biberon verme istemiyorsan ama emzik le emzirme nin bi ilgisi yokbende vermek istemiyorum hiç
inşallah annesini emerde biberon emzik almaz
Ben de esim de ogretmeniz bos gunum sali ve carsamba oldugu icin o gun aldim esime de uysun diye 17.30 a aldim.dilek kaya guney ilk gidicem senin tavsiyenle canim.
Selam sabah etmeden daldım direk konuya :)
Giremedim bugun cok yogundum eğitim vardi dogum icin cok guzel cok verimli gecti bir o kadar da keyifliydi esimle birlikte katilmanin motivasyonuma katkısı da cok buyuk oldu. Aksam cik köprü trafiği falan derken anca ye ic sohbet et okuyamadım forumu umarm herkes iyidir. Doğuran oldu mu acep
yeb4 bugün dogum egitimine katildim ve bu konu da içerikte vardi. Cati muayenesi denen sey tamamen gereksiz bir sey cunki dogum sureci tam anlamıyla basladiginda salgılanan hormonlar ile cati da acilmaya dogum icin gerçek potansiyelini gostermeye basliyormus. Dogumdan önce hele de boyle 37 38 hftalarda zaten kapali olan cati kemiklerine bakip catin uygun değil veya uygun demek tamamen boşa pskolji yormaya yönelik anlamsiz bi eylemmis. Cok buyuk bir yuzdelikteki kadınlarin catisi salgılanan hormonlar ile açılmaya zaten musaitmis bu da sadece dogum gerçekten başladgi zaman gozlmlenebliecek bir Mucizesi bedenin. Nadir gruptaki kadinin catısı normal doğum icin elverişli olmayablirmis ki bu da yine yalnizca dogum seyrinde karar verilecek biseymis
şuana kadar hala 7. anne çıkmadı canım sayımız 6da kaldı.
iyi yapmışsınız, istnbul siz gelince bak dediğim gibi size gülümsedi güneşliydi gördün mü
korktuğun gibi olmadı boşa stres yaptın sağsalim vardın eğitime bile gittin sıra şimdi vakti gelince sağlıkla doğurmaya geldi
bnmki hiç atmadı daha, sanırım doğum başlayana kadar da atmayacak parmk flnDr lar boşu boşuna parmak atıyorlarmış desene :)
bana doktor sezeryan derse başka bir doktora daha gitmeyi düşünüyordum ama şuan doktorumu değiştirebilirmiyim bilmiyorum sanki ondan başkasında doğuramam gibi geliyor
çati muayenesi nde kendini SIKARSAN canin yanar sadece, o zaman SIKMAMSIN yine ayni yaparsan ayni sonucu alirsin canim
valla ben o kaadr çok altdan muayenee oldumki hangisi açilmaya abkma hangisi çati muyanesi bilmiyorum , ama ikisi içinde ayni yer parmaklaniyor o kesin , belki çati muayensi bi kaç sn daha fazla suruyodur
ben amtdan muayende aci hiseetmiyorum, her ay bakiyor dr açilma varmi diye ..
aaaaa evet bi kız bi erkekti hatta dimi canım unutmuşum onu bak7 oldu canım istanbl ikizlerini doğurdu.
yeb4 bugün dogum egitimine katildim ve bu konu da içerikte vardi. Cati muayenesi denen sey tamamen gereksiz bir sey cunki dogum sureci tam anlamıyla basladiginda salgılanan hormonlar ile cati da acilmaya dogum icin gerçek potansiyelini gostermeye basliyormus. Dogumdan önce hele de boyle 37 38 hftalarda zaten kapali olan cati kemiklerine bakip catin uygun değil veya uygun demek tamamen boşa pskolji yormaya yönelik anlamsiz bi eylemmis. Cok buyuk bir yuzdelikteki kadınlarin catisi salgılanan hormonlar ile açılmaya zaten musaitmis bu da sadece dogum gerçekten başladgi zaman gozlmlenebliecek bir Mucizesi bedenin. Nadir gruptaki kadinin catısı normal doğum icin elverişli olmayablirmis ki bu da yine yalnizca dogum seyrinde karar verilecek biseymis
Erzurum ve bizim şivemiz çok.benzer ve karsla.Kartel.. yoksa erzurum mu.. gerçi burada kartol diyorlar
yok canim ne stresi gunluk hayatin bi parçasi benim için altdan muayane : ))))))))))Bende iki kez yattim o catala allaha sukur kasmadim kendimi. Dedigin gibi onemli olan bu sanirim. Aman ya o an zaten cekecegimiz sancidan digerlerini dusunmeye hal de kalmaz napalim. Sen de ne guzel alismissin canim o stresi atmissindir.
Valla inan neye inanacagimi sasirdimokuyorum surekli video izliyorum doktorlarin egitim videolarini. Yapilmasi gerekir diyo. Simdi senin dedigin gibi diyeni de var. Sonra diyorum eskiden evde dogum yaparlarken cati mati mi varmis. Ama o zaman da anne bebek olumleri fazlaymis iste oyle dusunmek de sacma.
Ne diyeyim allah yardimcimiz olsu insallah bu egitimlerin sana cok yarari olur.
Ya kızlar çok pis boğazım yacanım bu satte bişey istedi, malzemeri çıkarttım sabah yapcam. Bu kadar yemeye Allahtan kilo almadım. Alsaydım şimdi yürüyemez halde olurdum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?