2015 Şubat Anneleri

Amin canım :) ben de bebek bezinin kokusunu çok seviyorum :)

Açmadım daha, güzel mi kokuyor? Bugün bir kaşık aldım avent ten 25 TL idi. Bana kızanilir herkes. Çantaya konulacaklar listesinde plastik kaşık da görmüştüm. Ilk başta bebiş ememezse sütü o kaşığa koyup gerin diyordu. Sen de kaşık aldın mı canım?

anladım canım ,bizde bu sıralarda alıcaz da araştırıyorum,casuel cadillacla,wollex arasında gidiyoruz bakalım

nasılmış bu kasılma ? toplanma gibi mi ? bana da oluyor ama hep totosunu dayamıştır diyorum fazla uzun sürmüyor, acaba kasılmamı oluyro ki ?? yoksa benim kasılma eşiğim mi yüksek

Yok almadım ben kaşık canım biberon koycam işte her ihtimale karşı..soralım tecrübeli annelere kaşık gerekli mi ???

Bence sanslisin mesafeli davraniyorlar surekli samimi olmak isteseler daha kotu. Ama hamilelikte lohusalikta insan kirilirsa unutmuyor bunu ben seni anliyorum. Esin gonlunu aliyorsa bakma baskasina

Ya her seyden onemlisi bence insan iyi niyetli olsun yeter ki o zaman cok samimi olmak da kotu degil. Ama dedigin gibi unutulmuyor bu donemde olanlar. Esim bir dedigimi iki etmez bi tek o zaten o da anlayissiz olsa gercekten bu donemde mahvolurdum allaha sukurler olsun. Sagolasin bu arada :)

Babana cok gecmis olsun canim. Ya beterin beteri varmis senin durumun daha kotu. Cok ayip etmisler yani arada bir sorun yokken bi de. Bazi insanlari anlamak cok zor insanin onuncu kez torunu olsa yine sevinir. Bence de en dogrusunu yapiyorsun onlar nasil davraniyorsa sen de oyle davran takma bu saatten sonra..

Ne üzüleceksin

, bana hayırlı olsun denmedi, şimdi barışma turları var ben istemiyorum artık, herkes ettiğini bulur

Insan kirildi mi unutamaz tabii.. buyukluk sende kalsin yine bosver omur boyu hayatimizda olacaklar biz uzulmeyelim kendimiz icin yapalim bosver..

Hepimizde var duygusallık canım. Hep yakınlarımızdan ilgi bekliyoruz bu dönemde.

Aynen oyle nasil bir hormonmus bu :) cok tesekkur ederim canim..

Ben de emzirme atlleti ya da sütyenini anlamadım.Hem bebek hepsini alacak ağzına deniyor hem de küçücük bir yer açılıyor.Emzirmek de bebeğin annenin kokusunu alması, koklaması, dokunması önemli değil mi? Sevmedim ben de .

Yok almadım ben kaşık canım biberon koycam işte her ihtimale karşı..soralım tecrübeli annelere kaşık gerekli mi ???

Biberon kullanmayın deniyor ya. Bebiş emmeye alışana kadar çay kaşığıyla verin demişlerdi. Biraz araştırayım bakayım.

dikiş atılması işlem yapılması gerektiğinde eğer epilasyon gerekiosa hemşireler falan yapıo. sezeryan kısmı da asagı yukarı aynıdır ama zaten gobekte cok kıl olmaz. varsa uygulanabılır.

bızım zaten ılk bebek oldugundan hemen su gelmez dıye dusunuyorum. daha hassas oldugu ıcın bunye erken dogum sancıları kısmını bıle hıssederız dıye dusunuyorum. genelde anı su gelmesı 2-3. dogumda falan oluo.
ben kuzenımle konustum (dr kendısı) dogum sancılarının cogunu evde gecırcem. erkenden hastaneye gidince sunı sancı verıolar acılma olmayınca da sezeryana alıolarmıs. bı sıkıntı olmadıgı muddetce esımle evde olcam. sıcak dus masaj yuruyus falan sıklasana kadar o sekılde vakıt gecırcem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…