Canim 1 numaradan 1 tane al daha sonra 2 numra al 2 paket 2 numara daha cok kullaniliyo 3-6 kilo olan sonra bittikce gekisimine gire alirsinPrima yeni doğan kaç paket almamız gerekiyor?
Ayni sey bende de oldu canm. Doktora gittim amniyotik sivi degil dedi. Bebek baski yapinca farketmeden idrardan 1 2damla kaciyormus. Sasirdim.Arkadaslar bu haftalarda vajinanin hep islak olmasi normal mi acaba renksiz kokusuz su sizmasi gibi bnde 2 haftadir artti gibi acaba bebegin suyumu sziyo.randevum bu haftaici daha var doktora sormaya yirtilmami var diye korkuyorum benim gibi hep su akan var mi
Bence de turuncu olanı hiç denemeyin berbat çok dandik. Ben hep yeşil olanı kullandim çok ta memnun kaldım beyazı hiç denemedim ayrıca diğer markalardan hagis kötü çok kalın ve Karton gibi Canbebe de primary sonra iyiprımanın turuncu paketı en kotu envasat paketı kızlar..sakın almayın ucuzluğuna kanmayın..beyaz paketlıler en ıyısı dıyorlar bıde yesıller ..
turuncular hıc emmiyor,ve aşırı sızdırıyor
Güle güle güzel günlerde kullansın Emek bebek cnm peki içine yatağı da satılıyor mu ayrıca mı aldın? Senin bambu vardı zaten diyordunKanzdan aldık. 190 falandı sanırım.
Sallanıyor. Tekerlekli,üst kısmı çıkıyır.
Paylasmis cnm bikac sayfa gerideResim nerde.
E öyle ama :))))))))))Onlar da insan
Oluyor canimasızdede oldumu hıc kızlar yaa..
yemek yerken boğazınızda kalır ya hanı oyle oluyor bana sık sık..yemek yıyelı 6 saate yakın oldu..bırden kursağıma bısey durdu..hemen hergun oluyor cok pıs bı hıss yaa
Bende bir aydie oluyo sanki bogazimda kalmis gibi bogukuyorum oksurmekten niye okuyosasızdede oldumu hıc kızlar yaa..
yemek yerken boğazınızda kalır ya hanı oyle oluyor bana sık sık..yemek yıyelı 6 saate yakın oldu..bırden kursağıma bısey durdu..hemen hergun oluyor cok pıs bı hıss yaa
ben de tükürüğümü yutamıyorum bazen yutkunamıyorum bi an.. Kızımla beraber midem de ağzımda hep,kızımı yemiş gibi hissediyorum :))sızdede oldumu hıc kızlar yaa..
Benim ki de nöbetten geldi.hadi temizlik günü dedi haldir hüldür girişti.battaniyeleri havalandırdı.2makine çamaşır astı.balkonları yıkadı.evleri süpürdü.viledaladi.çocukları yikadı.Ev kendine geldi.oysa bana kalsa ben bugünde yayilcaktim.adam artik pazar günlerini temizlik günü bellemis.söylemeden yapıyor.benım adam tutturdu ev temızlıgı yapalım dıye..sırtım belım tutmuyor..canımda ıstemıyo hıc..1 2 gun daha savsaklarım gıbıme geliyor.. haftaya 2 halım var onları yıkamaya verıcem o kadar..annem gelınce laf etmesın ..bu ne pıslık demesın
Yazık bir çaba var belli ama olmamış:)))Kız seninki ev adamı zaten cimcimeninkine dedim. Seninki halı,cam siliyor onu da bilir heralde.
Dur resme bak sen şimdi benim erkek kuzen makineye bulaşık dizmiş. Bu makinenin üst kısmı.
Ben bi.dünya sevindim ucuza aldım.Sızınkı ecük pahalı benım aldığım bunun yarısı :) ben ıktısatlı hanımın
Bir de deneyimli anneler çok şey almayı. Biz çok aldık çoğunu giydiremeden bebişler Büyüdü demişti. O yüzden de bişey almayıp bebişin boyutuna göre alırız diye düşünmüştüm.[/QUOT
Vur demişler sen oldurmussun yavv.o kadarda değil.
Nerelisin?
Ben premium care aldım yeşil gibi rengi. Idrar kaka yaptığında ortadaki serit renk değiştiriyorprımanın turuncu paketı en kotu envasat paketı kızlar..sakın almayın ucuzluğuna kanmayın..beyaz paketlıler en ıyısı dıyorlar bıde yesıller ..
turuncular hıc emmiyor,ve aşırı sızdırıyor
Evet yıkandıktan sonra tabakların içine de su dolacak heralde.Yazık bir çaba var belli ama olmamış:)))
Teşt ve meşebe grup şeklinde.aklın yolu bır
mutfak bezı derken su sarı bezlerı falandamı ahahahaha ılahıı
sen gıydırde farketmez negıyecegı..ben bugünden sonra emın degılım cocugun gıyınık duracağına pek
pazardanherbutceye uygun
çocuk nefessız ellerınde çırpınınca ve cok kezyasayınca..bırde hastalığın tedavısı bu denlı basıtken aptal dr lar yüzünden cocugun denek faresinden farksız bırakılınca mecburen araştırıyorsun hayatım..arastırdıkcada çocuğunun d ru sen oluyorsun.. mısal en son old.dr nesı var dedı krup oldu dedı suratıma baktı ooo teshısı koymuşuz bakıyorumda dedı assagılarcasına..buyrun sız muayene edın dedım..sorular sormaya başladı nasıl bu tanıyı koydunuz dıye..anlattım bır bır en son tebrık ederım vallahı dedı..bende sız su kortızonlu ıgneyı yazsanız yaptırsakta evımıze gıtsek artık dedım guldu
ama ılk olduğunda günlerce boşu boşuna ant. ıgne yaptırdı dr kac sıse ılac ıctı kızım.. 1 günde geçecek hastalık haftalarca surdu o agladıben ağladım..zamanla ogrenıyorsun ıste..
ılk ızmıre kvnın yanına gıttıgımde kv bana bahçeden naylon teşti getır dedı..tm dedım kendımce bıldıklerımden farklı bırseydır heralde dedım..ara tara yok..yopk burda dedım orda ıyı bak dedı..esıme soyledım guldu legenı verdı elıme ıste bu dıye.. kırk yıllık leğen ne ara naylon teşt olmuş dedım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?