ay kızlar geçen sene bu zamanlar ben de sizler gibi büyümüş göbeğimden ve içimdeki kıpırtılardan bahsediyordum.2014 şubat annesi olarak acaip duygulandım..inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebelerinizi.benimki 1 yaşında olacak nerdeyse.tek tavsiyem çok almayın birşeyler şimdi anlıyorum boşa birsürü para vermişim..bir de süt için kimseyi dinlemeyin onu ye bunu ye diye,bol bol su için emzirin su en güzel süt yapıcı şeydir.öpüyorum çok.
Agiz bezini gebe magazasindan aldim 5li paketi 7, 90tl. E-gebe.com siteye bak istersen. Cevahirdeki magazasindan aldim ben.Hastane çıkışı dahil en az on takım alt üst ya da tulum olsun yani. Tamam alıyım öyle. Ağız bezi almadım lazım olur mu ağız bezi? Şapka zıbın ve eldivenleri de onlu olacak şekilde tamamlarım.
kızlar hediye doğumda gelir doğmadan getiren pek olmaz :)
Yazin balkonda kullaniyorumAçılır kapanır masa düşüncesi hoşuma gitti hem masa başka şeylerde de kullanılabilir.
Öncesinde anca ananeyle babanneden gelir.gerisi bebek görmeye gelince ya da mevlitte gelir yaparsan.
cimcimesultan ben de bulasık makınamdan memnun değildim. bardaklarda nokta nokta seyler kalıyordu. sonra sunu farkettım. ben tablet deterjan kullanıyordum hatta bu kapsul mu denıyor onlardan. onların ıcınde hepsi oldugundan extra parlatıcı koymuyordum. sonra esım parlatıcı koyalım dedı. parlatıcı kısmını doldurup yıne kapsul kullanıyorum suan bu sekılde sorun yasamıyorum. siz de bıraz farklı yontemler deneyebılırsınız. arada da bos olarak yıkıyorum bi de fıltresını mutlaka 15 gunde bır cıkarıp yıkıyorum. bu da cok etkılıyor.
kokorecten nolcak kız. :) benım canım da salam cekmıstı çiğ et olmasına rağmen yedim valla napim :)
bende kullanıldıkça bozulduğunu düşünüyorum
mesela bulaşık makinamdan hiç ama hiç memnun değilim bütün bardaklarda leke bırakıyor
hoş diğer markaları kullananlarda aynı şeyi söylüyor yani sulardan kaynaklanıyor ama olsun ben değiştirmek istiyorum şimdiden
ben mobilyalarımı alırkende koyu renk modası vardı gittim herşeyimi beyaz aldım
daha doğrusu beyaz ağırlıklı aldım
ama dediğin gibi o gün bayılarak aldığım şeyleri bugün gözüm görmüyor
sene geçtikçe insan sıkılıyor sanırım
sakatat sonuçta bu yüzden tedirgin oldum
yemem tabi. hiç yediğim bişey değildi 40 yıl aç kalsam aklıma gelmez yemek
nerden çıktıysa istedim işte
bende ersağın deterjanını kullanıyorum bütün markaları denedim sonunda ondan memnun kaldım
ama sanırım bizim buranın sularından kaynaklanıyor
teyzem makinesini yeni değiştirdi şimdikinde de aynı şeyden şikayet ediyor
sularımız çok kireçli kireç lekesi bırakıyor
ama bana kalsa tüm sorun benim makinemde
değiştirsem rahatlarım
saol cnaim, nemli hava nasil olucak kiz yagmurlumu olucak haava : ))Soğuk değil de nemli hava iye biliyorum ben de geçmiş olsun canım inş cabuk düzelir oğlusun
Bende bugun hava guzel olunca hep disarda yedim. Canim cok cekti aylardirda yiyemeuince midye yedim pek onerilmiyo ama olsun ikimizede afiyet olsun.... bide salgam ictim onuda canim cekmisti baya yarin balon hibi uyanmam insallah...sakatat sonuçta bu yüzden tedirgin oldum
yemem tabi. hiç yediğim bişey değildi 40 yıl aç kalsam aklıma gelmez yemek
nerden çıktıysa istedim işte
bende ersağın deterjanını kullanıyorum bütün markaları denedim sonunda ondan memnun kaldım
ama sanırım bizim buranın sularından kaynaklanıyor
teyzem makinesini yeni değiştirdi şimdikinde de aynı şeyden şikayet ediyor
sularımız çok kireçli kireç lekesi bırakıyor
ama bana kalsa tüm sorun benim makinemde
değiştirsem rahatlarım
aynen magazalarda da bana cok alma, cok hediye gelir diyorlar. Daha tek bir hediye gelmedi :)
o çocuk yokkenki halindi : )Ayakta durucamya. Ben eve geldiğim gibi köşeme oturuyorum. Yatarken kalkıyorum.
İkeada çok güzel tasarımlar var koltuklar filan çok hoşuma gidiyor
Ben arkadaştan gelecek hediyeleri demedim canım annemizden babamızdan gelecekleri dedim.
cimcimesultan bızımkıde kıreclı o yuzden extra parlatıcı kullanarak sorunu cozebıldım. bı de cok fazla makınayı doldurmuyorum ust uste gelecek sekılde ve sık acmaya calısıyorum yoksa duzgun yıkanmıyor. sen de bı dene derım belkı duzelır.
Kızlar çok hediye beklentiniz olmasın millet kisin yazlık yazın kışlık kıyafet getiriyor.yenidoğan bebeğe 4 yas kıyafeti getireni dahi gördümsağ olsunlar tabii ama ben hediye alırken kullanışlı olmasına da bakarım mesela.4 yıl ben o elbiseyi nerde muhafaza ediyim
valla canim o dedigin pek ravaçta olan bisey deil burda :))Bi temizlikçi alsan. Ben haftaya c tesi için çağırdım yine. Yrm gün 50tl
arkadaşıma tam 8 tane aynı elbiseden gelmişti
hani şu çilek bebek elbisesinden
ablamda erkek kıyafeti getiren bile olmuştu
millet elindekini eritmeye çalışıyor birazda bu yüzden küçük kıyafetler çok gelmiyor
kimse ilk ayları düşünmüyor çabuk büyüyor deyip ileride giyebileceği şeyler alıyor
ben gobegi dusmeden de citcitli giydirdim. Biraz bol olunca sorun olmuyor. Zibinlarda beli usuyor sankiÇıtçıtlı body mi yoksa zıbın mı? Çıtçıtlı body de Göbüş acıyor demişlerdi sanırım. Bir de ben ütüleyip durma taraftarı değilim. Kumaşın dokusunu da bozar yüksek Isı. Belki çok mikrobik lekeler olursa ütülenebilir.
saol cnaim, nemli hava nasil olucak kiz yagmurlumu olucak haava : ))
himm yok canim o bende .. . tam oalrak neye yariyor hiç ihtiyacim olmadi nerde satildiiginida bilmiyorumBuhar makinası?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?