2015 Şubat Anneleri

Kızlar bugün çantamı hazırladım sonunda. Ufak tefek eksiklerim var. Bebeğim doğduktan sonra hemşireye verilecekleri battaniyesine bohça yaptım. Ameliyattan sonra benim giyeceklerimide, iç çamaşırım ve çorabıma kadar bi bohça yaptım. Öyle koydum valize. Hemen hazır olsun diye. Bi bezle mama kaldı, çay, kahve onlarıda bi çanta yapcam inşaAllah. Annemi ve kayınvalidemi aradım bugün. 2 şubata ayarlayın kendinizi dedim:)

Mama da mı koycaz yaa

Ohhh Cansın :))) gönder Gelsin o zaman cantam falan herseyim hazır zaten :)
getir çantani tabiii,siz çantaya fazla fazla koyyorsunuz esyalari paylasiriz benim çantam yok dahaa
benim 4 gun için lsitem var ahstanenin verdiigi sizin listelerden az vallaaa

Sizin sezeryan mi 10 gun onceye mi randevu verdiler

Sen nasıl doğum.yapcan

bugüne kadar sen çok operasyon geçirdin,büyük ihtimal sezeryan yaparız diyen doktorum,bugün ilk defa çocuk dönmemiş ama döner mi dönebilir,sezeryan için tarih vermiyorum daha 1 ayın var,olabilirse normal deneriz dedi,şaşırdım kaldım,bebiş dönerse hangisi hakkımızda hayırlısıysa o olsun,bişey diyemiyorum ....

Ben de Trabzon'da yasiyorum 2 bucuk senedir, istanbul'dan geldim eşim burali. Ben de aslen Rizeliyim. Tam bir karadeniz kizi dogurucam simdi dusundum de :))

rizeden bana yöresel bebek jilesi geldi,çok güzel,bizimkiler gitti oraya anlata anlata bitiremediler :)

Ben 1 sen 2 şubat sıraya girelim.
3 şubat aranıyor

Sende Bendensin.kimi dr ısrarla karşı çıkarken kimisi böyle diyince kafa allak bullak.
Ben daha yeni ameliyat olmuşken bile doktorlar zaten sezaryen olucaksın diyorlardı,şimdi normal doğum çıkardılar. Hangisi doğru anlamadım.

Ewet beni de uyku tutmuyo.. ( ustelik yalnizim.esim gorevde sehir disinda. 1 hafta sonra gelecek umarim.dogurmam ozamana..zaten.herseyi evham.yapiyorum.siz de mi oyle hanimlar? (

getir çantani tabiii,siz çantaya fazla fazla koyyorsunuz esyalari paylasiriz benim çantam yok dahaa
benim 4 gun için lsitem var ahstanenin verdiigi sizin listelerden az vallaaa
Aynen bana da iki gün önce verdiler hastaneden listeyi nerdeyse bitti benimki de

Ewet beni de uyku tutmuyo.. ( ustelik yalnizim.esim gorevde sehir disinda. 1 hafta sonra gelecek umarim.dogurmam ozamana..zaten.herseyi evham.yapiyorum.siz de mi oyle hanimlar? (
Hepimiz aynıyız canım sakin ol evham yok bebişlerimizi strese sokmayalım dimi :)) eninde somunda alcaz yavrularımızı kucagımıza ama inşallah eşinle birlikte olur tabi bu :))

annelik zor zanaat veeselamm ..
Oglum fena bi oksurukle uyandi, dundende sesi kisikdi zaten larenjit oksurugu bu taniyorum baska adiyla krup yada 3 gece oksurugu .. çocukda havlama tarzi bi oksuurk oluyor kriz , atak gibi baya bi geçmiyor, ya ilacini vericen ya soguk havaya çikarican
ialcim yok, hafta sonu dr da yok tabi, pencereyi açtim durmak istemedi çok ise yaramadi ..
yarim saatden fazla surdu zar zor uyudu simdi nefes alirken çok hiriltiisi var .. benim doktorum annelerde birer çocuk dr u olmali der hep, te$hisi tedaviyi biliyorumda reçete yazma yetkim yok boyle doktorlugu napicam : )))

bende geri uyyamadim , karnimdaki vuruyor bi tarftan, oglani kucagimada aldim oyle oksurunce Allahim yrdimcim olsun napayim artik : (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…