmesi lazim. Sen temizlik vs isini birak esinle bir cozum bulun. Gurbet cok zor hamilelikte de bebek buyuturken de. Ama yalniz degilsin. Annelerin kiymeti boyle zamanda anlasiliyor iste hayat zor

Anlattıklarını ben de yaşıyorum ama hiç böyle hissetmedim. Yaşın Kaç? Belki de dediğin gibi hormonlardandır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…