Benim kocamda bole diziyo hic anlamazKız seninki ev adamı zaten cimcimeninkine dedim. Seninki halı,cam siliyor onu da bilir heralde.
Dur resme bak sen şimdi benim erkek kuzen makineye bulaşık dizmiş. Bu makinenin üst kısmı.
Tecrubeli anneler daha iyi bilir ama yeni doganin cok alinmasina gerek yok bence bir paket alinsa bitince kilosuna gore numarali alinirPrima yeni doğan kaç paket almamız gerekiyor?
bugün bizim hava bahar havasıydı
Bizde çıktık Port bebe ve beşik aldık yeniden.
inşallah bozulurda yenisini alırım dediğim ütüden bulaşık makinesine kadar o kadar çok şey varki
arkadaş iç çamaşırlarına varana kadar atletleri bile ütülediğini söyledi
beni basarlar yaa hayatta ütüleyemem
pantolonları gömlekleri ütülüyorum sadece doğruya doğru
Canim gecmis olsun ne hastaligi bu kriz falan yazmissinkrız geldıgınde bende sarıp sarmalayıp balkona çıkarıyorum ..az sakınleyınce hemen dr akosuyoruz..ataklar gece geliyor daha cok..
Canim ben ikk kizimin utuledim surekli ama bunda yetisemem acikcasi kicanin benim camasir utu yemek temizkik kizin odevi cart curt derken hic utuye girisemem sanirimherseyi utuledin mi. Digdugunda gunluk makine caliscak. Yine utuleyecek misin her kiyafeti. Diger kizlar siz ne dusunuyorsunuz
alt ust takim al 3-5. citcitli badi al 6-7 tane. Penye battaniye olsun en az 2-3. Agz mendili de lazim. Acil ihtiyaclar bunlar. 5 li takim al 2-3 tane de sadec bir tane hastane cikisi aldiysan. Sapka vs lazim olur. Bunlar ilk gunler yeter sonra cikip aliniyor da. Oglumda almamistim o bebek arabasinda uyurdu biz alsveris yapardik. Hic cikilmiyor dgil yani. Hem bahane oluyor disari cikmak icin. 40 cikinca attik kendimizi disari. Bahar gelcek zaten bebekler 2 aylik olana kadar.
herseyi utuledin mi. Digdugunda gunluk makine caliscak. Yine utuleyecek misin her kiyafeti. Diger kizlar siz ne dusunuyorsunuz
alt ust takim al 3-5. citcitli badi al 6-7 tane. Penye battaniye olsun en az 2-3. Agz mendili de lazim. Acil ihtiyaclar bunlar. 5 li takim al 2-3 tane de sadec bir tane hastane cikisi aldiysan. Sapka vs lazim olur. Bunlar ilk gunler yeter sonra cikip aliniyor da. Oglumda almamistim o bebek arabasinda uyurdu biz alsveris yapardik. Hic cikilmiyor dgil yani. Hem bahane oluyor disari cikmak icin. 40 cikinca attik kendimizi disari. Bahar gelcek zaten bebekler 2 aylik olana kadar.
masan saglamsa atma bencede ya boyatma fiyatlarini ogren yada tekzen koctas gibi yapi marketlerde yapiskanli folyolar var onlardan yapistir bende zigon sehpalarima birmilyoncu tarzi bi yerden aldigim folyo yapistirdim gayet guzel olduEskiden havlular iç çamaşırları atletler mutfak bezleri vs hepsini utulerdim.severek de yapardım ama 2. Çocuktan sonra bıraktım
Bence ev eşyalarının 5 yıl ömrü var.ya modası geçiyor ne bileyim yada artik eski kullanisliligi kalmıyor yada insanin gonlu geçiyor bi de ben çok cabuk sıkılırım kullandığım şeylerden.ama bisey de ya bozulcak yada iyice perti çıkacak ki yenisini alaşım.bizim evlebdigimiz zamanlarda koyu renkli yemek masaları çok rovanstaydi.biz de gittik hem büyük hem de koyu almıştık o zaman seviyordm simdi gel gör çok büyük ve kaba geliyor beyaz renk hakim olan evleri seviyorum simdi de ama napiyim atiyim mi eşyaları neyse çocuklar büyüsün halledecekler bence zaten
Gobek duscek canim bir haftada. Sonra sık sık kaka yapicaklar degistirirken tulum zor olabilir. Tabi bnim alirken baktigim ilk seydir bel lastigi bogazdan kolay gecmesi. Giyirmesi kolay olmali
tedavisi soguk hava canim da benim oglani tutamadimki pencerenin onunde, bu gecede aynisi olursa battaniyeyi sarip babasiyla kapiya gondericem , buzdolabinin onunde bile dursa iyi gelir ama durmadi sipaa ..
odanin kaloriferini kapattim bakalim oda soguk olunca insallah bu gece atak geçirmez : ((( dr a yarin gidebiliirm, igne vermedi bugune kadar , o yapilan ignenenin damlasini veriyor 3 gun kullaniyorum , fransada igneli tedavi yok hastaneye yatmadigin surece ..
Her gün aynı olmuyor canım,duruşu etkiliyo,bi de yerleri daralıyo.. Onlarda insan bizim gibi bi günü bi gününü tutmuyo kuzuların da :)) benimkh bi kaç gündür ittirmece,sürttürmece oynuyo sanki,dün pek sakindi,bugün kemiklerimi acıtıyo..
Benim kocamda bole diziyo hic anlamaz
Gobek dustukten sonrada ayni sekilde giydiriliyor canim havalar soguk cunku hatta gobek dustukten sonra kulotlu corap yada yedek alt giydirilir uzerine yelek ve bataniye bile olurBu durumda Ilk bir hafta göbek düşene kadar içine zıbın üstüne de tulum mu giydiricez?
Kız seninki ev adamı zaten cimcimeninkine dedim. Seninki halı,cam siliyor onu da bilir heralde.
Dur resme bak sen şimdi benim erkek kuzen makineye bulaşık dizmiş. Bu makinenin üst kısmı.
masan saglamsa atma bencede ya boyatma fiyatlarini ogren yada tekzen koctas gibi yapi marketlerde yapiskanli folyolar var onlardan yapistir bende zigon sehpalarima birmilyoncu tarzi bi yerden aldigim folyo yapistirdim gayet guzel oldu
Litchiye bak :) kıyafet bi takım almış bebek bezi kaç paket alayım diye soruyor ilahi :)Prima yeni doğan kaç paket almamız gerekiyor?
Litchiye bak :) kıyafet bi takım almış bebek bezi kaç paket alayım diye soruyor ilahi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?