adreste kadınlar klubu yok ama yazınca yada kopyalayınca oda ekleniyor anlayamadım kiebearzuculha.kadinlarkulubu.com.tr de canım
bendeeeAyni korkuları paylaşıyoruz,bebeğim dönmezse 2 normal doğumdan sonra sezeryan yapmış olacagim.Rabbim büyük hayırlısı olsun diye dua ediyorum hep..
senınkı dönek olsa nolur sen sezo ya daha yakınsın,muhtemelende oyle olacaksın ..Benimki dönek
bızımkıler koca kafalı..benımkı gecen hafta 41 haftalık gorunuyordu ..hyr bırde zamanını beklerse 50 haftalık falan kafa çapıyla doğacak ..dogabılırse@InzaR hayırlısını dileyelim canım.süte çare çok yeterki bebeklerimiz ve biz sağlıkla yapalım dogumlarımızı.kızım 40 olmuştu.ebe hanımın hakki büyük.sık sık emzireceksin her fırsatta diye hep tepemdeydi.bana kalsa sagalım azcik mama verelim doymuyo diye dagiliyordum.cok sükür 1 saate kalmadı normale döndük.dr umda su iç dedi durdu.bana oğlum erken gelecek gibi geliyor senin bebegin kafasi neden iriymiski
bebegın ters durması doğumun başlamayacağı anlamına gelmezkı canım..benım sık sık sancılarım oluyor..sureklı yatıyorum sırf doğum baslayıp açılmam olmasın dıye yoksa akıbetımız sezobende burda doğum haberlerini alınca bir tedirgin oldum halıları yıkamaya verdim çantamı hazırladım birkaç eksik var ama onlarıda bugün yarın hallederim hergün biryerleri temizliyorum mesela bugün mutfak dolaplarını sildim gerçi kızımda hala ters hergün kafasının yerine bakıyorum Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin
Ahahahao D vıtamını olmasın
Yok balkon açık direk vuruyo açık havada oturuyoruz yaniCamın arkasında isen camdan etki etmiyor diye biliyorum
Sen beni verem etcen zaten. Senin yerine ben panikliyorum.
Lütfen kıyafetleri Yıka Ütüle bari.çantaya koymazsın.
Benim saçım beyazladı diye normalde de bant takıyordum.
Yine bant şeklinde bir. Şey almayı düşünüyorum. Hep doğumdan sonra saçaklı olursak saçı başı da toparlar.
benim kafadan litchi. Aceleye gerek yok. Saglikla dogdu da kiyafeti mi dert oldu diyordk oglumda. simdi de ayni dusunuyorum da alisverisi bitirdim hemen hemen. Oglani birakacak birileri varken. Simdi de okulun kapanmasini bekleyeyim diyorum canta icin. Bi yndan yapayim diyorum bakalim
Benim bildiğim dr pazar günü çalışmıyorlar. Nöbetçi dr oluyor.Hiç aklıma gelmemişti gününe bakmak. Dr olur mu pazar günüsü
Senin koca çok saf ama yaa..:-?klozetın paspasımıölmeyın sız emı..adama nasıl ultımatom verdıysen farketmemıstır yerden neyı kaldırdığını korkudan
Niye illerde sabun tozu içinde zararlı madde yoksa yıka onla işte bitince sabun tozu alırsın.Deterjan aldım dalin sıvı ama herkes sabun tozu diyor sabun tozu alıp yıkayayım diyorum ben de.
Tac da takılabilir. Benim anlam geniş olduğu için tac takınca daha çok.açılıyor ondan bant düşündüm.En azından kullanışlı olur di mi.
Bir de benim eşimin seyahatleri var ayın yirmisine kadar o yüzden de ağırdan alıyorum. Sağlıkla zamanında gelsin inşallah bebişler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?