- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
herseyi utuledin mi. Digdugunda gunluk makine caliscak. Yine utuleyecek misin her kiyafeti. Diger kizlar siz ne dusunuyorsunuz
,.......
Azcik evi supurdum banyoyu temizledim gardrobun icini duzenledim Allahim ne is yapmis gibi belimin kasiklarimin agrisindan ölüyorum bu gece dogurmazsam iyidir eski aktifligim kalmamis kotu hissettim kendimi
Her şeyi ütüledim.çorabına kadar.yelek melek.herseyi utuledin mi. Digdugunda gunluk makine caliscak. Yine utuleyecek misin her kiyafeti. Diger kizlar siz ne dusunuyorsunuz
alt ust takim al 3-5. citcitli badi al 6-7 tane. Penye battaniye olsun en az 2-3. Agz mendili de lazim. Acil ihtiyaclar bunlar. 5 li takim al 2-3 tane de sadec bir tane hastane cikisi aldiysan. Sapka vs lazim olur. Bunlar ilk gunler yeter sonra cikip aliniyor da. Oglumda almamistim o bebek arabasinda uyurdu biz alsveris yapardik. Hic cikilmiyor dgil yani. Hem bahane oluyor disari cikmak icin. 40 cikinca attik kendimizi disari. Bahar gelcek zaten bebekler 2 aylik olana kadar.
Ben en azından yenidoganliktan cikasiya kıyafetlerini utulemeyi düşünüyorum bebegimin.hijyen için.yoksa ne oğlumun ne kızımın bütün kıyafetlerini harıl harıl utuleyen biri değilim zamanım yok.eskiden ne güzel utu yapardım.herrrrseyi utulerdim harika olurlardı tertemiz yapamiyorum simdi kızımın da oğlumun da eşimin de gerekli şeylerini utuluyorum.bir de benim makina maalesef çok kiristiriyor kıyafetleri inş. Bozulur da yenisini alırım
Her gün aynı olmuyor canım,duruşu etkiliyo,bi de yerleri daralıyo.. Onlarda insan bizim gibi bi günü bi gününü tutmuyo kuzuların da :)) benimkh bi kaç gündür ittirmece,sürttürmece oynuyo sanki,dün pek sakindi,bugün kemiklerimi acıtıyo..Kızlar bişey sorucam da bebeğinizin hareketleri nasıl? Biz bugün hareketliyiz ama sakin sakin bi kolunu bi ayağını dayıyor benim ki bi ara hıçkırdı ama genelde sakindi. Normalde göbeğimi çalkaladığı zamanlar oluyordu.
Bende brz avm de gezdim biraz da yürüyüş yapayım dedim eve girdiğimde kendimi yatağa zor attım geçmiş artık benden bu işler sanırımAzcik evi supurdum banyoyu temizledim gardrobun icini duzenledim Allahim ne is yapmis gibi belimin kasiklarimin agrisindan ölüyorum bu gece dogurmazsam iyidir eski aktifligim kalmamis kotu hissettim kendimi
saol canim, butun gun sesi kisikdi, buyuk ihtimalle bu gecede aynisi olucak dr a goturup ilacini vereemdim hepde hafta sonuna denk gelir boyle seylergeçmiş olsun.Allah şifa versin bir an evvel.tam bu zamanda hasta olmaları pek fena.soğuk algınlığı olsa neyse de bu öksürük fena.bizimkinin de sınıfında suçiçeği var.3 kişi oldu.biri sıra arkadaşı .ben de her gün orasını burasını yokluyorum çocuğun.Allah korusun bulaşırsa toptan yandık
Evet ama cok sizdiriyomus iyi degil diyolar cnm alma istersenSanirim ben yazmistim dun aksam bende baktim ama bulamadim yaa yarin aksam yine bakayim turuncu paket 36'li 2 numara dimi canim
kızımda sık olur kortızonlu ıgne yapıyorlar hemen gecıyor evde uygulanabilecek bırseybılmıyorum ben bu pıs hastalıgasaol canim, butun gun sesi kisikdi, buyuk ihtimalle bu gecede aynisi olucak dr a goturup ilacini vereemdim hepde hafta sonuna denk gelir boyle seyler
asisi varsa hafif atlatir senin oglann yakalansa bile
gecen yil 1 ay içinde bizim okulda su çiçegi salgini oldu, ogretmenler ve benim çocuklar disinda herkes su çiçegi oldu okulda abartmiyorum lekesiz çocuk yok gibi biseydi, benimkiler asiliydi bulasmadi
okuldaki çocuklar asisizdi ama
tedavisi soguk hava canim da benim oglani tutamadimki pencerenin onunde, bu gecede aynisi olursa battaniyeyi sarip babasiyla kapiya gondericem , buzdolabinin onunde bile dursa iyi gelir ama durmadi sipaa ..kızımda sık olur kortızonlu ıgne yapıyorlar hemen gecıyor evde uygulanabilecek bırseybılmıyorum ben bu pıs hastalıga
utuyle zayiflamanin ne ilgisi varki : )Her şeyi ütüledim.çorabına kadar.yelek melek.
Ütüliycem doğunca. Yoksa zayıflayamam
krız geldıgınde bende sarıp sarmalayıp balkona çıkarıyorum ..az sakınleyınce hemen dr akosuyoruz..ataklar gece geliyor daha cok..tedavisi soguk hava canim da benim oglani tutamadimki pencerenin onunde, bu gecede aynisi olursa battaniyeyi sarip babasiyla kapiya gondericem , buzdolabinin onunde bile dursa iyi gelir ama durmadi sipaa ..
odanin kaloriferini kapattim bakalim oda soguk olunca insallah bu gece atak geçirmez : ((( dr a yarin gidebiliirm, igne vermedi bugune kadar , o yapilan ignenenin damlasini veriyor 3 gun kullaniyorum , fransada igneli tedavi yok hastaneye yatmadigin surece ..
utunun buharıyla ter atmak nıyetınde benceutuyle zayiflamanin ne ilgisi varki : )
bende utuluycem herseyinin hatta dun gittim normal utu aldim , evdeki kazanliydi çikarmasi isitmasi sorun oluyor diye ..
ama tersden utuluyorsunuz demi kizlar ? yani bebege eglcek tarafi utulenicek oradki mikroplar olecek
Bu arada burdan binarkadas prima bebek bezinin kipada 10ntlye dustugunu yazmisti esim gitti son 2 paket kalmisti onu aldi primanin turuncu paketi 36 li hic kullanmamistim turuncusunu umarim iyidir
dr çagirmadigima gece pisman oldum, eve geliyordu acil dr u ama , o gelene kadar gecer diye dusundum bu sefer daha uzun surdu : ((krız geldıgınde bende sarıp sarmalayıp balkona çıkarıyorum ..az sakınleyınce hemen dr akosuyoruz..ataklar gece geliyor daha cok..
benim elimde 2 paket var ama içleri az, ikisinin toplama 70 mi ne 1 hafta zor yeter ..Prima yeni doğan kaç paket almamız gerekiyor?
ben banyo kuvetı falan almadım kuzum ..koca bır leğen aldımkızım dusakabınde yıkanacak zamana gelene kadar onda yıkadım,sonrada camasır asmada kullandım banyo kuvetıne bı zaman sonra sığmıyorlar ve su dışarı dokuluyor falan..ben hıjyenık hanımım bı bebe yıkıcam bıde pesıne temızlıkmı yapacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?