2015 Şubat Anneleri

Kız seninki ev adamı zaten cimcimeninkine dedim. Seninki halı,cam siliyor onu da bilir heralde.
Dur resme bak sen şimdi benim erkek kuzen makineye bulaşık dizmiş. Bu makinenin üst kısmı.
Benim kocamda bole diziyo hic anlamaz

Eskiden havlular iç çamaşırları atletler mutfak bezleri vs hepsini utulerdim.severek de yapardım ama 2. Çocuktan sonra bıraktım

Bence ev eşyalarının 5 yıl ömrü var.ya modası geçiyor ne bileyim yada artik eski kullanisliligi kalmıyor yada insanin gonlu geçiyor bi de ben çok cabuk sıkılırım kullandığım şeylerden.ama bisey de ya bozulcak yada iyice perti çıkacak ki yenisini alaşım.bizim evlebdigimiz zamanlarda koyu renkli yemek masaları çok rovanstaydi.biz de gittik hem büyük hem de koyu almıştık o zaman seviyordm simdi gel gör çok büyük ve kaba geliyor beyaz renk hakim olan evleri seviyorum simdi de ama napiyim atiyim mi eşyaları neyse çocuklar büyüsün halledecekler bence zaten

Canim ben ikk kizimin utuledim surekli ama bunda yetisemem acikcasi kicanin benim camasir utu yemek temizkik kizin odevi cart curt derken hic utuye girisemem sanirim

Çıtçıtlı body mi yoksa zıbın mı? Çıtçıtlı body de Göbüş acıyor demişlerdi sanırım. Bir de ben ütüleyip durma taraftarı değilim. Kumaşın dokusunu da bozar yüksek Isı. Belki çok mikrobik lekeler olursa ütülenebilir.

masan saglamsa atma bencede ya boyatma fiyatlarini ogren yada tekzen koctas gibi yapi marketlerde yapiskanli folyolar var onlardan yapistir bende zigon sehpalarima birmilyoncu tarzi bi yerden aldigim folyo yapistirdim gayet guzel oldu

Gobek duscek canim bir haftada. Sonra sık sık kaka yapicaklar degistirirken tulum zor olabilir. Tabi bnim alirken baktigim ilk seydir bel lastigi bogazdan kolay gecmesi. Giyirmesi kolay olmali

Bu durumda Ilk bir hafta göbek düşene kadar içine zıbın üstüne de tulum mu giydiricez?

Soğuk değil de nemli hava iye biliyorum ben de geçmiş olsun canım inş cabuk düzelir oğlusun

Bu durumda Ilk bir hafta göbek düşene kadar içine zıbın üstüne de tulum mu giydiricez?
Gobek dustukten sonrada ayni sekilde giydiriliyor canim havalar soguk cunku hatta gobek dustukten sonra kulotlu corap yada yedek alt giydirilir uzerine yelek ve bataniye bile olur

Kız seninki ev adamı zaten cimcimeninkine dedim. Seninki halı,cam siliyor onu da bilir heralde.
Dur resme bak sen şimdi benim erkek kuzen makineye bulaşık dizmiş. Bu makinenin üst kısmı.

Aslında kuzenin su mantıkta düşününce hakli: yikanacak olan yerleri gün yüzüne çıkarmış ki rahat rahat yikansinlar

Çocuklar da eşim de bu saatte uyuyakaldilar iyi mi bari ben de bi yatmayı deniyim bakiyim uyuyabilecek miyim

Ayy bende kızımın dolabını düzenledim. Bi posta çamaşır yıkadım astım, ikinci makinede. Kemiğim ağrıyo
Bulaşık makinesi konusu geçmiş. Benim eşimde kafasına göre koyar makineye ben evde olmadığım zaman. Dışarda kalmasından iyidir diye düşünüyorum
Benim makine yerleştirmemi bi görseniz:) herkes diyoki düğün bulaşığını sığdırırsın sen makineye:) boş çalıştırmam makineyi. Güzel yerleştiririm ama:) yıkanabileceği kadar doldururum.

masan saglamsa atma bencede ya boyatma fiyatlarini ogren yada tekzen koctas gibi yapi marketlerde yapiskanli folyolar var onlardan yapistir bende zigon sehpalarima birmilyoncu tarzi bi yerden aldigim folyo yapistirdim gayet guzel oldu

Yatak odasi mobilyalarimi bir sure öyle kullandım,yapiskanla beyaza cevirmistim.boyama isine eşim yanaşmıyor kokar diyor gerçekten hem o kadar para/emek verip kullanamicaksam yenisini alsam daha iyi. Ya zaten artik herşey az geliyor çocuklar biraz büyüsün mecburen yenilicez eşyaları.evde 3 çocuk kolay mi yani.

Mide ağrısı normal bişey mi? Mide yanması değil mide ağrısı var çok üzülünce sinirlenince olurdu. Üzülmedim de sinirlenmedim de neden olmuş olabilir acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…