2015 Şubat Anneleri

krizantemcik canim kuvet altligini sormustun benim acilir kapanir masam var kucuk oldugundan kuveti ona koyucaktim egilmiyim diye. ablamda varmis kuvet ayagi onu alicam. Ablam cok kullanisli oldugunu soyledi egilmeden yikamak rahat olur....
Saol canım bana da sanki egilmeden yıkamak daha rahat gibi gelmisti de yine de fikir alayım dedim :) Güle güle kullan sen de :)

aynen magazalarda da bana cok alma, cok hediye gelir diyorlar. Daha tek bir hediye gelmedi :)

Hiç.duymadım. Bizim şehrin üst kısmında resmen karadeniz kültürü mevcut, insanlar bile sarışın mavi gözlü.
Alt kısmıda erzincan gibi doğuanadolu kültürü var.
Biz alt kısımdayız.
4-5 yaşına kadar sarışın sonrasına kara kaş göz.ve Beyaz tenli oluyoruz.

Bende 300 e aldım çilekten biraz kazıklanmışım farkettim ama girip hepsini alıp çıkalım diye oldu ne yapalıö boşver kuzucuklarımız sağolsun yeter :)
Seninki uyku Seti olmasın. Nevresim için çok pahalı sanki.

Canım çok teşekkür ederim. Alt üst ve tulum olarak on Takım'ı tamamlayayım diyorum. Aldığım takımda iki alt üst ve bir tulum var. Bir tulum da ayrı almıştım. Beş çift daha alsam evdeki giydirme Dönemleri için olur herhalde. Annem de almış biraz bakalım o getirdiğinde daha çok şekillenecek. Kv ve görümce hazırda bekliyor bana şunu alın desem alırlar yani. Biraz da ablamı koşturmak istiyorum bu işlere. Her me kadar herşeyi kendim halleder gibi gözüksem de onların gözünde, yine de alışverişte yoruluyorum. Eve kadın temizliğe geldiği günleri alışveriş günü ilan ettim

Ayy kizlar adam akilli hediye getirenler cok az oluyor..cok samimi oldugum dostlarim guzel takimlar aldi..onlarinda sayisi bi elinin parmagini gecmez.digerleride sirf hediye goturmek icin alinmis olanlardi.5-10 tlyi gecmeyen takimlar.makineye bi attim hooppp cekti..neyseki bn kimseye minnet etmedim ve 1 yasa kadar olan tum kiyafetlerini almistim.hepsinide giydi.ozenle secip aldim.hediye gelen uyduruk seyleride giydirmedim kizima..insan gicik oluyo..okadarcikmi degerimiz var gibi...ben hep millete guzel seyler aliyorum haliyle gelen seylere bakinca enayi gibi hissediom..alin derim ben size.

ay kızlar geçen sene bu zamanlar ben de sizler gibi büyümüş göbeğimden ve içimdeki kıpırtılardan bahsediyordum.2014 şubat annesi olarak acaip duygulandım..inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebelerinizi.benimki 1 yaşında olacak nerdeyse.tek tavsiyem çok almayın birşeyler şimdi anlıyorum boşa birsürü para vermişim..bir de süt için kimseyi dinlemeyin onu ye bunu ye diye,bol bol su için emzirin su en güzel süt yapıcı şeydir.öpüyorum çok.

kızlar ben bu akşam çeyrek kokoreç yedim yedikten sonra sakatat yemenin yasak olduğunu hatırladım
bişey olurmu acaba yaa
zaten pişman oldum midem bulanıyor şimdi
Ahh canimm kokorecte bisi mi.bnm bi tanidigim var hamilelihi boyunca sigara icti hic birakmadi.fosur fosur tutturdu..tabii vicdaniyla basbasa birakiyorum bn oyle anneleri..ben ilk kizimda yemistim bi kere.bisi olmaz bnce canim.ama bidahada yeme kuzum..

cimcimesultan ben de bulasık makınamdan memnun değildim. bardaklarda nokta nokta seyler kalıyordu. sonra sunu farkettım. ben tablet deterjan kullanıyordum hatta bu kapsul mu denıyor onlardan. onların ıcınde hepsi oldugundan extra parlatıcı koymuyordum. sonra esım parlatıcı koyalım dedı. parlatıcı kısmını doldurup yıne kapsul kullanıyorum suan bu sekılde sorun yasamıyorum. siz de bıraz farklı yontemler deneyebılırsınız. arada da bos olarak yıkıyorum bi de fıltresını mutlaka 15 gunde bır cıkarıp yıkıyorum. bu da cok etkılıyor.

kokorecten nolcak kız. :) benım canım da salam cekmıstı çiğ et olmasına rağmen yedim valla napim :)

aynen magazalarda da bana cok alma, cok hediye gelir diyorlar. Daha tek bir hediye gelmedi :)
Banada çok alma diyenler oldu ama doğum yapan bir arkadaşım gelene fazla güvenme ya büyük getirirler yada senin giydirmeyeceğin şeyler getirirler dedi bende başta abarttım biraz ama aldım yani gelene getirilene fazla güvenmemek lazım bence

Malatyalıyım canım
hımm malatya memleketin her yeri güzel orada da güzel yimekler var yöresel

Kız benimde kimse karadenizli olduğuma inanmıyor bebişlik hallerim sarı sarı maviş gözlü kaşlar yok gibi snra 3-4 yaşlarında sarı saçlar kumrala döndü gözler kahve rengi oldu ama tenim beyazdır bnm kumralım kısacası ama karadenzliye benzetmeme sebepleri burnumdan ötürü burnum düzgün minik ve kalkıktır bnm oyüzden karadenzli değilsin diyorlar yada estetik yaptırdın diyorlar sanki her karadenzli kemerli eğri büyük burunlu olmk zorundaymış gibi burnum babamızın eseri onun burnu öle güzel anneminki kemerli çok fazla olmasada var bir kemer kardeşimde bnde babiş gibi kalkık burunluyuz babiş bnm sarıın açık kahve gözlü ben kumral annem bnm ten olarak daha koyu, erkek kardeşim annem gibi esmer ben babiş gibi kumralım ama halamla amcalarım ela gözlü babam açıkkahve bizde kimsede yok renkli göz annem gibi kahveyiz koyu kahve genlerde var, eşiminde babası ela gözlü kaynım mavi-yeşil arası bişi gözleri eşimin gözlerde açık kahve onun genlerde de var bnde umut ediyorum oğluş şöyle ela gözlü olsa die

Mothercare den 3lu 5li tulum paketleri oluyor onlardan alabilirsin guzel oluyor bu ara indirimler de basladi

Gördüm de beğenemiyorum ki. Ikili satıyorlar mesela biri guzel ama diğeri rengi ya da deseni kötü oluyor. Sırf o diğerini satmak için yapıyorlar sanırım.

Ya kizlar arkadasimin bebisi ters. Ters bebegi ceviren bir dr videosu vardi ya, kacinci sayfadaydi hatirlayan var mi
mi, ona yolluycam bulamiyorum
Canim bn paylasmistim o videoyu. Telefondan girdigim icin bulamadim mesaji..bnm mesajlar arasindan bulabilirsin sen.

Reactions: ydm
Afiyet olsun Can'ın istemiş yemişsin işte.

sakatat sonuçta bu yüzden tedirgin oldum

yemem tabi. hiç yediğim bişey değildi 40 yıl aç kalsam aklıma gelmez yemek
nerden çıktıysa istedim işte

bende ersağın deterjanını kullanıyorum bütün markaları denedim sonunda ondan memnun kaldım
ama sanırım bizim buranın sularından kaynaklanıyor
teyzem makinesini yeni değiştirdi şimdikinde de aynı şeyden şikayet ediyor
sularımız çok kireçli kireç lekesi bırakıyor
ama bana kalsa tüm sorun benim makinemde
değiştirsem rahatlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…