2015 Şubat Anneleri

Kizlar kanamam geldi hastaneye gittik. Nst de sancim cikmadi. Alttan muayene ettiler acilma da yok. Bebegin kafasi inmis ama asagi baya. Dinleneceksin dedi dr. 2 gundur biraz yirdum galiba kendimi. Bir de bu kabizlik mahfetti beni biraz ikindim o bile sebep olabilirmis. Tatbikat gibi oldu bu aksam bize. Ama cok korktum kanamada oldu ya bu bebek cok durmaz gelir gibi geliyo bana..

Merhaba arkadaşlar,35 hafta 5 günlük hamileyim,tontiş yanaklı bir kızım olucak,dun doktora gittik,3100 gr 47 cm miş,bat a göre dogum tarihi 8 subat gözüküyor,bebegimin kafasida aşağıda normal olcak gibi,cok merak ediyorum ne zman doğacak,cok heycanliyizzz annişler

Sofralar kurulu bizim adamlar hala alem yapıyo :) iki kadın burda hamileyiz ikimizde doğmalık :) bişey olsa ben alcam Anahtarı çıkcam adamlar zil oldu :)

Canim cok gecmis olsun. Iki hafta once bende de oldu ufak bi kanama. Bana da aynilarini yapti doktor benimkinin de kafasi rahmime cok baski yapiyomus. Ama doktor korkacak bisey yok dinlen dedi aynen. Dikkat etmeliyiz artik son zamanlarda..

Geldi de. Eşim kuzenimi aramış teli açmadım diye.
Kuzende beeni aradı bende telde ağlamaktan konuşamadım kapattım.
Aileyi hep başıma göndermiş.
O sırada gelince milletin yanında kavga çıkaramadım.
Herkes kendi köşesinde takılıyor.

Ayyy ben gelirim valla :) hep amerikada dogurayim da çocuğum da amerikan vatandaşı olsun istemiştim ama eşimin askerlik sorunu yüzünden olmadı o hayalim kısmet Fransayaymiş :))))

Kız allah iyiligini versin e mi okuyup okuyup anlmaya çalışıyorum iki saattir bu kız ankaraya anasına gitmedi mi doguma ne ara dellendi de kalkti fransaya gitti doğum icin diye jeton gec düştü baya baya yorulmusum belli iyisimi gidip uyuyayim ben gidisat iyi degil

Bende bilmedigim icin esime diyorum durmadan bebegin suyu geliyo diye:)o su oyle olmazms ama bebekte hareket etmezse korkuyorum o anda.tesekkur ederim bu arada verdiginiz bilgi icin pazartesi saglik ocagindan cagirdilar oraylada bi gorusiyim alirim bende.

Ayyy ben gelirim valla :) hep amerikada dogurayim da çocuğum da amerikan vatandaşı olsun istemiştim ama eşimin askerlik sorunu yüzünden olmadı o hayalim kısmet Fransayaymiş :))))
Benim eşimde çok çabaladı yunanistanda doğurayım avrupa vatandaşı olaymış
Dedim ben tr vakit buldum doğurdum da yunanistanımız kaldı.
Gerçi ilerde çifte vatandaş olabilir.

Evet kisaca bebegin suyu diyoruz iste bizde :)) ama ne demek istwdigini ben anladim aynisi oluyo bana su gibi boyle bembeyaz. Bazi zamanlar hafif yogun kivamli bazi zamanlar su gini. O akintilar hep normal dedi doktorum ama iste son haftalarda cok olursa test edebiliyosun o sekilde.

Rica ederim bu arada :)

hahahah gel kiz
kaç haftaliksin uçaga binebilcenmi :)))

Korkma 32. Haftamda Benm de kanamam oldu hastanede yattım bir gece, sımdı dikkat ediyorum , bu haftaya geldik şükür . Hiç olumsuz düşünme geçecek dinlenicem de

Geçmiş olsun canım yat dinlen yorma kendini dikkatli ol inşallah brz daha bekler kuzucuk

Ay allah seni :) güldürdün gece gece :) yol yorgunluğu bu olsa gerek :)

Benim eşimde çok çabaladı yunanistanda doğurayım avrupa vatandaşı olaymış
Dedim ben tr vakit buldum doğurdum da yunanistanımız kaldı.
Gerçi ilerde çifte vatandaş olabilir.
Bende istemiştim valla da kısmet olmadı işte..eşim 2.çocuğa artık diyor da onda da eylulum demez mi ben üvey evlat miyim beni niye amerikada dogurmadiniz :)) daha da amerikaya gitmem hıh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…