Sinemayı bende istiyorum eşim almaya geldiğinde gidelim diye başının etini yiyebilirim :)oh ne güzel keyif yapıyorsun
bende bugün dışarı çıkmak istiyorum 15 gündür tıkılı kaldım eve kardan buzdan çıkamadım
halıları alsınlar bende çıkacağım
birde sinemaya gitmek istiyorum doğurmadan gideyim
sonra 6 ay gidemeyiz biyere
bebek zayıftıda neden 38 de aldı..ne kadar dursa kar degılmıdır?
sukur Allaha..bu arada zengin kalkışı yaptık bütün halıları topladık storları çıkardık koltukların minderlerini kaldırdık hepsini yıkamaya veriyorum sonunda temizliğe biyerden başladım çok mutluyum
nasıl ımrendım sana sımdı anlatamam..darıcada ısındı bugun baya hava mıs gıbı..ama esım kurs verıyor evde ..Günaydın hanımlar bugün hava mis gibi sıcak ben kocayı bıraktım anneme geldim şimdi balkonda Güneşte Çay içiyoruz doğurmadan azıcık Sefa süreyim :)
anlaşıldı var bu subat veletlerınde bır halBenimde 15 gun önce doğum pozisyonu Almıştı ama 3 gun once hareketleri azaldığı için acile gittim ters dönmüşbu arada kısmet olursa bende şubat annesi olucam :)
Rabbim dedene rahmet etsin,sizlere de sabır versin inşallah..Günaydın
Doğuran sayısı hala 5 temi ?
Hiç bir mesajı okuyamadım
Çünkü hiç kendimde değilim
Dedem vefat etti , bugün 4 gün oldu bile ...
Ne acı birşeymiş yarabbim. Ölüyorum zannettim
Canım çok yanıyor
O güzel gözlü dedem torunun kızını göremeden gitti
Az daha bekleseydi
Bi öpüp koklasaydı gitseydi
Ama Allah'ın işine karışılmaz , hayırlısı buymuş
Acımızı acıyla unutturmasın bize
Fakat ne olur dua edin.
Annemin birtek babası vardı o da gitti
Aklını kaybetmesinden korkuyorum
Benimde cuma sabahı nişanım geldi
Hastaneye gittik
Sancılarım 70-80lere kadar çıkıyor fakat düzensiz , doktor yalancı sancı dedi
Henüz doğmasın diye dua ediyordum ama artık inş biran önce gelir de annem için de bizim içinde meşgale olur.
Kendinize iyi bakın
30 lira canım brz süs iyi gelir bencede :)terlik kaç para tatlım ? Ben sezeryan olcam az fiyakalı olim ama dimi
Ben de eşim yanımda olamicagi için gidemedim zaten canım yoksa çok mantigima yatiyordu..bedelli az daha önce ciksaydi süper olacaktı ama buna da şükür :)Benim eşim ciddi ciddi Avrupaya gitmemi istedi biliyo musun ben yalnız başıma doğuramam oralarda dedim neymiş akrabalarımız varmış hayatta gitmem sensiz valla dedim. Ama en çok askerlik için isterdim zaten bu durumda da vicdani red yapmayı düşünüyorum :)
Bende de cok sükür hic catlak yok.yanaklarimin üst taraflarinda kirmizi kirmizi benekler olustu insallah dogumdan sonra gecer.
Sinemayı bende istiyorum eşim almaya geldiğinde gidelim diye başının etini yiyebilirim :)
sukur Allaha.. ıs mıs yapacanız yoktu.. bugünde benım herıf evlerı temızleyelım dıyo dedım ısıne bak ben elımı bıseye sürecek halde degılım
Son sefalar. Bunlar canım sonra zaten yapamıcam keyfini çıkarayımnasıl ımrendım sana sımdı anlatamam..darıcada ısındı bugun baya hava mıs gıbı..ama esım kurs verıyor evde ..
Lohusa sepetinden aldim canım :)Kızlar ben de sabodan aldım dolgulu terlik kırmızı aldım :) ben zaten internete bağladım kendimi gidipte uğraşamıyorum diye saboterlikdünyası diye bi site var bir hafta olmadan geldi 75 tlye aldım tavsiye ederim hem şık hem rahatkrizantemcik canım kırmızı lohusa tacını nerden aldın çok beğendim bende alayım :)
klozetın paspasımıay bana kalsa çoktan bitecekti ama eşim yüzünden duruyordum böyle pis pis
akşam dedim artık 1 ay kaldı yarın verelim halıları diye
kahvaltı ettikten sonra hepsini kendisi topladı bende şaşırdım ama bişey demedim
manyak adam klozetin paspasını bile vermeye kalktı dedim bırak onu yıkarım ben makinede
tülleri falan verelim diyor
gözü korktu 1 ay kaldı deyince
3 hafta önce başı aşağıdaydı,geçen hafta başı sağ kaburgamın altındaydı,yarın kontrolüm var,umarım dönmüştür.. Bi ters bi düz benim kız :)))nekadar cok ters bebek var yaa..hanı %96 sı dönüyordu bubebelerın..butun dönmeyecekler toplanmışız buraya..
ne kadar kolay dönmüş sızınkıler yaa benımkı 2 aydır aynı yerınde mm kıpırdamıyor essek sıpa3 hafta önce başı aşağıdaydı,geçen hafta başı sağ kaburgamın altındaydı,yarın kontrolüm var,umarım dönmüştür.. Bi ters bi düz benim kız :)))
valla ben kahvaltı sofrasını toplarken arkamı döndüm bi baktım ne var ne yok kaldırmış yahu dur nereye oturcaz dememe kalmadı koltuğun minderlerini falan aldıklozetın paspasımıölmeyın sız emı..adama nasıl ultımatom verdıysen farketmemıstır yerden neyı kaldırdığını korkudan
ben hastane için zaten plastik terliklerden koydum altı kalın tabanlı
hastanede böyle süslü terlikleri ziyan edemem doğrusu
evde giyerim diye düşündüm ama evde de çok terlik var
ev botu daha rahat geliyor bana
terlikten çok ev botu kullanıyorum daha sıcak tutuyor
Günaydın
Doğuran sayısı hala 5 temi ?
Hiç bir mesajı okuyamadım
Çünkü hiç kendimde değilim
Dedem vefat etti , bugün 4 gün oldu bile ...
Ne acı birşeymiş yarabbim. Ölüyorum zannettim
Canım çok yanıyor
O güzel gözlü dedem torunun kızını göremeden gitti
Az daha bekleseydi
Bi öpüp koklasaydı gitseydi
Ama Allah'ın işine karışılmaz , hayırlısı buymuş
Acımızı acıyla unutturmasın bize
Fakat ne olur dua edin.
Annemin birtek babası vardı o da gitti
Aklını kaybetmesinden korkuyorum
Benimde cuma sabahı nişanım geldi
Hastaneye gittik
Sancılarım 70-80lere kadar çıkıyor fakat düzensiz , doktor yalancı sancı dedi
Henüz doğmasın diye dua ediyordum ama artık inş biran önce gelir de annem için de bizim içinde meşgale olur.
Kendinize iyi bakın
Hiç aklıma gelmemişti gününe bakmak. Dr olur mu pazar günüsüEvet canım sezeryan.
Valla o tarihten öncesinde gelmez inşaAllah. Pazar gününe geliyo ayın 1'i ?
Bende okudum onu bide doktora sordum salak gibi :) Ayakları sağ kaburgama vurup duruyo benimde kırılmaz dimi dedim :) bi Güldü kadın rezillik yani:)ne kadar kolay dönmüş sızınkıler yaa benımkı 2 aydır aynı yerınde mm kıpırdamıyor essek sıpasag kaburga kemıklerım yamuldu resmen..
hamılelıgımın ılk aylarında ıkız bebeklerıne hamıle olan bır annenın bebeklerden bırısnın kaburgasına yaptığı baskı yüzünden kaburga kemıklerının kırıldığını okudum..kadın hem cok zor bır doğum yapmış hemde 18 kez amelıyat olmuş bebeklerının anne karnında ıc organlarına ve kaburgalarına yaptığı baskı sonucu..sonum oyle olacak dıyekorkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?