Çalışıyorum canım,sen daha iyi bilirsin bazen insanin kendi isi olması daha acımasız olabiliyor.bazen pazar da gidiyoruz.neyse is olsun da çalışalım.malum 3 tane çocuk yatırım yapmak lazim.boyle diyorum da sanki kenara birşeyler koydugumuz var.su üçüncü de buyusun bakayim belki farklı planlarim olur.beraber is yapmak zor..
Kiz perisanim diye diye kendini daha da koyverme.kalk bi sıcak cay yap kendine kendini simart ne bileyim mısır patlat çekirdek çitle bilmiyorum sever misin netten bi yabancı diziye başla.istersen sana tavsiye de vereyim yabancı dizikolgim ben eskiden hergun 2-3 bolum izlemeden yatmazdim simdi çocukların uyku düzeni bozuldu nedense bir bolumu ya izliyorum ya izlemiyorum.dizi sevmiyorsan film ac izle.ağlayan yok sizlayan yok evde keyfini çıkar iste kuzum
Evde şeker bitmişsu da yok
Hayatta gidip almam.
Tembel diyeceksinde böyle durumlarda ne yaparsam yapayım geçmiyor sıkıntı. İçerden bir şeylerin değişmesi gerek
Yasemin sanki biraz beni anlatmissin. Birak yardımı bizde bebekten bahseden bile yok. Bi eksiği var mi tamamlayalim diyen yok.benim üçüncü çocuk sanırım ona tepkililer ama çok ta tın yani. Nasil istiyorlarsa öyle yapsınlar.merhamet etmeyene merhamet edilmez demişler Bisey beklememeye çalışıyorum bazen kirildigim da oluyor ama sonra sacmalama diyerek toparliyorum kendimi.napiyim yani dusunmuyorlarsa.babam ameliyat oldu apandisi patlamış patlayan apandis de iltihapliymis durumu kötüleşmiş en son yine hastaneye kaldırmışlar su an hastanede 1 hafta daha orda yatacakmis dikişlerin de iltihap kapmış onları temizliyorlarmis habire.bi kere geçmiş olsuna aramadilar,neymiş babama hanımı bakarmış (babamla annem ayrı babam su an başkasıyla evli) kimin bakıp bakmadığı önemli değil ki insan sevmese haz etmese bile geçmiş olsun diye aramak o kadar da zor olmamalı.kaldı ki arada bi küslük bi dargınlık yok.bazen agzimin ucuna geliyor neden boyle yaptın diye sormak istiyorum ama geçmiş olsun demek istemiyorsa ne yapılabilir ki? Kayinpederim burnundan ameliyat olduğunda babam başında kalmayı dahi teklif etmişti simdi boyle düşününce çok üzülüyorum bunları hak etmek için ne yapmış olabilir diye. Yada ben ne yaptım da boyle oldu. Hep beraber yenilip icilince otada hicbi sorun yok.ne zaman ki lazim olurlar her gormedige bilmedige donuyorlar demek ki kapasiteleri o kadar bundan sonra ben de ona gore davranirim yapacak bisey yok
Inş bu hal geçer ya, hiç sevmedim bu modu benHepimizde var duygusallık canım. Hep yakınlarımızdan ilgi bekliyoruz bu dönemde.
Ben de aynisindan aldim :)Philips avent scf 312 60 aldım sonunda. Yani eşim alalım şunu artık dedi ben canımı sıkıyorum diye. Iki arkadaşım da çok memnumdum dedi. Yaradana kaldı gerisi hayırlısı.
Herkese bişey olmuş anlaşılan bende biraz önce çık Saçma bi sebepten eşimle kavga ettim adamın suçu yok ağla Ağla aptala döndüm nolcak böle halimiz bilmemInş bu hal geçer ya, hiç sevmedim bu modu ben
Eeeen Büyük hata buymuş zaten anladım. Yapamıyorum demek lazım , ihtiyacım var .Bırak ondan bir şey istemeyi onun işlerini bile ben yaparım.
Bizde şimdiye kadar hep ben yaparım,ben çözerim. ev alıcaz misal emlakçı ile ben görüşürüm,krediyi ben çekerim.
Ben en yetenekliyim,kimseye ihtiyaç duymam...vs
Meğersem.duyuyormuşum, ne zayıfmışım.meğer.
Yeni.anladım.
Siz dediniz diye bir emzirme atleti alayım dedim 30 tl idi.
Nihayeti bir atlet yani. Hemen ordan uzaklaştım.
aptamil 1 verdim, bugün mamayı kestik çok stresli bir gün yaşıyorum, inşallah sütüm bebeğime yeter.
Ya bnm okuduğum kitapta sütü o kdr uzun süreler saklamayın cunku bebek büyüdükçe onun gereksinimleri değişecek ve bikaç ay önceki sutunuz onun gereksinimlerini karsilamicak en fazla 3 günlük süt saklayın diyor
Çalışmanın mükafatı desene.
hahahh nereyi keserlerse kizzz :)))
berberlerin koukleyi tras ettigi gibi ediyoalrdir herhalde
valla bende kendime jilet uyguladigim için pek dusunmuyorum orasini, su yada nisan gelince musiat deilsen iki dk banyoya griebilirsin herhalde
Canım Benimkide Öle Kendiliğinden Gelipde Sormaz Bi Yerim Ağrıyo Dediğimde Yapabilceğim Bişey Varmı Der Yok Dersem Arada Gelir İyimisin Diye sorar Hepsi Aynı YaniÇalışmanın mükafatı desene.
Ya öyle kandırmama gerek yok.şimdi hadi adanaya kebap yemeye gidelim desem gider. Ben isteyipde yapmayacağı şey yoktur.
Ben öyle şeyler istemiyorum sadece biraz kendiliğinden beni düşünsün istiyorum.
İyi misin,bir yerin ağrıyormu diye kendi düşünsün sorsun o kadar.
Yoksa gece boyu yüz kez git bana şunu getir diyim getirir.ayağıma masaj yap,sırtımı kaşı şu bu hepsini yapar.
benimki ben gidelim demeden kilini kipirdatmaz : ))he ya olaki o an geldi ama müsait değiliz iki dk banyo hakkımız oluyo mu acaba ? eşim kesin beni hemen götürür bebeğe bişey olur diye ? bi de bu mesele var düşünecek poff
Evet eskilerde öyle söyler. Yapabiliyorsan bile yapamıyorum diyeceksin derler.Eeeen Büyük hata buymuş zaten anladım. Yapamıyorum demek lazım , ihtiyacım var .
Çalışmanın mükafatı desene.
Ya öyle kandırmama gerek yok.şimdi hadi adanaya kebap yemeye gidelim desem gider. Ben isteyipde yapmayacağı şey yoktur.
Ben öyle şeyler istemiyorum sadece biraz kendiliğinden beni düşünsün istiyorum.
İyi misin,bir yerin ağrıyormu diye kendi düşünsün sorsun o kadar.
Yoksa gece boyu yüz kez git bana şunu getir diyim getirir.ayağıma masaj yap,sırtımı kaşı şu bu hepsini yapar.
Dokunmadan alamam boyle seyleri. Bakalim gezcez az daha. Ama biri yazmisti kalipli sutyenin emzirmesini aldm diye kimdi ciksin ortayaBen bebefox emzirme atleti aldim siyah ve ten rengi. E bebekte satiliyor. Baska markalar da vardi. Kampanya sitelerine de bakabilirsin unnado butikbebe vb.
bence de fazla. Nornal atlet olsa yeterSiz dediniz diye bir emzirme atleti alayım dedim 30 tl idi.
Nihayeti bir atlet yani. Hemen ordan uzaklaştım.
kiz sen bu saatte ugramazdin buralarahe ya olaki o an geldi ama müsait değiliz iki dk banyo hakkımız oluyo mu acaba ? eşim kesin beni hemen götürür bebeğe bişey olur diye ? bi de bu mesele var düşünecek poff
9 aydır ağlıyorum gerçekten.
Ya zaten çok hassas,duygusal ve çabuk ağlayan biriydim hamilelikte on kat katlandı.
İlgisiz kaldım çok fazla
Eşimde hep geç geliyor işleri çok, işi olmadığı günde arkadaşları ile buluşuyor.
Sabahtan beri arıyor açmıyorum ama merak edip eve de gelmiyor. Cts bugün erken çıkıyor ve değerlendirmesi gerek.
Hiç düşünmüyor yalnızken doğarsa bebek ne olur diye.
O kadar rahatki nasılsa amcasını,ablasını çağırır diye düşünüyordur.
Şu hamilelikte resmen düşman olduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?