Sen beni verem etcen zaten. Senin yerine ben panikliyorum.Benim indi hazırlamadım ki daha. 20 ocaktan sonra hazırlayayım diyorum son onbeş günde
Benim saçım beyazladı diye normalde de bant takıyordum.Pembe tacına bayıldımben de gördüm geçen gün taç modelleri hatta bir alana ikincisi yüzde elliydi sonra acaba takabilir miyim ki dedim. Normalde ben toka bile takmam bir de bant bakayım diyorum.
o D vıtamını olmasınGöbeğimi Güneş'e dayadım c vitamini
Evet biliyorum onlari cok tatlidir gule gule kullan :)rizeden bana yöresel bebek jilesi geldi,çok güzel,bizimkiler gitti oraya anlata anlata bitiremediler :)
bu takinti yapmak degil. Malesef cogumuz cahiliz dogum konusunda. Dr.lar kandiriyor. Dogum baslamadan suni sanci verip sonrs hop seseryana aliyorlar. Bilincli olmaya calisiyoruz. Gercekten gerekmedikce sezeryan yapmayacak dr bulmaya caliiyoruz. Yoksa saglik hicbirseyden onemli olamaz zorunlu oldugunu bilirsem sezeryan psikolojimi bozmaz. Ama dr gece gelmemek icin vakit harcamamak icin bni kandirip sezeryan yaparsa ozaman psikolojim bozulur.
Avrupada bir sezeryan sonrasi normal.dogum rutin bir uygulama iken arkadaslarimiz burda mucadele etmek zorunda kaliyor.
Malesef bu ulkede bilincli olmazsan guzel bir normal.dogum ihtinali az hele ozelerde.
Başın sağolsun. Ben iki dedemide tanımadım. Ne dedem var ne ninem. Yaşlı bile olsalar insan çok üzülüyor.Günaydın
Doğuran sayısı hala 5 temi ?
Hiç bir mesajı okuyamadım
Çünkü hiç kendimde değilim
Dedem vefat etti , bugün 4 gün oldu bile ...
Ne acı birşeymiş yarabbim. Ölüyorum zannettim
Canım çok yanıyor
O güzel gözlü dedem torunun kızını göremeden gitti
Az daha bekleseydi
Bi öpüp koklasaydı gitseydi
Ama Allah'ın işine karışılmaz , hayırlısı buymuş
Acımızı acıyla unutturmasın bize
Fakat ne olur dua edin.
Annemin birtek babası vardı o da gitti
Aklını kaybetmesinden korkuyorum
Benimde cuma sabahı nişanım geldi
Hastaneye gittik
Sancılarım 70-80lere kadar çıkıyor fakat düzensiz , doktor yalancı sancı dedi
Henüz doğmasın diye dua ediyordum ama artık inş biran önce gelir de annem için de bizim içinde meşgale olur.
Kendinize iyi bakın
Oyy yerim onu yaa :)) allah bagislasin :)benim bi kızım daha var .. inatçıı çokk..tam karadeniz kızı.tipide öyyle..sarışın mavi gözlü
benim kafadan litchi. Aceleye gerek yok. Saglikla dogdu da kiyafeti mi dert oldu diyordk oglumda. simdi de ayni dusunuyorum da alisverisi bitirdim hemen hemen. Oglani birakacak birileri varken. Simdi de okulun kapanmasini bekleyeyim diyorum canta icin. Bi yndan yapayim diyorum bakalimSen beni verem etcen zaten. Senin yerine ben panikliyorum.
Lütfen kıyafetleri Yıka Ütüle bari.çantaya koymazsın.
valizini hala toplamayan son hazırlıklarını yapmayan temizliğini felan bitirmeyen kızlar size sesleniyorum :) dün akşam yaşadığım panik vallahi bana ders oldu. doktorun telefonunu bile bulamadık elimiz ayağımıza dolandı çünkü hiç beklemediğim bir zamanda oldu daha 36+1 dim. anlık gelişiyor bu olaylar.
valizinizi hazır edin alıp gidecek gibi
temizlik yapmadıysanız -ki ben yapmamıştım bu kar yüzünden- biranönce yaptırın
kan ya da su gelince bir duş almalık vakit kalıyormuş onu da gördüm :)
bugün halılarımı verdim
koltuk yüzlerini çıkarttım eşime makinaya attım
35 haftadan sonra gerçekten yorulmamak gerekiyormuş hemen geri dönüş yapıyor vücüt insana, ben tırstım şahsen.
Neden gelirmiş.Günaydın kizlar,
Dun hic giremenistim. Aklim kaldi ama sizde , sımdi okudum doğuran falan olmamış :)
Dun analık izni için sgk anlaşmalı bi hastaneye gidip rapor aldım. Doktor 40ı beklemez bu 1-2 haftaya gelir dedi. Şoklardayımp.tesi kendi doktoruma da gitcem bakalım o ne dicek. 1-2 hafta çok yakın ya, ben daha küçüğüm
Camın arkasında isen camdan etki etmiyor diye biliyorumGöbeğimi Güneş'e dayadım c vitamini
ben cok fazla sorun etmemıstım kendıme dönecegınden cok emındım..ama dr lar benı aşırı strese soktu..ustune sancılarımda başlayınca bugünlerde doğarsa sezeryan olucam korkusu benı panık yaptırıyor..ama gununu beklerse kı ıns oyle olur hıc degılse zamanım olur donmesı adına dıye dua edıyorum..
ve bu ılk doğumum olsaydı gr uğraşmazdım sezo olmamak ıcın ılkı normal olunca bunda amelıyat olmamak ıcın elımden gelenı yapıyorum..ben doğumdan hemen sonra kızımı emzırebıldım bu oyle kuvvetlı bır hıs kı herseyı göze almaya değer ..sezeryan olursam sutum gelmez dıyede korkuyorum cabamın %50 sıde bundan..
Benimki döneknekadar cok ters bebek var yaa..hanı %96 sı dönüyordu bubebelerın..butun dönmeyecekler toplanmışız buraya..
bende burda doğum haberlerini alınca bir tedirgin oldum halıları yıkamaya verdim çantamı hazırladım birkaç eksik var ama onlarıda bugün yarın hallederim hergün biryerleri temizliyorum mesela bugün mutfak dolaplarını sildim gerçi kızımda hala ters hergün kafasının yerine bakıyorum Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsinvalizini hala toplamayan son hazırlıklarını yapmayan temizliğini felan bitirmeyen kızlar size sesleniyorum :) dün akşam yaşadığım panik vallahi bana ders oldu. doktorun telefonunu bile bulamadık elimiz ayağımıza dolandı çünkü hiç beklemediğim bir zamanda oldu daha 36+1 dim. anlık gelişiyor bu olaylar.
valizinizi hazır edin alıp gidecek gibi
temizlik yapmadıysanız -ki ben yapmamıştım bu kar yüzünden- biranönce yaptırın
kan ya da su gelince bir duş almalık vakit kalıyormuş onu da gördüm :)
bugün halılarımı verdim
koltuk yüzlerini çıkarttım eşime makinaya attım
35 haftadan sonra gerçekten yorulmamak gerekiyormuş hemen geri dönüş yapıyor vücüt insana, ben tırstım şahsen.
Ben acamadimhttp://ebearzuculha.kadinlarkulubu....omi-oranini-dusurmek-icin-neler.html?spref=fb
kızlar normal doğumda kesiden korkanlar için güzel bir yazı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?