- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
arkadaşıma tam 8 tane aynı elbiseden gelmişti
hani şu çilek bebek elbisesinden
ablamda erkek kıyafeti getiren bile olmuştu
millet elindekini eritmeye çalışıyor birazda bu yüzden küçük kıyafetler çok gelmiyor
kimse ilk ayları düşünmüyor çabuk büyüyor deyip ileride giyebileceği şeyler alıyor
Bende bugun hava guzel olunca hep disarda yedim. Canim cok cekti aylardirda yiyemeuince midye yedim pek onerilmiyo ama olsun ikimizede afiyet olsun.... bide salgam ictim onuda canim cekmisti baya yarin balon hibi uyanmam insallah...
bnde aksine götüreceğim bebişin o anki duruma göre alırım yeni doğansa en büyük 3 aylık alırım yada yenidoğan bişiyi hatta eşimin arkadaşının eşi doğurdu 5 aralıkta daha görmeye gitmedik ama biz aralık sonu gibi oğluşa bişiler alırken ebebektn onada hediyelik aldık biri küçük yenidoğandı kadife tulum biride biraz daha büyük bişi yine tulumdu ayaklı ama kbl etmediler görmeye 40 çıkmadan hep içimde ayy büyürse bebek aldıklarım olmzsa bari götür hediyesini ver diyorum eşime aldık küçülcek daha ben doğurcam ozmn 40 çıkıncada doğurdum die gidemeyiz.
Selam bence sadece sterilazör alabilirsin diğerlerini zamana yayTeşekkür ederiz. Buhar makinesi, sterilizatör, bebek telsizi kamerası, kanguru bunları almamızı öneriyor musun?
himm yok canim o bende .. . tam oalrak neye yariyor hiç ihtiyacim olmadi nerde satildiiginida bilmiyorum
Erkek kıyafeti iyiymiş.
Bizde de durum ayni. Babanne orali deil. Ihtiyac var mi diye sormuyor bile. Bebegi gormeye hevesleniyor iste.Babanne almıycak o belli oldu bizde. Ihtiyacın olursa söyle dedi. Ben de ihtiyacım olduğunda şunu alın dicem. Annane almış bişeyler. Onlar getirince şekillenecek neler eksik.
anladim canim,hasta olduklarinda yani oksurduklerinde ben sicak hava uyguluyorum geneldeİçine su koyuyorsun o suyu soğuk buhar yapıp havayı nemlendiriyor. Çocuklar hasta olduğunda filan hep calistiriyoruz Fransa da nerde satılır bilmem ama burada bebek eşyaları satan mağazalarda super marketlerde filan satılıyor.
ho$geldin ne zamnden beri yoksunMerhaba kızlar yoktu. Uzun zamandır ... Varmı doğuran veya başka haberler
sterilizator ne ise yariyorrrr, benim çcouklar iyi ayakta duruyolar ben bu dediklerinizin hepsinden bi haberimSelam bence sadece sterilazör alabilirsin diğerlerini zamana yay
Kizlar bizim kiz bazen cok degisik bi sey yapiyo icerde ve sol kasigimda bi yeri acayip acitiyo beni de tedirgin ediyo doguracakmisim gibi hissediyorum o an.
ben biberon koymuyorum emzik koyyorum amaya bugün bazı arkadaşlar hastane çantana mutlaka emzik ve biberon koy dedi bazılarıda kesinlikle koyma alıştır zorla emmezse bile dedi. kafam karıştı alıp koysammı sizler ne yaptınız
birde awent ve dr browns mu ne aynı marka mı
Ben de esim de ogretmeniz bos gunum sali ve carsamba oldugu icin o gun aldim esime de uysun diye 17.30 a aldim.dilek kaya guney ilk gidicem senin tavsiyenle canim.Ay kız okadrcık fark olsun siz biraz içlerdesiniz ya erzurumdan da etkilenmiştir yöre ağzınız
hasutayı biliyormusun peki pekmez un ve tereyağından yapılan bir yiyecek sabah kahvaltıda yapılır bizde ama köylerde her öğünde yiyenler oluyor.
DİLEK KAYA GÜNEY canım bnm dr.um başka dilek isimli dr. var mı bilmiyorum hastanede,
ayy keşke sen pzrtesi alsan yada ben salı görüşürdükte göbüşleri tokuştura tokuştura
Ben eşimle geldiğim için pzrtesi yada cuma günü gelebiliyorum eşimin ders prog ancak müsait oluyor eşim öğretmen olduğundan biz ona uyuyoruz
saat kaça aldın randevuyu peki ?
ben oğluşuma giydirememde bay süslü kız bebiş elbisesi aldıklarımız :)hast. gidemedik çünkü taa maltepede karşıdaydılar biz tarabyadayız avrupada.bişey olmaz yaa benim içtiğim şalgam çeşmeden aksa çeşme kurur
bende genelde hastane çıkışı götürüyorum eğer 3 ayı geçtiyse o zaman tulum zıbın falan götürüyorum mevsimine göre
bir arkadaşa öyle gidemediğim oldu
ben gitmek istedim o müsait olmadı o müsait oldu ben olmadım derken 1 yıl geçti kız işe başladı benimde aldığım hediye hala hediye pakediyle duruyor dolapta
erkekti o bende eşofman takımı almıştım
şimdi çevremde hiç erkek doğuran yok
1 yıl içinde olursa götürürüm olmazsa kızanıma giydiririm napim
Merhaba kızlar yoktu. Uzun zamandır ... Varmı doğuran veya başka haberler
Kizlar bizim kiz bazen cok degisik bi sey yapiyo icerde ve sol kasigimda bi yeri acayip acitiyo beni de tedirgin ediyo doguracakmisim gibi hissediyorum o an.
ya bugün bazı arkadaşlar hastane çantana mutlaka emzik ve biberon koy dedi bazılarıda kesinlikle koyma alıştır zorla emmezse bile dedi. kafam karıştı alıp koysammı sizler ne yaptınız
birde awent ve dr browns mu ne aynı marka mı
ben biberon koymuyorum emzik koyyorum ama
kizim ilk biberonu nu 5 aylikken falan aldi ( ise baslayacakdim alissin diye evrdim ) 1 yil kadar emzirebildim hamile olunca birakdim
oglum da da ayni zamanlar denedim biberonu almak istemedi,5 yasinda omrunde toplasan uykusunda 5 kere biberon almistir,20 ay emzirdim, simdi de sutu kafasina dikip full dip yapiyorr , su an bizim evde biberon ve emzik davasi yok , biberon 3 yil once kalkdi ortadan, emzik de 2 sene once kalkdi ...
Kizlar bi arkadasim 38.haftada cati muayenesi olmus cok darmis catisi doktor doguramazsin deyip sezaryene gun vermis. Caninin da cok yandigini soyluyor, her iliskiye girerken de acirmis. Bunlar anlamak icin etken mi bilemiyorum ama sonuc olarak sezaryen olucak.
Bunu duyunca aklima takildi tecrubeli normal dogum yapmis anneler bilir. Ben hamile kalmadan once doktora gitmistim bi baktirayim diye. O ara aklima geldi ya catima bakabilir misiniz su an anlasilir mi ben normal dogum yapabilir miyim diye sordum. Bakti resmen boyle elini soktu iceriyi yokladi hic acimadi garip bi histi o kadar. Cok kilolu bi bebek olmazsa normal dogurursun demisti. Su anki doktorumdan baskaydi bu doktor.
Ya merak ediyorum simdi hamilelikte catima baktiginda canim yine yanmaz o zaman herhalde di mi o gunden bugune bisey degismemistir herhalde. Ay cok sacmaliyo olabilirim ama inanin hic bilmiyorum bu konuda bisey :)
Bi de normal dogmda sanci cekerken ebe gelip kac cm acilmis diye bakiyo ya o da doktor gibi cati muayenesi mi yapio? Herkes o cok can yakiyo diyo
Sanirim sanci cekerken bakiyo diye di mi?
çati muayenesi nde kendini SIKARSAN canin yanar sadece, o zaman SIKMAMSIN yine ayni yaparsan ayni sonucu alirsin canimKizlar bi arkadasim 38.haftada cati muayenesi olmus cok darmis catisi doktor doguramazsin deyip sezaryene gun vermis. Caninin da cok yandigini soyluyor, her iliskiye girerken de acirmis. Bunlar anlamak icin etken mi bilemiyorum ama sonuc olarak sezaryen olucak.
Bunu duyunca aklima takildi tecrubeli normal dogum yapmis anneler bilir. Ben hamile kalmadan once doktora gitmistim bi baktirayim diye. O ara aklima geldi ya catima bakabilir misiniz su an anlasilir mi ben normal dogum yapabilir miyim diye sordum. Bakti resmen boyle elini soktu iceriyi yokladi hic acimadi garip bi histi o kadar. Cok kilolu bi bebek olmazsa normal dogurursun demisti. Su anki doktorumdan baskaydi bu doktor.
Ya merak ediyorum simdi hamilelikte catima baktiginda canim yine yanmaz o zaman herhalde di mi o gunden bugune bisey degismemistir herhalde. Ay cok sacmaliyo olabilirim ama inanin hic bilmiyorum bu konuda bisey :)
Bi de normal dogmda sanci cekerken ebe gelip kac cm acilmis diye bakiyo ya o da doktor gibi cati muayenesi mi yapio? Herkes o cok can yakiyo diyo
Sanirim sanci cekerken bakiyo diye di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?