2015 Şubat Anneleri

Inş bu hal geçer ya, hiç sevmedim bu modu ben
Herkese bişey olmuş anlaşılan bende biraz önce çık Saçma bi sebepten eşimle kavga ettim adamın suçu yok ağla Ağla aptala döndüm nolcak böle halimiz bilmem

S Sond alıntılar karışmış ama ben anladım seni ben onu dedim sen farklı Bisey yap meselaa şöyle giyinip süslenip makyajını yapıp esine zorla dışarı davet ettirebilirsin mesela

Ben oyle yaptım yemekten sonra alisverİs+kahve+tatlı kaçamağı yapacagizz inş

Eeeen Büyük hata buymuş zaten anladım. Yapamıyorum demek lazım , ihtiyacım var .

Siz dediniz diye bir emzirme atleti alayım dedim 30 tl idi.
Nihayeti bir atlet yani. Hemen ordan uzaklaştım.

Yaa bana da çok pahalı geliyor aslında doğumdan önce kendime gideyim sutyen filan da aliyim diyordum kaldı.sutyenlerim sıkıyor atlet ihtiyacim da vardı aslında...

Off Nasil kasılma geliyor şunlar sık sık olsa ben dogururum bile

aptamil 1 verdim, bugün mamayı kestik çok stresli bir gün yaşıyorum, inşallah sütüm bebeğime yeter.

yeter canım stres yapma,ne güzel sütün gelmiş bak,bakalım biz o günleri görebilecekmiyiz

sağol canım,bilmiyorum işte ,öğrenicez

Çalışmanın mükafatı desene.
Ya öyle kandırmama gerek yok.şimdi hadi adanaya kebap yemeye gidelim desem gider. Ben isteyipde yapmayacağı şey yoktur.
Ben öyle şeyler istemiyorum sadece biraz kendiliğinden beni düşünsün istiyorum.
İyi misin,bir yerin ağrıyormu diye kendi düşünsün sorsun o kadar.
Yoksa gece boyu yüz kez git bana şunu getir diyim getirir.ayağıma masaj yap,sırtımı kaşı şu bu hepsini yapar.

Kizlar bnm bebis kuvezde kalmisti ya sutumu sahip buzluga atiyordum..fazla sutum oldugundada sahip sagip atyim buzluga.6 aya kadar saklanabiliyor ve ben kizima icirdim.hicte bisi olmadi.kuzenimde sutunu sagip saklardi bn gibi...isitirken de sut posetinin agzini acip sicak su dolu kapta ilimasini bekliyeceksiniz.. Bisi usulu diyolar cikartamadim tam adini bazen sutum cok geliyodu bosa niye aksin..depolamak en iyisi...

hahahh nereyi keserlerse kizzz :)))
berberlerin koukleyi tras ettigi gibi ediyoalrdir herhalde
valla bende kendime jilet uyguladigim için pek dusunmuyorum orasini, su yada nisan gelince musiat deilsen iki dk banyoya griebilirsin herhalde

he ya olaki o an geldi ama müsait değiliz iki dk banyo hakkımız oluyo mu acaba ? eşim kesin beni hemen götürür bebeğe bişey olur diye ? bi de bu mesele var düşünecek poff

Canım Benimkide Öle Kendiliğinden Gelipde Sormaz Bi Yerim Ağrıyo Dediğimde Yapabilceğim Bişey Varmı Der Yok Dersem Arada Gelir İyimisin Diye sorar Hepsi Aynı Yani

Eeeen Büyük hata buymuş zaten anladım. Yapamıyorum demek lazım , ihtiyacım var .
Evet eskilerde öyle söyler. Yapabiliyorsan bile yapamıyorum diyeceksin derler.
Benim beraber çalıştığım.bir arkadaşım.var kız hayatında çöp kovasındaki poşeti değiştirmişliği bile yok evinde her şeyi eşi yapıyor. Kocam çok yetenekli ben beceremiyorum der işin içinden çıkar.
Geçen işyerinde bir takvim gelmiş kız takmaya çalışırken saat asılıydı saat düştü.
Koca geldi sen onu beceremezsin, bak düşürdün dedi.
Kızda evet haklısın ben beceremedim dedi.
Niye öyle diyorsun dedim. Egosunu şişirdin dedim.
Ben yaparım desem bir süre sonra işler hep bana kalır dedi.
İşyeri kıza ait,parayı kazanan o ama sanki adama muhtaçmış gibi davranıyor.
Yapıma ters mümkün değil davranamam

Azcik acik hava keyfi yapalim biraz yuruyus yapalim dedim iki adim attik geldik yatiuorum.Alt karin pelvis oralarda hangi kemik varsa kopuyo.yok anacim bizden gecmus

Allah seni o da iyiymis kizzzz. Ağladığını yeni gördüm iyi mi. Bazen ağlamak iyi geliyor insana bugün ben de çok doldum ama Ya sabır diyorum başka Bisey demiyorum.off yine kasilmam geldi.sıkıntıdan da oluyor biraz..

Benim eşim de beni merak etmez.ben çok utu meraklisiydim ilk evlendigimizde havlulara atletlere kadar utulerdim temiz olsunlar diye.2 saat utu yapıyorum diye ortadan kaybolurdum da eşim benim yanıma bi gelmezdi nerdesin kiz ne yaptın gel yanımda otur Yoruldun demezdi.ben de hep ondan bu sözleri bekledim ne yalan söyleyim.gecen gün kurabiye yapıyordum kızdı bana.yaa dedi bırak artik su hamur işlerini yapmayı karnın burnunda zaten filan dedi.aman bende bi sevinç bi sevinç anlatamam.bi heves hızlıca isimi bitirip gittim yanina.aman bi de ne göreyim.megerse çocuklar durmuyormuş dağıtmışlar etrafı da ondan bana gel diyormuş

Ben bebefox emzirme atleti aldim siyah ve ten rengi. E bebekte satiliyor. Baska markalar da vardi. Kampanya sitelerine de bakabilirsin unnado butikbebe vb.
Dokunmadan alamam boyle seyleri. Bakalim gezcez az daha. Ama biri yazmisti kalipli sutyenin emzirmesini aldm diye kimdi ciksin ortaya

Siz dediniz diye bir emzirme atleti alayım dedim 30 tl idi.
Nihayeti bir atlet yani. Hemen ordan uzaklaştım.
bence de fazla. Nornal atlet olsa yeter

he ya olaki o an geldi ama müsait değiliz iki dk banyo hakkımız oluyo mu acaba ? eşim kesin beni hemen götürür bebeğe bişey olur diye ? bi de bu mesele var düşünecek poff
kiz sen bu saatte ugramazdin buralara

senin eşinde fazla rahat, arkadaşları da mı demiyor sen evine git diye acaba ? bence sen hep kendi işini kendin yapacağın imajı çizdiğin için ne de ola halleder mi diyor acaba ?? ki yanlış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…