2015 Şubat Anneleri

Yazdıklarını okuyorum canım hayırlısı neyse o olsun inşallah. Aramızda bir hafta var senin bebiş bir hafta sonra.

eş ,dede ,aıle buyugu kım varsa..erkek olarak...kızımınkını esım okumuştu..gorumcemınkı nıde esım okumuştu mesela.
Benimde ilk kiziminkini eski oturdugum yerde bi tanidik adam okududa tasininca burda tanidik yok es okursa esim okur

Göz seyirmesi azaldı kızlar sizin bilmediğiniz yok :) takmıyorum unutuyorum yine

esımde sabah bana senı amuda kaldırıcam dedıaltımdan da zıl calacakmısmadem paşanın dönmeye gönlü yok ben döndurcem onu bu gıdısle dedı..acayıphırs yaptı adam durup dururken

Cok şükür boluyu atlattik sagsalim. Sakarya sınırında yol da rahatladı hatta karla karisik yagmur var buzu eritmis o da gayri gerisi daha kolayca haber vereyim dedim
ahh be yavrum durdun durdun kısın köründe yola çıktın...gercı sen ne yapasın..mukadderat senboyle yolbıldırımı yaptıkça dısardan okuyan bırı kesın dıyodur karstan ıstanbula falan geliyor heralde

iremguzum ne edersin karı gördüğümüz mü var yillardir akdenizde ne soguk gördük ne böyle cetin kış. Istanbula kıs yolculugu da cok yaptik ama gerçekten hic boyle cetin bir kısa denk gelmemstik. Yol tecrübesi yok bir de hamilelik son demler arabada küçümen de olunca heyecan kaçınılmaz oldu haliyle ben dogurmadan gelebldgme esim kazasiz belasiz getrebildigne sukrediyor :)

Kadının iş hayatında yeri yok onlara göre, yerimiz olsa şartlarımız düşünülür bir emzirme odası konur devlet dairesine mesela , iznimiz olur. Almanya'dan tanıdıklarımız geldi kız da hamileydi 3 yıl ücretli izni varmış , nası bir nimettir o
Yok o dışarı çıkmayın diyo.
Biri bana baksa çıkmam

Benim bi arkadaşımda kaç hafta çekti o spinal sonrası baş ağrısını , ne gelen gideni ne bebeği kimseyi gözü görmemiş bu yüzden emziremedi sütü olmadı kızın mama vermek zorunda kaldı sonrada süt olmadı , herkeste ağrı olmuyomuş , ama baş ağrısı çekenlerinki normal bi ağrı değilmiş çok fazlaymış

şu vajinismus kelimesinden nefret ediyorum, bende yaşadım epey bi süre ama kendim yendim sonunda kendi kendimi tedavi ettim , şimdi doğumun normal olmasını çok istiyorum ama bide bakıyorum kendimi bu çatı muayenesi basıl yaptırılacak derken buluyorum

Sağol canım. Her gittiğimde bişey çıkıyor ona sinirlerim bozuldu birazda.

Bir hafta daha çalışıp ayrılacam canım. Hayırlısı olsun artık

İş yerine 1 ltlik şişelerden götürüyorum onu mutlaka bitiriyorum. Onun haricinde soda, nadiren çay içiyorum. Evde de en az 1lt içiyorum. Gece kalktığımda da içiyorum Yani günde 2 ltden fazla oluyor.Ama o pis wclerden enfeksiyon kapıyor olabilirim.
Bide idrarda glukoz çıkması ayrı bir durum galiba,bir miktar proteinde çıkmış ama o kayda değer bi rakam değil dedi doktor. Cuma günü son, çalışmayacam sonra.

Böbrek için şuan bişey yapılamıyormuş, geçmezse doğum sonrası tedavi olacakmış.
haftaya gittiğimde bakacak tekrar. Ona göre yol çizeriz dedi.
Idrar yolu enfeksiyonu uzun süre tedavi edilemeyince enfeksiyon böbreklere yayılıyormuş glukoz ondan çıkmış olabilir dedi.

Kızlar;
Ilk aylardan beri sıkıntım var aslında. Dinleme anında nabzım 110 atıyor azıcık hareketleneyim 140-150yi buluyor Buda beni yoruyor haliyle. E sonra kan şekerim yüksek çıktı diyetti insülindi. Şimdi böbrek, enfeksiyon. Bi de plasenta yetersiz olabilir deyince benim kayış koptu artık

canım bu alttan muayene meselesını dert etmeyen kadın yada hamıle yoktur..gecen gun ben bı çatala baktım bı odadan dışarı çıktım,sonra gerı gırdım..yanı muayene olmamak adına sebep aradım kendı kendıme ama bunda bence en buyuk etken mahrem bolgenın alenen açılması durumu,yanı sahsen adıma oyle..ınsan keşke dıyor başka bır yolu olsa da oraya kımse bakmasa..doğum yapmış ve vajınumus yasamamıs bırı olmama rağmen böyle.. dert etme bu yüzden yoksa başka yol ne yapacaksın kabullenmekten başka

haklısın aslında ,yıllarca koruduk kolladık : )) kıymetlimiz. ama bebeğimiz için tabi yapacak bişey yok, annelik zor iş vesselam

bebek sabunlarımı yapayım dedim beceremedim sıkıldım bıraktım pişman oldum aldığıma
hazır alsaydım keşke

nıye yapamadın..cokyerde ılkdefa yapanlarınkını gordum cok guzelleerdı..vıdeo su falan vardır ızleseydın bır..

Evet bizim tanıdıkta uzun bir süre çalışmadı,sonra izni bitti yeniden hamile kaldı. Şimdi biri 4 yaşında öteki bebek.
Hem çocuk büyütüyor hem maaş alıyor.
Aynı benim ülkem ne süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…