- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
Bendeki avent gece parlayan canım :)Emzikte son durum neydi? Alıyor muyuz almıyor muyuz? Alıyorsak avent gece parlayan emzik uygun mu?
Aynen canım benimde sağ tarafa taş gibi oluyo biraz sonra geçiyor işte o kasılmaymıs KESke bende ögrenmeseydim takipteyim şimdi bende de Sancı falan yok sertleşiyor sadeceaaa o bir tarafa toplanmalar kasılmamıymış gerçekten
doktorumda söylemişti ama ben sancı hissetmiyorum diye doğru bulmamıştım
benimki hep sağda taş gibi toplanıyor
bende ankaraya gıttıgımde tuylu ıpten lıf ordum.acayıp sevıyorum cok rahatlatıyor..yumuşak yumuşak oldular hem kızıma hem oglusael becerim hiç yok sadece düz örgü biliyorum onuda çok mu sıkıyorum nedir bir tarafı uzayıp gidiyor
en son lisedeydim sanırım kendime banyo kesesi örmüştüm
becerebilsem sabunlarımı bitireceğim ama hevesim kaçtı
kitap mı okusam acaba diyorum okumadığım kitabım kalmadı evde
yeni kitap almam lazım
varmı tavsiye edeceğiniz güzel kitaplar
şekerim sınırdaydı canım ondan manyak oldum hiç kaçamak yapmadım vslla :)canım suyun ıcınde kaynatman gerek..su kaynarken 100 dereceyeulasır ve kaynadıkça artar ama altını kapatırsan derece hızla düşer buda mıkropları öldürmeye yetmeyebılır..emzıkbıberon kaynamaya dayanacak herseyı mutlaka kaynatmalısın..tıramısunun da dedıgı gıbı
ben NUK aldım 2 tane..mutlak gerek old. nu düşünüyorum..o gece parlayanlardanda kullandım kızımda ama zamanla ısıgı kalmıyor (zaten ısıgının olmasının mantıgı gece kolay bulabılmek)bıde kaynattığın ıcın sanırım ömrü uzun degıl..
aynı durum bendede gecerlı ama ben senın gıbı hıssetmedım canım..böyle bır beklentımde hıc olmadı açıkçası..ama su komsu meselesının aynını dun yasadım ve cok kahrettim böyle komşuluğa ..
sen hala hıc kaçamak yapmadın mıbence hıc durma
orgu ormeyı bılıyosan basla bır tane..cok heves edıyorum ama ormeyı bıldıgım halde başlamayı bılmıyorum halıyle gel bıze bazıbazı
Nuk önerdi bana eczacı hayatımEmzikte son durum neydi? Alıyor muyuz almıyor muyuz? Alıyorsak avent gece parlayan emzik uygun mu?
hmmm sızı sekerlı hatunlar sızı..şekerim sınırdaydı canım ondan manyak oldum hiç kaçamak yapmadım vslla :)
Sen çalışıyor musun bugün. Sanki sizinde kendi ilinizdi çalışma.Cts günleri.
Ben hamilelikte bıraktım.
Hava atacak durumum yok çünkü perişanım.
Sonlara yaklastikca hormonlar da mi cosuyor nedir, herkes daha hassas daha kirilgan..
Bu haftasonu esim yine nobetci yine yalnizim. Dedim temizlik yapayim hem zaman da gecer. Temizlik yaparken de dusundum ve o kadar uzuldum ki. Uzulmeye yer mi ariyorum bilmiyorum ama.. ne kayinvalidem ne gorumcem hamileligim boyunca bir kere arayip demedi biseye ihtiyacin var mi temizligini yapalim vs.. son aylardayim bi de artik hadi ilk zamanlar neyse.. esim haftada iki uc gece nobetci, biliyorlar da arayip sormuyolar iyi misin biseye ihtiyacin var mi diye. Kardan yollar kapandi yapayalnizim evde bi aramaz mi insan ya..
Gorusunce onlardan iyisi yok, davranislari her seyleri cok guzel beni sevdiklerini de biliyorum ama dusunmuyolar iste. Annem gibi dusunmesini bekleyebilir miyim onu da bilmiyorum. Ama ben bir gun aramasam ertesi gun ararim aorarim azicik hasta olsalar giderim ne gerekirse yaparim. Ama yok olmadi demek ki annen gibi kimse dusunemez. Kilometrelerce uzakliktan annem yardim etmeye calisiyor bana da uc sokak ustumde oturan kayinvalidem aramiyor bile. Cook uzuluyorum cok.. ama soyliycem yeri gelince tutmiycam icimde. Seker yuklemesine bile yalniz gitmeme goz yummuslardi ne koymustu o gun bana.
Resmen dolmusum dolmusum tasacak yer ariyorum hic bilmedigim tanimadigim insanlara yaziyorum.. bazen hamilelikten abartiyor muyum diyorum. Ama haksiz miyim ki bilemedim? Hic cevrem olmayan bi sehirde ailemden uzak bi tek esim var allaha sukur. Insan anne sicakligi iatiyor kayinvalidesinden cok mu sey istiyorum ki?
Karsi komsum da hamsi yapmis buram buram kokusu geliyo biliyo da karnim burnumda. Canim cekti acaip resmen agzim sulandi. Off be kizim allahin izniyle sag saglim gel de ben de artik kendime geleyim..
, bana hayırlı olsun denmedi, şimdi barışma turları var ben istemiyorum artık, herkes ettiğini bulurSonlara yaklastikca hormonlar da mi cosuyor nedir, herkes daha hassas daha kirilgan..
Bu haftasonu esim yine nobetci yine yalnizim. Dedim temizlik yapayim hem zaman da gecer. Temizlik yaparken de dusundum ve o kadar uzuldum ki. Uzulmeye yer mi ariyorum bilmiyorum ama.. ne kayinvalidem ne gorumcem hamileligim boyunca bir kere arayip demedi biseye ihtiyacin var mi temizligini yapalim vs.. son aylardayim bi de artik hadi ilk zamanlar neyse.. esim haftada iki uc gece nobetci, biliyorlar da arayip sormuyolar iyi misin biseye ihtiyacin var mi diye. Kardan yollar kapandi yapayalnizim evde bi aramaz mi insan ya..
Gorusunce onlardan iyisi yok, davranislari her seyleri cok guzel beni sevdiklerini de biliyorum ama dusunmuyolar iste. Annem gibi dusunmesini bekleyebilir miyim onu da bilmiyorum. Ama ben bir gun aramasam ertesi gun ararim aorarim azicik hasta olsalar giderim ne gerekirse yaparim. Ama yok olmadi demek ki annen gibi kimse dusunemez. Kilometrelerce uzakliktan annem yardim etmeye calisiyor bana da uc sokak ustumde oturan kayinvalidem aramiyor bile. Cook uzuluyorum cok.. ama soyliycem yeri gelince tutmiycam icimde. Seker yuklemesine bile yalniz gitmeme goz yummuslardi ne koymustu o gun bana.
Resmen dolmusum dolmusum tasacak yer ariyorum hic bilmedigim tanimadigim insanlara yaziyorum.. bazen hamilelikten abartiyor muyum diyorum. Ama haksiz miyim ki bilemedim? Hic cevrem olmayan bi sehirde ailemden uzak bi tek esim var allaha sukur. Insan anne sicakligi iatiyor kayinvalidesinden cok mu sey istiyorum ki?
Karsi komsum da hamsi yapmis buram buram kokusu geliyo biliyo da karnim burnumda. Canim cekti acaip resmen agzim sulandi. Off be kizim allahin izniyle sag saglim gel de ben de artik kendime geleyim..
Eğer şimdiye kadar naz yapmadıysan tabi başının çaresine bakar diye düşünüyordur. Ama yinede dövesim var şunları. Hepimizin ki uapıyor arada. Benimki Allahtan canıma okur trip atar ama merhametlidir ( her böyle övdüğümde beni pişman eder ama neyse ) mesela bugün benim arabada kış lastiği yok onunkinde var diye bişi olur baban götürür dedi benim arabayla çıktı teleferiğe ki her yer buz ne yaptıysam ikna edemedim bu seferde benim aklım onda kaldı.Ama şu varki inadı tutmasın hele hsmilelikte aşırı agresif ve kaprisli.9 aydır ağlıyorum gerçekten.
Ya zaten çok hassas,duygusal ve çabuk ağlayan biriydim hamilelikte on kat katlandı.
İlgisiz kaldım çok fazla
Eşimde hep geç geliyor işleri çok, işi olmadığı günde arkadaşları ile buluşuyor.
Sabahtan beri arıyor açmıyorum ama merak edip eve de gelmiyor. Cts bugün erken çıkıyor ve değerlendirmesi gerek.
Hiç düşünmüyor yalnızken doğarsa bebek ne olur diye.
O kadar rahatki nasılsa amcasını,ablasını çağırır diye düşünüyordur.
Şu hamilelikte resmen düşman olduk.
bende ankaraya gıttıgımde tuylu ıpten lıf ordum.acayıp sevıyorum cok rahatlatıyor..yumuşak yumuşak oldular hem kızıma hem oglusa
Esım dun yenı bır kıtap almış,severmısın bılmem SULH PEYGAMBERI adı..
bız esımle MART sonu bu kıtaptan yarışmaya gırıcez.. HERKES ONU OKUYOR yarışmanın adı..o yüzden bırbırımıze rakıp olduk...
Aynen canım benimde sağ tarafa taş gibi oluyo biraz sonra geçiyor işte o kasılmaymıs KESke bende ögrenmeseydim takipteyim şimdi bende de Sancı falan yok sertleşiyor sadece
Bendeki de :) Allah sağlıkla hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin kuzucuklarımıza . Arada gidip açıp bakıyorum dolabı :)Bendeki avent gece parlayan canım :)
Ben bebefox emzirme atleti aldim siyah ve ten rengi. E bebekte satiliyor. Baska markalar da vardi. Kampanya sitelerine de bakabilirsin unnado butikbebe vb.Pijama aldim 2 tane hamile 1 tane de normal. Emzirme atleti ya da sutyeni kullanamiyorum ben ama atlet lazim. Lohusayken belim acilmasin. Tipini begendiklerim kucuktu hep. Biri nbb de penye olmayan emzirme sutyeni var demisti girdigim yerlerde yoktu. Netten mi aldiniz naptiniz ben sona kaldim ya el atin garibana
Nuk damakli silikon dusunuyorum ben de. Henuz almadim gerciNuk önerdi bana eczacı hayatım
Seninki en azından taksi işini düşünmüş bundan bir tık ilerde.neylerine güvewniyorlar bu kadar anlamıyorum
evde acil bir durumun olsa bayılsan kalsan ne olacak allah korusun
tutki telefon salonda sen tuvalete gittin Allah korusun düştün bayıldın
ne zaman ayılırsan o zaman mı kalkacaksın
benim eşimde bazen böyle yapıyor çok kızıyorum
şehir dışına gidiyor bana taksinin telefonunu bırakıyor gece kaç olursa olsun ara gelecek diyor
sanki doğuma girerken taksicinin elini tutacağım
dengesiz hepsi
geçen gün kızdım birdaha beni yalnız bırak babanı arayıp söyleyeceğim artık dedim
o günden beri pek iyi doğurana kadar gider böyle
ama sonra eski tas eski hamam olacak adım gibi eminim
eski ilgisiz günlerine geri dönecek
ya ben hiç jilet vurmadım
kuaföre gidiyorum sir ağdaya
zaten hiç yok gibi bişey
ayda bir gidiyordum o zaman bile alacak tek tük tüy buluyordu
şimdi aşağısını göremediğim için kendim jilet vuramam
e gecenin bir yarısı kuaförü nerde bulacağım
en iyisi evde lapiden bulundurmak sanırım
9 aydır ağlıyorum gerçekten.
Ya zaten çok hassas,duygusal ve çabuk ağlayan biriydim hamilelikte on kat katlandı.
İlgisiz kaldım çok fazla
Eşimde hep geç geliyor işleri çok, işi olmadığı günde arkadaşları ile buluşuyor.
Sabahtan beri arıyor açmıyorum ama merak edip eve de gelmiyor. Cts bugün erken çıkıyor ve değerlendirmesi gerek.
Hiç düşünmüyor yalnızken doğarsa bebek ne olur diye.
O kadar rahatki nasılsa amcasını,ablasını çağırır diye düşünüyordur.
Şu hamilelikte resmen düşman olduk.
Bırak ondan bir şey istemeyi onun işlerini bile ben yaparım.normalde esıne mınnet edermısın? yoksa benher ısımı kendımde hallederim mesajı mı verırsın?
eger ılkıyse senın onsuz bırsey yapamayacağını sanır ve senı yalnız bırakmaya vıcdanı elvermez ..ama ıkıncısıyse oda sana mınnet etmez.. sen dık durmaya çalışıyorsun olabıldıgınce esınde görünen kısmına bakıp başıboş davranıyor sankı?gercı bunca zaman ınsan esını az bıraz kestırır ıcını dışını bılebılır ama erkekler cok detaya ınmedıklerındenıslerıne ne gelıyorsa onunla meşgul olurlar daha cok..bana bırazda esının de hamılelık surecınde psıkolojısının sarsıldığı hıssı doguyor..oluyormuş bazı erkeklerde tuhaf ama ..oylemı sence ?
25 yasindayim normalde bu kadar hassas degilim tabiiki. Ailem yanimda olsa bu kadar koymaz sanirim en cok onlarin yoklugu yalniz hissettiriyor. Esim yanimdayken hep iyiyim ama o yokken ozellikle geceleri hep bu dusunceler kafamda hep aglayasim var.
Oy az kaldı gelecek bebeler:) cok heycanlıymBendeki de :) Allah sağlıkla hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin kuzucuklarımıza . Arada gidip açıp bakıyorum dolabı :)
Doğuranlar parmak kaldırsın :)Meraba canlar yazamadım bugün hiç varmı doğuran aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?