2015 Şubat Anneleri

aaa o bir tarafa toplanmalar kasılmamıymış gerçekten
doktorumda söylemişti ama ben sancı hissetmiyorum diye doğru bulmamıştım
benimki hep sağda taş gibi toplanıyor
Aynen canım benimde sağ tarafa taş gibi oluyo biraz sonra geçiyor işte o kasılmaymıs KESke bende ögrenmeseydim takipteyim şimdi bende de Sancı falan yok sertleşiyor sadece

bende ankaraya gıttıgımde tuylu ıpten lıf ordum.acayıp sevıyorum cok rahatlatıyor..yumuşak yumuşak oldular hem kızıma hem oglusa

Esım dun yenı bır kıtap almış,severmısın bılmem SULH PEYGAMBERI adı..
bız esımle MART sonu bu kıtaptan yarışmaya gırıcez.. HERKES ONU OKUYOR yarışmanın adı..o yüzden bırbırımıze rakıp olduk...

şekerim sınırdaydı canım ondan manyak oldum hiç kaçamak yapmadım vslla :)

Sen çalışıyor musun bugün. Sanki sizinde kendi ilinizdi çalışma.Cts günleri.
Ben hamilelikte bıraktım.
Hava atacak durumum yok çünkü perişanım.

Çalışıyorum canım,sen daha iyi bilirsin bazen insanin kendi isi olması daha acımasız olabiliyor.bazen pazar da gidiyoruz.neyse is olsun da çalışalım.malum 3 tane çocuk yatırım yapmak lazim.boyle diyorum da sanki kenara birşeyler koydugumuz var.su üçüncü de buyusun bakayim belki farklı planlarim olur.beraber is yapmak zor..
Kiz perisanim diye diye kendini daha da koyverme.kalk bi sıcak cay yap kendine kendini simart ne bileyim mısır patlat çekirdek çitle bilmiyorum sever misin netten bi yabancı diziye başla.istersen sana tavsiye de vereyim yabancı dizikolgim ben eskiden hergun 2-3 bolum izlemeden yatmazdim simdi çocukların uyku düzeni bozuldu nedense bir bolumu ya izliyorum ya izlemiyorum.dizi sevmiyorsan film ac izle.ağlayan yok sizlayan yok evde keyfini çıkar iste kuzum

Yasemin sanki biraz beni anlatmissin. Birak yardımı bizde bebekten bahseden bile yok. Bi eksiği var mi tamamlayalim diyen yok.benim üçüncü çocuk sanırım ona tepkililer ama çok ta tın yani. Nasil istiyorlarsa öyle yapsınlar.merhamet etmeyene merhamet edilmez demişler Bisey beklememeye çalışıyorum bazen kirildigim da oluyor ama sonra sacmalama diyerek toparliyorum kendimi.napiyim yani dusunmuyorlarsa.babam ameliyat oldu apandisi patlamış patlayan apandis de iltihapliymis durumu kötüleşmiş en son yine hastaneye kaldırmışlar su an hastanede 1 hafta daha orda yatacakmis dikişlerin de iltihap kapmış onları temizliyorlarmis habire.bi kere geçmiş olsuna aramadilar,neymiş babama hanımı bakarmış (babamla annem ayrı babam su an başkasıyla evli) kimin bakıp bakmadığı önemli değil ki insan sevmese haz etmese bile geçmiş olsun diye aramak o kadar da zor olmamalı.kaldı ki arada bi küslük bi dargınlık yok.bazen agzimin ucuna geliyor neden boyle yaptın diye sormak istiyorum ama geçmiş olsun demek istemiyorsa ne yapılabilir ki? Kayinpederim burnundan ameliyat olduğunda babam başında kalmayı dahi teklif etmişti simdi boyle düşününce çok üzülüyorum bunları hak etmek için ne yapmış olabilir diye. Yada ben ne yaptım da boyle oldu. Hep beraber yenilip icilince otada hicbi sorun yok.ne zaman ki lazim olurlar her gormedige bilmedige donuyorlar demek ki kapasiteleri o kadar bundan sonra ben de ona gore davranirim yapacak bisey yok

Ne üzüleceksin
, bana hayırlı olsun denmedi, şimdi barışma turları var ben istemiyorum artık, herkes ettiğini bulur

Eğer şimdiye kadar naz yapmadıysan tabi başının çaresine bakar diye düşünüyordur. Ama yinede dövesim var şunları. Hepimizin ki uapıyor arada. Benimki Allahtan canıma okur trip atar ama merhametlidir ( her böyle övdüğümde beni pişman eder ama neyse ) mesela bugün benim arabada kış lastiği yok onunkinde var diye bişi olur baban götürür dedi benim arabayla çıktı teleferiğe ki her yer buz ne yaptıysam ikna edemedim bu seferde benim aklım onda kaldı.Ama şu varki inadı tutmasın hele hsmilelikte aşırı agresif ve kaprisli.

inceleyeyim kitabı
Aynen canım benimde sağ tarafa taş gibi oluyo biraz sonra geçiyor işte o kasılmaymıs KESke bende ögrenmeseydim takipteyim şimdi bende de Sancı falan yok sertleşiyor sadece

aman artık normal kasılmalar sancılar falan benim için rutin oldu umursamıyorum hiç

Ben bebefox emzirme atleti aldim siyah ve ten rengi. E bebekte satiliyor. Baska markalar da vardi. Kampanya sitelerine de bakabilirsin unnado butikbebe vb.

Seninki en azından taksi işini düşünmüş bundan bir tık ilerde.
Kız onlar biz gibi değilki öyle endişeler duymazlar.
Ben şimdi bile arabayla bir yere gittiyse acaba karda başına bir şey gelir mi diye düşünüyorum.

Oy deneme öyle . Gerçekten biz de mi garipleştik ne olduysa hepimizde var bi durumlar

Bırak ondan bir şey istemeyi onun işlerini bile ben yaparım.
Bizde şimdiye kadar hep ben yaparım,ben çözerim. ev alıcaz misal emlakçı ile ben görüşürüm,krediyi ben çekerim.
Ben en yetenekliyim,kimseye ihtiyaç duymam...vs
Meğersem.duyuyormuşum, ne zayıfmışım.meğer.
Yeni.anladım.

25 yasindayim normalde bu kadar hassas degilim tabiiki. Ailem yanimda olsa bu kadar koymaz sanirim en cok onlarin yoklugu yalniz hissettiriyor. Esim yanimdayken hep iyiyim ama o yokken ozellikle geceleri hep bu dusunceler kafamda hep aglayasim var.

Hepimizde var duygusallık canım. Hep yakınlarımızdan ilgi bekliyoruz bu dönemde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…