2015 Şubat Anneleri

Erkek kıyafeti iyiymiş.

Bende bugun hava guzel olunca hep disarda yedim. Canim cok cekti aylardirda yiyemeuince midye yedim pek onerilmiyo ama olsun ikimizede afiyet olsun.... bide salgam ictim onuda canim cekmisti baya yarin balon hibi uyanmam insallah...

bişey olmaz yaa benim içtiğim şalgam çeşmeden aksa çeşme kurur

bende genelde hastane çıkışı götürüyorum eğer 3 ayı geçtiyse o zaman tulum zıbın falan götürüyorum mevsimine göre
bir arkadaşa öyle gidemediğim oldu
ben gitmek istedim o müsait olmadı o müsait oldu ben olmadım derken 1 yıl geçti kız işe başladı benimde aldığım hediye hala hediye pakediyle duruyor dolapta
erkekti o bende eşofman takımı almıştım
şimdi çevremde hiç erkek doğuran yok
1 yıl içinde olursa götürürüm olmazsa kızanıma giydiririm napim

himm yok canim o bende .. . tam oalrak neye yariyor hiç ihtiyacim olmadi nerde satildiiginida bilmiyorum

İçine su koyuyorsun o suyu soğuk buhar yapıp havayı nemlendiriyor. Çocuklar hasta olduğunda filan hep calistiriyoruz Fransa da nerde satılır bilmem ama burada bebek eşyaları satan mağazalarda super marketlerde filan satılıyor.

Erkek kıyafeti iyiymiş.

evet önünde denizci resimleri olan mavi bi pantolon ve üzerine sweat getirmişler motor resimli
büyük ihtimal kendi oğluna gelenlerden getirdi
ama bari onu hiç getirme zoraki geldiği çok belli

Babanne almıycak o belli oldu bizde. Ihtiyacın olursa söyle dedi. Ben de ihtiyacım olduğunda şunu alın dicem. Annane almış bişeyler. Onlar getirince şekillenecek neler eksik.
Bizde de durum ayni. Babanne orali deil. Ihtiyac var mi diye sormuyor bile. Bebegi gormeye hevesleniyor iste.

anladim canim,hasta olduklarinda yani oksurduklerinde ben sicak hava uyguluyorum genelde
bi bu pis hastalik olan krup ta soguk hava lazim iste .. : (((

Kizlar bizim kiz bazen cok degisik bi sey yapiyo icerde ve sol kasigimda bi yeri acayip acitiyo beni de tedirgin ediyo doguracakmisim gibi hissediyorum o an.

ya bugün bazı arkadaşlar hastane çantana mutlaka emzik ve biberon koy dedi bazılarıda kesinlikle koyma alıştır zorla emmezse bile dedi. kafam karıştı alıp koysammı sizler ne yaptınız
birde awent ve dr browns mu ne aynı marka mı

Kizlar bizim kiz bazen cok degisik bi sey yapiyo icerde ve sol kasigimda bi yeri acayip acitiyo beni de tedirgin ediyo doguracakmisim gibi hissediyorum o an.

benimkide öyle
hatta şuan kıçı kaburgalarımda gerdi kendini sol tarafım tepe gibi oldu habire kafasını bastırıyor aşağı

Kizlar bi arkadasim 38.haftada cati muayenesi olmus cok darmis catisi doktor doguramazsin deyip sezaryene gun vermis. Caninin da cok yandigini soyluyor, her iliskiye girerken de acirmis. Bunlar anlamak icin etken mi bilemiyorum ama sonuc olarak sezaryen olucak.

Bunu duyunca aklima takildi tecrubeli normal dogum yapmis anneler bilir. Ben hamile kalmadan once doktora gitmistim bi baktirayim diye. O ara aklima geldi ya catima bakabilir misiniz su an anlasilir mi ben normal dogum yapabilir miyim diye sordum. Bakti resmen boyle elini soktu iceriyi yokladi hic acimadi garip bi histi o kadar. Cok kilolu bi bebek olmazsa normal dogurursun demisti. Su anki doktorumdan baskaydi bu doktor.

Ya merak ediyorum simdi hamilelikte catima baktiginda canim yine yanmaz o zaman herhalde di mi o gunden bugune bisey degismemistir herhalde. Ay cok sacmaliyo olabilirim ama inanin hic bilmiyorum bu konuda bisey :)

Bi de normal dogmda sanci cekerken ebe gelip kac cm acilmis diye bakiyo ya o da doktor gibi cati muayenesi mi yapio? Herkes o cok can yakiyo diyo
Sanirim sanci cekerken bakiyo diye di mi?

ben biberon koymuyorum emzik koyyorum ama

kizim ilk biberonu nu 5 aylikken falan aldi ( ise baslayacakdim alissin diye evrdim ) 1 yil kadar emzirebildim hamile olunca birakdim

oglum da da ayni zamanlar denedim biberonu almak istemedi,5 yasinda omrunde toplasan uykusunda 5 kere biberon almistir,20 ay emzirdim, simdi de sutu kafasina dikip full dip yapiyorr , su an bizim evde biberon ve emzik davasi yok , biberon 3 yil once kalkdi ortadan, emzik de 2 sene once kalkdi ...

Ben de esim de ogretmeniz bos gunum sali ve carsamba oldugu icin o gun aldim esime de uysun diye 17.30 a aldim.dilek kaya guney ilk gidicem senin tavsiyenle canim.

ben oğluşuma giydirememde bay süslü kız bebiş elbisesi aldıklarımız :)hast. gidemedik çünkü taa maltepede karşıdaydılar biz tarabyadayız avrupada.

Merhaba kızlar yoktu. Uzun zamandır ... Varmı doğuran veya başka haberler

6 adet annemiz meleğine kavuştu canım aksuaksu ideal hashande samyeli dmk03 anneolmak sırasıyla yazmadım ama bu annişler bebişine kavuştu

bnm oğlanın kafası sol kasıktaydı en son aşağıda gece yatınca özellikle kfasıyla sol kasık kemiğimi ağrıtıyor ittirip ittirip kalkıp yürüyorum yoksa sıpa inatla ittiriyor poposuyla ayağıylada sağ kaburgamı ittiriyor. ovalıyorum elimle ozmn bırakıyor ittirmeyi.

canım bana sağlık ocağındaki ebede dedi koyma die ama ben koydum zaten almıştım koyayım bari dedim belli mi olur isterler lazım olur kimi hast. süt gelmeyince kndileri mama veriyormuş bebeğe 1 kereliğine fln ozmn biberon mu arayalım.

Bnm biberon ve emzik avent aldım biberon avent cam olanı 120 ml olandan emzik gece sapı ışıldayn modelden.

bende vermek istemiyorum hiç
inşallah annesini emerde biberon emzik almaz

bana doktor sezeryan derse başka bir doktora daha gitmeyi düşünüyordum ama şuan doktorumu değiştirebilirmiyim bilmiyorum sanki ondan başkasında doğuramam gibi geliyor

çati muayenesi nde kendini SIKARSAN canin yanar sadece, o zaman SIKMAMSIN yine ayni yaparsan ayni sonucu alirsin canim

valla ben o kaadr çok altdan muayenee oldumki hangisi açilmaya abkma hangisi çati muyanesi bilmiyorum , ama ikisi içinde ayni yer parmaklaniyor o kesin , belki çati muayensi bi kaç sn daha fazla suruyodur
ben amtdan muayende aci hiseetmiyorum, her ay bakiyor dr açilma varmi diye ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…