2015 Şubat Anneleri

herseyi utuledin mi. Digdugunda gunluk makine caliscak. Yine utuleyecek misin her kiyafeti. Diger kizlar siz ne dusunuyorsunuz
,.......

Ben en azından yenidoganliktan cikasiya kıyafetlerini utulemeyi düşünüyorum bebegimin.hijyen için.yoksa ne oğlumun ne kızımın bütün kıyafetlerini harıl harıl utuleyen biri değilim zamanım yok.eskiden ne güzel utu yapardım.herrrrseyi utulerdim harika olurlardı tertemiz yapamiyorum simdi kızımın da oğlumun da eşimin de gerekli şeylerini utuluyorum.bir de benim makina maalesef çok kiristiriyor kıyafetleri inş. Bozulur da yenisini alırım

Azcik evi supurdum banyoyu temizledim gardrobun icini duzenledim Allahim ne is yapmis gibi belimin kasiklarimin agrisindan ölüyorum bu gece dogurmazsam iyidir eski aktifligim kalmamis kotu hissettim kendimi

artık baskılar artıyor kasıklara
bende azıcık ayakta kalsam patlayacak gibi sızlıyor
aslında artık oturamıyorum bile
oturunca sıkışıyor heralde sol kasığımda pıt pıt bişey atıyor
bacakları uzatıyorum duruyor

Her şeyi ütüledim.çorabına kadar.yelek melek.
Ütüliycem doğunca. Yoksa zayıflayamam

inşallah bozulurda yenisini alırım dediğim ütüden bulaşık makinesine kadar o kadar çok şey varki

arkadaş iç çamaşırlarına varana kadar atletleri bile ütülediğini söyledi
beni basarlar yaa hayatta ütüleyemem
pantolonları gömlekleri ütülüyorum sadece doğruya doğru

Her gün aynı olmuyor canım,duruşu etkiliyo,bi de yerleri daralıyo.. Onlarda insan bizim gibi bi günü bi gününü tutmuyo kuzuların da :)) benimkh bi kaç gündür ittirmece,sürttürmece oynuyo sanki,dün pek sakindi,bugün kemiklerimi acıtıyo..

Azcik evi supurdum banyoyu temizledim gardrobun icini duzenledim Allahim ne is yapmis gibi belimin kasiklarimin agrisindan ölüyorum bu gece dogurmazsam iyidir eski aktifligim kalmamis kotu hissettim kendimi
Bende brz avm de gezdim biraz da yürüyüş yapayım dedim eve girdiğimde kendimi yatağa zor attım geçmiş artık benden bu işler sanırım

saol canim, butun gun sesi kisikdi, buyuk ihtimalle bu gecede aynisi olucak dr a goturup ilacini vereemdim hepde hafta sonuna denk gelir boyle seyler

asisi varsa hafif atlatir senin oglann yakalansa bile
gecen yil 1 ay içinde bizim okulda su çiçegi salgini oldu, ogretmenler ve benim çocuklar disinda herkes su çiçegi oldu okulda abartmiyorum lekesiz çocuk yok gibi biseydi, benimkiler asiliydi bulasmadi
okuldaki çocuklar asisizdi ama

bugun esim abisinin yanina gidiyordu istiyorsaniz gelin dedi, bende çocuklar kuzenleeriyle oynasin diye gidelim dedim
gittim oturdum geldim ama acayip yorgunum,basim agriyor midem bulaniyor, bogazim kilçiklaniyor hasta olmam insallah : (((

sabah sadece bulasik makinesini bosaltip çikmistim evden evin hali içler acisi
komsular dogumdan once haber et evine temizlik yapalim diyolar çok iyi olurdu ama ben evde fazla bisey yapamayinca boyle onlar geldiginde ev çok pis olur : ( bu sefrde laf ederler diye istemedim, yaparim ben yaavs yavas falan diyorum : (, dogumdan sonra gucum yerinde olur insallahda kendim her isimi gorurum evimde

kızımda sık olur kortızonlu ıgne yapıyorlar hemen gecıyor evde uygulanabilecek bırseybılmıyorum ben bu pıs hastalıga

kızımda sık olur kortızonlu ıgne yapıyorlar hemen gecıyor evde uygulanabilecek bırseybılmıyorum ben bu pıs hastalıga
tedavisi soguk hava canim da benim oglani tutamadimki pencerenin onunde, bu gecede aynisi olursa battaniyeyi sarip babasiyla kapiya gondericem , buzdolabinin onunde bile dursa iyi gelir ama durmadi sipaa ..
odanin kaloriferini kapattim bakalim oda soguk olunca insallah bu gece atak geçirmez : ((( dr a yarin gidebiliirm, igne vermedi bugune kadar , o yapilan ignenenin damlasini veriyor 3 gun kullaniyorum , fransada igneli tedavi yok hastaneye yatmadigin surece ..

Her şeyi ütüledim.çorabına kadar.yelek melek.
Ütüliycem doğunca. Yoksa zayıflayamam
utuyle zayiflamanin ne ilgisi varki : )

bende utuluycem herseyinin hatta dun gittim normal utu aldim , evdeki kazanliydi çikarmasi isitmasi sorun oluyor diye ..
ama tersden utuluyorsunuz demi kizlar ? yani bebege eglcek tarafi utulenicek oradki mikroplar olecek

krız geldıgınde bende sarıp sarmalayıp balkona çıkarıyorum ..az sakınleyınce hemen dr akosuyoruz..ataklar gece geliyor daha cok..

utunun buharıyla ter atmak nıyetınde bence

Bu arada burdan binarkadas prima bebek bezinin kipada 10ntlye dustugunu yazmisti esim gitti son 2 paket kalmisti onu aldi primanin turuncu paketi 36 li hic kullanmamistim turuncusunu umarim iyidir

Prima yeni doğan kaç paket almamız gerekiyor?

krız geldıgınde bende sarıp sarmalayıp balkona çıkarıyorum ..az sakınleyınce hemen dr akosuyoruz..ataklar gece geliyor daha cok..
dr çagirmadigima gece pisman oldum, eve geliyordu acil dr u ama , o gelene kadar gecer diye dusundum bu sefer daha uzun surdu : ((
bu hastaligin diger adi 3 gece hastaligi zaten o kortizonlu ilaç olmazsa 3 gece suruyor , olursa tek gece ilaç yapilinca bitiiyor iste hastalikkk
gunudz oksurumuyor bile benim oglan sadece sesi kisik

Eşim de leğen alalım diyor.

yeni dogdugunda bol emip bol kaka yapar,gunde en az 7/8 bezi gozden çiakrin yani ..
ama iste 3 numaralarin kilosuda 4 yada 5 kilodan basliyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…