Onun içinde eldiveni şapkası battaniyesi galan filan var cnm benim bol ayaklı tulum ve ayaklı pijama almak laxımmış öyle dediler. Biz bide bugün emzirme koltuğu aldık :)Bir takım değil yirmili hastane çıkışı aldım
Onun içinde eldiveni şapkası battaniyesi galan filan var cnm benim bol ayaklı tulum ve ayaklı pijama almak laxımmış öyle dediler. Biz bide bugün emzirme koltuğu aldık :)
krup dıyebır hastalık..ses telı ıltıhabı da deılıyor..ateş boğaz ağrısı yada en ufak bır belırtısı yokken bilhassa gecelerı kopek havlaması gıbı ses çıkarmaya başlıyor çocuk boğazından..sonra oksuruk geliyor hemde oyle bır gelıyorkı tamamen nefes sız kalıp çırpınmaya başlıyor çocuk.. kızım 3yasında kucukken daha sık olurdu ..sımdı teshıs koyabilecek kadar uzmanlaştım..evde tedavı ımkansız gıbı bısey..hemen gece gunduz demeden sarıp sarmalayıp balkona çıkıyoruz soğuk hava sakınlestırıyor oksurugu..çocuk azcık nefes alır almazda acıle koşuyoruz..kortızonlu bır ıgne ve havaverılıyor ve 1 gun sonra tamamen gecıyorCanim gecmis olsun ne hastaligi bu kriz falan yazmissin
krup dıyebır hastalık..ses telı ıltıhabı da deılıyor..ateş boğaz ağrısı yada en ufak bır belırtısı yokken bilhassa gecelerı kopek havlaması gıbı ses çıkarmaya başlıyor çocuk boğazından..sonra oksuruk geliyor hemde oyle bır gelıyorkı tamamen nefes sız kalıp çırpınmaya başlıyor çocuk.. kızım 3yasında kucukken daha sık olurdu ..sımdı teshıs koyabilecek kadar uzmanlaştım..evde tedavı ımkansız gıbı bısey..hemen gece gunduz demeden sarıp sarmalayıp balkona çıkıyoruz soğuk hava sakınlestırıyor oksurugu..çocuk azcık nefes alır almazda acıle koşuyoruz..kortızonlu bır ıgne ve havaverılıyor ve 1 gun sonra tamamen gecıyor
Leğene de uyar heralde. Bizi alüminyum yuvarlak leğende yıkıyorlardı adı leğen değil "teşt" bakalım bilen Var mı başkaleğenlere gore fıle varmı kı :))
Mothercare kaliteli ama pahalı ben alılverişe çıkamadığım için alamadım ama ebebekten aldım başka markalar organik ve tamamen pamuklu olanları tercih ettim canımBir de mothercare çok pahalı geldi bana. Siz hangi mağazalardan alışveriş yapıyorsunuz?
Ayakta durucamya. Ben eve geldiğim gibi köşeme oturuyorum. Yatarken kalkıyorum.utuyle zayiflamanin ne ilgisi varki : )
bende utuluycem herseyinin hatta dun gittim normal utu aldim , evdeki kazanliydi çikarmasi isitmasi sorun oluyor diye ..
ama tersden utuluyorsunuz demi kizlar ? yani bebege eglcek tarafi utulenicek oradki mikroplar olecek
aklın yolu bırEşim de leğen alalım diyor.
mutfak bezı derken su sarı bezlerı falandamı ahahahaha ılahııEskiden havlular iç çamaşırları atletler mutfak bezleri vs hepsini utulerdim.severek de yapardım ama 2. Çocuktan sonra bıraktım
Bence ev eşyalarının 5 yıl ömrü var.ya modası geçiyor ne bileyim yada artik eski kullanisliligi kalmıyor yada insanin gonlu geçiyor bi de ben çok cabuk sıkılırım kullandığım şeylerden.ama bisey de ya bozulcak yada iyice perti çıkacak ki yenisini alaşım.bizim evlebdigimiz zamanlarda koyu renkli yemek masaları çok rovanstaydi.biz de gittik hem büyük hem de koyu almıştık o zaman seviyordm simdi gel gör çok büyük ve kaba geliyor beyaz renk hakim olan evleri seviyorum simdi de ama napiyim atiyim mi eşyaları neyse çocuklar büyüsün halledecekler bence zaten
sen gıydırde farketmez negıyecegı..ben bugünden sonra emın degılım cocugun gıyınık duracağına pekBu durumda Ilk bir hafta göbek düşene kadar içine zıbın üstüne de tulum mu giydiricez?
pazardanBir de mothercare çok pahalı geldi bana. Siz hangi mağazalardan alışveriş yapıyorsunuz?
çocuk nefessız ellerınde çırpınınca ve cok kezyasayınca..bırde hastalığın tedavısı bu denlı basıtken aptal dr lar yüzünden cocugun denek faresinden farksız bırakılınca mecburen araştırıyorsun hayatım..arastırdıkcada çocuğunun d ru sen oluyorsun.. mısal en son old.dr nesı var dedı krup oldu dedı suratıma baktı ooo teshısı koymuşuz bakıyorumda dedı assagılarcasına..buyrun sız muayene edın dedım..sorular sormaya başladı nasıl bu tanıyı koydunuz dıye..anlattım bır bır en son tebrık ederım vallahı dedı..bende sız su kortızonlu ıgneyı yazsanız yaptırsakta evımıze gıtsek artık dedım gulduDeğişik bir hastalıkmış. Çocuğu hastayken soğuk havaya çıkarmak kimsenin aklına gelmez.
ılk ızmıre kvnın yanına gıttıgımde kv bana bahçeden naylon teşti getır dedı..tm dedım kendımce bıldıklerımden farklı bırseydır heralde dedım..ara tara yok..yopk burda dedım orda ıyı bak dedı..esıme soyledım guldu legenı verdı elıme ıste bu dıye.. kırk yıllık leğen ne ara naylon teşt olmuş dedım :))Leğene de uyar heralde. Bizi alüminyum yuvarlak leğende yıkıyorlardı adı leğen değil "teşt" bakalım bilen Var mı başka
Bak o da olabilir.utunun buharıyla ter atmak nıyetınde bence
Leğene de uyar heralde. Bizi alüminyum yuvarlak leğende yıkıyorlardı adı leğen değil "teşt" bakalım bilen Var mı başka
Dur resim koyam. Görürüm diye aldım inşallahBeşik dediğin nasıl bişey bebişi yatarken görebileceğin bişey mi? Güle güle kullan canım.
bende netten sıparısverdım kırk tane aksılık çıkardılar..ıptalettık başka sıteden yenıden alıcaz bundan..kaça aldınız pek gozellllDur resim koyam. Görürüm diye aldım inşallah
Boyatma pahalı oluyor. İki tane boyamacı mükellef var. Bir iki şey sordum. Yenisini alsan daha iyi dedilermasan saglamsa atma bencede ya boyatma fiyatlarini ogren yada tekzen koctas gibi yapi marketlerde yapiskanli folyolar var onlardan yapistir bende zigon sehpalarima birmilyoncu tarzi bi yerden aldigim folyo yapistirdim gayet guzel oldu
Nerelisin?Teşti biliyom ben.. Yukanmadım ama içinde :)
Kanzdan aldık. 190 falandı sanırım.bende netten sıparısverdım kırk tane aksılık çıkardılar..ıptalettık başka sıteden yenıden alıcaz bundan..kaça aldınız pek gozellll
Sızınkı ecük pahalı benım aldığım bunun yarısı :) ben ıktısatlı hanımınKanzdan aldık. 190 falandı sanırım.
Sallanıyor. Tekerlekli,üst kısmı çıkıyır.
Benim çatal kaşık asla karışık olamaz.hepsi grup şeklinde. Birbirinden farklı tabaklar yanyana gelemez. Nizami.Ayy bende kızımın dolabını düzenledim. Bi posta çamaşır yıkadım astım, ikinci makinede. Kemiğim ağrıyo
Bulaşık makinesi konusu geçmiş. Benim eşimde kafasına göre koyar makineye ben evde olmadığım zaman. Dışarda kalmasından iyidir diye düşünüyorum
Benim makine yerleştirmemi bi görseniz:) herkes diyoki düğün bulaşığını sığdırırsın sen makineye:) boş çalıştırmam makineyi. Güzel yerleştiririm ama:) yıkanabileceği kadar doldururum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?