Benim esim biraz ihmalkar gel baktiralim diyorum bobreklere baktirmiyor.ona da teshis unuversitedeyken konmus biraz balik etli belki de ilactandir bir erkege gore cok yemiyor cunku.bugünlerde biraz fazla atak getlcirmeye basladi .aslinda ilacini aksatmayinca gecirmiyordu hic.ama bazi seyler tetikliyor stres mesela.muthis karin agrisi ve ates oluyor ataklarinda bayaa agir geciriyor.sen ilac kullanmamana ragmen masallah atak gecirmiyorsan cok iyi.esimin memleketi usak sen nerelisin.annesi babasi fmf hastasi degil ikisi de tasiyici sanirim.
Bırak ondan bir şey istemeyi onun işlerini bile ben yaparım.
Bizde şimdiye kadar hep ben yaparım,ben çözerim. ev alıcaz misal emlakçı ile ben görüşürüm,krediyi ben çekerim.
Ben en yetenekliyim,kimseye ihtiyaç duymam...vs
Meğersem.duyuyormuşum, ne zayıfmışım.meğer.
Yeni.anladım.[/QUOTE
Aynı kayınvalidem de sen gibi ilk tanıştığımızda çok üzülmüştüm doğalgaz alınacak eve kv, telekoma gideilecek kv,yani ev mi aranacak kv,daha neler neler. Anne dedim ya bi dur sen kadınsın bu ne erkek gibi evin her şeyini sen yapıyorsun.Tam androjen bir kimlik dinmişti.Güçlü olmak zayıf olmakla alakası yok kadın erkek olmakla alakası var.
Yok en azindan bazi konularda boyke davranmali. Mesela ben araba kullaniyorum, gezmeyse surer giderim ama cocuk dr.a gidecekse kendim gidemem derim. Cocuk durmaz hastanede yapamam derim. Bal gibi de yaparim ama yanimda olsun. Ya da market islerini fln hep esim yapar. Inan kuhtac degilim derken her isi ustlenip cikiyorsun. Dengeli bir gorev dagilimi olmali hamile olmasak da cocuk olmasa da. Hayat musterekEvet eskilerde öyle söyler. Yapabiliyorsan bile yapamıyorum diyeceksin derler.
Benim beraber çalıştığım.bir arkadaşım.var kız hayatında çöp kovasındaki poşeti değiştirmişliği bile yok evinde her şeyi eşi yapıyor. Kocam çok yetenekli ben beceremiyorum der işin içinden çıkar.
Geçen işyerinde bir takvim gelmiş kız takmaya çalışırken saat asılıydı saat düştü.
Koca geldi sen onu beceremezsin, bak düşürdün dedi.
Kızda evet haklısın ben beceremedim dedi.
Niye öyle diyorsun dedim. Egosunu şişirdin dedim.
Ben yaparım desem bir süre sonra işler hep bana kalır dedi.
İşyeri kıza ait,parayı kazanan o ama sanki adama muhtaçmış gibi davranıyor.
Yapıma ters mümkün değil davranamam
Bırak ondan bir şey istemeyi onun işlerini bile ben yaparım.
Bizde şimdiye kadar hep ben yaparım,ben çözerim. ev alıcaz misal emlakçı ile ben görüşürüm,krediyi ben çekerim.
Yeni.anladım.
Zayiflikla ne alakasi var, fazla fedakarmissin sadece. Herkes bazen dayanacak omuz ararBırak ondan bir şey istemeyi onun işlerini bile ben yaparım.
Yeni.anladım.
Ben alisamadim alisamam da orda kalmadi zaten bu ilk patavatszligiyla kalmadi sonra surekli bir erkege yakismayacak laf sokmalar sacma sapan onur kirici rencide edici imalar tahrikler surdu gitti anlatsam roman olur ki ben mesafemi hep korudum o sekilde muhatap olacak bir zemin de vermedim muhatap da olmadim. Baktim olmuyor adam normal degil cunku benm de kaldrablcgm bisey degl kestim tum hukukumu kendisiyle cok da iyi oldu
Siz dediniz diye bir emzirme atleti alayım dedim 30 tl idi.
Nihayeti bir atlet yani. Hemen ordan uzaklaştım.
uyku tulumu 0-3 ay varmıymış ,benim evimde soğuk hiç içime sinmiyor alsammı ki diye düşünüyorumUyku tulumu alt açma nevresim Takım'ı bir de battaniye aldım. Havlu ısmarladım özdilekten onun da gelmesini bekliyorum. Aklım astronotta kaldı ya satılırsa kalmazsa diye düşünüp duruyorum.
uyku tulumu 0-3 ay varmıymış ,benim evimde soğuk hiç içime sinmiyor alsammı ki diye düşünüyorum
Aldığım 0-6 aylık canım. Yalnız yeni doğan bebişleri sarıp yatırın demişler kolu bacağı kışırdasa sıçrayarak uyanıyormuş. Onun için belki kundak battaniye de bakayım diyorum. Ilk zamanlar onda yatırıp sonra uyku tulumu olabilir.
benim evde soğuk olur. Ama ben kundak yapıyorum. Hiç üşümüyor böylece...uyku tulumu 0-3 ay varmıymış ,benim evimde soğuk hiç içime sinmiyor alsammı ki diye düşünüyorum
Yok öyle bisey canım sezaryen de 2 kez oldum ameliyat ama baba yapılmadı jilet falan bunda da olmaz umarimkızlar merak ettiğim bişey var
mesela aniden suyu gelen kanaması olanlar gidiyor hastaneye
doğum başlıyor hemen
peki bu süreçte normal doğum esnasında ya alt taraf müsait değilse
yani epilasyon gerekiyorsa ne oluyor
ebeler jilet vuruyor diye duymuştum bu ne kadar doğru
birde sezeryan olunca sen epilasyon yapsanda göbeğine illaki jilet sürüyorlar diye duydum
ya bide yanlışlıkla keserlerse ben jilet istemiyorummmmmmmmm
Amin canım :) ben de bebek bezinin kokusunu çok seviyorum :)Bendeki de :) Allah sağlıkla hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin kuzucuklarımıza . Arada gidip açıp bakıyorum dolabı :)
Battaniyeler çokda,üşümezler inşallah kuzucuklar ... Aldıklarını iyi günlerde kullan inşallah canım... birde bişey soracaktım sana,senin aldığın bebek arabasının ana kucağı ayrı takılıp, 1 yaştan sonra kullanılacak olan büyük parçası ayrı kullanılıyor mu,yoksa ikisi aynı anda mı kullanılıyor?
Yani saklayan da var artık kafana hangisi yatarsasağol canım,bilmiyorum işte ,öğrenicez
Ben ilk hamileliğimde hiç alttan muayene olmadım. Sezeryandı.İyi akşamlar herkese.benim doğumum sezeryan olacak.alttan muayene yapılırmi?gerek varmiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?