2015 Şubat Anneleri

Ayni korkuları paylaşıyoruz,bebeğim dönmezse 2 normal doğumdan sonra sezeryan yapmış olacagim.Rabbim büyük hayırlısı olsun diye dua ediyorum hep..
bendeee
senınkı dönek olsa nolur sen sezo ya daha yakınsın,muhtemelende oyle olacaksın ..

hayır anlamadığım bebelerı dönenlerın kımıde sezo ıstıyo dönmeyenlerde normal dıye dıretıyo...adaletın bumu dunyaaa

bızımkıler koca kafalı..benımkı gecen hafta 41 haftalık gorunuyordu ..hyr bırde zamanını beklerse 50 haftalık falan kafa çapıyla doğacak ..dogabılırse

bebegın ters durması doğumun başlamayacağı anlamına gelmezkı canım..benım sık sık sancılarım oluyor..sureklı yatıyorum sırf doğum baslayıp açılmam olmasın dıye yoksa akıbetımız sezo

Kizlar hepinize iyi pazarlar. Agrisiz, sizisiz, enerji dolu bi gun olsun insallah :)

Beni bi telas sardi evle ilgili daha hic bisey yapmadim bakalim hayirlisi :)

Ya catlaklar dogumdan sonra cikmiyor mu ortaya biriniz yazmis catlagim yok hic diye benim de yok ama zaten dogurduktan sonra karin gerginligi gecince cikiyolar ortaya diye biliyorum. Yaniliyo muyum?

Bir de kizimin ismine hala karar veremedik. Benim gibi son aylara girip de karar veremeyen var mi?

Dogum cantasi hakkinda cok listeler var kizlar. Sizden duyduklarimi da not ediyorum. Bazi listelerdekileri kirk yil dusunsem aklima gelmez. Benim hastane cok yakin bes on dakika falan. Ve bizim hastaneye oyle ziyaretci gelmez sadece anne babalarimiz olur o yuzden hic gelen giden icin bir sey koyamicam valla cantaya.

Bu arada sali doktora gidicem de dun aksam bi agda yapayim kendime dedim kuafore gitmelik kadar uzamamisti. Hayatimda bu kadar zorlandigimi ve komik pozisyonlara girdigimi hatirlamiyorum :)) hic bi sekilde goremwdim ayna koydum fener tuttum resmen zorla yaptim azcik. Kesinlikle kuafore gidicem yine ama zamanini da iyi tutturmak lazim.

Hijyen konusunda sikinti yaparsaniz kuafore size ozel agda actirin kizlar kutunun parasini verin gerekirse.

Bir de benim eşimin seyahatleri var ayın yirmisine kadar o yüzden de ağırdan alıyorum. Sağlıkla zamanında gelsin inşallah bebişler.

Deterjan aldım dalin sıvı ama herkes sabun tozu diyor sabun tozu alıp yıkayayım diyorum ben de.
Niye illerde sabun tozu içinde zararlı madde yoksa yıka onla işte bitince sabun tozu alırsın.
Kuruması ütülenmesi çok sürüyor.
Ben bir aydın yıkama ütüleme işi ile uğraşıyorum
Şimdi eve geçicem ev.toz içinde. Temizlik ve halılar yıkanacak.

Kızlar bende ilk kızımda son haftalarda halılara takmıştım. Hergün eşimin başının etini yiyordum. Halı fırçası al, çok saç topladı halılar temizliycem diye. Ama resmen hergün söylüyordum. Takmıştım Adam artık dayanamamıştı almıştı bi halı fırçası. Bu hafta halılar gözüme batmaya başladı yine. 2 gündür söylüyorım halı yıkamayı arayalım diye. Ben bu dönemi hatırlıyorum, başladık yine diyo:) annemler beni soruyo nasış gidiyo diye, tek sorunumuz halılar, bi yıkamaya verseydik başladık yine diyo uyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…