ben ozel uçagimi gonderym ben alirim seniii37+1 oldum kim alır artık beni uçağa :)
Ohhh Cansın :))) gönder Gelsin o zaman cantam falan herseyim hazır zaten :)ben ozel uçagimi gonderym ben alirim seniii
Mama da mı koycaz yaaKızlar bugün çantamı hazırladım sonunda. Ufak tefek eksiklerim var. Bebeğim doğduktan sonra hemşireye verilecekleri battaniyesine bohça yaptım. Ameliyattan sonra benim giyeceklerimide, iç çamaşırım ve çorabıma kadar bi bohça yaptım. Öyle koydum valize. Hemen hazır olsun diye. Bi bezle mama kaldı, çay, kahve onlarıda bi çanta yapcam inşaAllah. Annemi ve kayınvalidemi aradım bugün. 2 şubata ayarlayın kendinizi dedim:)
getir çantani tabiii,siz çantaya fazla fazla koyyorsunuz esyalari paylasiriz benim çantam yok dahaaOhhh Cansın :))) gönder Gelsin o zaman cantam falan herseyim hazır zaten :)
Canım ben koyuyorum. Hastanede süt hemen gelmezse falan veriyorlar zaten ama tedbiren alıyorum yanıma.Mama da mı koycaz yaa
Kv karnn asagi inmis dedi idrar yolu enfeksiyonuda geldi aklima randevu gununu beklemeden gidicem heralde kasinmaya basladi yada ben kafaya taktigim icin kasiniyoBelki bebek mesaneye baskı yapıyordur
Sizin sezeryan mi 10 gun onceye mi randevu verdilerKızlar bugün çantamı hazırladım sonunda. Ufak tefek eksiklerim var. Bebeğim doğduktan sonra hemşireye verilecekleri battaniyesine bohça yaptım. Ameliyattan sonra benim giyeceklerimide, iç çamaşırım ve çorabıma kadar bi bohça yaptım. Öyle koydum valize. Hemen hazır olsun diye. Bi bezle mama kaldı, çay, kahve onlarıda bi çanta yapcam inşaAllah. Annemi ve kayınvalidemi aradım bugün. 2 şubata ayarlayın kendinizi dedim:)
Sen nasıl doğum.yapcan
Ben de Trabzon'da yasiyorum 2 bucuk senedir, istanbul'dan geldim eşim burali. Ben de aslen Rizeliyim. Tam bir karadeniz kizi dogurucam simdi dusundum de :))
Ben 1 sen 2 şubat sıraya girelim.Kızlar bugün çantamı hazırladım sonunda. Ufak tefek eksiklerim var. Bebeğim doğduktan sonra hemşireye verilecekleri battaniyesine bohça yaptım. Ameliyattan sonra benim giyeceklerimide, iç çamaşırım ve çorabıma kadar bi bohça yaptım. Öyle koydum valize. Hemen hazır olsun diye. Bi bezle mama kaldı, çay, kahve onlarıda bi çanta yapcam inşaAllah. Annemi ve kayınvalidemi aradım bugün. 2 şubata ayarlayın kendinizi dedim:)
Sende Bendensin.kimi dr ısrarla karşı çıkarken kimisi böyle diyince kafa allak bullak.bugüne kadar sen çok operasyon geçirdin,büyük ihtimal sezeryan yaparız diyen doktorum,bugün ilk defa çocuk dönmemiş ama döner mi dönebilir,sezeryan için tarih vermiyorum daha 1 ayın var,olabilirse normal deneriz dedi,şaşırdım kaldım,bebiş dönerse hangisi hakkımızda hayırlısıysa o olsun,bişey diyemiyorum ....
Aynen bana da iki gün önce verdiler hastaneden listeyi nerdeyse bitti benimki degetir çantani tabiii,siz çantaya fazla fazla koyyorsunuz esyalari paylasiriz benim çantam yok dahaa
benim 4 gun için lsitem var ahstanenin verdiigi sizin listelerden az vallaaa
Hepimiz aynıyız canım sakin ol evham yok bebişlerimizi strese sokmayalım dimi :)) eninde somunda alcaz yavrularımızı kucagımıza ama inşallah eşinle birlikte olur tabi bu :))Ewet beni de uyku tutmuyo..( ustelik yalnizim.esim gorevde sehir disinda. 1 hafta sonra gelecek umarim.dogurmam ozamana..zaten.herseyi evham.yapiyorum.siz de mi oyle hanimlar? (
İnsaallah canim yaHepimiz aynıyız canım sakin ol evham yok bebişlerimizi strese sokmayalım dimi :)) eninde somunda alcaz yavrularımızı kucagımıza ama inşallah eşinle birlikte olur tabi bu :))
Evet canım sezeryan.Sizin sezeryan mi 10 gun onceye mi randevu verdiler
Valla o tarihten öncesinde gelmez inşaAllah. Pazar gününe geliyo ayın 1'i ?Ben 1 sen 2 şubat sıraya girelim.
3 şubat aranıyor
sen nerdesin mervedim, fr goruyorum gozlerime inanamaiyorumda :))Aynen bana da iki gün önce verdiler hastaneden listeyi nerdeyse bitti benimki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?